Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 857
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 18, 2025 2:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:40 pm
nikolakias έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:00 pm

Το ποιος θα κατεβάζει την μπάλα είναι η μικρότερη ανησυχία εν προκειμένω. Αυτό που έχει ανάγκη χθες η ομάδα είναι έναν καλό (ιδανικά two-way παίκτη) στον άσσο, που να μπορεί να έχει πλουραλισμό στο επιθετικό του παιχνίδι (σουτ μετά από pnr είτε από το τρίποντο είτε μέσης απόστασης, διείσδυση, καλό ρεπερτόριο πασών). Αν ο Έβανς επιστρέψει στα παλιά του καλά στάνταρ θα είναι αυτός οπότε κοιτάς να χτίσεις γύρω του. Το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν θεωρεί πιθανή την ανάκαμψη του Έβανς, γι'αυτό καιγόμαστε όλοι για βαρβατο point guard.
Ακριβώς ότι περιέγραψες, τα κάνει όλα ο Μπράιντ με μέσους όρους 7/10. Κοινώς, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Δεν είναι ελεύθερος φιλε μου. Μιλάμε για Οτούρου και Μπράιαντ σαν να είναι διαθέσιμοι, αλλά δεν είναι. Ο Μότλει πέρυσι ειχε ζητήσει να φύγει και απλά δεν τον άφησε. Και πρόσεξε..πέρυσι ήταν ομάδα Eurocup....

0
Rivers15

junior
Reactions: 104
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 18, 2025 2:43 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:42 pm
tarp7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:34 pm

ο μπράιντ δεν είναι άσος, πολύ καλός παίκτης αλλά 2-3 παίζει περισσότερο
Δεν θέλουμε άσο, leading guard θέλουμε. Μια χαρά χωράει ο Μπράιντ στα ρόστερ που έγραψα. Το θέμα είναι ποιος θα κατεβάζει την μπάλα? Έχουμε τον Ουόκαπ γι αυτό, ο οποίος αν είναι καλά, στα κρίσιμα 25 λεπτά θα παίζει. Μην έχει κανείς καμία αμφιβολία γι αυτό. Στον άσο έχεις Ουόκαπ και Έβανς. Κατεβάζει την μπάλα και ο Λι ή ο Μακίσικ αν χρειαστεί. Η Φενέρ ξεκίνησε την χρονιά με Wilbekin, Μπόλτουιν και Hall στο 1-2 και ο Μακόλουμ δύο είναι και αυτός.

Έχετε κολλήσει ότι θέλουμε άσο, επειδή στο μυαλό σας υπάρχουν μόνο Μίσιτς -Τζέιμς που παίζουν στον άσο. Ε ξεκολήστε λίγο παραακαλώ!
Leading point guard θελουμε πρωτιστως.. Εχουμε γεμισει απο γκαρντ που δεν μπορουν να κατεβασουν την μπαλα και να οργανωσουν το παιχνιδι. Ειδικα αν σκεφτεις πως τα βασικα ρισκα για του χρονου ειναι σε τι κατασταση θα βρισκεται ο εβανς και αν ξαναχτυπησει η μεση του τον Γουοκαπ και αν θεωρησουμε πως θα φυγει ο Βιλντοζα τοτε θεωρω δεδομενο πως πρεπει η ομαδα να παει για point guard. Τωρα αν ειναι και γινει καμια στραβη με Γουοκαπ ή εβανς και κατεβουμε με ασσο τον Λη, τον Μπραιαντ ή τον Μακισικ οκ βοηθεια μας!

1
1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 104

Τετ Ιουν 18, 2025 2:47 pm

Δηλώσεις Βιλντοζα:
«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η πρόθεσή μου είναι να μείνω. Πέρασα όμορφα και ελπίζω την επόμενη σεζόν να έχω λίγο πιο σημαντικό ρόλο. Περισσότερο ανησυχώ για τον γάμο μου αυτήν τη στιγμή, παρά για την επόμενη σεζόν»

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 944

Τετ Ιουν 18, 2025 2:49 pm

Rivers15 έγραψε:
Δηλώσεις Βιλντοζα:
«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η πρόθεσή μου είναι να μείνω. Πέρασα όμορφα και ελπίζω την επόμενη σεζόν να έχω λίγο πιο σημαντικό ρόλο. Περισσότερο ανησυχώ για τον γάμο μου αυτήν τη στιγμή, παρά για την επόμενη σεζόν»

1 + 1 είχε αν δεν κάνω λάθος. Δεν βλέπω πως θα μείνει...

