καπου διαβασα κατι γι αυτον και δεν θυμαμαι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:20 amδεν το λεω με σιγουρια αλλα θυμαμαι να ειχε ξανα παει πριν μερικα χρονια..μονο περσι και προπερσι δεν πηγε και μαλλον δεν πηγε καλαyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:09 amθα πάει και ο Μπαρτζώκας στο σάμερ λιγκ; δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί.
πότε είναι αυτό;![]()
οι αλλοι χασαν τον λεσορ..εμεις εχουμε τον μιλου..δεν ψαχνουμε για βασικο..αν χαναν τον ναν θα τα πηγαιναν καλυτερα?καλα εγω αυτα για τα επιπεδα πανω σε σχεση με περσι εχω τελειως αντιθετη αποψη οπως το λεω εξαρχης οτι χωρις ΄΄μισιτς΄΄ κουπα δεν προκειται να δεις.Ας εχει ο καθενας την αποψη του.
εντωμεταξυ αν ισχυει αυτο για τον μισιτς ακομα και η ομαδα φλεγον θεμα την αποκτηση ασσου εχει..για σεντερ θα ψαξει με το πασο της σε 15 μερες..οποτε δεν ξερω απο που προεκυψε οτι η ομαδα καιγεται για το σεντερ.
αυτον τον ειχε προτεινει ο reingman πριν κανα μηνα...αν ερθει κανας τετοιος μαζι με μισιτς ποιος μας πιανει
καλα αυτος ειναι δυναμιτης. και γρηγορος πολυ στα ποδια μαρκαρει ολες τις θεσεις και τελειωνει και με σουτ και κοντα στο καλαθι και με drive. μπομπα