Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

euroleague
Reactions: 889
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:15 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:48 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:29 pm

Δεν έχω πει πότε ότι ο Φουρνιέ είναι παλαίμαχος. Έλεγα ότι δεν χωράει στην ομάδα πέρυσι, το οποίο ήταν εν μέρι αλήθεια διότι εξαφανίσαμε τον Ντόρσει για να χωρέσει (και καλά κάναμε).

Άμα έρθει ο Μισιτς και δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα είμαι σίγουρος ότι η επόμενη συλλογιστική σου θα είναι ότι φταει ο Μπαρτζώκας που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το διαστημικό ρόστερ. Να τον διώξουμε για να φέρουμε Σπανούλη μπας και δούμε Ευρωκούπα.

Ο ΠΑΟ έπαιξε άμυνα χωρίς να έχει αμυντικούς εξολοθρευτές (αν και ο Γκράντ έπαιζε άμυνα για τρεις). Αυτό πράγματι ήταν μαγκιά του Άταμαν. Η λογική, όμως, ποια πρέπει να ειναι; Φέρνω two-way αθλητικούς παίκτες να φάνε παιδάκια ή προσπαθώ να κάνω τον Μιλουτίνοφ rim protector που τον εκθέτει κάθε γκάρντ στα πόδια; Προφανώς και μπορείς να παίξεις άμυνα με μέτριους αμυντικούς άμα είναι όλοι ταγμένοι, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Η συλλογιστική σου στο θέμα Μισιτς, αλλά και με Φουρνιέ (γιατί τα ίδια έλεγες και πέρυσι, ο Φουρνιέ λείπει για να πάρουμε Ευρωλίγκα, φέτος ο Φουρνιέ βαφτίστηκε Μισιτς), και Lonnie Walker είναι φέρτε έναν παιχταρα να το σηκώσει, να υπάρχει άλλο ένα χέρι στην περιφέρεια να το παστελωσει. Το μπάσκετ δεν είναι τέννις, είναι πολύ πιο πολυσύνθετο το θέμα και πολυπαραγοντικό.

Αν ήταν έτσι με τις υπέρ ομάδες που είχε η ΤΣΚΚΑ και αν ο ΠΑΟ πάρει Βαλαντιούνας δεν θα πρέπει να κατέβουμε καν του χρόνου να παίξουμε.
κοιτα οτι δεν χωραει ο φουρνιε ηταν αστοχο τελειως..χωρις αυτον κλαφτα χαραλαμπε θα ειμασταν..ο ντορσει εξαφανιστηκε μονος του παντως δεν εφταιγε ο φουρνιε.

στο δευτερο επεσες 100% μεσα οντως αυτο θα πω.

Εγω οπως και περσι ετσι και φετος θελω ΄΄@ρχιδατους΄΄ παικτες..θα προτιμουσα να ηταν ασσος περσι και αυτος αλλα ηλπιζα οτι θα παιξει ο εβανς..περσι δηλαδη δεν ελεγα μονο να ερθει ο φουρνιε αλλα και ενας ασσος σαν τον μισιτς..Και οχι αν και του χρονου αποτυχουμε δεν θα πω φερτε και τον μπογκτανοβιτς..θα πω οπως σωστα μαντεψες φερτε εναν προπονητη να μπορει να διαχειριστει αυτους τους παικτες..Που εγω μια χαρα θεωρω οτι μπορει να το κανει ο μπαρτζωκας και φετος.

Η τσσκα ειναι η ομαδα με τα περισσοτερα φ4 παντως..εσεις που θεωρειται επιτυχια το φ4 δεν θα πρεπε να την θεωρειται την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων?
Παντως διαχρονικα υπερ ομαδες το παιρνουν..ομαδα οπως ο ολυμπιακος του 12 και η μακαμπι ειναι η εξαιρεση.
Και αν αλλάξουμε προπονητή και δεν το ξαναπάρουμε, τότε τι θα φταίει; Τα Άστρα;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2163
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:18 pm

Καλά μη τα υπεραπλουστευουμε όλα

Ο Μαλεντον μπορεί να προτιμούσε ρεαλ ή Ισπανία όπως και να χει

Δεν ειναι όλα στο χέρι μας .Δεν παίρνεις ότι παίκτη θες , έχει και αυτός λογο .

