Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1711
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό που έλλειπε χθες από τον Παναθηναϊκό ήταν ο κυνισμός και η αποφασιστικότητα να κλειδώσει τη νίκη στο σημείο που η Μακάμπι ήταν έτοιμη να πέσει στο καναβάτσο. Η ανακοίνωση για τη διαιτησία εκτός από γελοία (σταθερό και διαχρονικό χαρακτηριστικό της παρούσας διοίκησης των πράσινων) είναι και αυτοκαταστροφική. Πρώτα απ' όλα γιατί δίνει άλλοθι στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την χθεσινή ήττα και το χειρότερο για την αποτυχία που μπορεί να έρθει στο άμεσο μέλλον.
0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην ανακοινωση έχουμε έμμεσες βολές εναντίον του Ισραήλ.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:18 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... is-alistoy
Μία μέρα μετά το πρώτο ματς των play off μεταξύ Παναθηναϊκού - Μακάμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για «καταδρομική επιχείρησης βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου.»
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του
Καλά κρασιά...
Στόχος της Μοσάντ ο ΔΠΓ πλέον.
Θα μας τον απαγάγουν και θα βασανιστουμε!
4
4

- Conan1982
- Reactions: 3603
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι έμμεσες; Άμεσες είναι, και με δεδομένη την ευαισθησία των Ισραηλινών σε κάτι τέτοια σίγουρα θα απαντήσουν.nikkal έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 5:04 pmΣτην ανακοινωση έχουμε έμμεσες βολές εναντίον του Ισραήλ.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:18 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... is-alistoy
Μία μέρα μετά το πρώτο ματς των play off μεταξύ Παναθηναϊκού - Μακάμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για «καταδρομική επιχείρησης βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου.»
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του
Καλά κρασιά...
Στόχος της Μοσάντ ο ΔΠΓ πλέον.
Θα μας τον απαγάγουν και θα βασανιστουμε!
0
Στο καθεστωτικο ο Παπαθεοδωρου ειπε με αγανακτηση πως ο ΠΑΟ πρεπει να αλλαξει συμπεριφορα οσον αφορα τα εξωαγωνιστικα... Με ο,τι σημαινει αυτο.
Απο κει και περα, ειναι πολυ ενδιαφερον το πως θα κατεβει η ομαδα που πλεον παιζει με την πλατη στον τοιχο.
Οπως ειχα πει πριν την εναρξη της σειρας, ο ΠΑΟ εχει θεμα νοοτροποιας, οι παιχτες του ειναι υπεροπτες και το εχουν δειξει σε πολλα εντος εδρας παιχνιδια απεναντι σε ουραγους που φτυσαν αιμα να κερδισουν.
Τα ψεμματα τελειωσαν, ηρθε η ωρα να δειξουν ολοι την αξια τους.
Και οι παιχτες αλλα και ο κοουτς που πρεπει να βρει απαντησεις σε πολλα απεναντι σε μια ομαδα κακο δαιμονα.
Αναμενουμε με ενδιαφερον τη συνεχιση της σειρας!
Απο κει και περα, ειναι πολυ ενδιαφερον το πως θα κατεβει η ομαδα που πλεον παιζει με την πλατη στον τοιχο.
Οπως ειχα πει πριν την εναρξη της σειρας, ο ΠΑΟ εχει θεμα νοοτροποιας, οι παιχτες του ειναι υπεροπτες και το εχουν δειξει σε πολλα εντος εδρας παιχνιδια απεναντι σε ουραγους που φτυσαν αιμα να κερδισουν.
Τα ψεμματα τελειωσαν, ηρθε η ωρα να δειξουν ολοι την αξια τους.
Και οι παιχτες αλλα και ο κοουτς που πρεπει να βρει απαντησεις σε πολλα απεναντι σε μια ομαδα κακο δαιμονα.
Αναμενουμε με ενδιαφερον τη συνεχιση της σειρας!
0
O μπαλντγουιν όταν είναι σοβαρός δεν μαρκάρετε εύκολα στην Ευρώπη. Έχει τρομερά φυσικά προσόντα για πλευ μεικερ στην Ευρώπη.pan24 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 5:25 pmΚαλα ο Μπάλντγουιν αν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι χειρότερο και να χάσει όλη τη σειρά δεν υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν να παίξει.
Για ένα διπλό ήρθαν και το πήραν. Το 0-2 εννοείται θα το κυνηγήσουν αλλά όχι με ρίσκο να χάσουν έναν από του 2-3 καλύτερους παίκτες τους για όλη τη σειρά.
Μυαλό βέβαια δεν έχει
3
3

