Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 14, 2025 12:59 pm

του σλουκα το θεμα παρα ειναι απλο δεν ξερω γιατι το αναλυετε τοσο..παμε 2026 ο σλουκας κοντευει να αποσυρθει και ακομα ασχολουμαστε μαζι του..παμε παρακατω.

ο μονεκε πως και δεν εχει ακουστει καθολου?αν δεν μεινει ο πιτερς εμενα μαρεσει για 3ο 5ρι και πισω απο σασα,βεβαια αυτος θελει να παιζει πολυ...και ποιος δεν θελει ομως :lol: μπορουμε να του δωσουμε και τα σοσιαλ της ομαδας να εχει κατι να κανει :D

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:05 pm

shaq7 έγραψε:
του σλουκα το θεμα παρα ειναι απλο δεν ξερω γιατι το αναλυετε τοσο..παμε 2026 ο σλουκας κοντευει να αποσυρθει και ακομα ασχολουμαστε μαζι του..παμε παρακατω.

ο μονεκε πως και δεν εχει ακουστει καθολου?αν δεν μεινει ο πιτερς εμενα μαρεσει για 3ο 5ρι και πισω απο σασα,βεβαια αυτος θελει να παιζει πολυ...και ποιος δεν θελει ομως :lol: μπορουμε να του δωσουμε και τα σοσιαλ της ομαδας να εχει κατι να κανει :D
Μονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πήτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).
Αν δεν μείνει ο Πήτερς (δίνω ένα 1% στο να φύγει, έτσι για να 'χουμε να λέμε), τότε, με Πετρούσεφ εκτός πλάνων (και δικαίως) νομίζω πως ο Λεντέυ είναι μονόδρομος (δεν ξέρω αν είναι και διαθέσιμος).

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Σάβ Ιουν 14, 2025 1:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:07 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πίτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).
κοντυτερος μπορει να ειναι αλλα πηδαει 3 φορες ψηλοτερα απο τους δικους μας..εγω που τον εχω δει στην μπασκονια μια χαρα στεκεται στο 5,δεν ειναι να παιζει χοντρα λεπτα εκει..αλλα ενα 10λεπτακι το παιρνει ανετα.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1228
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:10 pm

παρακολουθώντας την επικαιρότητα ενδεχεται καποιοι παικτες απο Χαποελ και Μακαμπι να φυγουν με ολα αυτα που γινονται και να γινουν διαθεσιμοι, Ειναι πολυ σοβαρες οι εξελιξεις με τον Πολεμο μεταξυ Ιραν και Ισραηλ και ειναι ακομα στην Αρχη.
Βλεπω περιπτωσεις Λοιντ να σκανε η μια μετα την αλλην.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:11 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:46 am

Εμένα πιο πολύ με καίει το τι θα γίνει στις θέσεις των ψηλών πάρα στα γκάρντ. Στα γκάρντ κουτσα στραβά κάποιον θα πάρουμε και θα είμαστε πλήρεις. Στους ψηλούς;
σαν άλλο ντεζαβου, σαν άλλο παιχνίδι της μοίρας , ένα ερώτημα με καίει

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ;

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:12 pm

Heisenberg έγραψε:
παρακολουθώντας την επικαιρότητα ενδεχεται καποιοι παικτες απο Χαποελ και Μακαμπι να φυγουν με ολα αυτα που γινονται και να γινουν διαθεσιμοι, Ειναι πολυ σοβαρες οι εξελιξεις με τον Πολεμο μεταξυ Ιραν και Ισραηλ και ειναι ακομα στην Αρχη.
Θα μπορούσαν να πάνε μόνιμα π.χ. Στην Κύπρο και να έχουν εκεί τα εντός και να μην πατάνε καν σε έδαφος του Ισραήλ ειδικά οι ξένοι παίκτες. Προσωπικά αν ήμουν παίκτης της Μακάμπι αυτό θα ζήταγα.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:18 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:15 am
Ο Πίτερς δεν νομίζω να ζητήσει να φύγει πάντως .. οικογένεια έχει, μαγαζί άνοιξε εδώ να τρέχει τώρα στην Ισπανία πχ ενώ μπορεί να μείνει ,δύσκολα..οπότε αν δεν φύγει και ο λι πάμε για ένα γκαρντ και δύο Σέντερ με τον έναν να είναι ρολίστας
Έχω την αίσθηση ότι αυτό που κραταει τον πίτερς είναι η ποιότητα ζωής ( όπως λίγες μέρες πριν τον μιλου) . Ξέρει προφανώς ότι άμα μείνει θάβει ουσιαστικά την καριέρα του. Ευκαιρίες όπως με την ρεαλ δεν εμφανίζονται κάθε μέρα.

Θα δούμε προσεχώς τι θα αποφασίσει.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:21 pm

Το μοναστήρι να ' ναι καλά ......και από καλόγερους......

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:32 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 1:07 pm
montechristo έγραψε:

Μονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πίτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).
κοντυτερος μπορει να ειναι αλλα πηδαει 3 φορες ψηλοτερα απο τους δικους μας..εγω που τον εχω δει στην μπασκονια μια χαρα στεκεται στο 5,δεν ειναι να παιζει χοντρα λεπτα εκει..αλλα ενα 10λεπτακι το παιρνει ανετα.
Χειρότερη επιλογή από Μονέκε δεν νομίζω να υπάρχει στην αγορά.

0
Rivers15

junior
Reactions: 96

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:36 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 1:21 pm
Το μοναστήρι να ' ναι καλά ......και από καλόγερους......
Ετσι ακριβως. Ο Ολυμπιακος την τελευταια 5ετια εζησε αποχωρηση Σπανουλη, αποχωρηση Πριντεζη, επειτα αποχωρηση Σασα και Σλουκα και μια χαρα σταθηκε κ συνεχιζει να στεκεται στο υψηλοτερο επιπεδο. Ο κοουτς με τα καλα και τα κακα του εχει φτιαξει μια ομαδα συμπαγης πανω απο προσωπα κ καταστασεις. Ετσι σηκωσε και πρωταθλημα χωρις Γκος, χωρις Φαλ και ενα ημιχρονο χωρις τον mvp της φετινης ομαδας.
Εμπιστοσυνη μονο σε διοικηση κ τεχνικο επιτελειο. Ειμαι βεβαιος πως το τελικο αποτελεσμα θα ειναι το καλυτερο δυνατο.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1288

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:43 pm

Heisenberg έγραψε:
Προς το παρον που μιλησα με τον Διευθυντη μου και κατι φιλους Το μονο πραγμα που δεν ασχολουνται τωρα ειναι οι μεταγραφες το τελευταιο 48ωρο. Δυο πολυ καλους μου φιλους εκει τους εχουν επιστρατευσει. Ουτε στα μυνηματα δεν μου απαντησαν. Μιλησα με τις γυναικες τους γιατι ανησυχυσα. Πολυ πιθανο να υπαρξει κυμα φυγης αθλητων.

0
Rivers15

junior
Reactions: 96

Σάβ Ιουν 14, 2025 1:44 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πήτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).
Αν δεν μείνει ο Πήτερς (δίνω ένα 1% στο να φύγει, έτσι για να 'χουμε να λέμε), τότε, με Πετρούσεφ εκτός πλάνων (και δικαίως) νομίζω πως ο Λεντέυ είναι μονόδρομος (δεν ξέρω αν είναι και διαθέσιμος).
O Χαινς νομιζω ηταν κοντυτερος του Μονεκε. Και εμενα θα μου αρεσει ιδιαιτερα ο Μονεκε και νομιζω μια χαρα στεκεται και στο 5, αλλα νομιζω οχι σαν διδυμο με τον Μιλου. Εφοσον εμεινε ο Μιλου εγω θα προτιμουσα εναν εκ των Ταιρικ Τζοουνς-Χειζ-Οτουρου-Σακο. Ολοι οι αλλοι νομιζω ειναι ενα κλικ κατω με βαση τις αναγκες της ομαδας.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 14, 2025 2:01 pm

εγω λεω να ριξουμε ενα τηλ στον οτουρου παντως..μπορει καν να μην εχει υπογραψει ακομα,βεβαια τα 2εκ που λενε οτι θα παρει ειναι τα διπλα αποτι αξιζει.

τον μονεκε τον ειπα για 2ρο4ρι 3ο5ρι..για 2ρο 5ρι προφανως και δεν κανει.

ο λεντει εχει συμβολαιο τσαμπα τον λετε.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Σάβ Ιουν 14, 2025 2:51 pm

Και λίγο πιο σοβαρά τώρα , προσωπικά να ξεκινήσω ότι μετά από 4 Φ4 και ειδικά μετά το αποκαρδιωτικό ξενέρωμα της 23 Μαϊου 2025 , δεν έχω ούτε την ίδια όρεξη ούτε τις ίδιες απαιτήσεις για τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα παρά μόνο για τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας, κάτι που θα αφορά το μέλλον

Με γνώμονα το αποπανω και ότι ο κοουτς Μπαρτζώκας θα είναι ο προπονητής της σεζόν 25-26 , με γνώμονα επίσης ότι ο κοουτς δεν θα αλλάξει φιλοσοφία στα 60 του και δεν δείχνει από τον τρόπο που μιλάει ότι έχει και πολλά κουράγια ( πρέπει να σταθούμε ιδιαιτέρως στη φράση που είπε ότι θέλει να φύγει με μια μεγάλη επιτυχία ) έχω αποφασίσει ότι ούτε θα ασχοληθώ σθεναρά ούτε θα γκρινιάζω τη νέα σεζόν

Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει και εύχομαι αν το κάνουν και άλλοι, να έχει λιγότερη πίεση η ομάδα ( με ενοχλεί που το λέμε, είμαι φιλοσοφίας Σπανούλη στο θέμα αυτό αλλά αφού πιέζονται.... )

Επειδή σίγουρα του αξίζει μια Ευρωλίγκα και να φύγει όπως αυτός θέλει, δλδ με μια μεγάλη επιτυχία και κρίνοντας αυτά που είπε στη χθεσινή συνέντευξη

Έβανς υπολογίζεται κανονικά οπότε έχουμε αντιΓκος και ίσως ψάχνουμε αντί Βιλντοζα . Αν προκύψει όντως ευκαιρία για Μισιτς ή Τζέιμς ίσως αλλάξουμε ροτα. Ίσως loser με loser να βγάλει winner ( το μόνο αστείο που θα κάνω στο ποστ , ψυχραιμία )

Συνεπώς πάμε για 1 άσσο , ένα SF , ένα ψηλό 4-5 και ένα ψηλό 5

Μακισικ αν μείνει καλοδεχούμενος λόγω αγάπης όχι αγωνιστικά

Ντόρσεϊ υπολογίζεται

Λι εγώ δεν θέλω , ο κοουτς ίσως κρίνει ότι δεν πάει χαμένος ένας ακόμα

Το 3 αν είναι ο Ward είναι πολύ καλή επιλογή

Μέχρι στιγμής υπολογίζω μέχρι αποδείξεως του εναντίου

PG : Walkup , ??? , ???
SG : Fournier , Dorsey , Λαρεντζάκης, Lee
SF : ??? , Παπανικολάου, McKissic
PF : Vezenkov , Peters
C: Milutinov , ??? , ???

Εύχομαι να μην έκρινε ότι ο Βιλντοζα ήταν θετικός, εύχομαι να μείνει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ αν και στερείται λογικής να θέλει ο ίδιος . μικρή σημασία έχει , ένας Έλληνας θα είναι

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Ιουν 14, 2025 2:57 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 2:01 pm
εγω λεω να ριξουμε ενα τηλ στον οτουρου παντως..μπορει καν να μην εχει υπογραψει ακομα,βεβαια τα 2εκ που λενε οτι θα παρει ειναι τα διπλα αποτι αξιζει.

τον μονεκε τον ειπα για 2ρο4ρι 3ο5ρι..για 2ρο 5ρι προφανως και δεν κανει.

ο λεντει εχει συμβολαιο τσαμπα τον λετε.
Ολα θα κριθούν στην αθλητικότητα!! Σαφώς και αν ερχόταν ένας εκ των Οτούρου , Ταϊρικ Τζόουνς ( πασάρει και καλά αυτός αλλά είναι σχεδόν ανέφικτο ) , ή Kevarrius Hayes στο 5, και τρίτος ψηλός κάποιος που να πατάει και στο 4, δεδομένο ότι Πετρούσεφ γιόκ ( πχ Μπούκερ ή Brandon Davies , ναι….και ο Μονέκε ακόμα ) εγώ θα ήμουνα ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΣΥΧΟΣ όποια κίνηση γινόταν ή δεν γινόταν μετά ……….. Από αυτά τα 3 προαναφερθέντα Σέντερ, πρέπει να κάνουμε τα πάντα , (αν κάποιος δεν έχει υπογράψει ακόμα ……ειδικά του Οτουρου ισως μας βοηθήσει ή χρονική συγκυρία με τους βομβαρδισμούς) και να ματώσουμε να τον πάρουμε!!! Ακόμα και να πάμε να σπάσουμε συμβόλαιο!!!! Επαναλαμβάνω ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ θέλει η ομάδα στο 3-4-5……και με ένα τοπ Γκαρντ θα είναι ΑΧΤΥΠΗΤΗ!!!
- Θα πάρουμε μεγάλο Γκαρντ……είναι ειλημμένη απόφαση!! Δυστυχώς όμως δεν θα φύγουν και όλοι όσοι περιμέναμε!!! :shot:
- Πλάκα πλάκα, μπορεί ο Θανούλης να μην γίνει viral τελικά………… αν δω και αυτό ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ :roofl: :roofl:
- ο Crespo δεν μιλιέται με τον Ραζνάτοβιτς……….κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τον γνωστό μου. Επιβεβαιώνω επίσης ότι στον Ολυμπιακό είναι πλέον persona non grata ο Misko ( Υποθέτω λόγω περιπτώσεων χειρισμού του στις υποθέσεις Petrusev Musa και ΕΙΔΙΚΑ Bubb…. Εγώ το υποθέτω αυτό!!!)

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Σάβ Ιουν 14, 2025 3:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”