Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
O Καμπόκλο είναι εξαιρετικό παιδί σε ο,τι αφορά τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον προπονητή, σε συμπαίκτες κτλ. Το πρόβλημά του έγκειται στο ό,τι κάποιες φορές εκτιμά κάποιες καταστάσεις ως υποχρέωση της ομάδας, ενώ δεν είναι. Δηλαδή έχει μία περίεργη αντίληψη για τον εργαζόμενο απέναντι στον οργανισμό που τον πληρώνει. Πάντα ανέκυπτε ένα θέμα με τις ομάδες, όχι με συμπαίκτες, συνεπώς δεν έχει τόσο σχέση με την περίπτωση Μπέικον, ο οποίος έχει άλλης φύσης ζητήματα, όπως αλκοόλ, κακή ζωή, εκρήξεις και φωνές στο κεφάλι του κτλ.
Ο Καμπόκλο δύσκολα θα έρθει σε ελληνική ομάδα, πρώτον επειδή του αρέσει το περιβάλλον της Χαποέλ και δεύτερον επειδή και οι 2 κόουτς δεν τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους.
-
Ilias7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από τη συνέντευξη του coach κρατάω αυτό κομμάτι….
«Ο Ντόρσεϊ μου ζήτησε ραντεβού και μιλήσαμε. Μου λέει κόουτς θέλω να βγω μπροστά στους τελικούς.
Τον τιμά το πώς έπαιξε, αυτό που του είπα είναι ότι αν κάποιος παίζει καλά δεν υπάρχει προπονητής να μην τον βάλει. Εχει ένα ποσοστό έκπληξης αλλά το βλέπεις από την προπόνηση, πόσο συγκεντρωμένος είναι ένας παίκτης και ο Ντόρσεϊ στους τελικούς είχε μπει στο κατάλληλο κλίμα.
Τα μετράμε όλα οι προπονητές και τη γλώσσα του σώματος και μετά την κουβέντα είχε ρίσκο στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν καλός, είχε 0/6 σουτ αλλά ήταν φανερό ότι ήταν πιο ομαδικός, προσπαθούσε στην άμυνα, είχε μπει στο κλίμα και ήταν σε ρυθμούς τελικών. Το κίνητρο είναι το νούμερο 1 και ήταν μεγάλο και το ένστικτό μου με άφησε να βασιστώ σε αυτό.
Respect και στους δυο λοιπόν. Θέλει μπασκετικό θράσσος αυτό που έκανε ο Ντόρσεϊ..
«Ο Ντόρσεϊ μου ζήτησε ραντεβού και μιλήσαμε. Μου λέει κόουτς θέλω να βγω μπροστά στους τελικούς.
Τον τιμά το πώς έπαιξε, αυτό που του είπα είναι ότι αν κάποιος παίζει καλά δεν υπάρχει προπονητής να μην τον βάλει. Εχει ένα ποσοστό έκπληξης αλλά το βλέπεις από την προπόνηση, πόσο συγκεντρωμένος είναι ένας παίκτης και ο Ντόρσεϊ στους τελικούς είχε μπει στο κατάλληλο κλίμα.
Τα μετράμε όλα οι προπονητές και τη γλώσσα του σώματος και μετά την κουβέντα είχε ρίσκο στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν καλός, είχε 0/6 σουτ αλλά ήταν φανερό ότι ήταν πιο ομαδικός, προσπαθούσε στην άμυνα, είχε μπει στο κλίμα και ήταν σε ρυθμούς τελικών. Το κίνητρο είναι το νούμερο 1 και ήταν μεγάλο και το ένστικτό μου με άφησε να βασιστώ σε αυτό.
Respect και στους δυο λοιπόν. Θέλει μπασκετικό θράσσος αυτό που έκανε ο Ντόρσεϊ..
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αρα ειναι καθαρα ταξικο το θεμα.....με το κεφάλαιο τα εχει......συντροφε Καμποκλο ελα στην αγκαλια του Μπαρτζωκα.........Airman έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 12:08 pm
O Καμπόκλο είναι εξαιρετικό παιδί σε ο,τι αφορά τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον προπονητή, σε συμπαίκτες κτλ. Το πρόβλημά του έγκειται στο ό,τι κάποιες φορές εκτιμά κάποιες καταστάσεις ως υποχρέωση της ομάδας, ενώ δεν είναι. Δηλαδή έχει μία περίεργη αντίληψη για τον εργαζόμενο απέναντι στον οργανισμό που τον πληρώνει. Πάντα ανέκυπτε ένα θέμα με τις ομάδες, όχι με συμπαίκτες, συνεπώς δεν έχει τόσο σχέση με την περίπτωση Μπέικον, ο οποίος έχει άλλης φύσης ζητήματα, όπως αλκοόλ, κακή ζωή, εκρήξεις και φωνές στο κεφάλι του κτλ.
Ο Καμπόκλο δύσκολα θα έρθει σε ελληνική ομάδα, πρώτον επειδή του αρέσει το περιβάλλον της Χαποέλ και δεύτερον επειδή και οι 2 κόουτς δεν τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους.
-
Jamesharden13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Όπως και δήποτε!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 10:49 amΙδιωτης με την αρχαιοελληνικη εννοια?montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 1:56 pm
Τα πράγματα είναι απλά: Ο παίκτης είναι ΙΔΙΩΤΗΣ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία)!
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξυ, η Χάποελ έχει Καμποκλο και Μοτλεϊ στην φροντ λάιν της, έχει κλείσει Οτουρου και, παρόλα αυτά, θέλει τόσο πολύ τον Πετρουσεφ που είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι περισσότερο 4αρι, την ώρα που εμείς ψάχνουμε για αναπληρωματικό 5αρι!
Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο...
Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο...
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Vezenkov PetersJamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 1:57 pmκαμποκλο θα ηταν καλη προσθηκη και για 3ο σεντερ παιρνεις κατι σε στυλ γκειμπριελ η τον ιδιο τον γκειμπριελ αν φυγει απο τον παο και εισαι μπομπα στην front line.
Caboclo
Miloutinov Gabriel
Εγώ το αγοράζω.
Γουοκαπ
Εβανς
Γουορντ
Καμποκλο
Γκάμπριελ
Τρώει παιδάκια αυτή η 5αδα
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γκεϊμπριελ;;; Άσε, προτιμώ τον Καραγιαννίδη!Jamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 1:57 pmκαμποκλο θα ηταν καλη προσθηκη και για 3ο σεντερ παιρνεις κατι σε στυλ γκειμπριελ η τον ιδιο τον γκειμπριελ αν φυγει απο τον παο και εισαι μπομπα στην front line.
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μήπως εννοείς "παϊδάκια"tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 3:14 pmVezenkov PetersJamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 1:57 pmκαμποκλο θα ηταν καλη προσθηκη και για 3ο σεντερ παιρνεις κατι σε στυλ γκειμπριελ η τον ιδιο τον γκειμπριελ αν φυγει απο τον παο και εισαι μπομπα στην front line.
Caboclo
Miloutinov Gabriel
Εγώ το αγοράζω.
Γουοκαπ
Εβανς
Γουορντ
Καμποκλο
Γκάμπριελ
Τρώει παιδάκια αυτή η 5αδα![]()
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν θες 5αδα για παϊδάκια σου χωDante's Inferno έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 3:16 pmΜήπως εννοείς "παϊδάκια"tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 3:14 pm
Vezenkov Peters
Caboclo
Miloutinov Gabriel
Εγώ το αγοράζω.
Γουοκαπ
Εβανς
Γουορντ
Καμποκλο
Γκάμπριελ
Τρώει παιδάκια αυτή η 5αδα![]()
![]()
Μισιτς
Φουρνιε
Παπ
Βεζε
Μιλου
First & second unit για όλα τα γούστα δεν ψάχνετε; Ορίστε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο