Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

melagis

junior
Reactions: 53
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 23, 2025 5:12 pm

Ωραίος και παικταράς ο Μισιτς δεν λέω....

Αλλά βρε παιδί μου γιατί δεν δίνουμε τον Πετρουσεφ στη Μπασκονια και παίρνουμε ως αντάλλαγμα τους

Ντοντα Χολ (ως δευτερο- τρίτο) που είναι σούπερ αθλητικός

Και Ρογκαβοπουλο ????

Και πληρώνουμε την όποια διαφορά....

Όλοι χαρούμενοι θα είναι....
Η Μπασκονια προσπαθεί να αποδεσμευσει τον Χολ, εμείς θέλουμε αθλητικό ψηλο.....

Ο Ρογκα μας κάνει με 1000 -η χρονια είναι μεγάλη.....

Και η Μπασκονια θα ήθελε σαν τρελή τον Πετρουσεφ......

Ο Πετρουσεφ δεν ξέρω......

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 291
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 23, 2025 5:13 pm

Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:47 pm
FabrizioOberto έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:43 pm
Εγώ πάλι από την πλευρά μου είμαι πολύ μπερδεμένος για το αν θα προτιμούσα τον Μίσιτς ή έναν πιο 2-way παίκτη, κάτι σαν Ward σε pg (εφόσον υπάρχει).

Ένα σχόλιο μόνο που αφορά τα μεταγραφικά όλων των ομάδων και χωρίς να ξέρω αν ο Χ Μελάγιες έχει πληροφορίες: δεν είναι άπειρα εκνευριστικό το να βγαίνουν "δημοσιογράφοι" με ύφος "εγώ ξέρω 100%", να κάνουν μια δήλωση απόλυτη (όχι "αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ψηλά τον Χ παίκτη στη λίστα της", αλλά φάση "ο Χ παίκτης υπέγραψε" ή "η ομάδα δεν έχει ασχοληθεί καν") ή οποία να διαψεύδεται από τα γεγονότα (ο παίκτης πάει σε άλλη ομάδα ή ανακοινώνεται την επόμενη μέρα) και να συνεχίζουν να μιλάνε στα πόντκαστς τους με το ίδιο "υφάκι μπασκετικού ΑΡΔ";
Κανονικά μετά την αποτυχία της 1ης μέρας στο παράδειγμά σου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει 2η ημέρα, δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να ξέρεις τι λέει ο ίδιος άνθρωπος τη 2η, την 3η, την 4η μέρα. Κατανοώ ότι και αυτοί παίρνουν πληροφορίες από κάπου, μερικοί δεν τις φιλτράρουν καν και σαφέστατα υπάρχει πάντα και ο παράγοντας του λάθους όπως και σε κάθε εργασία. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος αποδεδειγμένα τα κάνει συνεχώς μαντάρα και εσύ (ο κάθε εσύ, όχι εσύ προσωπικά συγκεκριμένα) συνεχίζεις να ξέρεις τι είπε την επόμενη και εξακολουθείς να τον ακολουθείς ή να τον διαβάζεις, τότε πραγματικά το πρόβλημα δεν το έχει αυτός, αλλά ο τηλεθεατής ή ο αναγνώστης.
Δεν είναι ακριβώς έτσι , οι ομάδες μας , η μεταγραφολογία κτλ για όσους ασχολούμαστε σε υγιή πλαίσια , είναι το χόμπι μας, κάτι που μας χαλαρώνει και μας κάνει να ξεφεύγουμε για λίγο από τα σημαντικά της καθημερινότητας . Στα βασικά σάιτ λοιπόν 5-10 άνθρωποι ανακυκλώνονται που η συντριπτική πλειοψηφία αυτών στο ρεπορτάζ έχει αποτύχει . Οπότε όταν λες μην τους βλέπεις / διαβάζεις είναι σαν να του λες μην ασχολείσαι . Αυτοί εκμεταλλεύονται ότι βρίσκονται σε ένα κλειστό κύκλωμα και εσύ ο κάθε εσύ αναγκάζεσαι να τους βλέπεις γιατί δεν υπάρχει άλλος .

2
2 Εικόνα
Delpo1987

junior

Δευ Ιουν 23, 2025 5:14 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 5:04 pm
Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 3:48 pm

Ναι..Δηλαδή στο Σάσα-Πίτερς, θα προσθέσεις και Τζαμπάρι ; :roulette:
Ως δεύτερο 5αρι που μπορεί να παίξει και στο 4 εννοώ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Δεν είναι πεντάρι ο Πάρκερ .

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 935
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Ιουν 23, 2025 5:21 pm

Delpo1987 έγραψε:
Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:47 pm

Κανονικά μετά την αποτυχία της 1ης μέρας στο παράδειγμά σου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει 2η ημέρα, δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να ξέρεις τι λέει ο ίδιος άνθρωπος τη 2η, την 3η, την 4η μέρα. Κατανοώ ότι και αυτοί παίρνουν πληροφορίες από κάπου, μερικοί δεν τις φιλτράρουν καν και σαφέστατα υπάρχει πάντα και ο παράγοντας του λάθους όπως και σε κάθε εργασία. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος αποδεδειγμένα τα κάνει συνεχώς μαντάρα και εσύ (ο κάθε εσύ, όχι εσύ προσωπικά συγκεκριμένα) συνεχίζεις να ξέρεις τι είπε την επόμενη και εξακολουθείς να τον ακολουθείς ή να τον διαβάζεις, τότε πραγματικά το πρόβλημα δεν το έχει αυτός, αλλά ο τηλεθεατής ή ο αναγνώστης.
Δεν είναι ακριβώς έτσι , οι ομάδες μας , η μεταγραφολογία κτλ για όσους ασχολούμαστε σε υγιή πλαίσια , είναι το χόμπι μας, κάτι που μας χαλαρώνει και μας κάνει να ξεφεύγουμε για λίγο από τα σημαντικά της καθημερινότητας . Στα βασικά σάιτ λοιπόν 5-10 άνθρωποι ανακυκλώνονται που η συντριπτική πλειοψηφία αυτών στο ρεπορτάζ έχει αποτύχει . Οπότε όταν λες μην τους βλέπεις / διαβάζεις είναι σαν να του λες μην ασχολείσαι . Αυτοί εκμεταλλεύονται ότι βρίσκονται σε ένα κλειστό κύκλωμα και εσύ ο κάθε εσύ αναγκάζεσαι να τους βλέπεις γιατί δεν υπάρχει άλλος .

Δεν έχει καμία σχέση το να ασχολείται κανείς με την ομάδα του με το ότι πρέπει να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που μας έρχονται και κυρίως να αξιολογούμε και σωστά τον εκάστοτε πομπό αυτής της πληροφορίας. Οταν ένας πολιτικός εκλεχθεί και κάνει απάτες, ρουσφέτια, λέει ψέματα, αλλά ο κόσμος τον εκλέγει ξανά και ξανά, δεν φταίει ο πολιτικός αυτός φίλε μου. Φταίει ο κόσμος. Αρνούμαι να σε δω ως άβουλη μάζα που πρέπει να δεχτείς και να βασιστείς σε ό,τι σου σερβίρει ο εκάστοτε Μελάγιες. Ο εκάστοτε δημοσιογράφος τέτοιας κλάσης, ενδιαφέρεται να μπεις στο σάιτ του, να κλικάρεις, να δεις τις διαφημίσεις του σάιτ, να σου πετάξει κάτι ιντριγκαδόρικο για να μπεις και να ξαναμπείς και πάει λέγοντας. Αυτό τον θρέφει, από αυτό πληρώνεται. Το αν θα γράψε κάτι σωστό ή κάτι λανθασμένο δεν τον απασχολεί μέχρι τη στιγμή που ο κόσμος θα μάθει να φιλτράρει και θα τον κάνει πέρα. Από τη στιγμή που το παρελθόν του δείχνει την ποιότητά του και ότι δεν πετυχαίνει ελέφαντα στα 2 μέτρα, συγνώμη αλλά θα πρέπει και εσύ (ο κάθε εσύ) να τον εντάξεις στην θέση που πρέπει, που είναι ο κάλαθος των αχρήστων. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα μέσα πολιτικών ειδήσεων. Μπορείς κάλλιστα να ασχολείσαι, να ενδιαφέρεσαι για το πως κολλάνε οι παίχτες στην εκάστοτε ομάδα, να διαβάζεις για το άθλημα που αγαπάς, να προσπαθείς να δεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ ποιοι παίχτες θα κολλούσαν και να αντιμετωπίζεις με την πρέπουσα δυσπιστία τα όσα διαβάζεις από δεξιά και αριστερά. Και όταν με το καλό έρθει ο Μίσιτς και ο κάθε Μίσιτς, πανηγύρισε, απογοητεύσου, δες αν σου κάνει και όλα τα επίσης υπέροχα, πλην της μεταγραφολαγνείας.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior

Δευ Ιουν 23, 2025 5:33 pm

Airman έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Δεν έχει καμία σχέση το να ασχολείται κανείς με την ομάδα του με το ότι πρέπει να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που μας έρχονται και κυρίως να αξιολογούμε και σωστά τον εκάστοτε πομπό αυτής της πληροφορίας. Οταν ένας πολιτικός εκλεχθεί και κάνει απάτες, ρουσφέτια, λέει ψέματα, αλλά ο κόσμος τον εκλέγει ξανά και ξανά, δεν φταίει ο πολιτικός αυτός φίλε μου. Φταίει ο κόσμος. Αρνούμαι να σε δω ως άβουλη μάζα που πρέπει να δεχτείς και να βασιστείς σε ό,τι σου σερβίρει ο εκάστοτε Μελάγιες. Ο εκάστοτε δημοσιογράφος τέτοιας κλάσης, ενδιαφέρεται να μπεις στο σάιτ του, να κλικάρεις, να δεις τις διαφημίσεις του σάιτ, να σου πετάξει κάτι ιντριγκαδόρικο για να μπεις και να ξαναμπείς και πάει λέγοντας. Από τη στιγμή που το παρελθόν του δείχνει την ποιότητά του και ότι δεν πετυχαίνει ελέφαντα στα 2 μέτρα, συγνώμη αλλά θα πρέπει και εσύ (ο κάθε εσύ) να τον εντάξεις στην θέση που πρέπει, που είναι ο κάλαθος των αχρήστων. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα μέσα πολιτικών ειδήσεων. Μπορείς κάλλιστα να ασχολείσαι, να ενδιαφέρεσαι για το πως κολλάνε οι παίχτες στην εκάστοτε ομάδα, να διαβάζεις για το άθλημα που αγαπάς, να προσπαθείς να δεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ ποιοι παίχτες θα κολλούσαν και να αντιμετωπίζεις με την πρέπουσα δυσπιστία τα όσα διαβάζεις από δεξιά και αριστερά. Και όταν με το καλό έρθει ο Μίσιτς και ο κάθε Μίσιτς, πανηγύρισε, απογοητεύσου, δες αν σου κάνει και όλα τα επίσης υπέροχα, πλην της μεταγραφολαγνείας.
Πρώτα από όλα η πολιτική είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που συζητάμε , γιατί επηρεάζει τα σημαντικά της καθημερινότητας σου , δε θα σταθώ επιπλέον σε αυτό . Απλά δε μπορει να γίνεται παραλληλισμός .
Πως δεν έχει σχέση το να ασχολείσαι με την ομάδα σου , με το να διαβάζεις να βλέπεις και να ακούς για αυτή μεταγραφολογία , αναλύσεις κτλ ;
Τώρα το να φιλτράρεις αυτά που ακούς το θεωρώ δεδομένο , αλλά για να τα φιλτράρεις πρέπει να τα ακούσεις . Δε νομίζω ότι κάποιος από το φόρουμ πήρε σαν ευαγγέλιο τα λόγια του Μελαγιες , ίσα ίσα οι περισσότεροι τρολαρουν , παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω επειδή οι ομάδες με όλα τα γύρω (αγωνιστικά , μεταγραφές κτλ ) είναι κ…λά μας δεν πολύ στέκει το επιχείρημα του μην τους βλέπεις . Είτε πετύχει τη μεταγραφή ο χ δημοσιογράφος είτε δεν την πετύχει ούτε η καθημερινότητα μου θα αλλάξει ούτε θα μειωθεί ή θα αυξηθεί η αγάπη μου για την ομάδα .

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1302
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 23, 2025 5:42 pm

Εγω θα ελεγα λιγο να ηρεμισουμε. Το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο για να μιλαμε για βασικους αυτους που ξεκινανε το παιχνιδι. Ενας απο τους καλυτερους ευρωπαιους γκαρντ που εχουν περασει την τεκευται 20ετια ο Παπαλουκας δεν ξεκινουσε ποτε στη βασικη πενταδα.

Επισης ενα σχημα Μισιτς, Φουρνιε, Γουορντ, Σασα και Μιλουτινοφ δεν ειναι καθολου σοφτ οπως νομιζεται καποιοι. Δηλαδη ο Φουρνιε και ο Γουορντ δεν ειναι καλοι αμυντικοι. Υπαρχουν πολλα τεσσαρια που δεν μπορει να μαρκαρει ο Σασα. Ο Μιλουτινοφ οταν ειναι στη ρακετα δεν ειναι μπαμπουλας; Ωραια τα χαρακτηριστικα τωνμπαικτων αλλα ειναι και ο τροπος που παιζεις. Αν βαζεις το Μιλουτινοφ να κανει γυρω γυρω ολοι και τον Σασα να πρεπει νε κακυψει τον Ντοντα Χολ ε προφανως και θα φαινονται βιταμ.

Εγω νομιζω οτι με τον τραυματισμο του Φαλ και την μερικη υποβαθμιση του γουοκαπ λογω ηλικιας και χρονιου προβληματος πλεον καθως δεν ειναι το βιονικο οπλο που ξεραμε και οτι ο παπανικολαου εχει χασει σε ταχυτητα μας τελειωνει και ο τροπος αμυνας της τελευταιας τετραετιας.

Μια χαρα πενταδα τη θεωρω αν και δεν βλεπω για πανω απο 10 λεπτα μαζι στο Παρκε

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 935
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Ιουν 23, 2025 5:44 pm

Delpo1987 έγραψε:
Airman έγραψε:

Δεν έχει καμία σχέση το να ασχολείται κανείς με την ομάδα του με το ότι πρέπει να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που μας έρχονται και κυρίως να αξιολογούμε και σωστά τον εκάστοτε πομπό αυτής της πληροφορίας. Οταν ένας πολιτικός εκλεχθεί και κάνει απάτες, ρουσφέτια, λέει ψέματα, αλλά ο κόσμος τον εκλέγει ξανά και ξανά, δεν φταίει ο πολιτικός αυτός φίλε μου. Φταίει ο κόσμος. Αρνούμαι να σε δω ως άβουλη μάζα που πρέπει να δεχτείς και να βασιστείς σε ό,τι σου σερβίρει ο εκάστοτε Μελάγιες. Ο εκάστοτε δημοσιογράφος τέτοιας κλάσης, ενδιαφέρεται να μπεις στο σάιτ του, να κλικάρεις, να δεις τις διαφημίσεις του σάιτ, να σου πετάξει κάτι ιντριγκαδόρικο για να μπεις και να ξαναμπείς και πάει λέγοντας. Από τη στιγμή που το παρελθόν του δείχνει την ποιότητά του και ότι δεν πετυχαίνει ελέφαντα στα 2 μέτρα, συγνώμη αλλά θα πρέπει και εσύ (ο κάθε εσύ) να τον εντάξεις στην θέση που πρέπει, που είναι ο κάλαθος των αχρήστων. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα μέσα πολιτικών ειδήσεων. Μπορείς κάλλιστα να ασχολείσαι, να ενδιαφέρεσαι για το πως κολλάνε οι παίχτες στην εκάστοτε ομάδα, να διαβάζεις για το άθλημα που αγαπάς, να προσπαθείς να δεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ ποιοι παίχτες θα κολλούσαν και να αντιμετωπίζεις με την πρέπουσα δυσπιστία τα όσα διαβάζεις από δεξιά και αριστερά. Και όταν με το καλό έρθει ο Μίσιτς και ο κάθε Μίσιτς, πανηγύρισε, απογοητεύσου, δες αν σου κάνει και όλα τα επίσης υπέροχα, πλην της μεταγραφολαγνείας.
Πρώτα από όλα η πολιτική είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που συζητάμε , γιατί επηρεάζει τα σημαντικά της καθημερινότητας σου , δε θα σταθώ επιπλέον σε αυτό . Απλά δε μπορει να γίνεται παραλληλισμός .
Πως δεν έχει σχέση το να ασχολείσαι με την ομάδα σου , με το να διαβάζεις να βλέπεις και να ακούς για αυτή μεταγραφολογία , αναλύσεις κτλ ;
Τώρα το να φιλτράρεις αυτά που ακούς το θεωρώ δεδομένο , αλλά για να τα φιλτράρεις πρέπει να τα ακούσεις . Δε νομίζω ότι κάποιος από το φόρουμ πήρε σαν ευαγγέλιο τα λόγια του Μελαγιες , ίσα ίσα οι περισσότεροι τρολαρουν , παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω επειδή οι ομάδες με όλα τα γύρω (αγωνιστικά , μεταγραφές κτλ ) είναι κ…λά μας δεν πολύ στέκει το επιχείρημα του μην τους βλέπεις . Είτε πετύχει τη μεταγραφή ο χ δημοσιογράφος είτε δεν την πετύχει ούτε η καθημερινότητα μου θα αλλάξει ούτε θα μειωθεί ή θα αυξηθεί η αγάπη μου για την ομάδα .
Λες κάτι διαφορετικό φίλε μου. Δεν εστιάζω στο είδος της είδησης, ούτε στη βαρύτητά της. Εστιάζω σε 2 πράγματα. Το πρώτον είναι η ανάγκη να φιλτράρουμε ό,τι διαβάζουμε και βλέπουμε, είτε αυτό είναι αθλητική είδηση, είτε πολιτική, είτε σημαντική, είτε άσημη και όχι να ελπίζουμε, να προσδοκούμε, να βασιζόμαστε σε αυτό που είπε ο τάδε. Φιλτράρισμα. Σημαντική έννοια. Το δεύτερον είναι με την επανάληψη, με τον μαζοχισμό που δεν πρέπει να σε διέπει. Οταν από έναν πομπό συνεχώς προέρχονται λανθασμένες πληροφορίες, όταν έχει δείξει το ποιος είναι, δεν υπάρχει κανένα νόημα να μπαίνεις ξανά και ξανά στη λούπα του να τον ακούς. Αυτό έγραψα. Για εμένα δεν έχει τόση αξία και η άκρατη μεταγραφολαγνεία που μας διακατέχει, αλλά αυτό δέχομαι ότι είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν κατανοώ τη σύνδεση που κάνεις με τις ειδήσεις και την αγάπη προς την ομάδα μας. Αλλά ναι. Αν εχω την υποψία με βάση τα όσα μου έχει δείξει ο εκάστοτε Μελάγιες ότι με δουλεύει, δεν θα του κάνω την χάρη να τον ξανακλικάρω, να τον ξαναδώ. Διάλεξε 1-2 ανθρώπους που πιστεύεις ότι υπάρχει μία δόση αλήθειας σε όσα μοιράζονται μαζί σου και μείνε εκεί, ακομα και αν δεν έχεις νέα τους κάθε μέρα. Αυτό να το θεωρείς καλό γιατί σημαίνει πως μιλούν όταν έχουν κάτι σοβαρό να πουν και να μοιραστούν.

Υ.Γ : βγήκαμε λίγο off, οπότε ας το κλείσουμε εδώ. :)

0
FabrizioOberto

Reactions: 13
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιουν 23, 2025 5:47 pm

Airman έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Λες κάτι διαφορετικό φίλε μου. Δεν εστιάζω στο είδος της είδησης, ούτε στη βαρύτητά της. Εστιάζω σε 2 πράγματα. Το πρώτον είναι η ανάγκη να φιλτράρουμε ό,τι διαβάζουμε και βλέπουμε, είτε αυτό είναι αθλητική είδηση, είτε πολιτική, είτε σημαντική, είτε άσημη και όχι να ελπίζουμε, να προσδοκούμε, να βασιζόμαστε σε αυτό που είπε ο τάδε. Φιλτράρισμα. Σημαντική έννοια. Το δεύτερον είναι με την επανάληψη, με τον μαζοχισμό που δεν πρέπει να σε διέπει. Οταν από έναν πομπό συνεχώς προέρχονται λανθασμένες πληροφορίες, όταν έχει δείξει το ποιος είναι, δεν υπάρχει κανένα νόημα να μπαίνεις ξανά και ξανά στη λούπα του να τον ακούς. Αυτό έγραψα. Για εμένα δεν τόσο αξία και η μεταγραφολαγνεία που μας διακατέχει, αλλά αυτό δέχομαι ότι είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν κατανοώ τη σύνδεση που κάνεις με τις ειδήσεις και την αγάπη προς την ομάδα μας. Αλλά ναι. Αν εχω την υποψία με βάση τα όσα μου έχει δείξει ο εκάστοτε Μελάγιες ότι με δουλεύει, δεν θα του κάνω την χάρη να τον ξανακλικάρω, να τον ξαναδώ. Διάλεξε 1-2 ανθρώπους που πιστεύεις ότι υπάρχει μία δόση αλήθειας σε όσα μοιράζονται μαζί σου και μείνει εκεί, ακομα και αν δεν έχεις νέα τους κάθε μέρα. Αυτό να το θεωρείς καλό γιατί σημαίνει πως μιλούν όταν έχουν άτι σοβαρό να πουν και να μοιραστούν.

Delpo και Airman ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3038
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 23, 2025 5:57 pm

Πάντως και κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους πιο ανυπόμονοι από άλλους. Άλλοι μπορούν να αράξουν και να περιμένουν και "σιγά τώρα, όταν μάθουμε θα μάθουμε" και κάποιοι άλλοι είναι στο μόνιμο refresh. Λίγο η αγωνία, λίγο η περιέργεια, λίγο fomo, λίγο η προσμονή, το μυαλό κολλάει εκεί και δεν φεύγει. Και επειδή δεν υπάρχει έγκυρη πληροφόρηση σε τύπου transfer portal όπως στα ΕΛΤΑ που βλέπεις που είναι το πακέτο σου τώρα, αναγκάζεσαι να ακούς τον κάθε πικραμένo γιατί εκείνη την στιγμή είναι το μόνο υλικό που υπάρχει.

Εικόνα

Δεν είναι τόσο θέμα επιλογής, όσο θέμα αντοχής στο κενό. Η φύση γενικά δεν γουστάρει καθόλου το κενό. Και το μεταγραφικό καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο κενό που κάποιοι γεμίζουν με insiders, φόρουμ κλπ. Μπορείς να πεις "ε βρείτε ένα χόμπι" αλλά πχ ποιός δεν τσεκάρει νέα κάθε λίγο μέχρι και στη δουλειά;

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1050

Δευ Ιουν 23, 2025 6:05 pm

Αναφορικά με την συζήτηση περί εγκυρότητας ρεπορτάζ από δημοσιογράφους γνωστών site κλπ , αξίζει να εξετάσουμε μια ακόμα παράμετρο που δεν υπήρχε κατά το παρελθόν ή τουλάχιστον όχι σε αυτό τον βαθμό.

Η παράμετρος αυτή αφορά τα social , μέσα από τα οποία διαδίδονται αμέτρητες πληροφορίες (έγκυρες ή όχι) και τις οποίες καλούνται να ανταγωνιστούν οι δημοσιογράφοι για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Όταν για παράδειγμα γεμίζει το διαδίκτυο με post που φέρνουν τον Μίτσιτς στον Ολυμπιακό , δεν θα προσφέρει τίποτα στον εκάστοτε δημοσιογράφο να βγει και να επιβεβαιώσει αυτά που ήδη κυκλοφορούν παντού.
Αντιθέτως μια διφορούμενη και ελαφρώς διαφορετική άποψη που πάει κόντρα σε όσα γράφονται , θα φέρει επισκεψιμότητα στο άρθρο ή στο site που την αναπαράγει.

Θα μου πεις , αρκεί αυτό ώστε να βάζουν την αξιοπιστία τους ως ρεπόρτερ σε δεύτερη μοίρα ;
Και απαντώ πως μάλλον αξίζει, αφού αν δεν το προσέξατε ήδη όλοι ασχολούνται με την "αντί εμπορική " άποψη του Μελάγιες εν προκειμένω.

Βγήκαμε πολύ off topic νομίζω.

1
1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 112

Δευ Ιουν 23, 2025 6:21 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 1:28 pm
Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 1:24 pm

Θα μοιραζονται το χρονο στο εξελ και αναλογα ποιος ειναι σε καλυτερη ημερα θα παιζει καπως περισσοτερο
Πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Ποιος από τους δυο θα ξεκινάει στο βασικό σχήμα;

Ρε εχετε τρελαθεί τελείως; Μιλάμε για Μισιτς Φουρνιε σαν να είναι ο Ντόρσει, ο Ουόκαπ και ο Μακίσικ;
Ενω εσυ 12 χρονια που βλεπεις Μπαρτζωκα θεωρεις θα ξεκιναει 5αδα με μισιτς-φουρνιε στο 1-2. Οκ προσωπικα δεν το βλεπω, ουτε να το δοκιμαζει κ ουτε να τραβάει. ΑΝ υποθεσουμε πως ο Μπαρτζωκας θα φέρει Μισιτς τελικα. Για να χωρεσουν κ οι δυο, αν πρεπει να χωρεσουν και οι 2, το πιθανοτερο ειναι να δουμε τον φουρνιε στο 3.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 23, 2025 6:23 pm

αφου τι πεσουν μεσα τι εξω το ιδιο ειναι για αυτους..γιατι να μην πουνε και κατι αναποδο για να παρουν κλικ?ισα ισα θα βγαλουν περισσοτερα ετσι..το οτι καποιος ειναι αναξιοπιστος το χει αποδειξει ο μελαγιες οτι δεν τον κανει να χασει την δουλεια του..απλα γινεται meme παντου.

Παντως στις μεταγραφες δεν εχεις και πολλες επιλογες αν θες να μαθεις τι θα γινει..αναγκαστικα παιρνεις ολες τις πληροφοριες και πιστευεις οτι θες..Αυτο φαινεται και απο τα κλικ που παιρνουν οι δημοσιογραφοι αν γραψουν μια ειδηση για μεταγραφη η μια δικη τους μπασκετικη αναλυση (λεεεμε τωρα)..Προφανως κανεναν δεν νοιαζει η αποψη του μελαγιες του ζερβα η του ιωαννου,πανε οι εποχες πριν του ιντερνετ που ελεγε κατι ο συριγος και το παιρναν ευαγγελιο ολοι..

1
1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 112

Δευ Ιουν 23, 2025 6:26 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 1:29 pm
Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 1:28 pm

Πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Ποιος από τους δυο θα ξεκινάει στο βασικό σχήμα;

Ρε εχετε τρελαθεί τελείως; Μιλάμε για Μισιτς Φουρνιε σαν να είναι ο Ντόρσει, ο Ουόκαπ και ο Μακίσικ;
Μην τους το χαλας. Μερικοι εδω θελουν την redeem team του 2008 και να μην εχεις κανεις παραπονα. Οτι θα πουμε σε σασα και φουρνιε να ερχονται απο τον παγκο λες και ειναι ο μητρου λονγκ
Εγω λεω την αποψη μου με βαση (αυτο που εχουμε δει ως) τη λογικη του Μπαρτζωκα και αυτο που θεωρω πως ειναι μια ισορροπημενη 5αδα. Ουτε βλεπω ισορροπημενη μια πενταδα με Μισιτς-Φουρνιε-Σασα-Μιλου ουτε πιστευω πως ο Μπαρτζωκας θα παθει Αταμαν στα 60 του. Απο εκει κ περα θα δουμε, ΑΝ τελικα φερει ο Μπι τον Μισιτς, πως εχει στο μυαλο του να τους αξιοποιησει ολους.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior

Δευ Ιουν 23, 2025 6:28 pm

Airman έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Λες κάτι διαφορετικό φίλε μου. Δεν εστιάζω στο είδος της είδησης, ούτε στη βαρύτητά της. Εστιάζω σε 2 πράγματα. Το πρώτον είναι η ανάγκη να φιλτράρουμε ό,τι διαβάζουμε και βλέπουμε, είτε αυτό είναι αθλητική είδηση, είτε πολιτική, είτε σημαντική, είτε άσημη και όχι να ελπίζουμε, να προσδοκούμε, να βασιζόμαστε σε αυτό που είπε ο τάδε. Φιλτράρισμα. Σημαντική έννοια. Το δεύτερον είναι με την επανάληψη, με τον μαζοχισμό που δεν πρέπει να σε διέπει. Οταν από έναν πομπό συνεχώς προέρχονται λανθασμένες πληροφορίες, όταν έχει δείξει το ποιος είναι, δεν υπάρχει κανένα νόημα να μπαίνεις ξανά και ξανά στη λούπα του να τον ακούς. Αυτό έγραψα. Για εμένα δεν έχει τόση αξία και η άκρατη μεταγραφολαγνεία που μας διακατέχει, αλλά αυτό δέχομαι ότι είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν κατανοώ τη σύνδεση που κάνεις με τις ειδήσεις και την αγάπη προς την ομάδα μας. Αλλά ναι. Αν εχω την υποψία με βάση τα όσα μου έχει δείξει ο εκάστοτε Μελάγιες ότι με δουλεύει, δεν θα του κάνω την χάρη να τον ξανακλικάρω, να τον ξαναδώ. Διάλεξε 1-2 ανθρώπους που πιστεύεις ότι υπάρχει μία δόση αλήθειας σε όσα μοιράζονται μαζί σου και μείνε εκεί, ακομα και αν δεν έχεις νέα τους κάθε μέρα. Αυτό να το θεωρείς καλό γιατί σημαίνει πως μιλούν όταν έχουν κάτι σοβαρό να πουν και να μοιραστούν.

Όντως βγήκαμε οφ τοπικ , αλλά ναι για εμένα το είδος της είδησης κάνει όλη τη διαφορά. Δλδ στο μυαλό μου οι δημοσιογράφοι που κάνουν πολιτικό ρεπορτάζ θα πρέπει να κάνουν κοινωνικό έργο και να βοηθούν την κοινωνία να γίνεται καλύτερη , ενώ οι αθλητικοί ρεπόρτερ στα μάτια μου είναι κατά κάποιον τρόπο διασκεδαστές και τίποτα παραπάνω . Άρα δε μπορώ να τους κρίνω το ίδιο , τώρα στο φιλτράρισμα συμφωνούμε .
Ον τοπικ , τον πήραμε τελικά τον Μισιτς ρε παιδιά ;;

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1098
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 23, 2025 6:29 pm

melagis έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 5:12 pm
Ωραίος και παικταράς ο Μισιτς δεν λέω....

Αλλά βρε παιδί μου γιατί δεν δίνουμε τον Πετρουσεφ στη Μπασκονια και παίρνουμε ως αντάλλαγμα τους

Ντοντα Χολ (ως δευτερο- τρίτο) που είναι σούπερ αθλητικός

Και Ρογκαβοπουλο ????

Και πληρώνουμε την όποια διαφορά....

Όλοι χαρούμενοι θα είναι....
Η Μπασκονια προσπαθεί να αποδεσμευσει τον Χολ, εμείς θέλουμε αθλητικό ψηλο.....

Ο Ρογκα μας κάνει με 1000 -η χρονια είναι μεγάλη.....

Και η Μπασκονια θα ήθελε σαν τρελή τον Πετρουσεφ......

Ο Πετρουσεφ δεν ξέρω......
το οτι διαβασα οτι ο ντοντα χολ ερχεται για το τουρνουα του πριντεζη στη συρο με εκανε να την σκεφτω αυτη την κατασταση ...ερχεται και μπλοσομγκεημ ρε συ τι εχει καταφερει ο Γιωργαρος !!!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”