Ο Κεβαριους έπαιζε 20 λεπτά με το ρολόι στην Παρί. Ο Μίλου δεν παίζει 25+ ούτε στον ύπνο του με αυτή την φυσική κατάσταση (τουλάχιστον στην ρέγκουλαρ). Ο Σάσα είμαι σίγουρος δεν θα παίζει 30 λεπτά φέτος, θα μειωθεί ο χρόνος του, για να είναι γενικότερα πιο φρέσκος και για να απογαλακτιστούμε λίγο στον τρόπο παιχνιδιού μας. Άνετα χωράει παίκτης στους ψηλούς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:42 pmΣτο 4 θα παιζει και ο παπ..εγω τουλαχιστον για εκει τον υπολογιζω για του χρονου..Αν εχεις και αλλον παικτη που μπορει να σταθει ευρωλιγκα δεν θα γκρινιαζει που θα παιζει μονο σε τραυματισμους?ποιος θα ρθει για τετοια δουλεια?Κανας γουατσον απο καρδιτσα μονο.mixalisgate7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:28 pm
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Σε περίπτωση που τραυματιστούν (όχι για μεγάλο διάστημα) ένας από τους δυο σέντερ και ο Σάσα θα μείνεις με δυο ψηλούς σε μία μεγάλη και απαιτητική σεζόν; Αν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός θα πρέπει να τρέχουμε πάλι για μεταγραφή και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μπάλωμα. Τουλάχιστον για την Ευρωλίγκα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 5 ψηλούς. Είτε 3 σέντερ και 2 PF είτε 2 σέντερ, 2 PF και ένα PF/C.
εγω γενικα ειμαι υπερ το να εχεις γεματο ροστερ αλλα αν εχεις βεζε που παιζει 30+ ,μιλου που θελει 25+ ,χειζ που θελει 25+ και ενα 4ρο 5ρι που θελει κανα 20λεπτο δεν βλεπω πως θα χωρεσει και αλλος καλος παικτης και οχι μπαλωμα.
Ο Παπ παίζει τέσσερα, αλλά στο πέντε πιοιος θα μπει αν έχουμε τραυματισμό; Ο Καραγιαννίδης ή ο Πίτερς;

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο