Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια να λέγεται.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:41 amΓια αυτό φίλε να μην ειστε αχάριστοι και να μην τον βρίζετε στο γήπεδο.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:39 am
Υ.Γ Ευχαριστούμε Προεδρε του ΠΑΟ για τα απανωτά δωρα.
Να εκτιμάτε κάποια πράγματα.![]()
Ευχαριστώ από τη μία και βρισιές από την άλλη δεν κολλάνε.
Να ενημερώσεις τους υπεύθυνους σε παρακαλώ.![]()
Κρατάει μπαρτζωκα, ξυπνάει τον γιόγκι μπεαρ του Γουολκαπ, κερνάει μπουκαλάκι για αλλά τρία χρόνια τον μιλου. Το μόνο που μένει είναι να κάνει την εκπομπή αντι του τσουκαλά. Τελικά μας μισεί γιατί ο ολυμπιακος είναι ο ανεκπληρωτος έρωτας.
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Οχι βρε. Ο ασθενης μου τον ειδα το μεσημερι. Μου ειπε οτι θα κανουμε ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι. Και επεσε μεσα ο ανθρωπος. Για τον παναθηναικο το ακουσαμε μετα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:43 amΟ ασθενής σου μου θυμίζει το Νίκο το Ζέρβα. Στις 9 το βράδυ ο Μιλου δε μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόλις ο Στεφάνου όμως πει έμεινε στον Ολυμπιακό, τσουπ! Οι πληροφορίες του λένε ότι θα μείνει όντως. Έτσι κι εγώ έγκυρος είμαιChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 am
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.![]()
0
Μητσαρα να σαι καλά μας τους ξύπνησες για τα καλά 🫶
1ον Ο Μιλού μένει στο Πάνθεον αφού έφτυσε τόσα πολλά λεφτά από τον αιώνιο για να μείνει σε εμάς.
2ον Εγω χάρηκα πολύ γιατί για να μείνει έκανε πολύ μεγάλη κουβέντα με τον Μπαρτζώκα ,από όσα είπαν οι δημοσιογράφοι,που σημάνει ότι ο Γιώργαρος ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα αλλάξει τρόπο μπάσκετ του χρόνου .
1ον Ο Μιλού μένει στο Πάνθεον αφού έφτυσε τόσα πολλά λεφτά από τον αιώνιο για να μείνει σε εμάς.
2ον Εγω χάρηκα πολύ γιατί για να μείνει έκανε πολύ μεγάλη κουβέντα με τον Μπαρτζώκα ,από όσα είπαν οι δημοσιογράφοι,που σημάνει ότι ο Γιώργαρος ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα αλλάξει τρόπο μπάσκετ του χρόνου .
3
3

-
- Reactions: 1067
- Προειδοποιήσεις:
1
θεωρω οτι το πρωτο σχημα ειναι το πιο λογικο. πας με πεντε παικτες ευρωλιγκατους κι εχεις και τον παπ που μπορει να παιξει και το 4 αν χρειαστει. στο δευτερο σχημα πρεπει και οι 2 που θα παιζουν στο 5 και στο 4 -5 να ειναι απο το πανω πανω ραφι και να μην βγαζουν προβληματα τραυματισμων.berry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:03 pmθα προτιμουσα ενα 4/5 που να μπορει να βοηθησει ουσιαστικα και στις 2 θεσεις αν προκυψει τραυματισμος
εκτος αν φυγει Πητερς και παρεις 4/5 πισω απο Βεζε , οποτε ο τριτος σεντερ μπορει να ειναι και ο Καραγιαννιδης ξερω γω
δηλδη
1.
Σασα, Πητερς
4/5
Μιλου , ΜΑΠ
ή
2.Σασα,
4/5
Μιλου ,ΜΑΠ , Καραγιαννιδης
1
1

-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πεσει μεσα και στα αλλα καν του μια εκπτωση να τον εχουμε απο κοντα.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:08 pmΟχι βρε. Ο ασθενης μου τον ειδα το μεσημερι. Μου ειπε οτι θα κανουμε ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι. Και επεσε μεσα ο ανθρωπος. Για τον παναθηναικο το ακουσαμε μετα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:43 am
Ο ασθενής σου μου θυμίζει το Νίκο το Ζέρβα. Στις 9 το βράδυ ο Μιλου δε μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόλις ο Στεφάνου όμως πει έμεινε στον Ολυμπιακό, τσουπ! Οι πληροφορίες του λένε ότι θα μείνει όντως. Έτσι κι εγώ έγκυρος είμαι![]()

2
2

- coach blue
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτό δεν λέει κάτι. Με πολλούς ειχε κάνει κουβέντα αλλά στην πράξη πήγε το ποπ κορν σύννεφο.prime7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:12 pmΜητσαρα να σαι καλά μας τους ξύπνησες για τα καλά 🫶
Να δεις στον πετρουσεφ τι του χε τάξει.

Είπαμε ξειπαμε είναι αυτά.
Απλά ο μιλου είχε θέσει ένα ελάχιστο ποσο σαν στόχο. Το πήρε, έμεινε.
0
-
- Reactions: 1331
- Προειδοποιήσεις:
3
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Από τη στιγμή που τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο Φαλ, η παραμονή του Μιλουτίνοφ για τη θέση του βασικού σέντερ ήταν εκ των ων ουκ άνευ και ειδικά στην ώριμη ηλικία που βρίσκεται τώρα (η οποία καλό θα είναι να συγχρονιστεί και με τη φυσική του κατάσταση).
Το σημαντικό από την εξέλιξη των τελικών στην Ελλάδα είναι ότι προέκυψε ο κορμός πάνω στον οποίο θα πλαισιωθεί το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν και σ' αυτό το ρόστερ δεν γινόταν να μην υπάρχει ένας σέντερ που να έχει -πέρα από τα χρήσιμα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μίλου- και μια εμπειρία στην ομάδα. Τώρα είναι πιο εύκολο για τον Μπαρτζώκα να χτενίσει την αγορά με την ησυχία του και να βρει έναν ή και δύο αθλητικούς ψηλούς (στα πρότυπα της ομάδας του 2022-'23) που θα μπορούν να καλύπτουν με επάρκεια στην άμυνα -κυρίως- τα λεπτά που δεν θα βρίσκεται στο παρκέ ο Σέρβος πίβοτ.
Εν τω μεταξύ, η υπογραφή του παίκτη για 7 με 7,5 εκ τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός του έδωσε 9 εκ είναι μια ακόμη επικοινωνιακή επιτυχία μέσα στην εβδομάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου την Κυριακή!

Το σημαντικό από την εξέλιξη των τελικών στην Ελλάδα είναι ότι προέκυψε ο κορμός πάνω στον οποίο θα πλαισιωθεί το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν και σ' αυτό το ρόστερ δεν γινόταν να μην υπάρχει ένας σέντερ που να έχει -πέρα από τα χρήσιμα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μίλου- και μια εμπειρία στην ομάδα. Τώρα είναι πιο εύκολο για τον Μπαρτζώκα να χτενίσει την αγορά με την ησυχία του και να βρει έναν ή και δύο αθλητικούς ψηλούς (στα πρότυπα της ομάδας του 2022-'23) που θα μπορούν να καλύπτουν με επάρκεια στην άμυνα -κυρίως- τα λεπτά που δεν θα βρίσκεται στο παρκέ ο Σέρβος πίβοτ.
Εν τω μεταξύ, η υπογραφή του παίκτη για 7 με 7,5 εκ τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός του έδωσε 9 εκ είναι μια ακόμη επικοινωνιακή επιτυχία μέσα στην εβδομάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου την Κυριακή!

6
6

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Τετ Ιουν 11, 2025 12:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝΝΝΝΝtokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:26 pmΤο τηλεφώνημα Μπαρτζώκα πριν το ντιλ Μιλουτινοφ Ολυμπιακού και η υπόσχεση ότι του χρόνου θα έχει παρέα συμπατριώτη του στην νυχτερινή Αθήνα.
Πρώτοι εδώ.
0
- coach blue
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιον από όλους;tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:26 pmΤο τηλεφώνημα Μπαρτζώκα πριν το ντιλ Μιλουτινοφ Ολυμπιακού και η υπόσχεση ότι του χρόνου θα έχει παρέα συμπατριώτη του στην νυχτερινή Αθήνα.
Πρώτοι εδώ.
https://youtube.com/shorts/6In_BohLeuY
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχω πελατισσα την γυναικα του . Τον συμφερει να δινει πληροφοριες οπως καταλαβαινεις…..Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:20 pmΑν πεσει μεσα και στα αλλα καν του μια εκπτωση να τον εχουμε απο κοντα.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:08 pm
Οχι βρε. Ο ασθενης μου τον ειδα το μεσημερι. Μου ειπε οτι θα κανουμε ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι. Και επεσε μεσα ο ανθρωπος. Για τον παναθηναικο το ακουσαμε μετα.![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Και οι δυο(Πετρουσεφ, Μισιτς) μας κανουνprime7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:28 pmΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝΝΝΝΝtokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:26 pmΤο τηλεφώνημα Μπαρτζώκα πριν το ντιλ Μιλουτινοφ Ολυμπιακού και η υπόσχεση ότι του χρόνου θα έχει παρέα συμπατριώτη του στην νυχτερινή Αθήνα.
Πρώτοι εδώ.
0
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εισαι πλαστικος χειρουργος σιγουρα συμφερει. Φωτια και λαβρα ειστε παιδι μουChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:34 pmΕχω πελατισσα την γυναικα του . Τον συμφερει να δινει πληροφοριες οπως καταλαβαινεις…..

0
- Knoxville
- Reactions: 0
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου κάνει λίγο εντύπωση πως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα (δεν θα έπρεπε? παίκτης του Ολυμπιακού είναι).Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:43 amΟ ασθενής σου μου θυμίζει το Νίκο το Ζέρβα. Στις 9 το βράδυ ο Μιλου δε μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόλις ο Στεφάνου όμως πει έμεινε στον Ολυμπιακό, τσουπ! Οι πληροφορίες του λένε ότι θα μείνει όντως. Έτσι κι εγώ έγκυρος είμαιChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 7:16 am
Ο ασθενης μου τελικα ειναι λιγουλακι εγκυρος τελικα απο οτι φαινεται. Οποτε κρατηστε τον μπαμπ ή κορντινιε +1 γκαρντ και τον Λεντει.![]()
Ο Ζέρβας πλέον λέει πως ο Μιλουτίνοβ δεν κοίταξε ΠΟΤΈ προς Παναθηναϊκό χαχα!
Θα μου πεις, πως πηδάς απο το "Δεν μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού" στο "Ποτέ δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο ραντάρ του παίκτη"? Μιλάμε για άλμα λογικής!
0