Οταν πήρατε διαφορά έδινε νίκη Μακάμπι στο 5,5.Ειδα οτι ασχετα με το μέχρι στιγμής σκορ ο ρυθμός του παιχνιδιού ευνοούσε του Ισραηλινούς .πονταρα εκει κ οταν μου τα έδινε τριπλά έκανα κας αουτ.ΓΕΝΙΚΑ αν ξέρεις λίγο απο μπαςκετ σε βοηθάει λίγο στο λαιβ.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 2:23 pmΕγώ είχα σκεφτεί να ποντάρω σε νίκη της Μακάμπι στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά τελικά δεν πόνταρα. Και είχε πολύ ελκυστική απόδοση...TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 2:19 pm
Μην ποντάρεις σε αυτό τα λεφτά σου. Είναι δύσκολο ματς. Μπορεί να μπει εύστοχη η Μακάμπι και να κάνει νέο διπλό. Γενικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
0
-
- Reactions: 1740
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
και τζαμπα να μου εδιναν τη νοβα εγω θα πληρωνα τη euroleague tv.....και δε με λες και πλουσιο.............N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:30 pmΧτες παρόλο τα εξωφρενικά ποσοστά ευστοχίας που είχε ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά και να πάρει το παιχνίδι.
Έχοντας έως δεδομένο ότι η Μακαμπι θα ξανά πάρει τα επιθετικά (γιατί αυτό είναι το παιχνίδι της).
Με μια δόση χιούμορ θέλω να σας πω … καλά θα κάνει ο πρόεδρος να κλείσει από τώρα το πούλμαν για επιστροφή από το Βελιγράδι να μην ψάχνετε τη Μ. Τρίτη βραδιάτικα.(κακια)
ΥΓ Αν και είμαι συνδρομής στη NOVA έκανα και εγγραφή στη Ευρωλίγκα TV για να μπορέσω να παρακολουθήσω τα ματς (και του Ολυμπιακοί φυσικά) χωρις να υπομείνω το μαρτύριο της μετάδοσης με παρωπίδες.![]()
0
- shaq7
- Reactions: 6780
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω ο μονος λογος που δεν εχω βαλει euroleague tv ειναι οτι εχω lg τηλεοραση και δεν εχει εφαρμογη..απο το να καθομαι να συνδεω λαπτοπ και τετοια υπομενω τον καρυδα..Εντωμεταξυ εκει στην νοβα 1-2 καλους που εχουν δεν τους βαζουν στα ματς των αιωνιων για να ακουμε τον καρυδα που βαριεται που ζει αλλα δεν βλεπει και μπροστα του..Αμα πετυχει παικτη ειναι θαυμα.
1
1

Δυστυχως μετα τον πανΜΕΓΙΣΤΟ Φ.Συριγο δεν υπηρξε αξιολογη παρουσια τηλεσχολιαστη ουτε για δειγμα. Ουτε δημοσιογραφου αθλητικων. Ουτε κανονικων...assistant77 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 5:47 pmκαι τζαμπα να μου εδιναν τη νοβα εγω θα πληρωνα τη euroleague tv.....και δε με λες και πλουσιο.............
Ειναι να πιανει θλιψη τον τηλεθεατη, πραγματικα....
Το καλυτερο που εχει να επιδειξει η ΝΟVA ειναι η Δωρα. Και, φυσικα, - αν και ειναι σχετικα ικανοποιητικη στα σχολια - δεν εννοω σαν ακουσμα...
Εκει εχει φτασει το επιπεδο.
Που ειναι η δημοσιογραφια?
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τετ Απρ 24, 2024 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σορυ κιόλας αλλα είμαστε αρκετά μεγάλοι για να θυμόμαστε οτι το γραφικομετρο το έσπαγε συνέχεια στις μεταδόσεις .κ απο ….φουστανελα άλλο τίποτα όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες .το μόνο οτι δεν …μασούσε απο απειλές παραγόντων όσων αφορά τις μεταδόσεις κ έλεγε οτι ήθελε χωρις να υπολογίζει τα σχόλια για….αντικατι μεταδόσεις .qspock έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 5:56 pmΔυστυχως μετα τον πανΜΕΓΙΣΤΟ Φ.Συριγο δεν υπηρξε αξιολογη παρουσια τηλεσχολιαστη ουτε για δειγμα. Ουτε δημοσιογραφου αθλητικων. Ουτε κανονικων...assistant77 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 5:47 pmκαι τζαμπα να μου εδιναν τη νοβα εγω θα πληρωνα τη euroleague tv.....και δε με λες και πλουσιο.............
Ειναι να πιανει θλιψη τον τηλεθεατη, πραγματικα....
4
4

Βάλτε Σολουκο να το….ζησουμε μαζί του !shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 5:54 pmεγω ο μονος λογος που δεν εχω βαλει euroleague tv ειναι οτι εχω lg τηλεοραση και δεν εχει εφαρμογη..απο το να καθομαι να συνδεω λαπτοπ και τετοια υπομενω τον καρυδα..Εντωμεταξυ εκει στην νοβα 1-2 καλους που εχουν δεν τους βαζουν στα ματς των αιωνιων για να ακουμε τον καρυδα που βαριεται που ζει αλλα δεν βλεπει και μπροστα του..Αμα πετυχει παικτη ειναι θαυμα.
2
1
1

Το δε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ με τη NOVA ειναι εκεινες οι διαφημισεις οπου ξαφνικα σου μικραινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πλαισιο μεταδωσης πανω σε σημαντικη φαση πχ σε ενα καρφωμα, γινεται μικρο παραθυρακι για να δεις την καθε παπαρια διπλα...
Κατι που σε συνδρομιτικη τηλεοραση σηκωνει ΑΝΕΤΑ μυνηση για μη τηρηση των προβλεπωμενων αφου πληρωνεται απο σενα για να σου παρεχει ΑΤΟΦΙΟ το περιεχομενο για το οποιο πληρωνεις.
Η σμικρυνση εικονας συνιστα σαφη αλλοιωση του προιοντος εις βαρος του συνδρομητη με σκοπο την εξτρα κερδοφορια.
Κατι που σε συνδρομιτικη τηλεοραση σηκωνει ΑΝΕΤΑ μυνηση για μη τηρηση των προβλεπωμενων αφου πληρωνεται απο σενα για να σου παρεχει ΑΤΟΦΙΟ το περιεχομενο για το οποιο πληρωνεις.
Η σμικρυνση εικονας συνιστα σαφη αλλοιωση του προιοντος εις βαρος του συνδρομητη με σκοπο την εξτρα κερδοφορια.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τετ Απρ 24, 2024 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.