Οπως και να χει χρειαζόμαστε 2 σεντερ που να μπορουν να σταθουν Ευρωλιγκα, το να πας με Μιλου, 1 σεντερ και 1 φερελπι Ελληνα π.χ. ειναι τρομερο ρίσκο και το πιθανοτερο ειναι σε 6 μηνες να ψαχνουμε τον επομενο Ραιτ.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 746
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πετρουσεφ νομιζω εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να χρησιμοποιηθει ως asset σε μια καραμπολα παρα να παιξει σοβαρο μπασκετ σε εμας. Καμια φορα μιλαμε γι αυτον λες και ειναι πιονι που απλως θα το μετακινησουμε απο εκει εδω αλλα δε παει ετσι.
Οπως και να χει χρειαζόμαστε 2 σεντερ που να μπορουν να σταθουν Ευρωλιγκα, το να πας με Μιλου, 1 σεντερ και 1 φερελπι Ελληνα π.χ. ειναι τρομερο ρίσκο και το πιθανοτερο ειναι σε 6 μηνες να ψαχνουμε τον επομενο Ραιτ.
0
- kein
- Reactions: 787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η παραμονή Μίλου σας γλιτώνει από μεγάλους μπελάδες. Δεν υπάρχουν πολλοί ψηλοί σε αυτό το επίπεδο.
Θα τον ήθελα στην ομάδα μου, την συμπάθεια μου την έχω κάνει γνωστή στο φόρουμ από την αρχή της παρουσίας μου. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είναι δίκαιο να μείνει σε εσάς. Αν τον χάνατε με δική σας υπαιτιότητα θα ήταν μεγάλη η εσωστρέφεια. Τώρα μπορείτε με ησυχία να ψάξετε άλλα δύο ψηλά κορμιά χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα πρέπει επίσης ο κοόυτς να βρει μια λύση να μην τον εκθέτει στην άμυνα, γιατί μετά δεν θα μπορεί να αποδώσει και στην επίθεση - το έχουμε δει το έργο και όλοι αποφανθήκαμε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση.
Θα τον ήθελα στην ομάδα μου, την συμπάθεια μου την έχω κάνει γνωστή στο φόρουμ από την αρχή της παρουσίας μου. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είναι δίκαιο να μείνει σε εσάς. Αν τον χάνατε με δική σας υπαιτιότητα θα ήταν μεγάλη η εσωστρέφεια. Τώρα μπορείτε με ησυχία να ψάξετε άλλα δύο ψηλά κορμιά χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα πρέπει επίσης ο κοόυτς να βρει μια λύση να μην τον εκθέτει στην άμυνα, γιατί μετά δεν θα μπορεί να αποδώσει και στην επίθεση - το έχουμε δει το έργο και όλοι αποφανθήκαμε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση.
3
3

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 1227
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο που έμαθα εγω αλλα δεν εχει βγει προς τα εξω(ακομα) ειναι οτι και ο Μπαρτζώκας είχε επικοινωνία με Μίλου πριν την συμφωνία.
Για οτι σημαίνει αυτό.
με την παραμονή Μίλου δεν κολλαει Μπουκερ. Νομιζω πρεπει να παμε σε αθλητικο ψηλο.
θα πληρωνα το μπαι αουτ και θα επαιρνα Ταιρικ Τζοουνς, εκτος αν κινηθουμε προς ατλαντικο μεριά.
Υ.Γ Ευχαριστούμε Προεδρε του ΠΑΟ για τα απανωτά δωρα.
Για οτι σημαίνει αυτό.
με την παραμονή Μίλου δεν κολλαει Μπουκερ. Νομιζω πρεπει να παμε σε αθλητικο ψηλο.
θα πληρωνα το μπαι αουτ και θα επαιρνα Ταιρικ Τζοουνς, εκτος αν κινηθουμε προς ατλαντικο μεριά.
