Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:31 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 1:20 am
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 1:09 am
θα πάει και ο Μπαρτζώκας στο σάμερ λιγκ; δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί.

πότε είναι αυτό;
δεν το λεω με σιγουρια αλλα θυμαμαι να ειχε ξανα παει πριν μερικα χρονια..μονο περσι και προπερσι δεν πηγε και μαλλον δεν πηγε καλα :lol:

οι αλλοι χασαν τον λεσορ..εμεις εχουμε τον μιλου..δεν ψαχνουμε για βασικο..αν χαναν τον ναν θα τα πηγαιναν καλυτερα?καλα εγω αυτα για τα επιπεδα πανω σε σχεση με περσι εχω τελειως αντιθετη αποψη οπως το λεω εξαρχης οτι χωρις ΄΄μισιτς΄΄ κουπα δεν προκειται να δεις.Ας εχει ο καθενας την αποψη του.

εντωμεταξυ αν ισχυει αυτο για τον μισιτς ακομα και η ομαδα φλεγον θεμα την αποκτηση ασσου εχει..για σεντερ θα ψαξει με το πασο της σε 15 μερες..οποτε δεν ξερω απο που προεκυψε οτι η ομαδα καιγεται για το σεντερ.

αυτον τον ειχε προτεινει ο reingman πριν κανα μηνα...αν ερθει κανας τετοιος μαζι με μισιτς ποιος μας πιανει
καπου διαβασα κατι γι αυτον και δεν θυμαμαι.
καλα αυτος ειναι δυναμιτης. και γρηγορος πολυ στα ποδια μαρκαρει ολες τις θεσεις και τελειωνει και με σουτ και κοντα στο καλαθι και με drive. μπομπα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 968
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:34 am

Αν γίνει Waive ο Μίσιτς πότε θα γίνει να είναι ελεύθερος δλδ ;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6870
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:39 am

αυτος ο μπομπι του espn αν δεν κανω καποιο τρελο λαθος ειναι πολυ εγκυρος δεν λεει οτι να ναι..αρα για να λεει αυτος οτι θα του δωσουν καποια αποζημιωση για να ελευθερωσουν χωρο στο καπ τοτε αποταν γινει θα μπορει να υπογραψει στην ευρωπη..ιδια περιπτωση με σασα.υποθετω οτι ο μισιτς ηδη εχει συμφωνησει με την ομαδα που θα παει η τουλαχιστον εχει προταση που τον ικανοποιει..δεν νομιζω οτι θα ναι στον αερα..και οτι λιγες μερες πριν ηταν ελλαδα ισως λεει κατι.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:42 am

prime7 έγραψε:
νομιζω χωρις να μαι σιγουρος μεχρι 8 ιουλιου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:43 am

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 651

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:44 am

κάπου στο τουίτερ είδα μια πρόταση για τον Orlando Robinson. εννοείται δε τον ξέρω αλλά είδα δυο βιντεάκια με χάιλαϊτς και μου φάνηκε παίκτης που θα μπορούσε να αγαπήσει ο Μπαρτζώκας : ψηλός, δίνει και ασίστς, βάζει και τα τρίποντα του, δείχνει και καλό παιδί και όχι κάνας αλήτης (δεν έχει τατουάζ), δε του λείπει τίποτα :!:

ποια η άποψη των μη άσχετων του φόρουμ;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:45 am

yawn.brigade έγραψε:
κάπου στο τουίτερ είδα μια πρόταση για τον Orlando Robinson. εννοείται δε τον ξέρω αλλά είδα δυο βιντεάκια με χάιλαϊτς και μου φάνηκε παίκτης που θα μπορούσε να αγαπήσει ο Μπαρτζώκας : ψηλός, δίνει και ασίστς, βάζει και τα τρίποντα του, δείχνει και καλό παιδί και όχι κάνας αλήτης (δεν έχει τατουάζ), δε του λείπει τίποτα :!:

νομιζω οτι αυτος μπερδευτηκε με τον ερλ ρομπινσον..ο ορλαντο δεν νομιζω να ερχεται..

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 651

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:48 am

shaq7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

νομιζω οτι αυτος μπερδευτηκε με τον ερλ ρομπινσον..ο ορλαντο δεν νομιζω να ερχεται..
στη wikipedia πάντως όλο για κάτι 10ήμερα συμβόλαια γράφει, δε δείχνει να είναι περιζήτητος στο ΝΒΑ. θα τον κοιτάξω και τον Ερλ, γαμημένη αϋπνία :roll:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 1:55 am

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 1:48 am
shaq7 έγραψε:

στη wikipedia πάντως όλο για κάτι 10ήμερα συμβόλαια γράφει, δε δείχνει να είναι περιζήτητος στο ΝΒΑ. θα τον κοιτάξω και τον Ερλ, γαμημένη αϋπνία :roll:
πηγε στου ραπτορς και επαιζε 20λ..ειναι 24χρ..δεν βλεπω γιατι να ρθει ευρωπη αλλα δεν ειναι οτι εχω κανει και διατριβη στον παικτη :lol:

μολις το πε και ο παπατζιανι οποτε ισως υπαρχει φωτια..αυτος στο τουιτερ ειπε οτι το ακουσε απο τον στεφανου,εγω νομιζα οτι εννοουσαν τον ερλ.

στο 10.50 λεει ορλαντο ρομπινσον ο στεφανου

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 02, 2025 2:52 am

yawn.brigade έγραψε:

Καλά είδες, για τον Ορλαντο Ρομπινσον γράφεται, ο οποίος από πέρσι συζητιέται για Ευρώπη, φουλ ρεαλιστική περίπτωση για ΟΣΦΠ και καθόλου απίθανο να φύγει απο Αμερική φέτος. Επιθετικά είναι όπως τα λες, παίζει να έχουν κάνει ανάλυση για αυτόν και οι σοτ κλοκ (όχι ότι τους εμπιστεύομαι 100% αλλά οκ), πάντως από άμυνα είναι επιπέδου Γιουρτσεβεν. Ειδάλλως θα τον πρότεινα για την ομάδα μου ΧΘΕΣ!

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 120
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Τετ Ιούλ 02, 2025 3:46 am

shaq7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 1:09 am
θα πάει και ο Μπαρτζώκας στο σάμερ λιγκ; δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί.

πότε είναι αυτό;
δεν το λεω με σιγουρια αλλα θυμαμαι να ειχε ξανα παει πριν μερικα χρονια..μονο περσι και προπερσι δεν πηγε και μαλλον δεν πηγε καλα :lol:

οι αλλοι χασαν τον λεσορ..εμεις εχουμε τον μιλου..δεν ψαχνουμε για βασικο..αν χαναν τον ναν θα τα πηγαιναν καλυτερα?καλα εγω αυτα για τα επιπεδα πανω σε σχεση με περσι εχω τελειως αντιθετη αποψη οπως το λεω εξαρχης οτι χωρις ΄΄μισιτς΄΄ κουπα δεν προκειται να δεις.Ας εχει ο καθενας την αποψη του.

εντωμεταξυ αν ισχυει αυτο για τον μισιτς ακομα και η ομαδα φλεγον θεμα την αποκτηση ασσου εχει..για σεντερ θα ψαξει με το πασο της σε 15 μερες..οποτε δεν ξερω απο που προεκυψε οτι η ομαδα καιγεται για το σεντερ.

αυτον τον ειχε προτεινει ο reingman πριν κανα μηνα...αν ερθει κανας τετοιος μαζι με μισιτς ποιος μας πιανει
Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αρκετά κοινά με τον Πετρουσεφ. Ειναι ισοϋψείς (2,11) και αγωνίζονται και οι δύο ως 4-5αρια. Το κακό βέβαια είναι ότι έχει και τα ίδια μυαλά με τον Σέρβο. Τουλάχιστον είναι πολύ πιο αθλητικός.
Πάντως, αν έρθει μαζί με Ραϊκουαν Γκρέι για τρίτο σέντερ, θα φτιάξουμε φροντ λάιν δυναμίτη!

Υ.Γ. Αν όντως ο Μισιτς θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και οι Μπακς δεν ψήνονται να τον κρατήσουν, δεν τους προτείνουμε μια ανταλλαγή Μισιτς - Πετρουσεφ; :P :D :D
(Sorry, δεν μπόρεσα να συγκρατηθω!)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4759
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 02, 2025 4:24 am

Τα «Ελάφια» θέλουν να ανοίξουν χώρο στο salary cap τους και σύμφωνα με τον Μπόμπι Μαρκς, θα αφήσουν ελεύθερο τον Βασίλιε Μίσιτς.
Οι Μπακς έριξαν την «βόμβα» με τον Μάιλς Τέρνερ, όμως η απόκτηση του 29χρονου σέντερ έφερε μεγάλες αλλαγές και σε ότι αφορά το salary cap της ομάδας από το Μιλγουόκι.

Για τον λόγο αυτό οι Μπακς εξαγόρασαν το συμβόλαιο του Ντάμιαν Λίλαρντ και τον άφησαν ελεύθερο, ενώ έστειλαν τον Πατ Κόνατον στους Χόρνετς για να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Μίσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ, ωστόσο που απασχολεί αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας δεν θα μείνει για πολύ στα «Ελάφια», που θέλουν να ελευθερώσουν χώρο στο salary cap τους.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον Μπόμπι Μαρκς, οι Μπακς όπως έκαναν και με τον Λίλαρντ, θα εξαγοράσουν το συμβόλαιο του Μίσιτς, ύψους 8,1 εκατ. δολαρίων και θα αφήσουν ελεύθερο τον Σέρβο γκαρντ.

Αυτή η εξέλιξη φυσικά κινητοποιεί άμεσα αρκετές ομάδες της Euroleague, που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να φέρουν ξανά στην Ευρώπη τον πολύπειρο γκαρντ.

Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4759
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 02, 2025 4:25 am

prime7 έγραψε:
Εικόνα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:41 am

Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 3:46 am
shaq7 έγραψε:

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αρκετά κοινά με τον Πετρουσεφ. Ειναι ισοϋψείς (2,11) και αγωνίζονται και οι δύο ως 4-5αρια. Το κακό βέβαια είναι ότι έχει και τα ίδια μυαλά με τον Σέρβο. Τουλάχιστον είναι πολύ πιο αθλητικός.
Πάντως, αν έρθει μαζί με Ραϊκουαν Γκρέι για τρίτο σέντερ, θα φτιάξουμε φροντ λάιν δυναμίτη!

Υ.Γ. Αν όντως ο Μισιτς θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και οι Μπακς δεν ψήνονται να τον κρατήσουν, δεν τους προτείνουμε μια ανταλλαγή Μισιτς - Πετρουσεφ; :P :D :D
(Sorry, δεν μπόρεσα να συγκρατηθω!)
Θα μείνει ΝΒΑ φέτος ο Τζόουνς.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2303
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 02, 2025 7:09 am

Όσον αφορά το ποια είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού,. αν είναι center ή pg , ελπίζω να κατανοείτε ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν ανθρώπους να χειρίζονται πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα και ανά περίπτωση

ΗΠΑ θα πάει το σταφ να δει παίκτες που δεν υπάρχει πλήρης άποψη και χρειάζεται ιδίοις ομμασι σκάουτινγκ

Με τις υπόλοιπες θα ασχοληθεί το προσωπικό που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις για αθλητές που έχει εισηγηθεί ο κοουτς και είναι στη shorting list . Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από το "οκ" του κοουτς για τον κάθε Μισιτς, Εξουμ ,Μπαμπ κλπ

Λογικό νομίζω . Προτεραιότητα είναι και τα δύο. Ούτε η προσθήκη Ward πχ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η θέση SF ήταν προτεραιότητα επειδή έκλεισε απ' ότι φαίνεται πρώτος

ΥΓ : 1 ή 2 μέρες δεν μπήκα στο φόρουμ και βρέθηκα για round 2 Μισιτσιαδας , ο Χουγκαζ αυθημερόν από Ολυμπιακό έγινε Τσεντεβιτα ( Καβαλιεράτε θεέ τρέλανε μας παικταρα μου ) , Κωστάκης Αντετο ξανά , Πετρουσεφιαδα at it's finest και βάλαμε και ένα Σμιτς για ξεκαρφωμα μη γράφουμε τα ίδια μόνο και πέσουν τα views .....

Σε 2 μέρες αυτά . Και 17!!! Σελίδες εδώ ..και μετά μου λέτε είναι καλό να κάνεις λίγο διάλειμμα... Να απέχεις 2 βδομάδες και να έχεις 150 σελίδες και 200 παίκτες να διαβάσεις και να έχει πάει ο Μισιτς άλλες 2 ομάδες μέχρι τότε και ο Σρουντα(-ερ) αλλα 5 trade [ φίλε Ντένις αν διαβάζεις καλού κακού μην μεταφέρεις ακόμα οικοσκευή :mrgreen: πήγαινε με 2 βαλίτσες και μια χειραποσκευη Σακραμέντο και βλέπεις ]

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”