Να βρω κουπονι γιατι εχουν ανεβει λιγο τα ταχυδρομικα λογω τρ@μπkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:59 pmΜας αρέσει παρήγγειλε!!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:49 pm
Βρε σας αρεσει να παραγγειλω ;
Βουτσεβιτς οχι , θελουμε με μουσια .
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1367
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 791
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1076
- Προειδοποιήσεις:
1
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
10εκ συμβολαιο εχει ο τσουνας, 20 ο βουτσεβιτς.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:41 pmκαι το πα χτες ολο και καποιος θα βαλει τον βαλαντσιουναςcoach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:34 pmΒαστατε , θα σμπρωξω . Ροστερ για μπουλινγκ αντιπαλων
Κρις τζοουνς , εβανς , γουολκαπ
φουρνιε , λι* , λαρε
Γουορντ , ρογκα , παπ
Βεζε , πιτερς
Βαλαντσιουνας , κεβαριους , παπαγιαννηςτρελε μου εχει 30εκ συμβολαιο και παιζει 20λ στο νβα
λεγε καλυτερα τον βουτσεβιτς που μπορει και αυτος να εχει 10εκ συμβολαιο αλλα ειναι κολλητος του φουρνιε
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1)Ο Ρογκαβοπουλος έχει 1,5 μυριο buy out ακόμα και στο 1 να το ρίξουν δεν νομίζω να έρθει...Επίσης δε ξέρω αν τον θέλει ο προπονητής...Πολύ δύσκολο η περίπτωση του ειδικά φέτος...Πέρα από αυτό νομίζω θα προτιμούσε Παναθηναικο....άρα δε βγαίνουν τόσο εύκολα τα διαβατήρια
2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...
3)Αν ντε και καλά θέλουν να δώσουν 5 ας πάνε να τα δώσουν στον Σρέντερ....πάλι όμως πολλά λεφτά..
4)Λέμε λέμε για το μπατζετ της ομάδας σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο έχουμε το 6 μπατζετ στην Ευρωλίγκα...τώρα αν γράφουν μπούρδες δε ξέρω https://www.sentragoal.gr/109809/mpatze ... vrwligkas/
5)
1-Μαλεντον,Γουοκαπ,Έβανς,Μητρου Λονγκ.
2-Φουρνιε,Λι,Λαρεντζακης
3-Γουορντ-Κορντινιε-Παπ
4-Βεζενκοφ,Πίτερς,Καραγιαννίδης
5-Πετρουσεφ,Οτουρου,Παπαγιαννης.
Το παραπάνω ρόστερ μου αρέσει πολύ....χωρίς τα συμβόλαια των Φαλ,Μιλου,Βιλντοζα,Ντορσει,Μακισικ,Ραιτ δε θα απαιτηθούν πολλά χρήματα παραπάνω ....Απλά δίνεις ρέστα για τον 24χρονο Μαλεντον που πάλι δε θα ήθελε όσα ο Μισιτς
2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...
3)Αν ντε και καλά θέλουν να δώσουν 5 ας πάνε να τα δώσουν στον Σρέντερ....πάλι όμως πολλά λεφτά..
4)Λέμε λέμε για το μπατζετ της ομάδας σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο έχουμε το 6 μπατζετ στην Ευρωλίγκα...τώρα αν γράφουν μπούρδες δε ξέρω https://www.sentragoal.gr/109809/mpatze ... vrwligkas/
5)
1-Μαλεντον,Γουοκαπ,Έβανς,Μητρου Λονγκ.
2-Φουρνιε,Λι,Λαρεντζακης
3-Γουορντ-Κορντινιε-Παπ
4-Βεζενκοφ,Πίτερς,Καραγιαννίδης
5-Πετρουσεφ,Οτουρου,Παπαγιαννης.
Το παραπάνω ρόστερ μου αρέσει πολύ....χωρίς τα συμβόλαια των Φαλ,Μιλου,Βιλντοζα,Ντορσει,Μακισικ,Ραιτ δε θα απαιτηθούν πολλά χρήματα παραπάνω ....Απλά δίνεις ρέστα για τον 24χρονο Μαλεντον που πάλι δε θα ήθελε όσα ο Μισιτς
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1023
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως ο ντιαλο ειναι ακομα μια περιπτωση παιχτη που μας αποδυκνειει οτι παικτες α1 δεν πρεπει να υποτιμαμε ειδικα νεους σε ηλικια. Ο χειλ της αεκ μοιαζει τρομερη περιπτωση στο ενδεχομενο που ο εβανς κριθει ακαταλληλος.Να δωσουμε ενα μεγαλο συμβολαιο στον εξουμ να παμε στα γκαρντ με
1:Εξουμ,γουοκαπ
2:Φουρνιε,Λι,Χειλ
3:Γουορντ, Παπ
1:Εξουμ,γουοκαπ
2:Φουρνιε,Λι,Χειλ
3:Γουορντ, Παπ
0
- shaq7
- Reactions: 6616
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απιστευτο οτι δεν επαιξα τζοκερ χτες..μονο ο πορτερ δεν εχει γραφτει σημερα..γραφτε τον ενας να κανω 3/3eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:11 pm2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...
