Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1227
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:03 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 2:52 pm
https://x.com/matty_vanpersie/status/19 ... 3077179774

Πόσο έμπιστος είναι αυτός εδώ ο φιόνγκος, εσείς οι τουιτεράδες;
ισχυει για Κεβαριους. το ειπα και εγω το πρωι ως πληροφορια.
ο συγκεκριμενος εχει βγαλει αρκετα αλλα οκ δεν πεφτει σε ολα μεσα.αυτα αλλαζουν ωρα με ωρα.

βεβαια λεει κατι παπατζες ωρες ωρες π.χ τωρα ειπε οτι η προταση στον Μισιτς που καναμε ειναι 3 μυρια το χρονο. ειναι και βλακας που γραφει τετοια ποσα. η νεα προταση που καναμε ειναι σχεδον ιδια με κεινη της Φενερ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Πέμ Ιουν 12, 2025 3:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

euroleague
Reactions: 1286
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:09 pm

Airman έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 2:53 pm
Stam Tziant έγραψε:

Άνθρωπο που φωτογραφίζεται φίλε μου με τέτοιο πουκάμισο, μην τον εμπιστεύεσαι. :mrgreen:
Πεστο σωστα. Ανθρωπος που δηλωνει Ιταλος και φορα αυτο το πουκαμισο φωτογραφιζεται και την βαζει ως φωτογραφια προφιλ να μην τον εμπιστευεσαι

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:18 pm

Stam Tziant έγραψε:

Από τις 10 φορές που σου λέει καλημέρα τις 2 όντως έχει ανατείλει ο ήλιος.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1871
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:26 pm

Stam Tziant έγραψε:

Τόσο έμπιστος (έγκυρος) ώστε να εμφανίζει το 2023 αποκλειστική είδηση για done deal Ολυμπιακού με Ζούγρη.
Όσο τον είδατε, τόσο έμπιστος είναι...

https://x.com/matty_vanpersie/status/18 ... 8640739637

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 774
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:27 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 3:18 pm
Stam Tziant έγραψε:

Από τις 10 φορές που σου λέει καλημέρα τις 2 όντως έχει ανατείλει ο ήλιος.
Oντως προσεγγίσαμε τον Hayes , αλλά μάλλον όπως είπα και το πρωί……ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6546
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:36 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 2:14 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 1:42 pm

Στο 4 θα παιζει και ο παπ..εγω τουλαχιστον για εκει τον υπολογιζω για του χρονου..Αν εχεις και αλλον παικτη που μπορει να σταθει ευρωλιγκα δεν θα γκρινιαζει που θα παιζει μονο σε τραυματισμους?ποιος θα ρθει για τετοια δουλεια?Κανας γουατσον απο καρδιτσα μονο.

εγω γενικα ειμαι υπερ το να εχεις γεματο ροστερ αλλα αν εχεις βεζε που παιζει 30+ ,μιλου που θελει 25+ ,χειζ που θελει 25+ και ενα 4ρο 5ρι που θελει κανα 20λεπτο δεν βλεπω πως θα χωρεσει και αλλος καλος παικτης και οχι μπαλωμα.
Ο Παπ δεν μπορεί να σταθεί στο 4. Δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί αλλά και τα φάουλ. Αν κάποιος ή κάποιοι από τους ψηλούς φορτωθούν με τρία φάουλ από το πρώτο ημίχρονο τι θα κάνεις; Το σταυρό σου;
διαφωνω ,τον παπ πλεον πιο πολυ στο 4 τον βλεπω..μαλιστα και στους τελικους επαιζε εκει..εχει γινει πολυ αργος για να προλαβαινει τα 3ρια.

