πες μου απλά ότι δεν εννοείς τον Βιλντόζα, έχω ανάγκη να το ακούσω από τα χείλη σουSlow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 2:57 pm- Θα πάρουμε μεγάλο Γκαρντ……είναι ειλημμένη απόφαση!! Δυστυχώς όμως δεν θα φύγουν και όλοι όσοι περιμέναμε!!!![]()

Συντονιστής: Captains
πες μου απλά ότι δεν εννοείς τον Βιλντόζα, έχω ανάγκη να το ακούσω από τα χείλη σουSlow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 2:57 pm- Θα πάρουμε μεγάλο Γκαρντ……είναι ειλημμένη απόφαση!! Δυστυχώς όμως δεν θα φύγουν και όλοι όσοι περιμέναμε!!!![]()
Αν δεν πάρουμε τοπ άσο και πάμε στον άσο με γουοκαπ και Έβανς κι έναν αντιβιλντοζα η 8αδα είναι το ταβανι της ομάδας και μεγάλο ρίσκο. Και να ψάχνουμε παλι ασο στη μέση της χρονιάςCoach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 2:51 pmΚαι λίγο πιο σοβαρά τώρα , προσωπικά να ξεκινήσω ότι μετά από 4 Φ4 και ειδικά μετά το αποκαρδιωτικό ξενέρωμα της 23 Μαϊου 2025 , δεν έχω ούτε την ίδια όρεξη ούτε τις ίδιες απαιτήσεις για τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα παρά μόνο για τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας, κάτι που θα αφορά το μέλλον
Με γνώμονα το αποπανω και ότι ο κοουτς Μπαρτζώκας θα είναι ο προπονητής της σεζόν 25-26 , με γνώμονα επίσης ότι ο κοουτς δεν θα αλλάξει φιλοσοφία στα 60 του και δεν δείχνει από τον τρόπο που μιλάει ότι έχει και πολλά κουράγια ( πρέπει να σταθούμε ιδιαιτέρως στη φράση που είπε ότι θέλει να φύγει με μια μεγάλη επιτυχία ) έχω αποφασίσει ότι ούτε θα ασχοληθώ σθεναρά ούτε θα γκρινιάζω τη νέα σεζόν
Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει και εύχομαι αν το κάνουν και άλλοι, να έχει λιγότερη πίεση η ομάδα ( με ενοχλεί που το λέμε, είμαι φιλοσοφίας Σπανούλη στο θέμα αυτό αλλά αφού πιέζονται.... )
Επειδή σίγουρα του αξίζει μια Ευρωλίγκα και να φύγει όπως αυτός θέλει, δλδ με μια μεγάλη επιτυχία και κρίνοντας αυτά που είπε στη χθεσινή συνέντευξη
Έβανς υπολογίζεται κανονικά οπότε έχουμε αντιΓκος και ίσως ψάχνουμε αντί Βιλντοζα . Αν προκύψει όντως ευκαιρία για Μισιτς ή Τζέιμς ίσως αλλάξουμε ροτα. Ίσως loser με loser να βγάλει winner ( το μόνο αστείο που θα κάνω στο ποστ , ψυχραιμία )
Συνεπώς πάμε για 1 άσσο , ένα SF , ένα ψηλό 4-5 και ένα ψηλό 5
Μακισικ αν μείνει καλοδεχούμενος λόγω αγάπης όχι αγωνιστικά
Ντόρσεϊ υπολογίζεται
Λι εγώ δεν θέλω , ο κοουτς ίσως κρίνει ότι δεν πάει χαμένος ένας ακόμα
Το 3 αν είναι ο Ward είναι πολύ καλή επιλογή
Μέχρι στιγμής υπολογίζω μέχρι αποδείξεως του εναντίου
PG : Walkup , ??? , ???
SG : Fournier , Dorsey , Λαρεντζάκης, Lee
SF : ??? , Παπανικολάου, McKissic
PF : Vezenkov , Peters
C: Milutinov , ??? , ???
Εύχομαι να μην έκρινε ότι ο Βιλντοζα ήταν θετικός, εύχομαι να μείνει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ αν και στερείται λογικής να θέλει ο ίδιος . μικρή σημασία έχει , ένας Έλληνας θα είναι
Και πέρυσι οι ξένοι της Μακάμπι και χαποελ δεν πατάνε στο Ισραήλ από τη τηλεόραση στο Βελιγράδι το βλέπανεkaramelitsa έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:12 pmΘα μπορούσαν να πάνε μόνιμα π.χ. Στην Κύπρο και να έχουν εκεί τα εντός και να μην πατάνε καν σε έδαφος του Ισραήλ ειδικά οι ξένοι παίκτες. Προσωπικά αν ήμουν παίκτης της Μακάμπι αυτό θα ζήταγα.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:10 pmπαρακολουθώντας την επικαιρότητα ενδεχεται καποιοι παικτες απο Χαποελ και Μακαμπι να φυγουν με ολα αυτα που γινονται και να γινουν διαθεσιμοι, Ειναι πολυ σοβαρες οι εξελιξεις με τον Πολεμο μεταξυ Ιραν και Ισραηλ και ειναι ακομα στην Αρχη.
Βλεπω περιπτωσεις Λοιντ να σκανε η μια μετα την αλλην.
Καθε χρονο ξεκιναμε τη σεζον κ λεμε με τα γκαρντ-σεντερ που εχουμε ουτε 8αδα και εν τελει καθε χρονο Μαιο ειναι αποτυχημενη η σεζον επειδη δεν το σηκωσαμε. Αντε βγαλε ακρη.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:19 pmΑν ναυαγήσει του Μισιτς και ο Τζέιμς μείνει Μονακό, ο Γιοκουμπάιτις πως σας φαίνεται για αντί-Γκός;
Πριν κράξετε, δείτε λίγο τα νούμερα του, έκανε τρελό step up φέτος και είναι ταμάμ παίκτης Μπι. Με αυτά που γίνονται και στο Ισραήλ, φαντάζομαι έρχεται εύκολα.
Αυτά τα δεν θα μπούμε ούτε 8αδα δεν ντρέπεστε όταν τα γράφετε;
Γιατί όχι άλλος ένας που δεν απειλεί μετά το σκριν; Τώρα που συνήθισαν οι άμυνες να μας παίζουν με καφεδάκι στο χέρι γιατί να τις αναστατώσουμε με παίκτη με pull Up τρίποντο;Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:19 pmΑν ναυαγήσει του Μισιτς και ο Τζέιμς μείνει Μονακό, ο Γιοκουμπάιτις πως σας φαίνεται για αντί-Γκός;
Πριν κράξετε, δείτε λίγο τα νούμερα του, έκανε τρελό step up φέτος και είναι ταμάμ παίκτης Μπι. Με αυτά που γίνονται και στο Ισραήλ, φαντάζομαι έρχεται εύκολα.
Ναι οκ, εδώ δεν μπορώ να πω κάτι. Πείτε, όμως, και καμία εναλλακτική αν χαθεί Μισιτς-Τζειμς που είναι και το πιο πιθανό σενάριο. Εύκολα λέμε ο ένας μας μυρίζει, ο άλλος μας βρωμάει, όλοι θέλουμε τους θεούς (Μισιτς κτλ), αλλά εναλλακτικές δεν λέει κανεις.golitog7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:27 pmΓιατί όχι άλλος ένας που δεν απειλεί μετά το σκριν; Τώρα που συνήθισαν οι άμυνες να μας παίζουν με καφεδάκι στο χέρι γιατί να τις αναστατώσουμε με παίκτη με pull Up τρίποντο;Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:19 pmΑν ναυαγήσει του Μισιτς και ο Τζέιμς μείνει Μονακό, ο Γιοκουμπάιτις πως σας φαίνεται για αντί-Γκός;
Ασσος φέτοςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:26 pmπιο πολυ 2ρι δεν ειναι ο γιοκου?και οι 4 ασσιστ για 2 λαθη κατι τετοιο μου δειχνει..ενω ειναι και ασουτος σχετικα..καλυτερα να παρουμε τον μπλατ η τον μακινταιρ ξερω γω..αλλα ηδη εχουμε φτασει στο επιπεδο βιλντοζα..το θεμα ειναι να φερουμε καποιον να κουβαλησει.
Κάναν Μακισικ Λι θα λέει. Ή και τους 2yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 3:01 pmπες μου απλά ότι δεν εννοείς τον Βιλντόζα, έχω ανάγκη να το ακούσω από τα χείλη σουSlow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 2:57 pm- Θα πάρουμε μεγάλο Γκαρντ……είναι ειλημμένη απόφαση!! Δυστυχώς όμως δεν θα φύγουν και όλοι όσοι περιμέναμε!!!![]()
![]()