κοιτα αντι για 2.5 σε 2 παικταραδες γκαρντ που θα τους ανακαλυψει το τμημα σκαουτινγκ που δεν εχουμε..εδω βαλαμε τον μποζικα να μας φερει 5ρι και εφερε τον μενσα

με 5εκ να διαλεξουμε ποιον ορχι του σρεντερ θελουμε..τον αριστερο η τον δεξι!!μαρεσει κιολας που τα θεωρεις και πολλα!
χιουμοριστικα τα γραφω οχι για να σε προσβαλω.
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κανενα πρόβλημα χαβαλέ κάνουμε έτσι κι αλλιώς...shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:22 pmΑπιστευτο οτι δεν επαιξα τζοκερ χτες..μονο ο πορτερ δεν εχει γραφτει σημερα..γραφτε τον ενας να κανω 3/3eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:11 pm2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...
κοιτα αντι για 2.5 σε 2 παικταραδες γκαρντ που θα τους ανακαλυψει το τμημα σκαουτινγκ που δεν εχουμε..εδω βαλαμε τον μποζικα να μας φερει 5ρι και εφερε τον μενσαμπορουμε να δωσουμε 1.25 σε 4 παικταραδες για ακομα καλυτερα αποτελεσματα
![]()
με 5εκ να διαλεξουμε ποιον ορχι του σρεντερ θελουμε..τον αριστερο η τον δεξι!!μαρεσει κιολας που τα θεωρεις και πολλα!
χιουμοριστικα τα γραφω οχι για να σε προσβαλω.
Ο Σρέντερ αν είδα καλά παίρνει 13 σε δολάρια τα οποία με τους τεράστιους φόρους που έχουν δε νομίζω να ξεπερνά πολύ τα 5...Αν του δώσεις μια προοπτική 3 ετιας το αποκλείεις?Οι άλλοι πως τα κατάφεραν με τον Ναν....
Ρε συ δε χρειάζεται να έχεις το φοβερό τμήμα σκαουτινγκ για να βρεις καλά γκαρντ δίνοντας 2,5 μυρια...είναι πολλά λεφτά δεν είναι λίγα...Αυτή τη στιγμή πάνω από 2,5 μονο ο Βεζενκοφ παίρνει στην ομάδα....
0
- Airman
- Reactions: 841
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες, εκτιμώ ότι περιπτώσεις Βαλαντσιούνας, Πόρτερ, Σρέντερ καλό είναι να μην γράφονται καν. Οι παίχτες αυτοί είχαν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους. Δηλαδή ειλικρινά γιατί πχ οι Μπακς θα μπορούσαν να αφήσουν τον Πόρτερ, όταν έχει αυτός opt-out στο συμβόλαιό του, αμοίβεται με ψίχουλα για τα δεδομένα εκεί και θέλει μονάχα ΝΒΑ ; Και όταν φυσικά μιλάμε και για έναν παίχτη που δεν του λείπουν τα χρήματα καθότι είχε υπογράψει μεγάλα συμβόλαια στο παρελθόν. Βαλαντσιούνας τα ίδια... θα πάρει 10 μύρια την επόμενη χρονιά μεικτά, με χρόνο κοντά στα 20 λεπτά. Δηλαδή να γράφουμε ονόματα, αλλά στα πλαίσια τα φυσιολογικά.
3
3

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μπουρδουκλωμενα τα εχει, τον grant τον δινει 3.2Μ, Παπ και peters τους δινει 6ψηφιους ενω ειναι 7ψηφιοι και οι 2, στους dorsey, shaq, lee μικροτερα απο τα κανονικα. οτιναναι το βλεπωeddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:11 pm
0
- shaq7
- Reactions: 6616
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παιζουν βασικοι αυτοι ρε συ στο νβα και βρισκουν συμβολαια για πλακα..ο ναν δεν εβρισκε συμβολαιο γιαυτο ηρθε..για δελεασεις τον σρεντερ να ρθει πρεπει να του δωσεις πανω απο 10..η να κοψει κανα χιαστο οσο μιλαμε..eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:31 pmΚανενα πρόβλημα χαβαλέ κάνουμε έτσι κι αλλιώς...
Ο Σρέντερ αν είδα καλά παίρνει 13 σε δολάρια τα οποία με τους τεράστιους φόρους που έχουν δε νομίζω να ξεπερνά πολύ τα 5...Αν του δώσεις μια προοπτική 3 ετιας το αποκλείεις?Οι άλλοι πως τα κατάφεραν με τον Ναν....
Ρε συ δε χρειάζεται να έχεις το φοβερό τμήμα σκαουτινγκ για να βρεις καλά γκαρντ δίνοντας 2,5 μυρια...είναι πολλά λεφτά δεν είναι λίγα...Αυτή τη στιγμή πάνω από 2,5 μονο ο Βεζενκοφ παίρνει στην ομάδα....
2.5εκ ειναι καλα λεφτα ναι αλλα δεν υπαρχουν οι παικτες τι να κανεις να τους γεννησεις?αν ηταν ετσι η φενερ δεν θα επαιρνε τον 40ρη μακολουμ..εμεις δεν θα παιζαμε με τον γκος και παει λεγοντας..
2
2

- montechristo
- Reactions: 1893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Συμφωνώ απόλυτα και θέλω, μόνο, να προσθέσω ότι, αν ζούσαμε σ' ένα παράλληλο σύμπαν που όλα θα δουλεύουν ρολόι και όλοι κοιτάζουν το συμφέρον τους (άρα και το συνολικό συμφέρον), τότε θα έπρεπε η διοίκηση, ο Μπαρτζώκας ως διανύων την τελευταία του χρονιά και ο Σπανούλης (που η διοίκηση οφείλει να συζητήσει μαζί του από τώρα για του χρόνου), να καθίσουν όλοι μαζί και να συναποφασίσουν ένα πλάνο αποδεσμεύσεων και μεταγραφών, που θα το συμφωνήσουν οι δυό προπονητές και θα το πληρώσει η διοίκηση, και όλες οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι στοχευμένες και να εξυπηρετούν αυτό το πλάνο.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:40 amΦίλε Shaq με όλο το σεβασμό υπάρχει και άλλη οπτική γωνία στο ζήτημα προπονητή. Αν ο Μπαρτζώκας έχει προαποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του το 2026 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα μείνει μέχρι το 2026), τότε δεν τίθεται θέμα δίωξίματος ή ότι απλά θα κοουτσάρει μεταβατικά μια σεζόν για να έρθει ο Σπανουλης. Αντίθετα, αν το ανακοινώσει στους παιχτες ότι θα είναι η τελευταία του χρόνια στον Ολυμπιακό μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια συσπείρωση και οι παίκτες να τα δωσουν όλα για τον κόουτς του χρόνου. Παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Φαλ, ο Παπ (που θα είναι η τελευταία του χρόνια), ακόμα και ο Φουρνιέ που φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς είναι δεμένοι μαζί του, έχουν περάσει πολλά και θα θέλουν να παίξουν για τον προπονητή τους.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 1:29 amΝαι ρε σύ τουλουμπα αυτό λέω .. ακόμα και να μην πουν ότι θα μείνει μέχρι να ρθει ο σπαν ότι θα υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα θα την κάνει τελείως τσίρκο την ομάδα .. όποιος παίκτης δεν παίζει θα του επιτίθεται,οι άλλοι οπαδοί στα γήπεδα θα τον τρολαρουν κτλ .. είναι σαν να διακωμωδούν τον μπαρτζωκα με αυτήν την κίνηση ..
Φανταστείτε να σας έλεγε η γυναίκα σας ότι σας κρατάει μέχρι να χωρίσει η πραγματικής της αγάπη και να το ήξερε και όλο το χωριό
Βλέπω δλδ κάτι παρομοιο με αυτό που έγινε με τον Κλοπ στην Liverpool. Αν ξέρεις ότι έχεις μια τελευταία ευκαιρία και ότι θα αποσυρθείς το 26´, ότι και να γίνει, δεν έχεις τόσο την πίεση των αποτελεσμάτων να κρέμεται από πάνω σου. Αντίθετα, ξέροντας ότι είναι η τελευταία σου σεζόν αφενός θέλεις να αφήσεις μια κληρονομιά για τον επόμενο και αφετέρου το απολαμβάνεις περισσότερο χωρίς το ίδιο άγχος.
Όχι πως ο Μπαρτζώκας θα κάνει τον recruiter του Σπανούλη, όπως είπε κάποιος φίλος, ούτε τον βοηθό του, αλλά και ούτε ο Σπανούλης να παραλάβει μιά ομάδα έξω από τα προπονητικά του "θέλω".
Βέβαια, αυτά δεν γίνονται, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι το μοντέλο που λειτουργούν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί (ιδιωτικοί, βεβαίως-βεβαίως) σε όλο τον κόσμο.
0
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παράγγειλε, αλλά να βάλουν και καμιά έξτρα πίτσα δώρο, δε θέλω τσιγκουνιές.coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:49 pmΒρε σας αρεσει να παραγγειλω ;
Βουτσεβιτς οχι , θελουμε με μουσια .
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
o Μπραιαν δεν είναι ποιντ γκαρντ
δεν ξερω αν τελικά έχουμε όλοι οι οπαδοί την ίδια άποψη για τις αναγκες του ροστερ
ασχέτως θυμού , πχ εγώ προσωπικ'α δεν θέλω σχεδόν κανένα ούτε να ακούω , αντικειμενικά θες pg - sf - center
δεν θες κάτι άλλο , απλά αυτές οι 3 θέσεις θα αποτελούν τους βασικούς με εξαίρεση ίσως τον ψηλό που μπορεί να είναι και πρωτοδεύτερος μαζί με μιλου ( ΑΝ μείνει )
το SF το κάλυψες απ' ότι φαίνεται με τον Ward , ΙΣΩΣ
θες τον βασικό σου άσσο λοιπόν , κανοντας Θωμάδες κλπ 3ους ιεραρχικά
και έναν τύπου Οτουρου ή Μπουκερ ή Χολ
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"