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1703
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 18, 2025 2:55 pm

Rivers15 έγραψε:
Δηλώσεις Βιλντοζα:
Την απόδοση σημαντικού ρόλου στον Βιλντόσα τη λες και απονενοημένο διάβημα... Ο μόνος τρόπος για να μείνει ο συγκεκριμένος είναι να προβλέπεται, όπως φέτος, μεγάλο μέρος της ετήσιας αποζημίωσής του να γίνει από τον Παναθηναϊκό. Εδώ που τα λέμε, αυτό παίζει να ήταν και το πιο σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του. Αν φέτος είναι διαφορετικοί οι όροι, δύσκολα τα πράματα για τον Λουκ(υ).

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 540

Τετ Ιουν 18, 2025 3:04 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να μείνει ο συγκεκριμένος είναι να προβλέπεται, όπως φέτος, μεγάλο μέρος της ετήσιας αποζημίωσής του να γίνει από τον Παναθηναϊκό.
αποζημίωση του έδωσε ο Παναθηναϊκός όχι σύνταξη :P

τον παραδέχομαι πάντως τον Λούκα, έχει βρει τρόπο να κάνει ζωάρα και να πληρώνεται καλά χωρίς να πολυασχολείται με το μπάσκετ.

πώς φαντάζομαι την καριέρα του : μετά από εμάς θα πάει στην ΑΕΚ αλλά θα τον πληρώνουμε εμείς, μετά την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ αλλά θα τον πληρώνει η ΑΕΚ κ.ο.κ.

το πρώτο pyramid scheme στην ιστορία του μπάσκετ.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1703
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 18, 2025 3:11 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 3:04 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να μείνει ο συγκεκριμένος είναι να προβλέπεται, όπως φέτος, μεγάλο μέρος της ετήσιας αποζημίωσής του να γίνει από τον Παναθηναϊκό.
αποζημίωση του έδωσε ο Παναθηναϊκός όχι σύνταξη :P

τον παραδέχομαι πάντως τον Λούκα, έχει βρει τρόπο να κάνει ζωάρα και να πληρώνεται καλά χωρίς να πολυασχολείται με το μπάσκετ.

πώς φαντάζομαι την καριέρα του : μετά από εμάς θα πάει στην ΑΕΚ αλλά θα τον πληρώνουμε εμείς, μετά την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ αλλά θα τον πληρώνει η ΑΕΚ κ.ο.κ.

το πρώτο pyramid scheme στην ιστορία του μπάσκετ.
Με τις θερμές ευχές του Γιαννακόπουλου (ή της ΚΑΕ, δεν θυμάμαι) είχε έρθει στον Ολυμπιακό. Για ποια αποζημείωση ή σύνταξη μιλάμε; Εδώ έχουμε προίκα κανονική... :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Ιουν 18, 2025 3:19 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:49 pm
Rivers15 έγραψε:
Δηλώσεις Βιλντοζα:

1 + 1 είχε αν δεν κάνω λάθος. Δεν βλέπω πως θα μείνει...
Position Player Status
PG Keenan Evans Signed until 2025 +2
PG Thomas Walkup Signed until 2025 + 1 + 1
PG/SG Naz Mitrou-Long Signed until 2025
PG/SG Luca Vildoza Signed until 2026
SG/PG Saben Lee Signed until 2026 +1
SG Evan Fournier Signed until 2026
SG Giannoulis Larentzakis Signed until 2026
SG Tyler Dorsey Signed until 2026
SG/SF Shaquielle McKissic Signed until 2025
SF Kostas Papanikolaou Signed until 2025 +1
PF Alec Peters Signed until 2026
PF Sasha Vezenkov Signed until 2029
PF/C Filip Petrusev (on loan) Signed until 2026
C Moustapha Fall Signed until 2027
C Nikola Milutinov (story) Signed until 2028
Coach Georgios Bartzokas (signed until 2026)

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1344
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 18, 2025 3:20 pm

Άσχετο αλλά πως μια καταστροφική χρονια μπορεί να σβήσει τα πάντα. Θυμηθείτε τις κουβέντες που κάναμε εδώ μέσα πέρυσι για τον Λορέντζο Μπράουν και την εικόνα που έχουμε αυτήν την στιγμή για τον παίκτη, απίστευτο.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3003
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιουν 18, 2025 3:27 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 3:20 pm
Άσχετο αλλά πως μια καταστροφική χρονια μπορεί να σβήσει τα πάντα. Θυμηθείτε τις κουβέντες που κάναμε εδώ μέσα πέρυσι για τον Λορέντζο Μπράουν και την εικόνα που έχουμε αυτήν την στιγμή για τον παίκτη, απίστευτο.
Είναι και λίγο συνάρτηση της ηλικίας. Δηλαδή έχει και σημασία που την έκανε στα 34 και μπαίνει 35 την επόμενη χρονιά. Αν την έκανε στα 28 θα ήταν άλλη η συζήτηση.