Καλά ότι ελπίζετε σε Κωστακουμπο ειλικρινά με ξεπερνάει

Προφανώς χάρη στον μάνατζερ του κάναμε

Για κάποιους λόγους

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:20 pm

Γι αυτό και δεν αποκλείω 2 ψηλούς

Εναν γερό και εναν στοίχημα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7118
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:27 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:48 pm

δηλαδη εσυ εφτασες οχι μονο να το χασουμε με μισιτς και μπαρτζωκα προπονητη αλλα να το χασουμε και με τον επομενο προπονητη? Τι τρελο υποθετικο σεναριο ειναι αυτο? Αν ερθει ενας ρολιστας και το ξανα χασουμε με τον ιδιο τροπο τι εφταιγε τελικα εδω και 5 χρονια?

εντωμεταξυ εγω δεν θα πω σωνει και ντε οτι φταιει ο μπαρτζωκας αν παρουμε τον μισιτς και το χασει..μπορει να φταιει κατι αλλο η πχ ο παο που θα χει αντιστοιχο ροστερ να φανει καλυτερος στο τελος.

Για να το κανω και πιο λιανα θεωρω οτι αν ερθει ο μισιτς και με το υπολοιπο ροστερ που εχουμε (+ενας καλος ψηλος) εχουμε ολα τα φοντα και τα αστρα υπερ μας να το παρουμε.Δεν θα παω να ριξω το σπιτι μου σε κατακτηση..κατι ψιλα βεβαια θα τα εριχνα..σε αντιθεση με το αν ερχοταν καποιος ρολιστας δεν θα εβαζα ουτε ευρω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1475
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:28 pm

berry έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:20 pm
Γι αυτό και δεν αποκλείω 2 ψηλούς

Εναν γερό και εναν στοίχημα
Με μιλου αντετο ακομα και ο γερος στοιχημα ειναι αν θα μεινει γερος :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1023

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:32 pm

Ο Μίσιτς είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά με χαοτική διάφορα από τον 2ο. Πάρα πολλές ομάδες έχουν αποσυρθεί και πολλές έχουν κλείσει ρόστερ. Είναι οι Ιδανικότερες συνθήκες να τον κλείσεις. Εγγυάται Ευρωλίγκα ; Όχι. Ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες για Ευρωλίγκα; Ναι

Επίσης να πω και κάτι άλλο. Πέρα από την Κούπα και σαν θέαμα ο τύπος είναι Απόλαυση !!! Δεν θα γουστάρουμε περισσότερο να βλέπουμε παίκτες με ταλέντο στην ομάδα ;;;

6
2 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1475
Αγαπημένη θέση: PG

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

δηλαδη εσυ εφτασες οχι μονο να το χασουμε με μισιτς και μπαρτζωκα προπονητη αλλα να το χασουμε και με τον επομενο προπονητη? Τι τρελο υποθετικο σεναριο ειναι αυτο? Αν ερθει ενας ρολιστας και το ξανα χασουμε με τον ιδιο τροπο τι εφταιγε τελικα εδω και 5 χρονια?

εντωμεταξυ εγω δεν θα πω σωνει και ντε οτι φταιει ο μπαρτζωκας αν παρουμε τον μισιτς και το χασει..μπορει να φταιει κατι αλλο η πχ ο παο που θα χει αντιστοιχο ροστερ να φανει καλυτερος στο τελος.

