εντωμεταξυ αν αποτι φαινεται μεινει ο μπαρτζω δεν κρατας λι.
εγω το λεω και το ξανα λεω..ο ασσος που θα ρθει συν το πως θα εμφανιστει ο εβανς θα κρινει ολη την χρονια παλι.
Συντονιστής: Captains
Δεν νομίζω ότι πάμε με τα γκάρντ που είχαμε φέτος. Ντόρσει - Έβανς είναι +2 από αυτούς που είχαμε φέτος και ο Μπαμπ θα πάρει τον ρόλο του Γκος. Αν η ομάδα αποφασίσει να πάει με Έβανς για πρώτο βιολί, σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι καλά. Αν δεν είναι καλά, δεν έχει νόημα να τον κρατήσεις και να φέρεις άλλον. Αποδέσμευσε τον και φέρε ένα lead guard.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:17 pmΧρειαζεται σιγουρα σοβαρο ποιντ γκαρντ. Θα ηταν διαφορετικα αν ξεραμε πως ο εβανς θα γυρισει εστω στο 80% απ οτι ηταν πριν τον τραυματισμο του αλλα εδω δεν ξερουμε καλα καλα αν θα ξαναπαιξει γενικοτερα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:09 pmκαλα αν παμε με τα γκαρντ οπως ειμαστε τωρα συν μπαμπ κλαφτα χαλαραμπε..λευκη πετσετα θα ναι..αμα δε ο εβανς δεν ειναι ο εβανς που θα περιμενουν τοτε θα κυνηγαμε την 8δα.
ας κοψουν τον λαιμο τους να βρουνε γκαρντ ηγετη..ο μαλεντον χαθηκε ο σορτς χαθηκε ο μισιτς χαθηκε?ε δεν τους φταιει κανεις.
Δεν νομιζω πως μπορουν να γινουν υποθεσεις, εγω δεν ειμαι ακομα βεβαιος αν θα μεινουν Εβανς και Βιλντοζα, θεωρω πολλα θα εξαρτηθούν κ απο τις διαθεσιμες επιλογες στην αγορα. Μην ξεχναμε πως και η ρεαλ φετος εψαχνε για σοβαρο γκαρντ κ τελικα αναγκαστηκε να μεινει με τον φελιζ και τον γιουλ.
Μαλεντον και ειδικα Σορτς δεν μου αρεσαν για το παζλ του Ολυμπιακου.
Μπούκερ και Λεντέι παίζουν σίγουρα καλύτερη άμυνα από Πίτερς (και ο Λεντέι θεωρώ ότι παίζει και σκυλίσια άμυνα όσο τον έχω δει).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:27 pmμπουκερ και λεντει δεν παιζουν αμυνα παντως..πρωτα πρεπει να δεις τι ασσο θα παρεις.. Αν ο ασσος σου δεν σκοραρει η δεν εχει τριποντο αλλα παιζει αμυνα πηγαινε στο 5 με μιλου πετρουσεφ λεντει/μπουκερ..αν ο ασσος ειναι ο μισιτς η καποιος τρουπας πρεπει τα 5ρια να κεβαριους τζοουνς κτλ.
εντωμεταξυ αν αποτι φαινεται μεινει ο μπαρτζω δεν κρατας λι.
εγω το λεω και το ξανα λεω..ο ασσος που θα ρθει συν το πως θα εμφανιστει ο εβανς θα κρινει ολη την χρονια παλι.
καλα και εγω παιζω καλυτερη αμυνα απο τον πιτερς δεν ειναι συγκριση...ο μονος χειροτερος αμυντικος ειναι ο βεζενκοφ αποσους μου ρχονται..Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:34 pmΜπούκερ και Λεντέι παίζουν σίγουρα καλύτερη άμυνα από Πίτερς (και ο Λεντέι θεωρώ ότι παίζει και σκυλίσια άμυνα όσο τον έχω δει).
Ναι ο Λι είναι για να φεύγει, ίσως πάει κάπου δανεικός.
Συμφωνώ ότι πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει από τον άσο, αλλά έχω ένα feeling ότι θα στηρίξουν Έβανς μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον και θα βγουν στην αγορά μόνο για αντικαταστάτη του Γκος. Αν ο Έβανς δεν τραβήξει, αλλαγή με παίκτη μέσα στην χρονιά (πιθανότατα από NBA). Μου φαίνεται δύσκολο ουσιαστικά να πλήρωσαν την αποθεραπεία του και να τον αποδεσμεύσουν τον παίκτη, αν δεν έχει κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.
Ο Πίτερς στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να κυνηγήσει τα περισσότερα τριαρια. Η. Ομάδα γίνεται πολύ πιο αργεί. Για 4αρι είναι πολύ καλόςDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:46 pmΟ Πίτερς είναι φιλότιμος και του έχω αδυναμία, αλλά ότι να λέμε εγώ και εσύ ο κόουτς δεν τον πιστεύει. Μιλάς για Μονακό και στο χτεσινό παιχίδι που ο Μπι πήγε με Σάσα 35 λεπτά, δεν είναι κριτίριο αυτό. Στο πρώτο παιχνίδι που του έδωσε ρόλο, τα πήγε πολύ καλά και βάλαμε 32 πόντους στην 1η περίοδο (μετά κάτσαμε).
Αλλά τι να το κάνεις αν ο Μπι δεν τον πιστεύει και προτιμάει τον Παπ που είναι στα όρια του πρώην αθλητή? Αυτό για μένα έχει σημασία, ότι δεν τον πιστεύει ο κόουτς για να τον βάλει περισσότερο είτε στο 3 είτε στο 4. Άρα πρέπει να φύγει.
Ο Λεντέι και ο Πετρούσεφ αν έρθουν στο 4 θα παίζουν κυρίως και κανά σκάρτο 5άλεπτο στο 5. Αν πάρεις Λεντέι ή φέρεις πίσω Πετρούσεφ, αυτόματα ο χρόνος του Σάσα θα πρέπει να μειωθεί, αλλιώς δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν.
coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 12:51 pmΦουρνιέ δίνεται η ευκαιρία να παίζει καθαρά στο δύο.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 10:55 amFirst unit: Μπαμπ, Έβανς, Φουρνιέ, Σάσα, ΜΑΠ
Second unit: Ουόκαπ, Ντόρσει, Ward, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ.
Πως σαν φαίνεται το παραπάνω για του χρόνου;
Μου φαίνονται ισορροπημένες οι πεντάδες σε άμυνα και επίθεση. Αν θές κάτι πιο σκληρό σε συνθήκες που πρέπει να παίξεις άμυνα βάζεις Μπαμπ/Ουόκαπ, Φουρνιέ (Έβανς), Ward, Πετρούσεφ, ΜΑΠ και αν θέα περισσότερο σκοράρισμα πας με Έβανς, Φουρνιέ, Ward, Σάσα, Μίλου.
Παπ και Λι σε τελείως συμπληρωματικούς ρόλους, Πίτερς out (με πόνο καρδιάς το λέω).
Μπάμπ δεν ξέρω γιατί τον βάζουν στον άσσο.
Ντορσει μένει με 1.5 καλό παιχνίδι φέτος;
Αν μείνει θα τον αφήσουν να είναι ντορσει; Τώρα στα Πλέι οφ λόγω συνθηκών τον αφήνουν να είναι . Ελεύθερη έκφραση. Του χρόνου;
Λαμβαβω υπ όψην την εικόνα όλη τη χρονιά και κυρίως ευρώλιγκα κι όχι ένα ματς τελικών πρωταθλήματος που παίζεται άλλο μπάσκετ.
Ακριβώς!Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 3:37 pmΔεν θες ηγέτη…….τέτοιον έχεις!! Floor general θέλεις, άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μην τα μπερδεύεις!!!
Ναι τον Παπανικολάου εννοούσε και ο φίλος..montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 3:50 pmΑκριβώς!Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 3:37 pm
Δεν θες ηγέτη…….τέτοιον έχεις!! Floor general θέλεις, άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μην τα μπερδεύεις!!!
Ο ηγέτης είναι θέμα προσωπικότητας και επιρροής (τέτοιος είναι π.χ. στον σημερινό Ολυμπιακό ο Παπανικολάου).
Ο floor general είναι θέμα μπασκετικής ευφυΐας και καθοδήγησης στο παρκέ (αυτός είναι το ζητούμενο).
Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε floor general απαραίτητα. Ένα καλό combo guard με έφεση στο σκοράρισμα και κυρίως στο pull up σουτ και ένα αμυντικό εξολοθρευτή (Μπαμπ) χρειαζόμαστε. Τον πρώτο στην θεωρία τον έχουμε (Έβανς) και τον δεύτερο μπορούμε να τον αποκτήσουμε.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 3:50 pmΑκριβώς!Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 3:37 pm
Δεν θες ηγέτη…….τέτοιον έχεις!! Floor general θέλεις, άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μην τα μπερδεύεις!!!
Ο ηγέτης είναι θέμα προσωπικότητας και επιρροής (τέτοιος είναι π.χ. στον σημερινό Ολυμπιακό ο Παπανικολάου).
Ο floor general είναι θέμα μπασκετικής ευφυΐας και καθοδήγησης στο παρκέ (αυτός είναι το ζητούμενο).