Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:26 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:53 pm
tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:18 pm
Εγώ θα πρότεινα στα παιδιά του φόρουμ (όχι στα τρολλ τύπου ο μισιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού απ τον Ιούνη), στα υπόλοιπα παιδιά που όντως παίρνουν πληροφορίες απο κάποιους, να επανεξετάσουν αν οι πληροφοριοδότες αυτοί είναι άξιοι εμπιστοσύνης εν τέλει.
Κανένα παιδί στο φόρουμ (εκτός από τους τικ-τακ) δεν είπε ότι η πηγή του τού είπε πως ο Μίσιτς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είπαν ήταν ότι η ομάδα ήταν σε επαφή με τον παίκτη, του έχει κάνει με όποιο τρόπο πρόταση, και ότι περιμένουμε.
Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος και δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του όποιου πληροφοριοδότη. Εδώ δεν ήξερε (ίσως και να μην ξέρει ακόμα) ο ίδιος ο Μίσιτς τι θα κάνει...
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Ενα παράδειγμα, ο φίλος Heisenberg που μου είναι και συμπαθεστατος γράφει κάποια στιγμή ότι του ήρθε μήνυμα ότι ο Μισιτς είναι πάρα πολύ κοντά. Αυτο απέχει με αυτό που περιγράφεις.
Εγώ δεν τα βάζω με τα παιδιά εδώ, απλά αυτοί που διναν τις πληροφορίες δεν πέσαν μέσα σε καμία περίπτωση.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3532
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:30 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:25 pm
SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:21 pm

"Tελευταίο σουτ" το γράφω απλοϊκά . Ας το διευκρινίσω λέγοντας να σκοράρει στην crunch time. Τελευταίο δίλεπτο-τρίλεπτο ή να φανεί στα playoffs.
[media]
[/media]
Αυτό όμως δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε θα το κάνει; Προσωπική φάση έχει , μεγάλο range έχει , μια χαρα μπορεί να πάρει φάσεις θεωρω. Τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω για την πνευματική του δύναμη πάσο, δεν μπορω να πάρω θέση.
Το λέω απλά από την οπτική του ότι :

1) δεν το έχει κάνει ποτέ στο ΝΒΑ, ήταν πάντα ρολίστας
2) υπάρχει η μετάβαση από ΝΒΑ σε Ευρώπη η οποία δεν είναι πάντα εύκολη εκτός αν είσαι top tier

Στην τελική ο κόουτς θα αποφασίσει ποιος θα γίνει closer σε αυτήν την ομάδα γιατί είναι θέμα.
Στα αλλά συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ένα PG ακόμα;

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:31 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:24 pm
Το χάσαμε το κορμί. Θα δούμε πάλι στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ την θέση 1 ρολιστα. Αν δεν πάρουμε Ευρωλίγκα φέτος θα είναι το κύκνειο άσμα του Μπαρτζώκα γενικά από την προπονητική. Όταν χάνεις σε 4 σερί φάιναλ φορ και επιμένεις να μην παίρνεις τοπ κλας παίχτη στο 1 αν χάσεις και πέμπτο αποχερετας την προπονητική.
Δεν τον φοβάμαι τον Μπαρτζώκα!
Και την προπονητική να "αποχερετήσει", θα ανοίξει σουβλατζίδικο, και όλα καλά!

ΝΤΟΝΕΡ - ΚΕΜΠΑΠ "Ο ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ" -- ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 398

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:40 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:30 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:25 pm

Αυτό όμως δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε θα το κάνει; Προσωπική φάση έχει , μεγάλο range έχει , μια χαρα μπορεί να πάρει φάσεις θεωρω. Τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω για την πνευματική του δύναμη πάσο, δεν μπορω να πάρω θέση.
Το λέω απλά από την οπτική του ότι :

1) δεν το έχει κάνει ποτέ στο ΝΒΑ, ήταν πάντα ρολίστας
2) υπάρχει η μετάβαση από ΝΒΑ σε Ευρώπη η οποία δεν είναι πάντα εύκολη εκτός αν είσαι top tier

Στην τελική ο κόουτς θα αποφασίσει ποιος θα γίνει closer σε αυτήν την ομάδα γιατί είναι θέμα.
Στα αλλά συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ένα PG ακόμα;
Η μετάβαση από το ΝΒΑ στην Ευρώπη είναι ένα θέμα όντως αλλά αν γίνει ομαλά δε θεωρώ ότι θα έχει θέμα στην crunch time αν και θεωρώ ότι σημαντικότερο για εμάς σε αυτό το σημείο των αγώνων είναι να υπάρχει και ενας δευτερος που απειλεί , γιατί με Μίλου κάτω από το καλάθι (καλός post up , καλός στις βολές) , Βεζε ή Αλέκος στη γωνία αν έχεις και έναν άλλο με προσωπική φάση είτε είναι αυτός είτε ο Έβανς δε θα είναι εύκολο για την άμυνα ούτε θα μένουμε με τη μπάλα στα χέρια. Αυτό θα το δουμε βέβαια όπως είπες και εσύ.
Τώρα στο άλλο που ρωτάς για τον άσσο, αν πιστεύουν τον Λι και μείνει δε θεωρω ότι χωράει άλλος παίχτης , οπότε αν έσυ που λογικά έχεις καλύτερη άποψη από εμένα για αυτόν θεωρείς ότι δεν έχει την ιακνότητα να παίξει στον άσσο τότε δεν είναι το κατάλληλο φιτ. Δηλαδη αν μείνει ο Λι έναν παίχτη με προσωπική φαση καλό σουτ και play making skills , αν φύγει ο Λι έναν τέτοιο πάλι και έναν two way με πολυ καλό σουτ. Αυτή είναι η γνώμη μου.

1
1 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:45 pm

Δεν υπαρχει παικτης Λι στον ασο για ομαδα ελιτ ευρωλιγκας. Δεν ειναι ασος το παιδι ειναι transition scorer

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:46 pm

κατα μια διαβολικη συμπτωση σημερα εχουν βγει καμια 5ρια ονοματα που κοιταμε :roofl: :roofl:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

tokalytero3d έγραψε:
montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:53 pm

Κανένα παιδί στο φόρουμ (εκτός από τους τικ-τακ) δεν είπε ότι η πηγή του τού είπε πως ο Μίσιτς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είπαν ήταν ότι η ομάδα ήταν σε επαφή με τον παίκτη, του έχει κάνει με όποιο τρόπο πρόταση, και ότι περιμένουμε.
Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος και δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του όποιου πληροφοριοδότη. Εδώ δεν ήξερε (ίσως και να μην ξέρει ακόμα) ο ίδιος ο Μίσιτς τι θα κάνει...
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Ενα παράδειγμα, ο φίλος Heisenberg που μου είναι και συμπαθεστατος γράφει κάποια στιγμή ότι του ήρθε μήνυμα ότι ο Μισιτς είναι πάρα πολύ κοντά. Αυτο απέχει με αυτό που περιγράφεις.
Εγώ δεν τα βάζω με τα παιδιά εδώ, απλά αυτοί που διναν τις πληροφορίες δεν πέσαν μέσα σε καμία περίπτωση.
Και από πού προκύπτει ότι τότε ο Μίσιτς δεν ήταν πάρα πολύ κοντά;
Εσύ κρίνεις κατόπιν εορτής, και βλέποντας πού πήγε τελικά ο παίκτης.
Όμως αυτό δεν αποκλείει κάποια στιγμή ο Μίσιτς να ήταν όντως πάρα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.
Εξάλλου, αυτό προκύπτει και από τα γραφόμενα διάφορων δημοσιογράφων (με όση αξιοπιστία μπορεί να διαθέτουν). Ότι πράγματι ο Μίσιτς είχε απορρίψει την πρόταση της Χάποελ και ήταν κοντά σε εμάς, μέχρις ότου τού έγινε βελτιωμένη πρόταση από Ισραηλινούς.

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 81

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:47 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:55 pm
Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 pm
Τέλειωσε και το φετινό έργο και όχι με τρόπο που δεν έχουμε μάθει ή και συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πότε πήραμε μεγάλο όνομα ή παίκτη με μεγάλο στάτους στο Ευρωπαικό στερέωμα, που τον ήθελαν και άλλες ομάδες? Πέραν του Σάσα (που είναι και δικό μας παιδί) δεν θυμάμαι να έχει ανοίξει το πορτοφόλι για άλλον παίκτη... Όλοι οι άλλοι χάθηκαν.
Ο Φουρνιέ ήρθε μόνος του ουσιαστικά και με σχεδόν εξεφτελιστικό συμβόλαιο για το μέγεθος και το όνομα του παίκτη.

Μας έπαιξε σαν λαούτο ο Κρέσπο πάλι.

Τώρα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους αγαπ, στους δυναμίτες που έχουμε στείλει στο Λας Βέγκας να τσεκάρουν λαυράκια.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι και ο Σέϊμπεν Λι είναι παικτούρα αλλα και οτι ο Έβανς πριν 7249 χρόνια που έπαιξε τελευταία φορά ήταν απο τα καλύτερα γκάρντ της διοργάνωσης.

Όσοι σκάτε και στεναχωριέστε φίλοι... πολύ κακώς το κάνετε. Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, έχουμε ακριβώς τους ίδιους τύπους στα διοικητικά και στα προπονητικά.
Θα υπερ/παρα-πληρώσουμε δικά μας παιδιά, θα πληρώσουμε με μέτρο τα υπόλοιπα παιδιά και κάπως έτσι ένα ρόστερ των περίπου 13-14 άντε βαριά 15εκ φουσκώνει στα 20+ και μαζί με αυτό φουσκώνουν και τα μυαλά του κοσμάκι για ανοιχτές κάνουλες, λευκές επιταγές κοκ.

Απλά να ελπίζουμε να μην πέσουν στην πλώρη μας μαζεμένοι οι επόμενοι Μενσά, Σίκμα και Μπραζντέϊκις.
Φίλε μου αν δεν σου αρέσει δεν είναι ποτέ αργά για να γίνεις Παναθηναϊκός. Εδώ αλλάζουν οι αθλητές από κόκκινη σε πράσινη φανέλα και ανάποδα, σε σένα θα κολλήσουμε;
το οτι καποιος θελει να αποτυπωνει την ωμη πραγματικοτητα και να λεει τα πραγματα οπως ειναι,χωρις να χαιδευει αφτια και χωρις να στρογγυλοποιει,αυτοματως τον κανει εν δυναμει βαζελο ή δεν αγαπαει την ομαδα.δυστυχως αυτη η φιλοσοφια υπαρχει σε παρα πολλους εντος του ολυμπιακου που δεν δεχονται την οποιαδηποτε κριτικη και λειτουργουν ως κρατος εν κρατη απο προεδρους μεχρι προπονητη.δεν αναγνωριζεται σχεδον κανενα λαθος και οι ευθυνες τοποθετουνται στα αστρα[ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ] ειτε φετος σε ενα κακο ματς που τυγχανει να ηταν ο ημιτελικος του φαιναλ φορ,ενω προς υπερασπιση του σπουδαιου εργου που εγινε αναφερθηκε πως μεταξυ των επιτευγματων ηταν πως καταφεραμε να κερδισουμε τον παναθηναικο για την 3η θεση στο φαιναλ φορ[ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ].οταν καποιος γυριζει απο την κερκιδα εχοντας χασει η ομαδα και λεει μπαρτζωκα χαλια τα εκανες και γυριζεις και του λες εισαι εσυ ολυμπιακος τωρα?σημαινει πως για σενα ολυμπιακοι ειναι μονο οι αυλικοι σου και αυτοι που φωναζουν μπαρτζωκα-ψυχαρα-ολυμπιακαρα.αυτη ειναι φιλοσοφια και οι υγιεις ολυμπαικοι θα συνεχισουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια μπας και ξεφυγουμε ποτε απο την μιζερια

0
tokalytero3d

euroleague

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:50 pm

Τέλος ο Μισιτς.
Εγώ απ την αρχή το ήξερα ότι δεν θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με τον παίκτη για πολλούς λόγους.
Ξενέρωσα; Ναι, ήθελα έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα.

Το θέμα είναι αν μπορεί και θέλει το τεχνικό επιτελείο να φερει εναν χειριστή ικανό, που δεν θα κατεβάζει απλά την μπάλα για να την πασάρει δίπλα του.
Εναν floor general που λένε και οι γνώστες.
Θα βρουνε; θα φέρουν; Προσωπικά αμφιβάλω έντονα.
Μάλλον θα κινηθούν με την ίδια συνταγή.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:52 pm

Ξαναλέω υπάρχει ένα ωραιότατο τόπικ περί Μπαρτζώκα. Θα πρότεινα να συνεχιστεί η σχετική συζήτηση εκεί για να μη σπαμάρουμε εδώ, γράφοντας τα ίδια και τα ίδια 50 φορές. Ας κρατήσουμε όσο γίνεται το "προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές" που γράφεται στον τίτλο. :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:53 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:31 pm
Δεν τον φοβάμαι τον Μπαρτζώκα!
Και την προπονητική να "αποχερετήσει", θα ανοίξει σουβλατζίδικο, και όλα καλά!

ΝΤΟΝΕΡ - ΚΕΜΠΑΠ "Ο ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ" -- ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!
Κριτική για το Ψητοπωλείο του στο ίντερνετ:

«Ο άνθρωπος είναι μάστορας και ξέρει να φτιάχνει κεμπάπ, αλλά ρε φίλε βρίζει όλη την ώρα τους τυλιχτές και με τέτοια μέτρια υλικά που χρησιμοποιεί δεν πρόκειται πάρει ούτε ένα αστέρι Μισελέν»... :lol:

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 912

Τετ Ιούλ 16, 2025 2:54 pm

Αυτός ο Hyland είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε, αν έρθει Ευρώπη θα βγάλει μάτια. Ελπίζω να ισχύει το δημοσίευμα και να μην είναι μια ακόμη παπάτζα!

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:03 pm

montechristo έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Και από πού προκύπτει ότι τότε ο Μίσιτς δεν ήταν πάρα πολύ κοντά;
Εσύ κρίνεις κατόπιν εορτής, και βλέποντας πού πήγε τελικά ο παίκτης.
Όμως αυτό δεν αποκλείει κάποια στιγμή ο Μίσιτς να ήταν όντως πάρα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.
Εξάλλου, αυτό προκύπτει και από τα γραφόμενα διάφορων δημοσιογράφων (με όση αξιοπιστία μπορεί να διαθέτουν). Ότι πράγματι ο Μίσιτς είχε απορρίψει την πρόταση της Χάποελ και ήταν κοντά σε εμάς, μέχρις ότου τού έγινε βελτιωμένη πρόταση από Ισραηλινούς.
Αρχικά προκύπτει απ την κατάληξη του Μισιτς.
Εκτός και αν ερμηνεύουμε διαφορετικά το τι σημαίνει η φράση παρα πολύ κοντά.

Αν τον insider (τον έμπιστο όχι τον παπατζη) τον κρίνουμε με ελαφρά τη καρδία τότε ο καθένας μπορεί να είναι ινσαιντερ. Ελα μωρέ σήμερα άκουσα αυτό αύριο το άλλο μεθαύριο το παραλλο και δεν έπεσα και μέσα ε χεζω τη παρολα μου.
Γι αυτό εγώ λεω, καλά κάναν τα παιδιά και μοιραζόντουσαν τις πληροφορίες που είχαν αλλά μήπως οι πληροφοριοδότες τελικά δεν ήταν τόσο αξιόπιστοι; Τελοσπαντων δεν θα καταλήξει πουθενά η κουβέντα.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:06 pm

Το nickname Bones ακριβώς επειδή είναι πετσί και κόκκαλο δεν του το βγαλαν? Δε τον έχω δει καθόλου τον παίκτη, μόνο σαν όνομα μου ναι γνωστό (από κάποια χρόνια πίσω βέβαια). Σίγουρα δεν είναι κατηγορία φτερού? Κάτι για 75 κιλά διαβάζω και μου κάνει εντύπωση. Βέβαια αν έχει κάποιο ρόλο στο ΝΒΑ σίγουρα θα μπορεί να σταθεί σωματικά και εδώ.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522

Τετ Ιούλ 16, 2025 3:09 pm

Τελικα δεν μας εκατσετς του μισιτς .

Δεν θα τα βαψω και μαυρα .
Οι παικτες που ηθελα ηταν φρανσισκο , λαντειλ .
Ο Αυστραλος εκλεισε nba . Να δουμε μηπως και ασχοληθουμε πιο εντατικα με τον Γαλλο .Αν δε μπορει να ερθει αντι του λι τοτε χωραει να αποκτηθει κι αλλος απο τα λασβεγκεικα .

Απο σεντερ απο τα ονοματα που γραφτηκαν και ειδαμε καποια βιντεο παροτι δεν ειναι πρωτο μποι θα προτιμουσα τον Αψου .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”