0
Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 777
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Ιουν 18, 2025 3:28 pm

Airman έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:57 pm
redcard έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:49 pm

Off topic αλλα η συνυπαρξη Ναν - Σορτς ειναι στοιχημα οχι μονο αγωνιστικα αλλα κυριως απο αποψη ego.

Ειναι δυο σουπερ παιχτες που οι ομαδες γυριζουν/γυριζαν γυρω τους, το πως θα διαχειριστουν τη νεα συνθηκη ειναι μυστηριο και θελει μαεστρια και απο τον προπονητη. Μπορει να δημιουργησει υγιη ανταγωνισμο μεταξυ τους και αυτο να ανεβασει την ομαδα πολυ ψηλα, μπορει και οχι.

Στο βαθος της σαιζον παντως σιγουρα θα χρειαστει βηματα πισω και απο τους δυο. Για τον Σορτς δε ξερω τι μενταλιτι εχει, για τον Ναν αμφιβαλλω αν εχει τετοια διαθεση, ο παιχτης οποτε νιωθει ο,τιδηποτε αλλο απο νο1 (στην ομαδα, στην Ευρωπη, στη σαιζον) φαινεται σαν να μη το διαχειριζεται και πολυ καλα.

Ο Ναν έχει υπάρξει στην ίδια 5άδα με τον Λεμπρόν Τζέιμς και με αρκετούς αστέρες του ΝΒΑ, συνεπώς έχει υπάρξει και Νο 2 και Νο 11 σε μία ομάδα. Πέραν αυτού, δεν βλέπω πραγματικά καμία διαφορά από την πρώτη χρονιά, όπου Σορτς μπορείς να βάλεις Σλούκας. Ο Ναν ήρθε με ένα συμβόλαιο μικρότερο από αυτό του Σλούκα, συνυπήρξαν αρμονικότατα και μάλιστα το ντούο τους έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στον τελικό με τη Ρεάλ, σπάζοντας κάθε άμυνα. Γενικά υπάρχει μία πολύ στρεβλωμένη αντίληψη ότι ο Ναν για να αποδώσει θέλει τη μπάλα αρκετά στα χέρια του. Αυτό την χρονιά που πέρασε συνέβαινε για πολλούς λόγους. Ο ΠΑΟ πολλές φορές κολλούσε στην επίθεση, έπαιζε απόλυτα σεταρισμένα με μικρές εκλάμψεις transition και κυρίως δεν έβρισκε χώρους λόγου παντελούς αδυναμίας στην θέση 5. Πλέον με Σορτς, Λεσόρ και καλούς πιθανώς σουτέρ στο 3, αλλά και τη δυνατότητα της ομάδας πλέον να τρέξει σε transition με Σορτς, Ναν, Οσμαν, Χουάντσο + mobile ψηλό, δε νομίζω ότι δομείται η ίδια ανάγκη για overdribbling. Το overdribbling των γκαρντ προέκυπτε ακριβώς από το γεγονός πως δεν υπήρχαν οι απαιτούμενοι χώροι. Αισιοδοξώ ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα από αυτό που μπορεί να διαβάσει κάποιος με μία πρώτη πρόχειρη ματιά. :dribble:
Θα υπαρξουν βραδιες που ο Παναθηναικος θα ειναι εντυπωσιακος γιατι θα εχει παρα πολυ ταλεντο στη πενταδα του, συμφωνουμε σε αυτο. Το βαθος της σαιζον ειναι μια διαφορετικη συζητηση που θα τα εχει ολα μεσα, αγωνιστικα και μη.

Σχετικα με το θεμα του εγωισμου, το να κανεις πισω για τον Λεμπρον και να κανεις πισω για τον Σορτς προφανως εχει τεραστια αποσταση. Ο Ναν ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση, ειναι παιχτης επιπεδου ΝΒΑ απο τη μεση και πανω που ηρθε Ευρωπη οχι εχοντας "τελειωσει" με το ΝΒΑ οπως π.χ. ο Φουρνιε αλλα για να γυρισει εκει (δικα του λογια). Στη πορεια γλυκαθηκε απο την αντιμετωπιση του κοσμου και του οργανισμου (και τα χρηματα φυσικα), ενιωσε το ιδιαιτερο συναισθημα του να εισαι καπου ο Νο1 καπου και αποφασισε να ξεχασει (;) το ονειρο του ΝΒΑ.