0
- golitog7
- Reactions: 1822
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Από τη στιγμή που μένει ο Μίλου όπως φαίνεται η περίπτωση Μπούκερ τελειώνει οριστικά. Θες 5άρι αθλητικό που να ξεκινάει από την άμυνα, να είναι rim protector και να παίζει άμυνα με αλλαγές, αυτά δλδ που δεν κάνει ο Μίλου. Ο Μπούκερ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απ όλα αυτά.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 9:08 amΑν η προσφορά είναι 2+1 είναι οκ, με δεδομένο ότι μιλάμε για το συμβόλαιο του βασικού σέντερ πρακτικά.
Αν είναι 3ετες κλειστό η τρίτη χρονιά μπορεί να είναι κακή.
Πάντως τόσο ο Τζόουνς όσο και ο Φερνάντο δεν είναι εύκολες περιπτώσεις γιατί και οι 2 φαίνεται να έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.
Για τον Φερνάντο είναι άγνωστο τι θα κάνει η Ρεάλ και αυτό μάλλον εξαρτάται και από το αν θα συνεχίσουν με Ματέο ή οχι. Αν θέλει η Ρεάλ να τον κρατήσει δεν φεύγει. Εκτός αν γίνει κάτι τύπου ανταλλαγή με Πίτερς Ρεάλ και Φερνάντο Ολυμπιακό.
Ο Τζόουνς πέραν του ότι φαίνεται να είχε υπογράψει διετές, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τέλη Μαίου ότι έχει συμφωνήσει για επέκταση μέχρι το 2027. Τώρα οκ αν ο παίκτης ψηθεί και ζητήσει να φύγει, με κάποιο μεγάλο buy out πιθανώς θα τον δίνουν αλλά δεν είναι και δεδομένο.
Προσωπικά βλέπω πιο πιθανή-εφικτή την περίπτωση Μπούκερ. Ναι οκ είναι 34 αλλά για 1-2 χρόνια τον θες, 15 πόντους μέσο όρο είχε πέρσι.
Είναι πράγματι πολύ σημαντικό που έμεινε ο Μίλου, με αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά οφέλη. Μία ομάδα πρέπει να διαφυλάσσει την "ψυχή" της, τον πυρήνα της. Φανταστείτε τι πλήγμα θα ήταν για εμάς τους ολυμπιακούς να βλέπαμε ένα δικό μας παιδί, που τον έχουμε απο πιτσιρίκο στην ομάδα να πηγαίνει στον Παο. Όπως έγινε με τον Σλούκα. Δεν χάνεις μόνο το μέλλον αλλά και το παρελθόν. Εγώ προσωπικά ας πούμε δεν βλέπω το ίδιο ευχάριστα πλέον παλιά highlights της ομάδας γιατί δεν μπορώ να βλέπω τη μούρη του Σλούκα με την φανέλα της ομάδας. Και αν στην περίπτωση του Σλούκα κάπως το αποδέχομαι, καθώς αντιπαθώ γενικά τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του Σλούκα (προσωπικά γούστα), με τον Μίλου δεν θα είχα κουράγια ούτε να τον βρίσω γιατί είναι εξαιρετικό παιδί και ωραίος τύπος. Οπότε χαίρομαι πολύ που έμεινε και ας τρώει και τα πιτόγυρα του, δε με νοιάζει.
Τώρα με πόσα ανανέωσε και αν είναι ακριβός δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ούτε λογιστής είμαι ούτε θα τα πλερώσω εγώ από την τσέπη μου.
3
3

- Airman
- Reactions: 806
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτό φίλε να μην ειστε αχάριστοι και να μην τον βρίζετε στο γήπεδο.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:39 am
Να εκτιμάτε κάποια πράγματα.

Ευχαριστώ από τη μία και βρισιές από την άλλη δεν κολλάνε.
Να ενημερώσεις τους υπεύθυνους σε παρακαλώ.

6
4
2

-
- Reactions: 165
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ασθενής σου μου θυμίζει το Νίκο το Ζέρβα. Στις 9 το βράδυ ο Μιλου δε μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόλις ο Στεφάνου όμως πει έμεινε στον Ολυμπιακό, τσουπ! Οι πληροφορίες του λένε ότι θα μείνει όντως. Έτσι κι εγώ έγκυρος είμαιChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 amΟ ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 1:53 amWard, Milutinov [check]
Γκαρντ, Αθλητικός ψηλός βασικοί και μετά αρχίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Τετ Ιουν 11, 2025 10:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:41 amΑπό τη στιγμή που μένει ο Μίλου όπως φαίνεται η περίπτωση Μπούκερ τελειώνει οριστικά. Θες 5άρι αθλητικό που να ξεκινάει από την άμυνα, να είναι rim protector και να παίζει άμυνα με αλλαγές, αυτά δλδ που δεν κάνει ο Μίλου. Ο Μπούκερ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απ όλα αυτά.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 9:08 amΑν η προσφορά είναι 2+1 είναι οκ, με δεδομένο ότι μιλάμε για το συμβόλαιο του βασικού σέντερ πρακτικά.
Πάντως τόσο ο Τζόουνς όσο και ο Φερνάντο δεν είναι εύκολες περιπτώσεις γιατί και οι 2 φαίνεται να έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.
Για τον Φερνάντο είναι άγνωστο τι θα κάνει η Ρεάλ και αυτό μάλλον εξαρτάται και από το αν θα συνεχίσουν με Ματέο ή οχι. Αν θέλει η Ρεάλ να τον κρατήσει δεν φεύγει. Εκτός αν γίνει κάτι τύπου ανταλλαγή με Πίτερς Ρεάλ και Φερνάντο Ολυμπιακό.
Ο Τζόουνς πέραν του ότι φαίνεται να είχε υπογράψει διετές, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τέλη Μαίου ότι έχει συμφωνήσει για επέκταση μέχρι το 2027. Τώρα οκ αν ο παίκτης ψηθεί και ζητήσει να φύγει, με κάποιο μεγάλο buy out πιθανώς θα τον δίνουν αλλά δεν είναι και δεδομένο.
Προσωπικά βλέπω πιο πιθανή-εφικτή την περίπτωση Μπούκερ. Ναι οκ είναι 34 αλλά για 1-2 χρόνια τον θες, 15 πόντους μέσο όρο είχε πέρσι.
Είναι πράγματι πολύ σημαντικό που έμεινε ο Μίλου, με αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά οφέλη. Μία ομάδα πρέπει να διαφυλάσσει την "ψυχή" της, τον πυρήνα της. Φανταστείτε τι πλήγμα θα ήταν για εμάς τους ολυμπιακούς να βλέπαμε ένα δικό μας παιδί, που τον έχουμε απο πιτσιρίκο στην ομάδα να πηγαίνει στον Παο. Όπως έγινε με τον Σλούκα. Δεν χάνεις μόνο το μέλλον αλλά και το παρελθόν. Εγώ προσωπικά ας πούμε δεν βλέπω το ίδιο ευχάριστα πλέον παλιά highlights της ομάδας γιατί δεν μπορώ να βλέπω τη μούρη του Σλούκα με την φανέλα της ομάδας. Και αν στην περίπτωση του Σλούκα κάπως το αποδέχομαι, καθώς αντιπαθώ γενικά τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του Σλούκα (προσωπικά γούστα), με τον Μίλου δεν θα είχα κουράγια ούτε να τον βρίσω γιατί είναι εξαιρετικό παιδί και ωραίος τύπος. Οπότε χαίρομαι πολύ που έμεινε και ας τρώει και τα πιτόγυρα του, δε με νοιάζει.
Τώρα με πόσα ανανέωσε και αν είναι ακριβός δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ούτε λογιστής είμαι ούτε θα τα πλερώσω εγώ από την τσέπη μου.
Το σωστό βέβαια σε κάθε περίπτωση είναι να θέλατε όντως να κρατήσετε τον Μιλου και όχι να το κάνατε απλά και μόνο επειδή μπήκε ο ΠΑΟ.
Καλά δηλαδή τα όσα αναγράφεις και συμφωνώ σε όλα, πλην των όσων λες περί highlights και περί Σλούκα, αλλά το ερώτημά μου είναι το εξής :
Αν δεν υπήρχε πρόταση του ΠΑΟ και ο παίχτης έκλεινε όντως στην Αρμάνι, θα υπήρχε ανάθεμα και μουρμούρα επειδή δεν κρατήσατε την "ψυχή " ή θα μιλούσαμε για μία ανεπαίσθητη απώλεια ;
και σε ρωτάω γιατί κάποια πράγματα είναι ίδιον του Ελληνα. Εχω ακούσει πχ φίλους να βρίζου έναν παίχτη και στην επόμενη ακριβώς φάση να τον αποθεώνουν. Παράνοια ελληνική.

0
- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον βρίζουμε αλλά τον αγαπάμε...Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:41 amΓια αυτό φίλε να μην ειστε αχάριστοι και να μην τον βρίζετε στο γήπεδο.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:39 am
Να εκτιμάτε κάποια πράγματα.![]()
Ευχαριστώ από τη μία και βρισιές από την άλλη δεν κολλάνε.
Να ενημερώσεις τους υπεύθυνους σε παρακαλώ.![]()
0
- kite26
- Reactions: 1142
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κι εγώ έχω ασκήσει κριτική στον Μιλουτίνοφ. Κανεις δεν αμφισβητεί όμως ότι είναι παικτάρα. Αν πλαισιωθεί από σωστούς ψηλούς ο Σέρβος, θα πάρουμε την Ευρωλίγκα.
Ανεξάρτητα, πιστεύω ότι ο Ράιτ θα δείξει στη Ζαλγκίρις το καλό του πρόσωπο. Όχι ότι ήταν κακός, είχε δώσει όμως άλλες υποσχέσεις με τις αρχικές του εμφανίσεις. Ίσως ήταν αυτό που πέρασε, δεν ξέρω.
Ανεξάρτητα, πιστεύω ότι ο Ράιτ θα δείξει στη Ζαλγκίρις το καλό του πρόσωπο. Όχι ότι ήταν κακός, είχε δώσει όμως άλλες υποσχέσεις με τις αρχικές του εμφανίσεις. Ίσως ήταν αυτό που πέρασε, δεν ξέρω.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Ιουν 11, 2025 10:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα σου πω επ' αυτού ότι κανονικά αυτή θα ήταν η σωστή προσέγγιση όσο κουλό και αν φαντάζει.
Οταν ο ΔΠΓ και ανάποδα οι Αφοί είναι δυνατοί και μπαίνουν δυνατά στο παζάρι και ονειρεύονται υπερομάδες κτλ, καλώς ή κακώς τραβάνε και την άλλη μεριά.
Δηλαδή μέρος της επιτυχίας του ΠΑΟ εξαρτάται από το αν ο ΟΣΦΠ θα είναι δυνατός αντίπαλος και ανάποδα.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Τετ Ιουν 11, 2025 10:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καμία σχέση. Το να πήγαινε Αρμάνι δεν θα με πείραζε σχεδόν καθόλου. Όπως και πέρυσι με Σλούκα αν πήγαινε Φενέρ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Δεν χάνεις την ψυχή της ομάδας όταν φέυγει ένας παίκτης αλλά όταν φέυγει και πάει Παο. Εξήγησα πιο πάνω γιατί το βλέπω έτσι.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:45 amgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:41 am
Από τη στιγμή που μένει ο Μίλου όπως φαίνεται η περίπτωση Μπούκερ τελειώνει οριστικά. Θες 5άρι αθλητικό που να ξεκινάει από την άμυνα, να είναι rim protector και να παίζει άμυνα με αλλαγές, αυτά δλδ που δεν κάνει ο Μίλου. Ο Μπούκερ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απ όλα αυτά.
Το σωστό βέβαια σε κάθε περίπτωση είναι να θέλατε όντως να κρατήσετε τον Μιλου και όχι να το κάνατε απλά και μόνο επειδή μπήκε ο ΠΑΟ.
Καλά δηλαδή τα όσα αναγράφεις και συμφωνώ σε όλα, πλην των όσων λες περί highlights και περί Σλούκα, αλλά το ερώτημά μου είναι το εξής :
Αν δεν υπήρχε πρόταση του ΠΑΟ και ο παίχτης έκλεινε όντως στην Αρμάνι, θα υπήρχε ανάθεμα και μουρμούρα επειδή δεν κρατήσατε την "ψυχή " ή θα μιλούσαμε για μία ανεπαίσθητη απώλεια ;
και σε ρωτάω γιατί κάποια πράγματα είναι ίδιον του Ελληνα. Εχω ακούσει πχ φίλους να βρίζου έναν παίχτη και στην επόμενη ακριβώς φάση να τον αποθεώνουν. Παράνοια ελληνική.![]()
![]()
Σίγουρα θέλαμε να τον κρατήσουμε, μην τρελαθούμε τελείως. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Φαλ. Ξέρεις πολλούς σέντερ αυτού του επιπέδου να κυκλοφορούν ελέυθεροι? Πλέον αν πάρουμε έναν αθλητικό ψηλό θεωρώ ότι η front line μας θα είναι πιο λειτουργική και από πέρυσι. Αυτό θα κάνει καλό πιστεύω και στην απόδοση του ίδιου του Μίλου.
0
- pan24
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως γράφω και στο δίπλα τόπικ, το τι θέλουμε εμείς δεν συμβαδίζει απαραίτητα με το τι θέλουν οι προπονητές.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:41 amΑπό τη στιγμή που μένει ο Μίλου όπως φαίνεται η περίπτωση Μπούκερ τελειώνει οριστικά. Θες 5άρι αθλητικό που να ξεκινάει από την άμυνα, να είναι rim protector και να παίζει άμυνα με αλλαγές, αυτά δλδ που δεν κάνει ο Μίλου. Ο Μπούκερ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απ όλα αυτά.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 9:08 amΑν η προσφορά είναι 2+1 είναι οκ, με δεδομένο ότι μιλάμε για το συμβόλαιο του βασικού σέντερ πρακτικά.
Τις δυο τελευταίες χρονιές ο Μπαρτζώκας πήγε με Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ.
Κανένας τους δεν ήταν ψηλός για να παίξεις άμυνα με αλλαγές ούτε ο κλασσικός rim protector. Εν μέρει μπορείς να πεις rim protector τον Φαλ αλλά οχι με την κλασσική έννοια. Επίσης η επίθεση του Μπαρτζώκα εξαρτάται από ψηλό που μπορείς να του ακουμπήσεις την μπάλα και να δει την πάσα, χρειάζεται οι ψηλοί του να ξέρουν μπάσκετ.
Εξαρτάται από πολλά βέβαια αλλά δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος ότι για παρτενέρ του Μιλουτίνοφ θα πάει σε κάποιον τύπου τερματοφύλακα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό λέγεται πολύ αλλά αν κοιτάξεις λίγο ιστορικά δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει. Δηλαδή ο Παναθηναικός στις αρχές/μέση του 2000 είχε καλή ομάδα χωρίς ο Ολυμπιακός να είναι στο κάδρο και αντίστοιχα ο Ολυμπιακός στα μέσα του 2010 και στις αρχές του 2020 προχωρούσε χωρίς ο Παναθηναικός να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
1
1

-
- Reactions: 118
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μπορουσε να ειναι χειροτερα. Μελαγιες για παραδειγμα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:43 amΟ ασθενής σου μου θυμίζει το Νίκο το Ζέρβα. Στις 9 το βράδυ ο Μιλου δε μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόλις ο Στεφάνου όμως πει έμεινε στον Ολυμπιακό, τσουπ! Οι πληροφορίες του λένε ότι θα μείνει όντως. Έτσι κι εγώ έγκυρος είμαιChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 am
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.![]()
0