Μα δεν έδωσε και τίποτα παραπάνω. 2,2 το χρόνο για 2+1. Ούτε καν κλειστό 3ετές. Και την Αρμάνι να χε να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τόσα θα έδινε. Μιλάμε για τον ορισμό του επικοινωνιακού αυτογκόλτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:07 amρε ο ταραντουλας θεωρει οτι αν με την προσφορα του αναγκασει τον αντιπαλο να δωσει και 1 ευρω παραπανω εχει πετυχει τον σκοπο τουStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:03 amΕν ολίγοις ο Μιλου στο δίλημμα να παίξει στον Παναθηναϊκό ή να πετάξει 2μιση μύρια, διάλεξε το δεύτερο. Όχι "πληρώστε τους όλα διπλά"... "που να τους πληρώνετε διπλά..." έπρεπε να γράψει ο πρόεδρας![]()
![]()
πριν καμια δυο βδομαδες ειχα ξαναγραψει κατι παρομοιο και μου ελεγαν οτι διαβαζω πολυ σδνα
παλιοτερα που το ειχα ξανγραψει μου ελεγαν οτι ειμαι ο κουβοπουλος και γραφω απτα γραφεια του σδνα![]()
δεν ξερω γιατι ειναι πολυ σημαντικο για τον ταραντουλα να κανει κατι τετοια
την βρισκει
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η προσφορα σας πριν ηταν μικροτερη οποτε για αυτον ειναι κερδοςStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 amΜα δεν έδωσε και τίποτα παραπάνω. 2,2 το χρόνο για 2+1. Ούτε καν κλειστό 3ετές. Και την Αρμάνι να χε να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τόσα θα έδινε. Μιλάμε για τον ορισμό του επικοινωνιακού αυτογκόλτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:07 am
ρε ο ταραντουλας θεωρει οτι αν με την προσφορα του αναγκασει τον αντιπαλο να δωσει και 1 ευρω παραπανω εχει πετυχει τον σκοπο του
πριν καμια δυο βδομαδες ειχα ξαναγραψει κατι παρομοιο και μου ελεγαν οτι διαβαζω πολυ σδνα
παλιοτερα που το ειχα ξανγραψει μου ελεγαν οτι ειμαι ο κουβοπουλος και γραφω απτα γραφεια του σδνα![]()
δεν ξερω γιατι ειναι πολυ σημαντικο για τον ταραντουλα να κανει κατι τετοια
την βρισκει![]()
και για τον βεζενκοφ εστω και 100κ θα χρειαστηκε να ανεβειτε γιαυτον ειναι νικη
το ακριβες ποσο θα τον μαθουμε στις επομενες μερες
στορ σπορ24 διαβασα για 7 εκατ αρα σιγουρα ειναι 2.3
το προηγουμενο συμβολαιο του συμφωνα με μερικους που εγραφαν και εδω ειναι 1.3 οποτε ειναι πολυ αυξηση
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 1:53 amWard, Milutinov [check]
Γκαρντ, Αθλητικός ψηλός βασικοί και μετά αρχίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
το Σασα Λεντει, Μιλουτινοφ Ταιρικ ή Μπρουνο ειναι πιο κοντα απο οσο πιστευα χθεςCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:43 amΜιλου με Ταιρικ Τζοουνς που έγραψε ο slow horses μου φαίνεται πολύ ωραίο γαμώτο , μη με μπριζώνετε
Εγώ χαίρομαι πολύ για Μιλου *, είναι φανταστικός χαρακτήρας αγαπητός στα αποδυτήρια και στον κόσμο, μετρημένος στα λόγια του . Ήρθε νεαρούλης και με ταλέντο και πολλή δουλειά έφτασε να θεωρείται τοπ κλας σεντερ
και τέλος, είναι συναισθηματικός . Αυτά που είπε ότι του μίλησε ο Παπ και τον άγγιξε συνθηματικά και σκύλιασε να παίξει καλά , τα πιστεύω ότι τα εννοεί
* στον αντίποδα χαίρεται και το φαντασία και η μισή παραλιακή αλλά τον Μιλού τον αγαπάμε όπως είναι, Σερβος που δεν πίνει δεν κάνει![]()
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
since1925

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ προτιμώ Ταιρικ από Μπρούνο, λογικά ο Μπρούνο είναι plan b.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:21 amτο Σασα Λεντει, Μιλουτινοφ Ταιρικ ή Μπρουνο ειναι πιο κοντα απο οσο πιστευα χθεςCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:43 amΜιλου με Ταιρικ Τζοουνς που έγραψε ο slow horses μου φαίνεται πολύ ωραίο γαμώτο , μη με μπριζώνετε
Εγώ χαίρομαι πολύ για Μιλου *, είναι φανταστικός χαρακτήρας αγαπητός στα αποδυτήρια και στον κόσμο, μετρημένος στα λόγια του . Ήρθε νεαρούλης και με ταλέντο και πολλή δουλειά έφτασε να θεωρείται τοπ κλας σεντερ
και τέλος, είναι συναισθηματικός . Αυτά που είπε ότι του μίλησε ο Παπ και τον άγγιξε συνθηματικά και σκύλιασε να παίξει καλά , τα πιστεύω ότι τα εννοεί
* στον αντίποδα χαίρεται και το φαντασία και η μισή παραλιακή αλλά τον Μιλού τον αγαπάμε όπως είναι, Σερβος που δεν πίνει δεν κάνει![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ο αθλητικός ψηλός που είναι,ο Λεντέι?κάτι πιο αθλητικό θέλουμε κ οι 2 και πιστεύω θα χρυσοπληρωθεί κ θα λέμε ο Μίλου κ λίγα πήρε(όσα κ αν πήρε τελικά)Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 amΟ ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 1:53 amWard, Milutinov [check]
Γκαρντ, Αθλητικός ψηλός βασικοί και μετά αρχίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι
Εσείς μπορεί να κοιτάξετε και Φερνάντο,ανταλλαγή με Πίτερς που τον θέλουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος todorris την Τετ Ιουν 11, 2025 8:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω προτιμω Μπρουνο. Ο παικτης ειναι πολυ καλυτερος απο οτι εχουμε δει φετος με τη Ρεαλ. Ο ταιρικ απλα περασε απο το μεγαλο σχολειο που λεγεται Ζοτς. Αυτο απο μονο του ειναι ενα μεγαλο συν και ας μην ειναι ο Ζοτς του παρελθοντος. Οποιος απο τους δυο να ερθει με Μιλουτινοφ, Σασα και εναν καλο Tweener ειτε αυτος ειναινο Πετεουσεφ ειτε ο Λεντει φετοσβθα ειμαστε πολυ καλυτεροι εχοντας προσθεσει και αθλητικοτητα στο 3 με Γουορντ και ισως στα γκαρντ με μπαμπ ή κορντινιεsince1925 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:53 amΕγώ προτιμώ Ταιρικ από Μπρούνο, λογικά ο Μπρούνο είναι plan b.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:21 am
το Σασα Λεντει, Μιλουτινοφ Ταιρικ ή Μπρουνο ειναι πιο κοντα απο οσο πιστευα χθες
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτα μου ειπε ο ανθρωπος με ονοματα οτι κινουμαστε , δεν ειπε οτι δεν θα παρουμε αθλητικο ψηλοtodorris έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:57 amο αθλητικός ψηλός που είναι,ο Λεντέι?κάτι πιο αθλητικό θέλουμε κ οι 2 και πιστεύω θα χρυσοπληρωθεί κ θα λέμε ο Μίλου κ λίγα πήρε(όσα κ αν πήρε τελικά)Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 am
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.![]()
Συμφωνούμε απόλυτα για Μπρούνο κ ταυρί είναι κ ποιότητα,απλά δεν πολυταίριαξε στην ΡεάλChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:59 amΕγω προτιμω Μπρουνο. Ο παικτης ειναι πολυ καλυτερος απο οτι εχουμε δει φετος με τη Ρεαλ. Ο ταιρικ απλα περασε απο το μεγαλο σχολειο που λεγεται Ζοτς. Αυτο απο μονο του ειναι ενα μεγαλο συν και ας μην ειναι ο Ζοτς του παρελθοντος. Οποιος απο τους δυο να ερθει με Μιλουτινοφ, Σασα και εναν καλο Tweener ειτε αυτος ειναινο Πετεουσεφ ειτε ο Λεντει φετοσβθα ειμαστε πολυ καλυτεροι εχοντας προσθεσει και αθλητικοτητα στο 3 με Γουορντ και ισως στα γκαρντ με μπαμπ ή κορντινιε
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτσε να δούμε πόση υπεραξία θα πληρώσετε εσείς τον Μητογλου (μην τον χάσετε κιόλας...)τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:18 amη προσφορα σας πριν ηταν μικροτερη οποτε για αυτον ειναι κερδοςStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 am
Μα δεν έδωσε και τίποτα παραπάνω. 2,2 το χρόνο για 2+1. Ούτε καν κλειστό 3ετές. Και την Αρμάνι να χε να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τόσα θα έδινε. Μιλάμε για τον ορισμό του επικοινωνιακού αυτογκόλ![]()
και για τον βεζενκοφ εστω και 100κ θα χρειαστηκε να ανεβειτε γιαυτον ειναι νικη
το ακριβες ποσο θα τον μαθουμε στις επομενες μερες
στορ σπορ24 διαβασα για 7 εκατ αρα σιγουρα ειναι 2.3
το προηγουμενο συμβολαιο του συμφωνα με μερικους που εγραφαν και εδω ειναι 1.3 οποτε ειναι πολυ αυξηση![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειστε γεματοι στο 4 εσεις δεν τον χρειαζεστεDante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 8:22 am
Κάτσε να δούμε πόση υπεραξία θα πληρώσετε εσείς τον Μητογλου (μην τον χάσετε κιόλας...)
τωρα να τον ζητησει η φενερ και η ρεαλ δεν το κοβω πιθανο
αν κανει και του χρονου την ιδια χρονια οπως φετος που αυτην θα κανει γιατι αυτο ειναι η κανονικοτητα του δεν θα αξιζει ουτε 500κ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο