Μην ξεροντας καθολου σε τι κατασταση ειναι εγω ψηφιζω θετικα(εκτος αν εχει σοβαρο τραυματισμο φυσικα)......την ποιοτητα την εχει,τα χρονια δεν τον πηραν,στον Μπαρτζωκισμο πιστευει και επειδη ειναι σε πτωτικη πορεια δε θα ειχε θεμα να ερθει ως 5ος ψηλος και να παλεψει για το χρονο του...μοιαζει με την περιπτωση του Μπλακ που ειχε ερθει σαν τελειωμενος,στην πορεια προσπερασε τον Μπολομποι στο ροτεισον,μη σου πω και τον Φαλ σε χρησιμοτητα...berry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 10:17 amΑν παρουμε έναν στυλ Οτουρου , θα παιρνατε Τζορνταν Μίκι για 4/5 ;
Τον είχα για πιο μεγάλο 31 ειναι
https://www.proballers.com/basketball/p ... dan-mickey
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1730
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ονειρωδες............παιρνεις κατι πολυ καλο,δινοντας κατι που δεν εχεις..........berry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 11:41 amΚαμποκλο ανταλλαγή με Πετρούσεβ λένε
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... kampoklo-o
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος assistant την Κυρ Ιουν 22, 2025 11:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο reddit λενε οτι ειχε παρατησει και μια προηγουμενη ομαδα του. Δεν ξερω, ισως να ειχε τους λογους του η ισως ν εχε θεματα χαρακτηρα. Το θεμα ειναι το ρισκαρεις να σου βγει dwayne bacon?
1
1

- golitog7
- Reactions: 1847
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε ένα σενάριο που δεν έχει προκύψει μέχρι σήμερα και δεν συγκεντρώνει πιθανότητες λέει. Ρε μαλακες διπολικοί είναι; Έχουν χαζέψει με τα σενάριαberry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 11:41 amΚαμποκλο ανταλλαγή με Πετρούσεβ λένε
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... kampoklo-o
2025+1 συμβολαιο όπως και ο Μοτλεϊ:
https://basketnews.com/news-220608-euro ... arket.html
1
1

- Airman
- Reactions: 905
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
O Καμπόκλο είναι εξαιρετικό παιδί σε ο,τι αφορά τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον προπονητή, σε συμπαίκτες κτλ. Το πρόβλημά του έγκειται στο ό,τι κάποιες φορές εκτιμά κάποιες καταστάσεις ως υποχρέωση της ομάδας, ενώ δεν είναι. Δηλαδή έχει μία περίεργη αντίληψη για τον εργαζόμενο απέναντι στον οργανισμό που τον πληρώνει. Πάντα ανέκυπτε ένα θέμα με τις ομάδες, όχι με συμπαίκτες, συνεπώς δεν έχει τόσο σχέση με την περίπτωση Μπέικον, ο οποίος έχει άλλης φύσης ζητήματα, όπως αλκοόλ, κακή ζωή, εκρήξεις και φωνές στο κεφάλι του κτλ.
Ο Καμπόκλο δύσκολα θα έρθει σε ελληνική ομάδα, πρώτον επειδή του αρέσει το περιβάλλον της Χαποέλ και δεύτερον επειδή και οι 2 κόουτς δεν τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους.
1
1

-
- Reactions: 191
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από τη συνέντευξη του coach κρατάω αυτό κομμάτι….
«Ο Ντόρσεϊ μου ζήτησε ραντεβού και μιλήσαμε. Μου λέει κόουτς θέλω να βγω μπροστά στους τελικούς.
Τον τιμά το πώς έπαιξε, αυτό που του είπα είναι ότι αν κάποιος παίζει καλά δεν υπάρχει προπονητής να μην τον βάλει. Εχει ένα ποσοστό έκπληξης αλλά το βλέπεις από την προπόνηση, πόσο συγκεντρωμένος είναι ένας παίκτης και ο Ντόρσεϊ στους τελικούς είχε μπει στο κατάλληλο κλίμα.
Τα μετράμε όλα οι προπονητές και τη γλώσσα του σώματος και μετά την κουβέντα είχε ρίσκο στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν καλός, είχε 0/6 σουτ αλλά ήταν φανερό ότι ήταν πιο ομαδικός, προσπαθούσε στην άμυνα, είχε μπει στο κλίμα και ήταν σε ρυθμούς τελικών. Το κίνητρο είναι το νούμερο 1 και ήταν μεγάλο και το ένστικτό μου με άφησε να βασιστώ σε αυτό.
Respect και στους δυο λοιπόν. Θέλει μπασκετικό θράσσος αυτό που έκανε ο Ντόρσεϊ..
«Ο Ντόρσεϊ μου ζήτησε ραντεβού και μιλήσαμε. Μου λέει κόουτς θέλω να βγω μπροστά στους τελικούς.
Τον τιμά το πώς έπαιξε, αυτό που του είπα είναι ότι αν κάποιος παίζει καλά δεν υπάρχει προπονητής να μην τον βάλει. Εχει ένα ποσοστό έκπληξης αλλά το βλέπεις από την προπόνηση, πόσο συγκεντρωμένος είναι ένας παίκτης και ο Ντόρσεϊ στους τελικούς είχε μπει στο κατάλληλο κλίμα.
Τα μετράμε όλα οι προπονητές και τη γλώσσα του σώματος και μετά την κουβέντα είχε ρίσκο στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν καλός, είχε 0/6 σουτ αλλά ήταν φανερό ότι ήταν πιο ομαδικός, προσπαθούσε στην άμυνα, είχε μπει στο κλίμα και ήταν σε ρυθμούς τελικών. Το κίνητρο είναι το νούμερο 1 και ήταν μεγάλο και το ένστικτό μου με άφησε να βασιστώ σε αυτό.
Respect και στους δυο λοιπόν. Θέλει μπασκετικό θράσσος αυτό που έκανε ο Ντόρσεϊ..
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αρα ειναι καθαρα ταξικο το θεμα.....με το κεφάλαιο τα εχει......συντροφε Καμποκλο ελα στην αγκαλια του Μπαρτζωκα.........Airman έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 12:08 pm
O Καμπόκλο είναι εξαιρετικό παιδί σε ο,τι αφορά τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον προπονητή, σε συμπαίκτες κτλ. Το πρόβλημά του έγκειται στο ό,τι κάποιες φορές εκτιμά κάποιες καταστάσεις ως υποχρέωση της ομάδας, ενώ δεν είναι. Δηλαδή έχει μία περίεργη αντίληψη για τον εργαζόμενο απέναντι στον οργανισμό που τον πληρώνει. Πάντα ανέκυπτε ένα θέμα με τις ομάδες, όχι με συμπαίκτες, συνεπώς δεν έχει τόσο σχέση με την περίπτωση Μπέικον, ο οποίος έχει άλλης φύσης ζητήματα, όπως αλκοόλ, κακή ζωή, εκρήξεις και φωνές στο κεφάλι του κτλ.
Ο Καμπόκλο δύσκολα θα έρθει σε ελληνική ομάδα, πρώτον επειδή του αρέσει το περιβάλλον της Χαποέλ και δεύτερον επειδή και οι 2 κόουτς δεν τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους.
9
1
3
5