Εγω δεν εχω θεμα να παρουμε και αλλο παικτη..απλα να χουν συνεννοηθει απο πριν τους ρολους/χρονους τους..Λεει ο ντιμιτζ ο σασα δεν θα παιζει 30+ θα παιζει 25..Το βλεπω να το λενε απο εκει και για ναν/σορτς..μιλαμε για τυπους που κυνηγανε το mvp,το θεωρω δεδομενο οτι δεν προκειται να παιζουν 25λ.. Ο μιλου παλι γκρινιαζει που παιζει 20 οποτε υποθετω για να εμεινε του ειπαν θα παιζει παραπανω.. Αν ειναι ρεαλιστικο οτι θα χεις μιλου χειζ λεντει σασα πιτερς (μην κολλαμε στα ονοματα αλλα στο επιπεδο των παικτων) και να μην ειναι ολοι με μουτρα ,μετα χαρας το αγοραζω. Παντως ο πιτερς ηδη γκρινιαζε με τον χρονο του φετος ενω πηρε και πολυ χρονο ως 5ρι..

ο παπατζιανι παιδια απλα μπαινει και βλεπει τι γραφεται στο τουιτερ και τα κανει ειδησεις,δεν ειναι κανονικος δημοσιογραφος

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 745

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:38 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 2:25 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 1:50 pm

Είχαμε, όμως, τεράστιο πρόβλημα στις spot up εκτελέσεις και στην άμυνα πάνω στον χειριστή, γι αυτό το κάθε γκάρντ του αντιπάλου μας έβαζε 35 πόντους. Τι να το κάνεις άμα είσαι η καλύτερη άμυνα στο pnr, αλλά το γκάρντ όταν παίξει iso σε κάνει ότι θέλει γιατί παίζει 1on1 τον Σάσα ή τον Μίλου μετά από αλλαγές στο τρίποντο. Επίσης, τις spot up εκτελέσεις μέχρι να φτάσουν Πίτερς-Παπ-Σάσα τον σουτέρ είχε ήδη γράψει χλατσωτό. Και όλα αυτά λόγω έλλειψης αθλητικοτητας που φέτος προβλέπεται να είναι και χειρότερη.
Συμφωνούμε ότι έτρωγε πόντους σε spot-up (τεράστιο πρόβλημα λίγο υπερβολικό), αλλά ξαναλέω πάντα κάτι δίνεις. Έλλειψη αθλητικότητας συμφωνούμε επίσης ότι υπήρχε.
Τώρα στο iso πάλι όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο (εμένα δε μου φαίνεται), ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη.
Αυτό με τους 35 πόντους ειλικρινά δεν ξέρω που το βλέπεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Nunn (λόγω μεγάλου δείγματος και λόγω ότι είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη). O Nunn είχε 20,7 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Απέναντι στον Ολυμπιακό σε 10 αγώνες φέτος (δε μετράω το μικρό τελικό προφανώς) είχε 16,5. Και γενικά 30+ έβαλαν μόνο ο Maledon (31) και ο Carsen Edwards (30), ο οποίος στο δεύτερο ματς έβαλε 0(!). Κουλούρα.
Μήπως ξεκίνησες να βλέπεις από τα playoff και μετά; Όλη την σεζόν γκρινιάζαμε οι μισοί και πλέον εδώ μέσα ότι έχουμε αναστήσει το κάθε γκάρντ του αντιπάλου, από Λάρκιν (στην Τουρκία), μέχρι Κάρλσεν Έντουαρντς, εδώ ο Χειλ της ΑΕΚ μας έβαλε 30. Αν ήμασταν μέτριοι στις spot up εκτελέσεις, έχουμε την καλύτερη άμυνα στα pnr και καλή άμυνα στον χειριστή τότε θα είχαμε πάρει την Ευρωλίγκα και δεν θα τρώγαμε 90 πόντους από κάτι Άλμπες και Μακάμπι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1606
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Stam Tziant έγραψε:

Αν ήταν Έλληνας θα είχε αυτό το μότο:

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:39 pm

Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του eReportaz οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν κυκλώσει το όνομα του αθλητικού ψηλού της Παρί, Κεβάριους Χέιζ, ο οποίος συνδυάζει τα στοιχεία (αθλητικότητά, κτλ) τα οποία ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζωκας.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται πιο κοντά στη Μονακό με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να στρέφονται σε άλλη λύση.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1606
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:43 pm

shaq7 έγραψε:
διαφωνω ,τον παπ πλεον πιο πολυ στο 4 τον βλεπω..μαλιστα και στους τελικους επαιζε εκει..εχει γινει πολυ αργος για να προλαβαινει τα 3ρια.

Εγω δεν εχω θεμα να παρουμε και αλλο παικτη..απλα να χουν συνεννοηθει απο πριν τους ρολους/χρονους τους..Λεει ο ντιμιτζ ο σασα δεν θα παιζει 30+ θα παιζει 25..Το βλεπω να το λενε απο εκει και για ναν/σορτς..μιλαμε για τυπους που κυνηγανε το mvp,το θεωρω δεδομενο οτι δεν προκειται να παιζουν 25λ.. Ο μιλου παλι γκρινιαζει που παιζει 20 οποτε υποθετω για να εμεινε του ειπαν θα παιζει παραπανω.. Αν ειναι ρεαλιστικο οτι θα χεις μιλου χειζ λεντει σασα πιτερς (μην κολλαμε στα ονοματα αλλα στο επιπεδο των παικτων) και να μην ειναι ολοι με μουτρα ,μετα χαρας το αγοραζω. Παντως ο πιτερς ηδη γκρινιαζε με τον χρονο του φετος ενω πηρε και πολυ χρονο ως 5ρι..
Δεν υπάρχουν εγγυημένοι χρόνοι. Σε κάθε ματς υπάρχει άλλη μεταβλητή. Π.χ αν σ' ένα ματς πριν ξεκινήσει η τέταρτη περίοδος είμαστε μπροστά 30 πόντους ο Σάσα και ο Μίλου θα παίξουν πάνω από τριάντα λεπτά; Πρέπει να σκεφτόμαστε τα φάουλ, τους τραυματισμούς, φορμαρίσματα, ντεφορμαρίσματα, καλή και κακή απόδοση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 745

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:50 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 3:39 pm
Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του eReportaz οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν κυκλώσει το όνομα του αθλητικού ψηλού της Παρί, Κεβάριους Χέιζ, ο οποίος συνδυάζει τα στοιχεία (αθλητικότητά, κτλ) τα οποία ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζωκας.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται πιο κοντά στη Μονακό με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να στρέφονται σε άλλη λύση.
Φαίνεται να έχει δίκιο ο slow horses. Κρίμα! Μετά τον Χέιζ το χάος..

Αναφορικά με τους χρόνους..ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να εγγυηθεί λεπτά συμμετοχής στον Σλούκα, και το έκανε με τον Μιλουτίνοφ;

Για Σάσα, επιμένω, δεν μιλάω για playoffs και f4, αλλά για ρέγκουλαρ. Χέστηκε ο Μπαρτζώκας αν ο Σάσα κυνηγάει το MVP ή όχι. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα.

Πέρυσι ο Σάσα έπαιζε 30+, γιατί είχε χτίσει όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας πάνω σε αυτόν και τον Φουρνιέ, η ομάδα δεν πάταγε καλά μέσα στην σεζόν και πήραμε πολλά οριακά ματς.

Είμαι σίγουρος ότι θεωρουσε ότι χωρίς τον Σάσα μέσα δεν κερδίζουμε το οριακό ματς. Γι αυτό λέω να φύγει ο Πίτερς, γιατί φαίνεται να μην τον εμπιστεύεται ως back up. Με Πίτερς πάλι 30 λεπτά θα παίζει ο Σάσα, αν έρθει ο Πετρούσεφ αυτό το νούμερο θα πέσει αναγκαστικά στα 25.

Νομίζω και ο ίδιος ο Μπι το κατάλαβε μετά τον ημιτελικό ότι δεν γίνεται να βασίζεσαι αποκλειστικά σε έναν παίκτη, ακόμα και αν είναι ο Dirk Nowitski, γιατί αν πάθει κοκομπλοκο, τραυματιστεί ή πέσουν πάνω του δυο μαύροι παπαλα.

Θεωρώ φέτος ότι μετά περισσότερα παιχνίδια, θα δούμε περισσότερο εξελάκι από ποτέ, που φέτος δεν το θεωρώ αρνητικό σενάριο.

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 165

Πέμ Ιουν 12, 2025 3:51 pm

Dimmitz έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 2:25 pm

Συμφωνούμε ότι έτρωγε πόντους σε spot-up (τεράστιο πρόβλημα λίγο υπερβολικό), αλλά ξαναλέω πάντα κάτι δίνεις. Έλλειψη αθλητικότητας συμφωνούμε επίσης ότι υπήρχε.
Τώρα στο iso πάλι όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο (εμένα δε μου φαίνεται), ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη.
Αυτό με τους 35 πόντους ειλικρινά δεν ξέρω που το βλέπεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Nunn (λόγω μεγάλου δείγματος και λόγω ότι είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη). O Nunn είχε 20,7 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Απέναντι στον Ολυμπιακό σε 10 αγώνες φέτος (δε μετράω το μικρό τελικό προφανώς) είχε 16,5. Και γενικά 30+ έβαλαν μόνο ο Maledon (31) και ο Carsen Edwards (30), ο οποίος στο δεύτερο ματς έβαλε 0(!). Κουλούρα.
Μήπως ξεκίνησες να βλέπεις από τα playoff και μετά; Όλη την σεζόν γκρινιάζαμε οι μισοί και πλέον εδώ μέσα ότι έχουμε αναστήσει το κάθε γκάρντ του αντιπάλου, από Λάρκιν (στην Τουρκία), μέχρι Κάρλσεν Έντουαρντς, εδώ ο Χειλ της ΑΕΚ μας έβαλε 30. Αν ήμασταν μέτριοι στις spot up εκτελέσεις, έχουμε την καλύτερη άμυνα στα pnr και καλή άμυνα στον χειριστή τότε θα είχαμε πάρει την Ευρωλίγκα και δεν θα τρώγαμε 90 πόντους από κάτι Άλμπες και Μακάμπι.
Αδερφέ ποιον Carsen Edwards αναστήσαμε; 20 πόντους μέσο όρο έχει. Δηλαδή εσύ περιμένεις σε μια ολόκληρη σεζόν να μη σου βάλει κανένα γκαρντ πόντους; Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω μας. Τρώνε κι οι άλλες ομάδες πόντους και μάλιστα περισσότερους, τι να κάνουμε; Σου παρέθεσα τα νούμερα που το αποδεικνύουν και μου λες σαν επιχείρημα το "εμείς γκρινιάζαμε όλο το χειμώνα". Ε, ας γκρινιάζατε τι να κάνω; :D

Το 5ο καλύτερο defensive rating στην Ευρωλιγκα είχε ο Ολυμπιακός. 2ο ανάμεσα στις ομάδες που μπήκαν στα playoff. Ήταν η καλύτερη άμυνα στο pick n' roll και στο iso σε όλη τη λίγκα. Τώρα το ότι εμείς έχουμε τη γκρίνια μέσα μας και δε μπορούμε να δεχτούμε ότι παίζει κι ο αντίπαλος (και ναι θα σκοράρει κάποιες φορές) είναι άλλο θέμα.

Αν θυμόσουν τα παιχνίδια των 7 πόντων του Nunn, των 0 πόντων του Edwards και τα λοιπά, όσο θυμάσαι τις 30αρες θα καταλάβαινες τι εννοώ. Αν το μυαλό όμως κρατάει μόνο τα αρνητικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Παραθέτω τους αριθμούς και από κει και πέρα, τους κάνεις ό,τι θες. :)

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιουν 12, 2025 4:02 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 3:43 pm
shaq7 έγραψε:

Δεν υπάρχουν εγγυημένοι χρόνοι. Σε κάθε ματς υπάρχει άλλη μεταβλητή. Π.χ αν σ' ένα ματς πριν ξεκινήσει η τέταρτη περίοδος είμαστε μπροστά 30 πόντους ο Σάσα και ο Μίλου θα παίξουν πάνω από τριάντα λεπτά; Πρέπει να σκεφτόμαστε τα φάουλ, τους τραυματισμούς, φορμαρίσματα, ντεφορμαρίσματα, καλή και κακή απόδοση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Υπαρχει ομως ο μ.ο..Στο τελος του σασα θα γραφει 28-30λ και του ΄΄πιτερς''15(δεν ειμαι τοσο κακος στα μαθηματικα του δινω χρονο και σε αλλη θεση :D )
ο μιλου οχι αλλα ο σασα πιθανον για να γραψει νουμερα..ο σασα επαιζε και πολυ στην α1 παντως χωρις να υπαρχει λογος (που να ξερουμε εμεις)

Επισης ειναι και τα φ4 ,οι τελικοι κτλ..Σε αυτα τα ματς οι σταρ παιζουν 30+ λεπτα και βλεπεις μετα τους πιτερς να κανουνε δηλωσεις γιατι αυτους δεν τους βαζουν..