Η ολη εικονα του παιχτη απο πριν αλλα κυριως μετα την υπογραφη του συμβολαιου του δε μου δειχνει εναν παιχτη πνευματικα ηρεμο. Θα περιμενε κανεις απο τον Ναν να νιωθει οτι βρηκε το λιμανι του εδω και αυτο θα ειχε αντικτυπο στην εικονα του στο παρκε, εγω ως τωρα δε βλεπω κατι τετοιο. Τα μονιμα νευρα, η εμμονη να δηλωνει καθ' ολη τη διαρκεια της χρονιας οτι ο ειναι ο "νο1" της λιγκας , o εκνευρισμος του (!) οταν σε αλλα γηπεδα φωναζουν ΜVP, ολα αυτα σε κανουν να αναρωτιεσαι αν ο Ναν εχει αναγκη της εξωτερικης επιβεβαιωσης και για ποιο λογο (αφου ως παιχταρας θα επρεπε να νιωθει safe).

Εχω αποψη αλλα δεν ειναι της παρουσης και ειμαι ηδη πολυ offtopic.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1370

Τετ Ιουν 18, 2025 3:33 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:38 pm
coach blue έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:46 pm

Θα προτιμούσα τον κεβαριους αλλά ο μπαρτζωκας διαλέγει και πιστεύω θα έπαιρνε τον οτουρου.
Το θέμα είναι πως θα πληρωθεί τρελά η υπεραξία του συγκεκριμένου παίκτη, διότι θα εμπλακεί και ο Πάο και η Εφες (από όπου έφυγε γιατί ζήταγε πολλά παραπάνω ) καθώς τώρα με Κοκόσκοφ έχει ήδη αδειάσει αρκετά χώρο στο μπάτζετ, ενδεχομένως και η Φενέρμπαχτσε!!! Επιμένω, εμάς για ΤΩΡΑ που ψάχνουμε + 1 ακόμα Σέντερ + ένα leading guard, μας είναι πολύ πιο συμβατός ο Κεβάριους, διότι τα 2 χαρτιά για τον ΤΩΡΙΝΟ ΛΕΩ Οτούρου, είναι κοροϊδία!!!
Συμφωνώ, ο οτουρου δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα δεν αξίζει τέτοια λεφτά αλλά και που δεν έχουμε πληρώσει υπεραξίες τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέρα από Φουρνιέ ποιος αξίζει τα λεφτά του;

Στα σέντερ ειδικά έχουν γίνει ακρότητες.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 766

Τετ Ιουν 18, 2025 3:34 pm

Airman έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:42 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:40 pm

Ακριβώς ότι περιέγραψες, τα κάνει όλα ο Μπράιντ με μέσους όρους 7/10. Κοινώς, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Δεν είναι ελεύθερος φιλε μου. Μιλάμε για Οτούρου και Μπράιαντ σαν να είναι διαθέσιμοι, αλλά δεν είναι. Ο Μότλει πέρυσι ειχε ζητήσει να φύγει και απλά δεν τον άφησε. Και πρόσεξε..πέρυσι ήταν ομάδα Eurocup....
Φίλε μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το αν είναι ελεύθερος ο παίκτης η όχι. Δεν έχει παίξει ακόμα στην ομάδα και μπορεί κάλλιστα να αποδεσμευτεί από την συμφωνία αν το θελήσει (αν θέλει να αφήσει τα χρήματα). Επαγγελματικά με αυτό ασχολούμαι, οπότε άσε με να γνωρίζω καλύτερα από εσένα.

Αναφορικά με αυτό που έγραψες για Ναν για να μην απαντάω ξεχωριστά. Ο Ναν έπαιζε με Λεμπρόν στο NBA, εδώ έπαιζε με Σλούκα τον πρώτο χρόνο (το πρώτο 6μηνο ήταν σαν ψάρι έξω από τα νερά του), τώρα πλέον έχει κάνει establish στην Ευρώπη ως ο πιο dominant παίκτης και πήρε και τον τίτλο του MVP.

Φαίνεται ότι ο παίκτης είναι κάπως εύθραυστος ψυχολογικά για να το θέσω ευγενικά, από το πως χαλάει το μυαλό του από τους διαιτητές και από το πως έφθινε η απόδοση του από τότε που πήρε τον τίτλο του MVP.

Με λίγα λόγια, ο Ναν πλέον έχει άλλο status από αυτό που είχε όταν έπαιζε στο NBA με τον Λεμπρόν ή τον πρώτο χρόνο με τον Σλούκα. Θεωρείται από τον ίδιο και από τους τρυγιρω του ως πρώτο βιολί, πράγμα που αποτυπώνεται και από το συμβόλαιο που παίρνει, και από τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, και από το υψηλό usage που έχει, και από το πόσο χρόνο έχει την μπάλα στα χέρια του.

Θα έρθει ο Shorts και θα το κάνει challenge αυτό. Και εκεί είναι που υπάρχει η πιθανότητα να δούμε το clash of egos όπως είπε πάρα πολύ σωστά ο φίλος πιο πάνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1370

Τετ Ιουν 18, 2025 3:43 pm

Το ναν σορτς το βλέπω κάπως έτσι :D :

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 766

Τετ Ιουν 18, 2025 3:44 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:43 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:42 pm

Δεν θέλουμε άσο, leading guard θέλουμε. Μια χαρά χωράει ο Μπράιντ στα ρόστερ που έγραψα. Το θέμα είναι ποιος θα κατεβάζει την μπάλα? Έχουμε τον Ουόκαπ γι αυτό, ο οποίος αν είναι καλά, στα κρίσιμα 25 λεπτά θα παίζει. Μην έχει κανείς καμία αμφιβολία γι αυτό. Στον άσο έχεις Ουόκαπ και Έβανς. Κατεβάζει την μπάλα και ο Λι ή ο Μακίσικ αν χρειαστεί. Η Φενέρ ξεκίνησε την χρονιά με Wilbekin, Μπόλτουιν και Hall στο 1-2 και ο Μακόλουμ δύο είναι και αυτός.

Έχετε κολλήσει ότι θέλουμε άσο, επειδή στο μυαλό σας υπάρχουν μόνο Μίσιτς -Τζέιμς που παίζουν στον άσο. Ε ξεκολήστε λίγο παραακαλώ!
Leading point guard θελουμε πρωτιστως.. Εχουμε γεμισει απο γκαρντ που δεν μπορουν να κατεβασουν την μπαλα και να οργανωσουν το παιχνιδι. Ειδικα αν σκεφτεις πως τα βασικα ρισκα για του χρονου ειναι σε τι κατασταση θα βρισκεται ο εβανς και αν ξαναχτυπησει η μεση του τον Γουοκαπ και αν θεωρησουμε πως θα φυγει ο Βιλντοζα τοτε θεωρω δεδομενο πως πρεπει η ομαδα να παει για point guard. Τωρα αν ειναι και γινει καμια στραβη με Γουοκαπ ή εβανς και κατεβουμε με ασσο τον Λη, τον Μπραιαντ ή τον Μακισικ οκ βοηθεια μας!
Συμφωνώ ότι θέλουμε point guard κατά προτίμηση. Πολλές φορές, όμως, παίρνεις αυτό που σου δίνει η αγορά. Point guard με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε είναι μόνο ο Τζειμς και ο Μισιτς, που είναι δύσκολες περιπτώσεις. Αν αυτές δεν προσχωρήσουν, θα αφήσεις τον Μπράιντ αν είναι ελεύθερος για να πας να πάρεις παίκτη από NBA?

Η μήπως προτιμάς Μάκινταιρ ή Trend Forest από Μπράιντ επειδή παίζουν κυρίως στον άσο;

Ο Γκός κόμπο ήταν και οργάνωνε το παιχνίδι. Εμείς έχουμε ήδη κόμπο στο ρόστερ, τον Έβανς. Και όπως είπα και τείνεις να αγνοείς, επειδή είδα πολύ Εφές μέσα στην σεζόν, όσο ο Λάρκιν ήταν τραυματίας, η Εφές έπαιξε το καλύτερο της μπάσκετ με τον Μπράιντ οργανωτή.

Ξεκινάς την σεζόν με Έβανς και Ουόκαπ στον άσο και είσαι κομπλέ. Αυτό το ότι ο Ουόκαπ έχει πρόβλημα στην μέση το ακούω βερεσέ. Ούτε χειρουργείο μπήκε, και φαίνεται από την απόδοση του στους τελικούς να το ξεπέρασε. Το χρόνου, θα είναι καλύτερος γιατί θα έχει κάνει σωστή αποκατάσταση το καλοκαίρι και προετοιμασία.

Αν ο Έβανς ή ο Ουόκαπ χτυπήσουν μέσα στην χρόνια, τότε πας και παίρνεις παίκτη. Δεν θα αφήσεις Λι και Σακ να οργανώσουν. Αν ο τραυματισμός είναι μικρός τότε έχεις και αυτούς ως εφεδρείες.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”