ε αρα για να εχουν ολες οι ομαδες τετοιους γκαρντ κατι ξερουν..τι ειμαστε εμεις οι μαγκες οι πρωτοποριακοι οι χιπστεραδες που πρεπει να παμε κοντρα στο ρευμα να παμε με ασσους κατσαπλιαδες?Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:55 pmΡε συ Σακ αναφέρεις ότι την Ευρωλίγκα την κερδίζουν (σχεδόν) πάντα ομάδες με κώνους γκαρντ με προσωπική φάση. Αυτό μου θυμίζει το "τα περισσότερα ατυχήματα στο δρόμο γίνονται από νηφάλιους οδηγούς"shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:38 pm
ο ντε κολο που επαιζε 30λ και ηταν σαν κωνος ?εσυ μου λες για το καλυτερο 3ρι που χει περασει τα τελευταια 15χρ και τον χιγκινς που ηταν διαστημικος..Προφανως αν βρεις τετοιους παικτες να παιζουν και αμυνα ειναι καλυτερο απο το να μην παιζουν..Αλλα ετσι και μου βρεις εσυ τετοιον ασσο two way που να παιρνει κατω απο 20εκ και ερχεται θα σου βγαλω το καπελο.. Προφανώς άμα στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες έχουν από έναν τέτοιο γκαρντ, ε μια τέτοια ομάδα θα το πάρει. Η Ρεάλ διαχρονικά είχε Γιουλ, Ροντρίγκεθ, η Τσσκα είχε ΝτεΚολό, η Εφές το Μίσιτς, ο Ολυμπιακός το Σλούκα και τώρα Φουρνιέ, ο Παναθηναϊκός αργότερα το Σλούκα κτλ. Ε κάποια από αυτές θα το έπαιρνε ούτως ή άλλως. Και τις ηττημένες των τελικών να κοιτάξεις, όλες θα έχουν έναν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι χάσανε επειδή είχαν τέτοιους γκαρντ;

Αν υπαρχει μια αρχη στο μπασκετ ειναι οτι οι κομβικες θεσεις ειναι ο ασσος και το 5..το χει πει απειρες φορες και ο μπαρτζω..τωρα γιατι στον ασσο θελει τον γουοκαπ δεν ξερω..βεβαια ο ανθρωπος εχει προσπαθησει να παρει και ναν τζειμς απλα δεν του εκατσε.