Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο λι σε τριαδα με Εβανς ή Μισιτς και Φουρνιε θα κανει παρτυ μπροστα και ας μην εχει τριποντο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 8:07 pmΣυμφωνώ 1000% ότι τον ευνούχισε ο κόουτς, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει με τον τρόπο που παίζουμε. Λες ότι είναι scoring first, αλλά δεν έχει τρίποντο, ούτε το vision του Shorts, playmaker δεν μπορεί να παίξει σε εμάς, στο τρία δεν χωράει..Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pm
Κοιτα τον εχω δει σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε ακομη 6-7 στο Champions league ο παικτης ειναι παικταρας και οσο χαμηλο και να ειναι το επιπεδο αυτο φαινεται. Τωρα αν τον βαζεις να κανει τον γουοκαπ οχι δεν ειναι. Κομπο ειναι scoring first, δευτερος οργανωτης. Σε αυτο ειναι εξαιρετικος. Εγω σεβομαι οτι οταν ηρθε σε εμας εβαλε το εγω του κατω και προσαρμοστηκε σε αυτο που του ζητηθηκε. Του χρονου θα ειναι πολυ πιο απελευθερομενος και θα ειναι απο την αρχη της χρονιας. Και τον μισιτς να βαλεις να κανει τον γουοκαπ θα πανε ακλαφτα τα 4 εκαττομυρια.
Ποιον θα έβαζες δίπλα του; Με Ουόκαπ δεν κολλάει. Ίσως με Έβανς ή Ντόρσει;
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ με τον hoopfellas, γι αυτό και κάτι μου βρομάει.. Μου φαίνεται ότι έχουμε εικόνα μόνο από το 20% από τα ονόματα που έχει η ομάδα στην λίστα της για γκάρντ. Άρα δεν σημαίνει ότι θα πάμε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο από αυτούς που έχουν ακουστεί.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pmκαλα για γκαρντ που ναι διαθεσιμα δεν νομιζω οτι εχουμε πει κατι αλλο εκτος μισιτς και γουοκερ..ο μοντε μορις εχει γραφτει και αντε 1-2 ακομα..Οποτε βασει πιθανοτητων ειναι οτι θα παρει καποιον εκτος απο αυτους..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:31 pm
Νομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.
Έχω την αίσθηση ότι ο Λι θα χαιρετήσει, δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ειδικά με την παραμονή Μακίσικ, οι πιθανότητες έχουν μικρύνει αρκετά.
ο χουπφελας παντως που αντικειμενικα ξερει μπασκετ και ας ειναι φιλο παναθηναικος ειπε οτι δεν γινεται να αφησαμε τον γκος για να παμε με καποιον σαν τον γουαλας..ουτε θα παμε τζι λιγκ να παρουμε παικτη για βασικο αλλα οτι παμε πολυ στοχευμενα για leading guard..οτι δεν γινεται να ρισκαρουμε τοσο.Επισης περιμενει να απαντησουμε και στον βαλανσιουνας γιατι σε τετοιες ομαδες οπως οι δικες μας το επικοινωνιακο παιζει τεραστιο ρολο.
ο μπαρτζωκας παντως για τον λι εχει πει οτι ειναι ασσος.
Ίσως τελικά στέκει το σενάριο που λέει ο Heisenberg, ότι θα πάμε για δυο προσθήκες, έναν τύπου Γουάλας με potential, αλλά άγουρο και έναν leading guard. Σε αυτό το σενάριο θα πρέπει να δωθεί ο Λι δανεικός.
Δλδ, φαντάζομαι κάτι τέτοιο: Ουόκαπ, Έβανς, leading guard (όχι Μισιτς, αλλά πιο αθλητικό), Γουάλας, Ντόρσει. Ακόμα και σε αυτό το σενάριο ο Φουρνιέ θα πάρει χοντρά λεπτά στο τρία, για να χωρέσουν οι άλλοι. Ο Έβανς θα ξεκινήσει την σεζόν συντηρητικά με 10 λεπτά στην αρχή και μετά 15, οπότε κάπως βγαίνουν οι χρόνοι.
Στον Βαλαντσιούνας πως να απαντήσουμε; Δεν υπάρχει πεντάρι στην αγορά αυτού του βεληνεκούς για να τον πάρουμε. Ακόμα και ο Λαντέιλ να έρθει δεν συγκρίνεται σαν όνομα. Εκτός και αν εννοεί ότι η επικοινωνιακή απάντηση θα είναι στον άσο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το 3π του λι ειναι ψιλο αδιαφορο αν πχ παιζει μαζι με ΄΄μισιτς΄΄ εβανς φουρνιε γουορτν βεζε πιτερς..θα εχει τρελους διαδρομους..συμφωνω με το πως το βλεπει ο χριστοφης.. το θεμα μου ειναι αν δεν ερθει ο ''μισιτς'' και ερθει ενας με αμυντικο προφιλ χωρις ιδιαιτερο σουτ στυλ γουαλας οτι εκει δεν κολλαει καθολου.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
λυση αναγκης με 500κ μπαι αουτ και κλειστο συμβολαιο?
ακομα και στους σκουπιστες παρκε βαζετε + 1 στον λι τσιγκουνευτηκατε?
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εμεις τους παιρνουμε στην αρχη της χρονιας,δεν εχουμε πολιτικη να βαζουμε +1 ακομα και στα πομολα,και οταν τους σουταρουμε δεν λεμε οτι δεν ταιριαζουν στο πλανο της ομαδα αλλα οτι ειναι παραλιες
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Των Μπουλς λέει αλλά ούτε πρόκειται να έρθει (ντάξει ποτέ μη λές ποτέ), αλλά και να δώσουμε 4-5 μύρια για άλλο ένα βαρύ κορμί στο 5, όντως δε βγάζει νόημα. Κι ο Λαντέιλ να ήταν με λιγότερα, πάλι δε νομίζω ότι ψάχνουμε κάτι τέτοιο στο 5. Θες αθλητικότητα και καλό rim protection κατά βάση.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πως ειναι το ιδιο
αλλο δεν ειναι να λες οτι πηρα εναν παιχτη και δεν βγηκε γιατι ειναι μετριος η κακος η δεν κανει τελικα για αυτο το επιπεδο και αλλο δεν ειναι να λες οτι δεν ταιριαζει με το πλανο της ομαδας που ειναι σχεδον η ιδια και με τον ιδιο προπονητη με πριν 6 μηνες που τον εδωσες μπαι αουτ για να τον παρεις?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο