Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6853
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 01, 2025 5:37 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 5:25 pm
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί όσοι γκρινιάζουν για την στόχευση σε Μπαμπ, αγνοούν την ύπαρξη στην ομάδα του Έβανς.
Για μένα, αν όντως ο Μπαρτζώκας ήθελε τον Μπαμπ, αυτό σημαίνει ότι εμπιστεύεται 100% τον Έβανς.
Αυτός τον βλέπει κάθε μέρα, εδώ κι ένα χρόνο, δεν τον βλέπω ούτε εγώ ούτε ο κάθε σάκης.

Επίσης, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί όσοι γκρινιάζουν δεν παίρνουν υπόψη τους την πρόταση που (καρατσεκαρισμένα) έχουμε κάνει στον Μίσιτς. Πρόταση σοβαρή και αξιόλογη, όχι για τα μάτια του κόσμου, και αναμένουμε.

Εντάξει, είπαμε να μη γουστάρετε τον κόουτς, αλλά μην κράζετε και προκαταβολικά. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος και μετά μιλάμε και κρίνουμε επί γεγονότων, όχι επί φαντασμάτων.
γιατι εχει τεραστιο ρισκο να στηριχτεις στον εβανς δεν παει να μενει μαζι και στο ιδιο σπιτι ο μπαρτζωκας..εκτος και διαβαζει τα ταρω.

η προταση στον μισιτς απο που ειναι καρα τσεκαρισμενη?ΟΛΟΙ οι ρεπορτερ την διαψευδουν μονο ΄΄ινσαιντερς΄΄ την εχουν πει..εγω ιδεα δεν εχω αν οντως εχει γινει αλλα καρατσεκαρισμενη σιγουρα δεν ειναι.

πως γινεται να ειχαμε πρωτο στοχο τον μπαμπ αλλα μετα να καναμε και προταση 4εκ στον μισιτς?οι παικτες ειναι εντελως αντιθετοι..Ειναι σαν να εισαι βιγκαν και επειδη τελειωσαν τα φασολακια να πας να παρεις μια μοσχαρισια να στανιαρεις..

ο σμιτς δεν ξερω πως ειναι ιδανικη επιλογη για 3ος ψηλος..δεν μπορει να παιξει μαζι με κανεναν απο οσους εχουμε και θα παιζει σαν 4ρα με τον αθλητικο ψηλο αντι να παιζει ο σασα η ο πιτερς?εγω δεν βλεπω καμια λογικη σε αυτο.

Κανενας δεν εχει κραξει εντωμεταξυ.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1316
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 01, 2025 5:48 pm

ποιος ελεγε οτι ειχαμε πρωτο στοχο τον Μπαπ; λεγαμε οτι ταιριαζει στον ολυμπιακο και τον ενδιαφερει.μεχρι εκει.
Ασε που ο Μπαρτζωκας μπορει να τον υπολογιζε για εξτρα λυση και οχι βασικη.

ο στεφανου ειπε οτι παει και για κοντο και για Ψηλο στο σαμερ λιγκ ο Μπαρτζωκας. αλλα τι να πει και αυτος. δεν βγαινει μιλια απο την ΚΑΕ. Ομερτα εχει πεσει και διαρρεουν θεωρω ειδησεις αποπροσανατολισμου.

1
1 Εικόνα
modernam

senior
Reactions: 38
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 01, 2025 5:54 pm

montechristo έγραψε:
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί όσοι γκρινιάζουν για την στόχευση σε Μπαμπ, αγνοούν την ύπαρξη στην ομάδα του Έβανς.

Εντάξει, είπαμε να μη γουστάρετε τον κόουτς, αλλά μην κράζετε και προκαταβολικά. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος και μετά μιλάμε και κρίνουμε επί γεγονότων, όχι επί φαντασμάτων.
Καταρχάς γουστάρουμε τον κοουτς.

Αλλά έτερον εκατερον.