Δεν ειμαι εναντια σε αυτο που λετε παντως απλα το βλεπω δυσκολο..Ας δουμε τι θα επιλεξει και ο μπαρτζωκας στο τελος

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιουν 12, 2025 4:13 pm

Ο άλλος ο Bruno, o Caboclo μήπως θα ταν μια τίμια λύση (αν δεν έχει συμβόλαιο με Hapoel)? Νομίζω καλύπτει και 4 και 5, έχει και συμπαθητικό σουτάκι όσο θυμάμαι.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 774
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιουν 12, 2025 4:14 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιουν 12, 2025 3:51 pm
Dimmitz έγραψε:

Αδερφέ ποιον Carsen Edwards αναστήσαμε; 20 πόντους μέσο όρο έχει. Δηλαδή εσύ περιμένεις σε μια ολόκληρη σεζόν να μη σου βάλει κανένα γκαρντ πόντους; Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω μας. Τρώνε κι οι άλλες ομάδες πόντους και μάλιστα περισσότερους, τι να κάνουμε; Σου παρέθεσα τα νούμερα που το αποδεικνύουν και μου λες σαν επιχείρημα το "εμείς γκρινιάζαμε όλο το χειμώνα". Ε, ας γκρινιάζατε τι να κάνω; :D

Το 5ο καλύτερο defensive rating στην Ευρωλιγκα είχε ο Ολυμπιακός. 2ο ανάμεσα στις ομάδες που μπήκαν στα playoff. Ήταν η καλύτερη άμυνα στο pick n' roll και στο iso σε όλη τη λίγκα. Τώρα το ότι εμείς έχουμε τη γκρίνια μέσα μας και δε μπορούμε να δεχτούμε ότι παίζει κι ο αντίπαλος (και ναι θα σκοράρει κάποιες φορές) είναι άλλο θέμα.

Αν θυμόσουν τα παιχνίδια των 7 πόντων του Nunn, των 0 πόντων του Edwards και τα λοιπά, όσο θυμάσαι τις 30αρες θα καταλάβαινες τι εννοώ. Αν το μυαλό όμως κρατάει μόνο τα αρνητικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Παραθέτω τους αριθμούς και από κει και πέρα, τους κάνεις ό,τι θες. :)
Βρε γίγαντα…..πολλά από αυτά που γράφεις ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ όντως ισχύουν!! Όμως υπάρχουν κάποιες παράμετροι στο μπάσκετ που δεν προσμετρώνται όπως θα έπρεπε ή καλύτερα ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο καθένας που παρακολουθεί το άθλημα!!! Παρά πολλές από τις spot up δράσεις που δεχτήκαμε που όπως όλοι μας συμφωνούμε υστερήσαμε υπερβολικά στη σεζόν , προήλθαν από την ΕΜΦΑΝΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΑΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΙΣ P’N. ROLL ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ!!! Το ότι η πικ εν ρολ δράση του αντιπάλου χρησιμοποιήθηκε ενίοτε εναντίον μας ως fake action , με πραγματική στόχευση την δημιουργία σποτ απ δράσης , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ!!! Ακόμα και στην αντιμετώπιση των short roll ( που φυσικά γνωρίζεις πως είναι μια από τις χιλιάδες παραλλαγές μιας πικ εν ρολ δράσης) , είχαμε σημαντικό πρόβλημα, άσχετα αν ούτε αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς, διότι είναι συνήθως μή αποδεκτά μετρήσιμο, ως προς την μέθοδο, στα εξειδικευμένα analytics !!!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”