Για να το κανω και πιο λιανα θεωρω οτι αν ερθει ο μισιτς και με το υπολοιπο ροστερ που εχουμε (+ενας καλος ψηλος) εχουμε ολα τα φοντα και τα αστρα υπερ μας να το παρουμε.Δεν θα παω να ριξω το σπιτι μου σε κατακτηση..κατι ψιλα βεβαια θα τα εριχνα..σε αντιθεση με το αν ερχοταν καποιος ρολιστας δεν θα εβαζα ουτε ευρω.
Αν τελικα ο παναθηναικος παρει βαλαντσιουνας και παει φαιναλ φορ πληρης μην βαλεις ουτε τα ψιλα ... :D

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:33 pm

Truth hurts που έλεγαν και οι φλωροι οι Foreigner

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 87
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:34 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:20 pm
Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:12 pm

Στον τελικό του 23 αμπελαλέ δε βγάλαμε για τον Σάσα. Βγάλαμε για τον Σλούκα (που είναι ακριβώς το στυλ γκαρντ που περιγράφετε ως αναγκαίο σωτήρα). Στον ημιτελικό της ίδιας χρονιάς, επίσης. Δε γίνεται να διαβάζουμε τα πράγματα όπως μας βολεύουν. Και για να προλάβω ενδεχόμενες υπερβολικές απαντήσεις. Κανένας δε λέει ότι δεν κάνουν τέτοιοι γκαρντ (γιατί κάπου το διάβασα κι αυτό). Απλά δεν υπάρχουν σωτήρες. Υπάρχουν καλές ομάδες. Και κάποια από αυτές το παίρνει.
Το ξέρω ποιοι ήταν άφαντοι το 23 και ποιοι παρόντες , δεν ξεχνιέται αυτό το ματς

Πάντα η πλειοψηφία μας είναι απόντες στα Φ4 , εκτός κι αν κι εδώ διαβάζω τα πράγματα όπως με βολεύει οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αν και σε αυτό έχω άδικο

Το 23 πάλευε ο Σάσα με τον Κανααν

Φέτος ο Φουρνιε και ψάχναμε το Σάσα

Εντιτ : Σλούκας του Λονδίνου μια χαρά έπαιξε , 2nd unit μας κράτησε μέχρι να γίνει ο Σπανούλης... Μαραντόνα και να τους σβήσει από τον χάρτη ( καθ' υπερβολή καθώς παίξαμε τοταλ μπάσκετ )
O Έϊσι Λο γύρισε όλο το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο και τελικά μας έφερε μπροστά στην τρίτη περίοδο.

2
2 Εικόνα
FabrizioOberto

sophomore
Reactions: 73
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:36 pm

Knoxville έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:34 pm
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:20 pm

Το ξέρω ποιοι ήταν άφαντοι το 23 και ποιοι παρόντες , δεν ξεχνιέται αυτό το ματς

Πάντα η πλειοψηφία μας είναι απόντες στα Φ4 , εκτός κι αν κι εδώ διαβάζω τα πράγματα όπως με βολεύει οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αν και σε αυτό έχω άδικο

Το 23 πάλευε ο Σάσα με τον Κανααν

Φέτος ο Φουρνιε και ψάχναμε το Σάσα

Εντιτ : Σλούκας του Λονδίνου μια χαρά έπαιξε , 2nd unit μας κράτησε μέχρι να γίνει ο Σπανούλης... Μαραντόνα και να τους σβήσει από τον χάρτη ( καθ' υπερβολή καθώς παίξαμε τοταλ μπάσκετ )
O Έϊσι Λο γύρισε όλο το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο και τελικά μας έφερε μπροστά στην τρίτη περίοδο.
Γιατί μου το θύμισες αυτό. Δεν υπάρχει διαχρονικά η ατυχία μας με τους τραυματισμούς...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7118
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:38 pm

coach blue έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Αν τελικα ο παναθηναικος παρει βαλαντσιουνας και παει φαιναλ φορ πληρης μην βαλεις ουτε τα ψιλα ... :D
εγω να πω την αληθεια μου πιο δυνατο ροστερ θεωρω το δικο μας με μισιτς αποτι του παο με βαλα.. δεν μου κολλαει πως θα δουλεψει το ροστερ τους οπως νομιζουν αλλα μπορει να πεσω τελειως εξω..σιγουρα εχουν φοβερη ποιοτητα..θα ναι και αλλες καλες ομαδες,εμενα πχ η ρεαλ μαρεσει πολυ και εχει και την φανελα.

παντως στο τουιτερ ο red insider λεει οτι παμε καλα με μισιτς..προσωπικα αυτον τον εχω δει να πετυχαινει πολλα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2351
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

montechristo έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:09 pm
kite26 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:40 pm
Για να με πάρει ο ύπνος δε βλέπω Τζόλε, αλλά Πίτερς να τα χλαπατσώνει από όλες τις μεριές. Αλλά με έχει ενθουσιάσει το πώς κινείται ο ποδοσφαιρικός Θρύλος. Αργεντίνοι πάνω στα ωραία τους 18-20 χρονών, με όρεξη για σοβαρά πράγματα. Έτσι θέλω να το πάμε και στο μπάσκετ, με τις αναλογίες που υπάρχουν βέβαια. Με έχει τρελάνει ο Μαρινάκης όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Για τα σέντερ τώρα, το σύγχρονο μπάσκετ δεν απαιτεί μόνο άμυνα ή μόνο επίθεση. Αν θες Ευρωλίγκα πρέπει να απειλούν και οι ψηλοί σου, αλλά και να είναι και αμυντικοί ογκόλιθοι. Να τα δώσουμε όλα για την καλύτερη δυνατή μεταγραφή. Το λέω έτσι, αλλά θέλουμε Ευρωλίγκα, έτσι; Ε...πώς θα γίνει, χρειαζόμαστε πλήρεις παίκτες.
Για να τελειώνουμε με τους ανόητους παραλληλισμούς:
Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης είναι πολύ κάτω από την Άλμπα του μπασκετικού χάρτη (όχι απλώς κάτω... πολύ, μα πολύ κάτω... ούτε καν επιπέδου eurocup... ακόμα πιό κάτω).
Είναι ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο βέβαια . Την ξέρουν άνθρωποι που γνωρίζω εδώ στο Καράκας της Βενεζουέλας όταν συζητάμε ή μαθαίνουν ότι είμαι από Ελλάδα

Καθόλου αμελητέο μέγεθος ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Dimmitz

euroleague
Reactions: 889

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:45 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Καθόλου τρελό και υποθετικό σενάριο. Το πιο πιθανό είναι. Ο ΠΑΟ έχει δυναμώσει πολύ, κάνεις δεν σου εγγυάται ότι θα το πάρεις φέτος ή του χρόνου.

Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι τα πράγματα είναι πιο σύνθετα από την απλή συλλογιστική φέρτε τον παιχταρα τον Μισιτς να πάρουμε την κούπα.

Μπορεί ένας ρολίστας να ταιριάξει καλύτερα στο σύνολο που έχουμε και να παίξουμε διαστημικό μπάσκετ φέτος.

Μπορεί να πάρουμε τον Μίσιτς και να κουτουλάνε μεταξύ τους ή να μην μπορεί να τους διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας ή να μην παίζει κάνεις άμυνα όπως ο ΠΑΟ πέρυσι και να τρώμε 50 στο ημίχρονο.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:48 pm

Coach Periklis έγραψε:
montechristo έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:09 pm

Για να τελειώνουμε με τους ανόητους παραλληλισμούς:
Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης είναι πολύ κάτω από την Άλμπα του μπασκετικού χάρτη (όχι απλώς κάτω... πολύ, μα πολύ κάτω... ούτε καν επιπέδου eurocup... ακόμα πιό κάτω).
Είναι ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο βέβαια . Την ξέρουν άνθρωποι που γνωρίζω εδώ στο Καράκας της Βενεζουέλας όταν συζητάμε ή μαθαίνουν ότι είμαι από Ελλάδα

Καθόλου αμελητέο μέγεθος ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο
Τι κάνεις στο Καράκας ρε άνθρωπε;

Βρες κανα ταλέντο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2351
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:50 pm

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:02 pm

3)Αν όντως ο Λαρυ επιτέθηκε σε Μπάφετ πρέπει να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες
Άλλο ένα θέμα που με ενδιαφέρει περισσότερο από Μισιτς, είμαι κουτσομπολης στα μπασκετικά :sorry: :mrgreen:

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”