Προσωπικά μετά τα περσινά δεν εμπιστεύομαι καθόλου την κρίση του προπονητικού team για την ετοιμότητα Έβανς και γουοκαπ ...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 5:55 pm

οτι πρωτος στοχος ηταν ο μπαμπ το χει πει ο στεφανου αλλα και οι υπολοιποι ρεπορτερ..μαλιστα αυτο ποτε δεν διαψευτηκε απο την ΚΑΕ οπως 2 φορες του μισιτς. Εγω ιδεα δεν εχω τι απο τα δυο ισχυει απλα δεν γινεται να ισχυουν και τα δυο..την μια πιστευει στον εβανς την αλλη δεν πιστευει ..την μια θελει αμυντικο ρολιστα την αλλη θελει το καλυτερο γκαρντ που εχει παιξει ευρωπη τα τελευταια χρονια..

Οπως ειπα και πριν στο τελος θα τραγουδησει η χοντρη..θα φανει απο το ποιος θα ρθει ποια ηταν η αληθεια.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2024
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 01, 2025 5:59 pm

shaq7 έγραψε:
montechristo έγραψε:
Για μένα, αν όντως ο Μπαρτζώκας ήθελε τον Μπαμπ, αυτό σημαίνει ότι εμπιστεύεται 100% τον Έβανς.
Αυτός τον βλέπει κάθε μέρα, εδώ κι ένα χρόνο, δεν τον βλέπω ούτε εγώ ούτε ο κάθε σάκης.

Επίσης, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί όσοι γκρινιάζουν δεν παίρνουν υπόψη τους την πρόταση που (καρατσεκαρισμένα) έχουμε κάνει στον Μίσιτς. Πρόταση σοβαρή και αξιόλογη, όχι για τα μάτια του κόσμου, και αναμένουμε.

γιατι εχει τεραστιο ρισκο να στηριχτεις στον εβανς δεν παει να μενει μαζι και στο ιδιο σπιτι ο μπαρτζωκας..εκτος και διαβαζει τα ταρω.

η προταση στον μισιτς απο που ειναι καρα τσεκαρισμενη?ΟΛΟΙ οι ρεπορτερ την διαψευδουν μονο ΄΄ινσαιντερς΄΄ την εχουν πει..εγω ιδεα δεν εχω αν οντως εχει γινει αλλα καρατσεκαρισμενη σιγουρα δεν ειναι.

πως γινεται να ειχαμε πρωτο στοχο τον μπαμπ αλλα μετα να καναμε και προταση 4εκ στον μισιτς?οι παικτες ειναι εντελως αντιθετοι..Ειναι σαν να εισαι βιγκαν και επειδη τελειωσαν τα φασολακια να πας να παρεις μια μοσχαρισια να στανιαρεις..

ο σμιτς δεν ξερω πως ειναι ιδανικη επιλογη για 3ος ψηλος..δεν μπορει να παιξει μαζι με κανεναν απο οσους εχουμε και θα παιζει σαν 4ρα με τον αθλητικο ψηλο αντι να παιζει ο σασα η ο πιτερς?εγω δεν βλεπω καμια λογικη σε αυτο.

Κανενας δεν εχει κραξει εντωμεταξυ.
1. Αν ο κόουτς δει ότι ο παίκτης πατάει 100% σημαίνει ότι έτσι είναι. Δεν χρειάζεται να ρίξει ταρώ ούτε να πάει σε καφετζούδες. Αν ο παίκτης αποδώσει αυτό που περιμένουμε, αυτό είναι άλλο θέμα και ισχύει για όλες τις μεταγραφές σε όλο τον κόσμο.

2. Την πρόταση σε Μίσιτς την έχουν πει άνθρωποι εδώ μέσα, που μας μετάφεραν ό,τι γνώριζαν για να ξεστραβωθούμε, και οι εξυπνάκηδες τους την πέσανε με ειρωνείες. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη δέχεσαι οτιδήποτε χωρίς να το δεις ο ίδιος, αλλά έχουμε φτάσει εδώ μέσα να βγάζουμε ημερήσιο παράρτημα του σδνα από τις τόσες αναμεταδόσεις. Αυτά τα δεχόμαστε;

3. Η ταυτόχρονη πρόταση σε Μίσιτς και Μπαμπ έχει εξηγηθεί αρκετές φορές από άλλους φίλους, που εμένα τουλάχιστον με έπεισαν. Ο Μίσιτς ήταν και είναι στους πρώτους στόχους, και ο Μπαμπ θα ήταν μιά επιπλέον ασφαλιστική δικλείδα για την περίοδο προσαρμογής του Έβανς.

4. Όντως, "κρα-κρα-κρα" δεν έχει πάρει το αυτί μου. Άρα κανείς δεν έχει κράξει.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3401
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:03 pm

Εικασία:
Παντως ενα θεματάκι (με την καλή έννοια) διακρίνω στο γεγονός οτι οι Σαρλοτ δεν ανακοίνωσαν τον Μισιτς με γράφημα όπως έκαναν για τα υπόλοιπα trade τους ή draft picks. Ή τον ετοιμάζουν για νέο trade ή λέτε να γίνει σύντομα τίποτα waive?

Σύμφωνα με τον ειδικό Bobby Marks

(Note: Charlotte is using more than 100% of the expanded traded player exemption to acquire Vasilije Micic from Phoenix. The Hornets are hard capped at the first apron.)

https://www.espn.com/nba/story/_/id/455 ... l-30-teams

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:08 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

1. Αν ο κόουτς δει ότι ο παίκτης πατάει 100% σημαίνει ότι έτσι είναι. Δεν χρειάζεται να ρίξει ταρώ ούτε να πάει σε καφετζούδες. Αν ο παίκτης αποδώσει αυτό που περιμένουμε, αυτό είναι άλλο θέμα και ισχύει για όλες τις μεταγραφές σε όλο τον κόσμο.

2. Την πρόταση σε Μίσιτς την έχουν πει άνθρωποι εδώ μέσα, που μας μετάφεραν ό,τι γνώριζαν για να ξεστραβωθούμε, και οι εξυπνάκηδες τους την πέσανε με ειρωνείες. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη δέχεσαι οτιδήποτε χωρίς να το δεις ο ίδιος, αλλά έχουμε φτάσει εδώ μέσα να βγάζουμε ημερήσιο παράρτημα του σδνα από τις τόσες αναμεταδόσεις. Αυτά τα δεχόμαστε;

3. Η ταυτόχρονη πρόταση σε Μίσιτς και Μπαμπ έχει εξηγηθεί αρκετές φορές από άλλους φίλους, που εμένα τουλάχιστον με έπεισαν. Ο Μίσιτς ήταν και είναι στους πρώτους στόχους, και ο Μπαμπ θα ήταν μιά επιπλέον ασφαλιστική δικλείδα για την περίοδο προσαρμογής του Έβανς.

που παταει 100% στις προπονησεις?Για να ξερει πως θα ειναι στα παιχνιδια η θα τραυματιζεται μολις πιεστει κυριολεκτικα πρεπει να παει στις χαρτοριχτρες.Ουτε ο ποποβιτς δεν θα το ηξερε αυτο.

καλα εδω μεσα εχουνε ακουστει 200 πραγματα,μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει βγει..εγω δεν εχω κανενα θεμα με τα παιδια που λενε τι ακουνε αλλα το να λεμε οτι ειναι καρατσεκαρισμενο ειναι τελειως αλλο λεβελ..ουτε οι ιδιοι που τα λενε δεν θα το λεγαν αυτο.

δηλαδη θελουμε τον μισιτς αλλα θα παιρναμε και τον μπαμπ δικλειδα για τον εβανς?Τελικα τι ισχυει..ξερει ο μπαρτζωκας την κατασταση του εβανς η οχι?γιατι αν την ξερει την δικλειδα τι την θελει..?Το 1. με το 3. που λες ειναι τα ακριβως αντιθετα.

καλα εσυ και καλημερα μπαρτζωκα να πει καποιος θα πεις ΄΄σταματηστε να κραζετε΄΄ :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4744
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:13 pm

shaq7 έγραψε:

καλα εδω μεσα εχουνε ακουστει 200 πραγματα,μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει βγει..εγω δεν εχω κανενα θεμα με τα παιδια που λενε τι ακουνε αλλα το να λεμε οτι ειναι καρατσεκαρισμενο ειναι τελειως αλλο λεβελ..ουτε οι ιδιοι που τα λενε δεν θα το λεγαν αυτο.

το πιο ωραιο με τους ινσαιντερ ειναι οτι κραζουν σαν ασχετους/πιασμενους/πονεμενους δημοσιογραφους που βγαινουν με τον ονομα τους και λενε πραγματα
ενω οι ιδιοι που γραφουν με νικνειμ και εχουν ξεπατικωσει ολο το ερυθρολευκο τιελ του τουιτερ τσαντιζονται αν καποιος τους κανει την παραμικρη καζουρα

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 243

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:14 pm

Εγώ το μόνο που μπορώ να καταλάβω για την υπόθεση των κοντων σας είναι ότι στην αρχή ξέροντας ότι ο Μισιτς πάει στην Χαποελ ο Ολυμπιακός μάλλον ήθελε τότε Μπαμπ (και με το δικό μου σκεπτικό μετά θα πήγαινε σε παιχτη στο 1/2 η 2/3).Διερευσε ότι ο Μισιτς δεν θα πάει τελικά στην Χαποελ και μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι.Απλα απο εκεί και πέρα το μπαλάκι πήγε στον Μισιτς και δεν ξέρει ακόμα τι θέλει...πολλα χρήματα θέλει να τα συνδιασει με κανένα ευρωπαϊκό τιτλο λογικα.Ελα όμως που πλέον δεν τσιμπάνε σε αυτά τα ποσα του οι ομαδες.

Ο Εβανς μένει για να έχει πρωταγωνιστικο ρόλο,όχι να παίζει 15λεπτα.Το συμβόλαιο του για πόσο χρονικό διάστημα ειναι;;;;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:16 pm

στα του ΝΒΑ ..ο γιαμπουσελε 12εκ διετες μολις,ο σρουντερ που ειχε φαγωθει ο σταυρου οτι θα ρθει υπεγραψε και αυτος (μαλιστα ο σταυρου ειπε τα λεγαμε οτι θα βρει συμβολαιο ο αρχι ψευτης),ο πορτερ εμεινε στο μιλγουοκι ΒΑΣΙΚΟΣ γκαρντ..και αρκετοι αλλοι απο αυτους που ακουγοντουσαν βρισκουν συμβολαια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4744

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:18 pm

shaq7 έγραψε:
στα του ΝΒΑ ..ο γιαμπουσελε 12εκ διετες μολις,ο σρουντερ που ειχε φαγωθει ο σταυρου οτι θα ρθει υπεγραψε και αυτος (μαλιστα ο σταυρου ειπε τα λεγαμε οτι θα βρει συμβολαιο ο αρχι ψευτης),ο πορτερ εμεινε στο μιλγουοκι ΒΑΣΙΚΟΣ γκαρντ..και αρκετοι αλλοι απο αυτους που ακουγοντουσαν βρισκουν συμβολαια.
τωρα πραγματικα πιστευες οτι ο γιαμπουσελε και ο πορτερ ο σρεντερ θα ερχονταν ευρωπη?

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1349

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:20 pm

shaq7 έγραψε:
montechristo έγραψε:

που παταει 100% στις προπονησεις?Για να ξερει πως θα ειναι στα παιχνιδια η θα τραυματιζεται μολις πιεστει κυριολεκτικα πρεπει να παει στις χαρτοριχτρες.Ουτε ο ποποβιτς δεν θα το ηξερε αυτο.

δηλαδη θελουμε τον μισιτς αλλα θα παιρναμε και τον μπαμπ δικλειδα για τον εβανς?Τελικα τι ισχυει..ξερει ο μπαρτζωκας την κατασταση του εβανς η οχι?γιατι αν την ξερει την δικλειδα τι την θελει..?Το 1. με το 3. που λες ειναι τα ακριβως αντιθετα.

καλα εσυ και καλημερα μπαρτζωκα να πει καποιος θα πεις ΄΄σταματηστε να κραζετε΄΄ :lol:
Κανενας δεν ειπε οτι εκλεισε ο Μπαμπ. Ακομη παι τα παιδια που μιλησανε για το ενδεχομενο να παρουμε μπαμπ δεν ειπαννοτι εχει κλεισει. Το ιδιο ισχυει και για Μισιτς ή Εξουμ ή αυτο που ειπα εγω για Λονι Γουολκερ.

Το τι ακουγεται στην μανατζαρεικη πιατσα και το τι γραφεται στο Χ ειναι δυο πραγματα διαφορετικα. Εννοειται μεχρι να πεσουν οι υπογραφες δεν ειναι σιγουρο. Αυτα που μεταφερουν καποια παιδια ειναι η πρωτη περιπτωση που συνηθως ειναι σχετικα εγκυρη ως προς τα που ψαχνεται η ομαδα οχι ντε και καλα οτι αυτη θα ειναι η μεταγραφη. Επισης τονοτι δεμ εχειμπεσει καποιος μεσα ειναι γιατι δεν κλεισαμε τη μεταγραφη. Πλην Μπαμπ δεν ειναι σιηουρο οτι δεν θα ερθει ο εξουμ ή ο Μισιτς

Το οτι ο εβανς ειναι καλα ιατρικα μπορω να το εγγυηθω 100% γιατι το ξερω απο συναδελφο. Το οτι εχει θεματα ψυχολογικα να λυσει αυτο ειναι σιγουρο και ανθρωπινο. Αυτο μπορει ευκολα να λυθει μεσα απο θεραπεια και την επανοδο στα παιχνιδια. Το οτι ο εβανς παρολο που ειναι καλα και εχει ξεπερασει τα ψυχολογικα του θα ειναι ο εβανς τις ζαλγκιρις κανενας δεν μπορει να το υπογραψει.
Εγω δεν θα το εκανα ακομη και αν δεν ειχε τον τραυματισμο μην ξεχνωντας το κακο περαα του απο την Μακαμπι.

Εγω περα απο ονοματα απο αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι η ομαδα ειναι σε σωστη πλευρα πλευσης στα μεταγραγικα μετα απο 2 καλοκαιρια χωρις μπασκετικη λογικη

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2024

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:23 pm

shaq7 έγραψε:
montechristo έγραψε:

goodpost.gif goodpost.gif goodpost.gif goodpost.gif goodpost.gif

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 403
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:23 pm

shaq7 έγραψε:
Μα ο Γιαμπουσελε με τη χρονιά που έκανε θα ήταν παράλογο να μην έβρισκε συμβόλαιο. Ο Πόρτερ είναι έγκλημα κατά του μπάσκετ να παίζει Ευρώπη. Ο δε Σρέντερ για δεύτερος PG είναι μια χαρά για οποιαδήποτε ομάδα του NBA. Εδώ ο Λαντέιλ προτιμάει Αυστραλία από Ευρώπη και θα έρθουν αυτοί; Είναι νεκροταφείο η Ευρώπη και το ξέρουν.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3401
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Ιούλ 01, 2025 6:25 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 6:18 pm
shaq7 έγραψε:
τωρα πραγματικα πιστευες οτι ο γιαμπουσελε και ο πορτερ ο σρεντερ θα ερχονταν ευρωπη?
Σρέντερ ναι. Το πίστευα εγώ. Μπορεί να πάρει ηγεμονικό συμβόλαιο από πολλές ομάδες Μπάγερν, Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Φενερ, Ολυμπιακό, Παναθηναικό και να βρει αυτό που ψάχνει, σταθερότητα. NBA στους Kings θα κάνει ένα ακόμα restart με βέτεραν συμβόλαιο ενώ Ευρώπη θα έπαιρνε τουλάχιστον 4+.
Yabusele τον ήθελαν πάνω από 5 ομάδες οπότε όχι.
Porter έχει αξία για τους προπονητές και την λογική του ΝΒΑ.

Ψάχνουμε τώρα ποιοι Ευρωπαίοι δε θα βρουν θέση στα ρόστερ του ΝΒΑ και είναι αρκετοί ελεύθεροι.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”