γιατι εχει τεραστιο ρισκο να στηριχτεις στον εβανς δεν παει να μενει μαζι και στο ιδιο σπιτι ο μπαρτζωκας..εκτος και διαβαζει τα ταρω.montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 5:25 pmΔεν μπορώ να εξηγήσω γιατί όσοι γκρινιάζουν για την στόχευση σε Μπαμπ, αγνοούν την ύπαρξη στην ομάδα του Έβανς.
Για μένα, αν όντως ο Μπαρτζώκας ήθελε τον Μπαμπ, αυτό σημαίνει ότι εμπιστεύεται 100% τον Έβανς.
Αυτός τον βλέπει κάθε μέρα, εδώ κι ένα χρόνο, δεν τον βλέπω ούτε εγώ ούτε ο κάθε σάκης.
Επίσης, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί όσοι γκρινιάζουν δεν παίρνουν υπόψη τους την πρόταση που (καρατσεκαρισμένα) έχουμε κάνει στον Μίσιτς. Πρόταση σοβαρή και αξιόλογη, όχι για τα μάτια του κόσμου, και αναμένουμε.
Εντάξει, είπαμε να μη γουστάρετε τον κόουτς, αλλά μην κράζετε και προκαταβολικά. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος και μετά μιλάμε και κρίνουμε επί γεγονότων, όχι επί φαντασμάτων.
η προταση στον μισιτς απο που ειναι καρα τσεκαρισμενη?ΟΛΟΙ οι ρεπορτερ την διαψευδουν μονο ΄΄ινσαιντερς΄΄ την εχουν πει..εγω ιδεα δεν εχω αν οντως εχει γινει αλλα καρατσεκαρισμενη σιγουρα δεν ειναι.
πως γινεται να ειχαμε πρωτο στοχο τον μπαμπ αλλα μετα να καναμε και προταση 4εκ στον μισιτς?οι παικτες ειναι εντελως αντιθετοι..Ειναι σαν να εισαι βιγκαν και επειδη τελειωσαν τα φασολακια να πας να παρεις μια μοσχαρισια να στανιαρεις..
ο σμιτς δεν ξερω πως ειναι ιδανικη επιλογη για 3ος ψηλος..δεν μπορει να παιξει μαζι με κανεναν απο οσους εχουμε και θα παιζει σαν 4ρα με τον αθλητικο ψηλο αντι να παιζει ο σασα η ο πιτερς?εγω δεν βλεπω καμια λογικη σε αυτο.
Κανενας δεν εχει κραξει εντωμεταξυ.