Δυστυχώς δεν είναι έτσι.montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:53 pmΚανένα παιδί στο φόρουμ (εκτός από τους τικ-τακ) δεν είπε ότι η πηγή του τού είπε πως ο Μίσιτς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είπαν ήταν ότι η ομάδα ήταν σε επαφή με τον παίκτη, του έχει κάνει με όποιο τρόπο πρόταση, και ότι περιμένουμε.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:18 pmΕγώ θα πρότεινα στα παιδιά του φόρουμ (όχι στα τρολλ τύπου ο μισιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού απ τον Ιούνη), στα υπόλοιπα παιδιά που όντως παίρνουν πληροφορίες απο κάποιους, να επανεξετάσουν αν οι πληροφοριοδότες αυτοί είναι άξιοι εμπιστοσύνης εν τέλει.
Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος και δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του όποιου πληροφοριοδότη. Εδώ δεν ήξερε (ίσως και να μην ξέρει ακόμα) ο ίδιος ο Μίσιτς τι θα κάνει...
Ενα παράδειγμα, ο φίλος Heisenberg που μου είναι και συμπαθεστατος γράφει κάποια στιγμή ότι του ήρθε μήνυμα ότι ο Μισιτς είναι πάρα πολύ κοντά. Αυτο απέχει με αυτό που περιγράφεις.
Εγώ δεν τα βάζω με τα παιδιά εδώ, απλά αυτοί που διναν τις πληροφορίες δεν πέσαν μέσα σε καμία περίπτωση.