Α εντάξει τότε, αλλιώς τα θυμόμουν εγώ. Αλλά για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής το ότι θα κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πολύ γνωστό. Το 2+1 είναι επίσης κάτι λογικό. Οπότε για τα υπόλοιπα, θα κρατήσω ένα μικρό καλάθι, γιατί ούτε ο Λεντέι, ούτε ο Κορντινιέ μου βγάζουν πολύ νόημα.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:08 pmΟχι βρε. Ο ασθενης μου τον ειδα το μεσημερι. Μου ειπε οτι θα κανουμε ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι. Και επεσε μεσα ο ανθρωπος. Για τον παναθηναικο το ακουσαμε μετα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:43 am
Ο ασθενής σου μου θυμίζει το Νίκο το Ζέρβα. Στις 9 το βράδυ ο Μιλου δε μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόλις ο Στεφάνου όμως πει έμεινε στον Ολυμπιακό, τσουπ! Οι πληροφορίες του λένε ότι θα μείνει όντως. Έτσι κι εγώ έγκυρος είμαι![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 176
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1067
- Προειδοποιήσεις:
1
the almighty pantofla !Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:34 pmΕχω πελατισσα την γυναικα του . Τον συμφερει να δινει πληροφοριες οπως καταλαβαινεις…..
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
NAI! (All of them)coach blue έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:33 pmΠοιον από όλους;tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:26 pmΤο τηλεφώνημα Μπαρτζώκα πριν το ντιλ Μιλουτινοφ Ολυμπιακού και η υπόσχεση ότι του χρόνου θα έχει παρέα συμπατριώτη του στην νυχτερινή Αθήνα.
Πρώτοι εδώ.
https://youtube.com/shorts/6In_BohLeuY
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ζέρβας Μελαγιες και διάφοροι άλλοι για συνεχόμενες χρονιές εμφανίζονται εμπράκτως εντελώς αναξιόπιστοιKnoxville έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:47 pm
Μου κάνει λίγο εντύπωση πως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα (δεν θα έπρεπε? παίκτης του Ολυμπιακού είναι).
Ο Ζέρβας πλέον λέει πως ο Μιλουτίνοβ δεν κοίταξε ΠΟΤΈ προς Παναθηναϊκό χαχα!
Θα μου πεις, πως πηδάς απο το "Δεν μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού" στο "Ποτέ δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο ραντάρ του παίκτη"? Μιλάμε για άλμα λογικής!
2
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- kein
- Reactions: 795
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τα δύο στρατόπεδα έχουν γεμίσει με δημοσιογράφους που όλοι τους έχουν "πηγές" αποκλειστικότητας, κάνουν 2ωρες εκπομπές που αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια ανούσια πράγματα, χωρίς καμιά ουσιαστική ενημέρωση, μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν χρόνο και να παίξουν οι διαφημίσεις του YT και να πάρουν το μπόνους τους. Είναι τραγικό επίσης το γεγονός ότι επιδίδονται σε μια άνευ όρων επαιτεία για να πάρουν λίγα παραπανω like, πολλές φορές "εκβιάζοντας" τον ακροατή/τηλεθεατή, πως δεν θα αποκαλύψουν την "μπόμπα" αν δεν φτάσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό από like !Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:01 pmΖέρβας Μελαγιες και διάφοροι άλλοι για συνεχόμενες χρονιές εμφανίζονται εμπράκτως εντελώς αναξιόπιστοιKnoxville έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:47 pm
Μου κάνει λίγο εντύπωση πως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα (δεν θα έπρεπε? παίκτης του Ολυμπιακού είναι).
Ο Ζέρβας πλέον λέει πως ο Μιλουτίνοβ δεν κοίταξε ΠΟΤΈ προς Παναθηναϊκό χαχα!
Θα μου πεις, πως πηδάς απο το "Δεν μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού" στο "Ποτέ δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο ραντάρ του παίκτη"? Μιλάμε για άλμα λογικής!
Μιλάμε για τρομερή έκπτωση αξιοπρέπειας ...
4
4

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Προειδοποιήσεις:
1
γραψε λαθος ο αλφ καμπα ειναι 29 εγω εννοουσα ενα αλλο γαλλακι 20-22 ετων δεν θυμαμαι το ονομα του , θηριακι ομως κοντα στο 2,08 σεντερ - παουερ φοργουορντ θα το ψαξω και θα επανελθω .berry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 11:47 amΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΦΑ ΚΑΜΠΑ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΒΕΛ
Γουοτσον εδω (δεν εκανε και τιποτα)
https://www.proballers.com/basketball/p ... ate-watson
0
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω για χιούμορ το έγραψε γιατί κάποιοι δικοί μας με το που ακούστηκε ότι θα πάει στον ΠΑΟ τον έκαναν 33χρονο, γυάλινο, τραυματία κλπ….και δεν αναφέρομαι μόνο εδώ μέσα αλλά γενικά από αυτά που διάβασα σε Social κλπ.montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:17 pmΓεννηθείς στις 20-12-1994, οπότε κάνοντας μιά απλή αφαίρεση είμαι σε θέση να σε επιβεβαιώσω πλήρως.
* ως γνωστόν, στο σχολείο ήμουν κουμπούρας (προς Θεού, όχι μπούκουρας) στα μαθηματικά!!!
1
1

- Airman
- Reactions: 829
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Και όχι μόνο σε social. Και "αντικειμενικά" site παρακαλώ, που δεν είναι SDNA, αλλά έχουν ποιότητα. Οσο ο Μιλουτίνοφ έφευγε από τον ΟΣΦΠ ήταν 32 και μάλιστα πήγε στα 33 στην πρόταση του ΠΑΟ.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:42 pmΝομίζω για χιούμορ το έγραψε γιατί κάποιοι δικοί μας με το που ακούστηκε ότι θα πάει στον ΠΑΟ τον έκαναν 33χρονο, γυάλινο, τραυματία κλπ….και δεν αναφέρομαι μόνο εδώ μέσα αλλά γενικά από αυτά που διάβασα σε Social κλπ.montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:17 pm
Γεννηθείς στις 20-12-1994, οπότε κάνοντας μιά απλή αφαίρεση είμαι σε θέση να σε επιβεβαιώσω πλήρως.
* ως γνωστόν, στο σχολείο ήμουν κουμπούρας (προς Θεού, όχι μπούκουρας) στα μαθηματικά!!!
Μετά που ανανέωσε, λογικά ανακάλυψε και το ελιξίριο νεότητας κατά το sport24 πχ και έγινε 30, βαριά βαριά 31.
Ρε τι γίνεται σε αυτήν την χώρα....
Τι πληρώνουμε οι υπόλοιποι, τι φταίμε...εκεί είναι το ερώτημα...

0
-
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μιλου με 2.2 το χρόνο με συμβόλαιο 2+1 άρα και να εξαντληθεί το συμβόλαιο θα λάβει 6,6 εκ.
Ο DPG του πρόσφερε κλειστό τριετές με 9 εκ.
Αυτά είναι τα νούμερα, τώρα τι λεει το SDNA για να χρυσώσει το χάπι, είναι για να έχουμε να λέμε.
Η ουσία είναι η μεγάλη επικοινωνιακή ήττα του Γιαννακόπουλου ότι παίχτης προτίμησε να μείνει στον μεγάλο του αντίπαλο με σχεδόν 2,5 εκ λιγότερα από ότι του πρόσφερε αυτός.
Και μια και δεν πληρώνω εγώ
κατi πάνω από το διαρκείας μου, είχα πει και σε χτεσινό μου ποστ ότι λόγο ελλείψεις σεντερ ένα ματσάρισμα για το συμβόλαιο του Μιλου έως τα 2.3 εκ είναι λογικό, γινάτι υπάρχουν ακόμα 2-3 ομάδες που θα τα έδιναν. 

Ο DPG του πρόσφερε κλειστό τριετές με 9 εκ.

Αυτά είναι τα νούμερα, τώρα τι λεει το SDNA για να χρυσώσει το χάπι, είναι για να έχουμε να λέμε.

