ΝΑΙΙΙΙshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:41 pmκαι το πα χτες ολο και καποιος θα βαλει τον βαλαντσιουναςcoach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:34 pmΒαστατε , θα σμπρωξω . Ροστερ για μπουλινγκ αντιπαλων
Κρις τζοουνς , εβανς , γουολκαπ
φουρνιε , λι* , λαρε
Γουορντ , ρογκα , παπ
Βεζε , πιτερς
Βαλαντσιουνας , κεβαριους , παπαγιαννηςτρελε μου εχει 30εκ συμβολαιο και παιζει 20λ στο νβα
![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε σας αρεσει να παραγγειλω ;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:41 pmκαι το πα χτες ολο και καποιος θα βαλει τον βαλαντσιουναςcoach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:34 pmΒαστατε , θα σμπρωξω . Ροστερ για μπουλινγκ αντιπαλων
φουρνιε , λι* , λαρε
Γουορντ , ρογκα , παπ
Βεζε , πιτερς
Βαλαντσιουνας , κεβαριους , παπαγιαννηςτρελε μου εχει 30εκ συμβολαιο και παιζει 20λ στο νβα
λεγε καλυτερα τον βουτσεβιτς που μπορει και αυτος να εχει 10εκ συμβολαιο αλλα ειναι κολλητος του φουρνιε
Βουτσεβιτς οχι , θελουμε με μουσια .
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Μας αρέσει παρήγγειλε!!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:49 pmΒρε σας αρεσει να παραγγειλω ;
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ε να φερουμε το σαμπονις τοτε ,να κανουμε σπασιμο στο σακραμεντο .coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:49 pmΒρε σας αρεσει να παραγγειλω ;
ελα παμε ολοι μαζι Ντομαντας ελα στον ολυμπιακο και γραψ το σακρεμεντο στα @@ σου τα δυο ....
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να βρω κουπονι γιατι εχουν ανεβει λιγο τα ταχυδρομικα λογω τρ@μπkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:59 pmΜας αρέσει παρήγγειλε!!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:49 pm
Βρε σας αρεσει να παραγγειλω ;
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
10εκ συμβολαιο εχει ο τσουνας, 20 ο βουτσεβιτς.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:41 pmκαι το πα χτες ολο και καποιος θα βαλει τον βαλαντσιουναςcoach blue έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 7:34 pmΒαστατε , θα σμπρωξω . Ροστερ για μπουλινγκ αντιπαλων
φουρνιε , λι* , λαρε
Γουορντ , ρογκα , παπ
Βεζε , πιτερς
λεγε καλυτερα τον βουτσεβιτς που μπορει και αυτος να εχει 10εκ συμβολαιο αλλα ειναι κολλητος του φουρνιε
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1)Ο Ρογκαβοπουλος έχει 1,5 μυριο buy out ακόμα και στο 1 να το ρίξουν δεν νομίζω να έρθει...Επίσης δε ξέρω αν τον θέλει ο προπονητής...Πολύ δύσκολο η περίπτωση του ειδικά φέτος...Πέρα από αυτό νομίζω θα προτιμούσε Παναθηναικο....άρα δε βγαίνουν τόσο εύκολα τα διαβατήρια
2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...
3)Αν ντε και καλά θέλουν να δώσουν 5 ας πάνε να τα δώσουν στον Σρέντερ....πάλι όμως πολλά λεφτά..
4)Λέμε λέμε για το μπατζετ της ομάδας σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο έχουμε το 6 μπατζετ στην Ευρωλίγκα...τώρα αν γράφουν μπούρδες δε ξέρω https://www.sentragoal.gr/109809/mpatze ... vrwligkas/
5)
1-Μαλεντον,Γουοκαπ,Έβανς,Μητρου Λονγκ.
2-Φουρνιε,Λι,Λαρεντζακης
3-Γουορντ-Κορντινιε-Παπ
4-Βεζενκοφ,Πίτερς,Καραγιαννίδης
5-Πετρουσεφ,Οτουρου,Παπαγιαννης.
Το παραπάνω ρόστερ μου αρέσει πολύ....χωρίς τα συμβόλαια των Φαλ,Μιλου,Βιλντοζα,Ντορσει,Μακισικ,Ραιτ δε θα απαιτηθούν πολλά χρήματα παραπάνω ....Απλά δίνεις ρέστα για τον 24χρονο Μαλεντον που πάλι δε θα ήθελε όσα ο Μισιτς
2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...
3)Αν ντε και καλά θέλουν να δώσουν 5 ας πάνε να τα δώσουν στον Σρέντερ....πάλι όμως πολλά λεφτά..
4)Λέμε λέμε για το μπατζετ της ομάδας σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο έχουμε το 6 μπατζετ στην Ευρωλίγκα...τώρα αν γράφουν μπούρδες δε ξέρω https://www.sentragoal.gr/109809/mpatze ... vrwligkas/
5)
1-Μαλεντον,Γουοκαπ,Έβανς,Μητρου Λονγκ.
2-Φουρνιε,Λι,Λαρεντζακης
3-Γουορντ-Κορντινιε-Παπ
4-Βεζενκοφ,Πίτερς,Καραγιαννίδης
5-Πετρουσεφ,Οτουρου,Παπαγιαννης.
Το παραπάνω ρόστερ μου αρέσει πολύ....χωρίς τα συμβόλαια των Φαλ,Μιλου,Βιλντοζα,Ντορσει,Μακισικ,Ραιτ δε θα απαιτηθούν πολλά χρήματα παραπάνω ....Απλά δίνεις ρέστα για τον 24χρονο Μαλεντον που πάλι δε θα ήθελε όσα ο Μισιτς
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jamesharden13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως ο ντιαλο ειναι ακομα μια περιπτωση παιχτη που μας αποδυκνειει οτι παικτες α1 δεν πρεπει να υποτιμαμε ειδικα νεους σε ηλικια. Ο χειλ της αεκ μοιαζει τρομερη περιπτωση στο ενδεχομενο που ο εβανς κριθει ακαταλληλος.Να δωσουμε ενα μεγαλο συμβολαιο στον εξουμ να παμε στα γκαρντ με
1:Εξουμ,γουοκαπ
2:Φουρνιε,Λι,Χειλ
3:Γουορντ, Παπ
1:Εξουμ,γουοκαπ
2:Φουρνιε,Λι,Χειλ
3:Γουορντ, Παπ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο