ο μονεκε πως και δεν εχει ακουστει καθολου?αν δεν μεινει ο πιτερς εμενα μαρεσει για 3ο 5ρι και πισω απο σασα,βεβαια αυτος θελει να παιζει πολυ...και ποιος δεν θελει ομως

Συντονιστής: Captains
Μονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πήτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:59 pmτου σλουκα το θεμα παρα ειναι απλο δεν ξερω γιατι το αναλυετε τοσο..παμε 2026 ο σλουκας κοντευει να αποσυρθει και ακομα ασχολουμαστε μαζι του..παμε παρακατω.
ο μονεκε πως και δεν εχει ακουστει καθολου?αν δεν μεινει ο πιτερς εμενα μαρεσει για 3ο 5ρι και πισω απο σασα,βεβαια αυτος θελει να παιζει πολυ...και ποιος δεν θελει ομωςμπορουμε να του δωσουμε και τα σοσιαλ της ομαδας να εχει κατι να κανει
![]()
κοντυτερος μπορει να ειναι αλλα πηδαει 3 φορες ψηλοτερα απο τους δικους μας..εγω που τον εχω δει στην μπασκονια μια χαρα στεκεται στο 5,δεν ειναι να παιζει χοντρα λεπτα εκει..αλλα ενα 10λεπτακι το παιρνει ανετα.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:05 pmΜονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πίτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:59 pmτου σλουκα το θεμα παρα ειναι απλο δεν ξερω γιατι το αναλυετε τοσο..παμε 2026 ο σλουκας κοντευει να αποσυρθει και ακομα ασχολουμαστε μαζι του..παμε παρακατω.
ο μονεκε πως και δεν εχει ακουστει καθολου?αν δεν μεινει ο πιτερς εμενα μαρεσει για 3ο 5ρι και πισω απο σασα,βεβαια αυτος θελει να παιζει πολυ...και ποιος δεν θελει ομωςμπορουμε να του δωσουμε και τα σοσιαλ της ομαδας να εχει κατι να κανει
![]()
Θα μπορούσαν να πάνε μόνιμα π.χ. Στην Κύπρο και να έχουν εκεί τα εντός και να μην πατάνε καν σε έδαφος του Ισραήλ ειδικά οι ξένοι παίκτες. Προσωπικά αν ήμουν παίκτης της Μακάμπι αυτό θα ζήταγα.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:10 pmπαρακολουθώντας την επικαιρότητα ενδεχεται καποιοι παικτες απο Χαποελ και Μακαμπι να φυγουν με ολα αυτα που γινονται και να γινουν διαθεσιμοι, Ειναι πολυ σοβαρες οι εξελιξεις με τον Πολεμο μεταξυ Ιραν και Ισραηλ και ειναι ακομα στην Αρχη.
Βλεπω περιπτωσεις Λοιντ να σκανε η μια μετα την αλλην.
Χειρότερη επιλογή από Μονέκε δεν νομίζω να υπάρχει στην αγορά.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:07 pmκοντυτερος μπορει να ειναι αλλα πηδαει 3 φορες ψηλοτερα απο τους δικους μας..εγω που τον εχω δει στην μπασκονια μια χαρα στεκεται στο 5,δεν ειναι να παιζει χοντρα λεπτα εκει..αλλα ενα 10λεπτακι το παιρνει ανετα.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:05 pm
Μονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πίτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).
Ετσι ακριβως. Ο Ολυμπιακος την τελευταια 5ετια εζησε αποχωρηση Σπανουλη, αποχωρηση Πριντεζη, επειτα αποχωρηση Σασα και Σλουκα και μια χαρα σταθηκε κ συνεχιζει να στεκεται στο υψηλοτερο επιπεδο. Ο κοουτς με τα καλα και τα κακα του εχει φτιαξει μια ομαδα συμπαγης πανω απο προσωπα κ καταστασεις. Ετσι σηκωσε και πρωταθλημα χωρις Γκος, χωρις Φαλ και ενα ημιχρονο χωρις τον mvp της φετινης ομαδας.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:21 pmΤο μοναστήρι να ' ναι καλά ......και από καλόγερους......
Προς το παρον που μιλησα με τον Διευθυντη μου και κατι φιλους Το μονο πραγμα που δεν ασχολουνται τωρα ειναι οι μεταγραφες το τελευταιο 48ωρο. Δυο πολυ καλους μου φιλους εκει τους εχουν επιστρατευσει. Ουτε στα μυνηματα δεν μου απαντησαν. Μιλησα με τις γυναικες τους γιατι ανησυχυσα. Πολυ πιθανο να υπαρξει κυμα φυγης αθλητων.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:10 pmπαρακολουθώντας την επικαιρότητα ενδεχεται καποιοι παικτες απο Χαποελ και Μακαμπι να φυγουν με ολα αυτα που γινονται και να γινουν διαθεσιμοι, Ειναι πολυ σοβαρες οι εξελιξεις με τον Πολεμο μεταξυ Ιραν και Ισραηλ και ειναι ακομα στην Αρχη.
Βλεπω περιπτωσεις Λοιντ να σκανε η μια μετα την αλλην.
O Χαινς νομιζω ηταν κοντυτερος του Μονεκε. Και εμενα θα μου αρεσει ιδιαιτερα ο Μονεκε και νομιζω μια χαρα στεκεται και στο 5, αλλα νομιζω οχι σαν διδυμο με τον Μιλου. Εφοσον εμεινε ο Μιλου εγω θα προτιμουσα εναν εκ των Ταιρικ Τζοουνς-Χειζ-Οτουρου-Σακο. Ολοι οι αλλοι νομιζω ειναι ενα κλικ κατω με βαση τις αναγκες της ομαδας.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 1:05 pmΜονέκε για πίσω από Σάσα καλός είναι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5 καλύτερα από Πήτερς ή Παπ (είναι και κοντύτερος, 1.99).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 12:59 pmτου σλουκα το θεμα παρα ειναι απλο δεν ξερω γιατι το αναλυετε τοσο..παμε 2026 ο σλουκας κοντευει να αποσυρθει και ακομα ασχολουμαστε μαζι του..παμε παρακατω.
![]()
Αν δεν μείνει ο Πήτερς (δίνω ένα 1% στο να φύγει, έτσι για να 'χουμε να λέμε), τότε, με Πετρούσεφ εκτός πλάνων (και δικαίως) νομίζω πως ο Λεντέυ είναι μονόδρομος (δεν ξέρω αν είναι και διαθέσιμος).
Ολα θα κριθούν στην αθλητικότητα!! Σαφώς και αν ερχόταν ένας εκ των Οτούρου , Ταϊρικ Τζόουνς ( πασάρει και καλά αυτός αλλά είναι σχεδόν ανέφικτο ) , ή Kevarrius Hayes στο 5, και τρίτος ψηλός κάποιος που να πατάει και στο 4, δεδομένο ότι Πετρούσεφ γιόκ ( πχ Μπούκερ ή Brandon Davies , ναι….και ο Μονέκε ακόμα ) εγώ θα ήμουνα ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΣΥΧΟΣ όποια κίνηση γινόταν ή δεν γινόταν μετά ……….. Από αυτά τα 3 προαναφερθέντα Σέντερ, πρέπει να κάνουμε τα πάντα , (αν κάποιος δεν έχει υπογράψει ακόμα ……ειδικά του Οτουρου ισως μας βοηθήσει ή χρονική συγκυρία με τους βομβαρδισμούς) και να ματώσουμε να τον πάρουμε!!! Ακόμα και να πάμε να σπάσουμε συμβόλαιο!!!! Επαναλαμβάνω ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ θέλει η ομάδα στο 3-4-5……και με ένα τοπ Γκαρντ θα είναι ΑΧΤΥΠΗΤΗ!!!shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 2:01 pmεγω λεω να ριξουμε ενα τηλ στον οτουρου παντως..μπορει καν να μην εχει υπογραψει ακομα,βεβαια τα 2εκ που λενε οτι θα παρει ειναι τα διπλα αποτι αξιζει.
τον μονεκε τον ειπα για 2ρο4ρι 3ο5ρι..για 2ρο 5ρι προφανως και δεν κανει.
ο λεντει εχει συμβολαιο τσαμπα τον λετε.