Συμφωνώ με τον hoopfellas, γι αυτό και κάτι μου βρομάει.. Μου φαίνεται ότι έχουμε εικόνα μόνο από το 20% από τα ονόματα που έχει η ομάδα στην λίστα της για γκάρντ. Άρα δεν σημαίνει ότι θα πάμε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο από αυτούς που έχουν ακουστεί.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pmκαλα για γκαρντ που ναι διαθεσιμα δεν νομιζω οτι εχουμε πει κατι αλλο εκτος μισιτς και γουοκερ..ο μοντε μορις εχει γραφτει και αντε 1-2 ακομα..Οποτε βασει πιθανοτητων ειναι οτι θα παρει καποιον εκτος απο αυτους..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:31 pm
Νομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.
Έχω την αίσθηση ότι ο Λι θα χαιρετήσει, δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ειδικά με την παραμονή Μακίσικ, οι πιθανότητες έχουν μικρύνει αρκετά.
ο χουπφελας παντως που αντικειμενικα ξερει μπασκετ και ας ειναι φιλο παναθηναικος ειπε οτι δεν γινεται να αφησαμε τον γκος για να παμε με καποιον σαν τον γουαλας..ουτε θα παμε τζι λιγκ να παρουμε παικτη για βασικο αλλα οτι παμε πολυ στοχευμενα για leading guard..οτι δεν γινεται να ρισκαρουμε τοσο.Επισης περιμενει να απαντησουμε και στον βαλανσιουνας γιατι σε τετοιες ομαδες οπως οι δικες μας το επικοινωνιακο παιζει τεραστιο ρολο.
ο μπαρτζωκας παντως για τον λι εχει πει οτι ειναι ασσος.
Ίσως τελικά στέκει το σενάριο που λέει ο Heisenberg, ότι θα πάμε για δυο προσθήκες, έναν τύπου Γουάλας με potential, αλλά άγουρο και έναν leading guard. Σε αυτό το σενάριο θα πρέπει να δωθεί ο Λι δανεικός.
Δλδ, φαντάζομαι κάτι τέτοιο: Ουόκαπ, Έβανς, leading guard (όχι Μισιτς, αλλά πιο αθλητικό), Γουάλας, Ντόρσει. Ακόμα και σε αυτό το σενάριο ο Φουρνιέ θα πάρει χοντρά λεπτά στο τρία, για να χωρέσουν οι άλλοι. Ο Έβανς θα ξεκινήσει την σεζόν συντηρητικά με 10 λεπτά στην αρχή και μετά 15, οπότε κάπως βγαίνουν οι χρόνοι.
Στον Βαλαντσιούνας πως να απαντήσουμε; Δεν υπάρχει πεντάρι στην αγορά αυτού του βεληνεκούς για να τον πάρουμε. Ακόμα και ο Λαντέιλ να έρθει δεν συγκρίνεται σαν όνομα. Εκτός και αν εννοεί ότι η επικοινωνιακή απάντηση θα είναι στον άσο.