Δεν νομίζω ότι πάμε με τα γκάρντ που είχαμε φέτος. Ντόρσει - Έβανς είναι +2 από αυτούς που είχαμε φέτος και ο Μπαμπ θα πάρει τον ρόλο του Γκος. Αν η ομάδα αποφασίσει να πάει με Έβανς για πρώτο βιολί, σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι καλά. Αν δεν είναι καλά, δεν έχει νόημα να τον κρατήσεις και να φέρεις άλλον. Αποδέσμευσε τον και φέρε ένα lead guard.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:17 pmΧρειαζεται σιγουρα σοβαρο ποιντ γκαρντ. Θα ηταν διαφορετικα αν ξεραμε πως ο εβανς θα γυρισει εστω στο 80% απ οτι ηταν πριν τον τραυματισμο του αλλα εδω δεν ξερουμε καλα καλα αν θα ξαναπαιξει γενικοτερα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 1:09 pmκαλα αν παμε με τα γκαρντ οπως ειμαστε τωρα συν μπαμπ κλαφτα χαλαραμπε..λευκη πετσετα θα ναι..αμα δε ο εβανς δεν ειναι ο εβανς που θα περιμενουν τοτε θα κυνηγαμε την 8δα.
ας κοψουν τον λαιμο τους να βρουνε γκαρντ ηγετη..ο μαλεντον χαθηκε ο σορτς χαθηκε ο μισιτς χαθηκε?ε δεν τους φταιει κανεις.
Δεν νομιζω πως μπορουν να γινουν υποθεσεις, εγω δεν ειμαι ακομα βεβαιος αν θα μεινουν Εβανς και Βιλντοζα, θεωρω πολλα θα εξαρτηθούν κ απο τις διαθεσιμες επιλογες στην αγορα. Μην ξεχναμε πως και η ρεαλ φετος εψαχνε για σοβαρο γκαρντ κ τελικα αναγκαστηκε να μεινει με τον φελιζ και τον γιουλ.
Μαλεντον και ειδικα Σορτς δεν μου αρεσαν για το παζλ του Ολυμπιακου.
Πάντως αν ο Έβανς είναι ΟΚ, και με αυτούς να μείνουμε + Μπαμπ και Ντόρσει είμαστε μια χαρά στα γκάρντ. Για μένα το θέμα είναι τι θα γίνει με Πετρούσεφ-Πίτερς και Μιλουτίνοφ και τα Σέντερ γενικότερα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο