Στο ρεντιτ τον λένε παπατζη πάντως
https://www.reddit.com/r/MkeBucks/s/onVPGeB1Bm
Συντονιστής: Captains

Στο ρεντιτ τον λένε παπατζη πάντως

νταξει μιλαμε για αμερικανους που χουν μαθει σε βονιαροφκι και χαρανια..για εμας που εχουμε τον μελαγιες και τον παπατζιανι αυτος ειναι οαση αφου εχει πετυχει ηδη 2/2glenrice90 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:28 amΣτο ρεντιτ τον λένε παπατζη πάντως
https://www.reddit.com/r/MkeBucks/s/onVPGeB1Bm

καπου διαβασα κατι γι αυτον και δεν θυμαμαι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:20 amδεν το λεω με σιγουρια αλλα θυμαμαι να ειχε ξανα παει πριν μερικα χρονια..μονο περσι και προπερσι δεν πηγε και μαλλον δεν πηγε καλαyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:09 amθα πάει και ο Μπαρτζώκας στο σάμερ λιγκ; δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί.
πότε είναι αυτό;![]()
οι αλλοι χασαν τον λεσορ..εμεις εχουμε τον μιλου..δεν ψαχνουμε για βασικο..αν χαναν τον ναν θα τα πηγαιναν καλυτερα?καλα εγω αυτα για τα επιπεδα πανω σε σχεση με περσι εχω τελειως αντιθετη αποψη οπως το λεω εξαρχης οτι χωρις ΄΄μισιτς΄΄ κουπα δεν προκειται να δεις.Ας εχει ο καθενας την αποψη του.
εντωμεταξυ αν ισχυει αυτο για τον μισιτς ακομα και η ομαδα φλεγον θεμα την αποκτηση ασσου εχει..για σεντερ θα ψαξει με το πασο της σε 15 μερες..οποτε δεν ξερω απο που προεκυψε οτι η ομαδα καιγεται για το σεντερ.
αυτον τον ειχε προτεινει ο reingman πριν κανα μηνα...αν ερθει κανας τετοιος μαζι με μισιτς ποιος μας πιανει

νομιζω οτι αυτος μπερδευτηκε με τον ερλ ρομπινσον..ο ορλαντο δεν νομιζω να ερχεται..yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:44 amκάπου στο τουίτερ είδα μια πρόταση για τον Orlando Robinson. εννοείται δε τον ξέρω αλλά είδα δυο βιντεάκια με χάιλαϊτς και μου φάνηκε παίκτης που θα μπορούσε να αγαπήσει ο Μπαρτζώκας : ψηλός, δίνει και ασίστς, βάζει και τα τρίποντα του, δείχνει και καλό παιδί και όχι κάνας αλήτης (δεν έχει τατουάζ), δε του λείπει τίποτα![]()
ποια η άποψη των μη άσχετων του φόρουμ;

στη wikipedia πάντως όλο για κάτι 10ήμερα συμβόλαια γράφει, δε δείχνει να είναι περιζήτητος στο ΝΒΑ. θα τον κοιτάξω και τον Ερλ, γαμημένη αϋπνίαshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:45 amνομιζω οτι αυτος μπερδευτηκε με τον ερλ ρομπινσον..ο ορλαντο δεν νομιζω να ερχεται..yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:44 amκάπου στο τουίτερ είδα μια πρόταση για τον Orlando Robinson. εννοείται δε τον ξέρω αλλά είδα δυο βιντεάκια με χάιλαϊτς και μου φάνηκε παίκτης που θα μπορούσε να αγαπήσει ο Μπαρτζώκας : ψηλός, δίνει και ασίστς, βάζει και τα τρίποντα του, δείχνει και καλό παιδί και όχι κάνας αλήτης (δεν έχει τατουάζ), δε του λείπει τίποτα![]()

πηγε στου ραπτορς και επαιζε 20λ..ειναι 24χρ..δεν βλεπω γιατι να ρθει ευρωπη αλλα δεν ειναι οτι εχω κανει και διατριβη στον παικτηyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:48 amστη wikipedia πάντως όλο για κάτι 10ήμερα συμβόλαια γράφει, δε δείχνει να είναι περιζήτητος στο ΝΒΑ. θα τον κοιτάξω και τον Ερλ, γαμημένη αϋπνία![]()

Καλά είδες, για τον Ορλαντο Ρομπινσον γράφεται, ο οποίος από πέρσι συζητιέται για Ευρώπη, φουλ ρεαλιστική περίπτωση για ΟΣΦΠ και καθόλου απίθανο να φύγει απο Αμερική φέτος. Επιθετικά είναι όπως τα λες, παίζει να έχουν κάνει ανάλυση για αυτόν και οι σοτ κλοκ (όχι ότι τους εμπιστεύομαι 100% αλλά οκ), πάντως από άμυνα είναι επιπέδου Γιουρτσεβεν. Ειδάλλως θα τον πρότεινα για την ομάδα μου ΧΘΕΣ!yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:44 amκάπου στο τουίτερ είδα μια πρόταση για τον Orlando Robinson. εννοείται δε τον ξέρω αλλά είδα δυο βιντεάκια με χάιλαϊτς και μου φάνηκε παίκτης που θα μπορούσε να αγαπήσει ο Μπαρτζώκας : ψηλός, δίνει και ασίστς, βάζει και τα τρίποντα του, δείχνει και καλό παιδί και όχι κάνας αλήτης (δεν έχει τατουάζ), δε του λείπει τίποτα![]()

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αρκετά κοινά με τον Πετρουσεφ. Ειναι ισοϋψείς (2,11) και αγωνίζονται και οι δύο ως 4-5αρια. Το κακό βέβαια είναι ότι έχει και τα ίδια μυαλά με τον Σέρβο. Τουλάχιστον είναι πολύ πιο αθλητικός.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:20 amδεν το λεω με σιγουρια αλλα θυμαμαι να ειχε ξανα παει πριν μερικα χρονια..μονο περσι και προπερσι δεν πηγε και μαλλον δεν πηγε καλαyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 1:09 amθα πάει και ο Μπαρτζώκας στο σάμερ λιγκ; δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί.
πότε είναι αυτό;![]()
οι αλλοι χασαν τον λεσορ..εμεις εχουμε τον μιλου..δεν ψαχνουμε για βασικο..αν χαναν τον ναν θα τα πηγαιναν καλυτερα?καλα εγω αυτα για τα επιπεδα πανω σε σχεση με περσι εχω τελειως αντιθετη αποψη οπως το λεω εξαρχης οτι χωρις ΄΄μισιτς΄΄ κουπα δεν προκειται να δεις.Ας εχει ο καθενας την αποψη του.
εντωμεταξυ αν ισχυει αυτο για τον μισιτς ακομα και η ομαδα φλεγον θεμα την αποκτηση ασσου εχει..για σεντερ θα ψαξει με το πασο της σε 15 μερες..οποτε δεν ξερω απο που προεκυψε οτι η ομαδα καιγεται για το σεντερ.
αυτον τον ειχε προτεινει ο reingman πριν κανα μηνα...αν ερθει κανας τετοιος μαζι με μισιτς ποιος μας πιανει