Η ουσία είναι η μεγάλη επικοινωνιακή ήττα του Γιαννακόπουλου ότι παίχτης προτίμησε να μείνει στον μεγάλο του αντίπαλο με σχεδόν 2,5 εκ λιγότερα από ότι του πρόσφερε αυτός.

Και μια και δεν πληρώνω εγώ

1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει και διαβάσει για τον παίκτη από Ολυμπιακαρες με το που μαθεύτηκε εχτές ότι ίσως πάει στον Παναθηναϊκό….τωρα που δεν πήγε ή μόκο κάνουν ορισμένοι ή τον αποθεώνουν Μιλου ψυχάρα Ολυμπιακάρα….για πάντα στο λιμάνι…ο νέος αρχηγός…με αυτόν στην κεφάλι πάμε για την Ευρωκουπα….και άλλα ωραία τέτοια……δεν μας πιάνει κανένας εμάς τους Έλληνες….μεσα σε λίγα λεπτά από τον εξευτελισμό πάμε στην αποθέωση και το ανάποδο….Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:49 pmΚαι όχι μόνο σε social. Και "αντικειμενικά" site παρακαλώ, που δεν είναι SDNA, αλλά έχουν ποιότητα. Οσο ο Μιλουτίνοφ έφευγε από τον ΟΣΦΠ ήταν 32 και μάλιστα πήγε στα 33 στην πρόταση του ΠΑΟ.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:42 pm
Νομίζω για χιούμορ το έγραψε γιατί κάποιοι δικοί μας με το που ακούστηκε ότι θα πάει στον ΠΑΟ τον έκαναν 33χρονο, γυάλινο, τραυματία κλπ….και δεν αναφέρομαι μόνο εδώ μέσα αλλά γενικά από αυτά που διάβασα σε Social κλπ.
Μετά που ανανέωσε, λογικά ανακάλυψε και το ελιξίριο νεότητας κατά το sport24 πχ και έγινε 30, βαριά βαριά 31.
Ρε τι γίνεται σε αυτήν την χώρα....
Τι πληρώνουμε οι υπόλοιποι, τι φταίμε...εκεί είναι το ερώτημα...![]()
![]()
2
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Πέρα από την πλάκα τώρα από την στιγμή που ανανέωσε ο Μιλουτινοφ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσει ο πετρουσεφ (όχι ότι πριν υπήρχε αλλά τεσπα).
Το θέμα είναι ότι δίπλα του πρέπει να φέρεις έναν δυναμίτη τύπου Τζόουνς, Χέιζ κλπ.
Από την άλλη δεν μπορείς να κατέβεις σε μια τόσο απαιτητική σεζόν με 4 ψηλούς βεζενκοφ Πίτερς Μιλουτινοφ μεταγραφή συν τον Καραγιαννίδη, είναι τεράστιο ρίσκο ειδικά με μιλου που βγάζει συχνά τραυματισμούς. Οπότε θες εναν παίκτη τύπου ραιτ να πατάει και στο 4 και στο 5.
Όπως και στα γκαρντ δεν μπορείς να πας με βασικό τον Έβανς. Αν τον πιστεύεις τόσο κρατά τον στην θέση του Λι πχ, όχι στην θέση της μεταγραφής.
Το θέμα είναι ότι δίπλα του πρέπει να φέρεις έναν δυναμίτη τύπου Τζόουνς, Χέιζ κλπ.
Από την άλλη δεν μπορείς να κατέβεις σε μια τόσο απαιτητική σεζόν με 4 ψηλούς βεζενκοφ Πίτερς Μιλουτινοφ μεταγραφή συν τον Καραγιαννίδη, είναι τεράστιο ρίσκο ειδικά με μιλου που βγάζει συχνά τραυματισμούς. Οπότε θες εναν παίκτη τύπου ραιτ να πατάει και στο 4 και στο 5.
Όπως και στα γκαρντ δεν μπορείς να πας με βασικό τον Έβανς. Αν τον πιστεύεις τόσο κρατά τον στην θέση του Λι πχ, όχι στην θέση της μεταγραφής.
0