Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- steph.larry
- Reactions: 457
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
'Ο,τι και να γράψει το sdna για Ολυμπιακό είναι 9/10 φορές με δόλο, αυτό είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο. Από αυτή την άποψη, δεν έχει σημασία να ψειρίζουμε τα ακριβή ποσά, δεν ξέρω καν δηλαδή γιατί έχει τόση σημασία εν τέλει. Απο εκεί και πέρα, επικαιρότητα της μεταγραφολογίας συζητάμε, αυτή είναι η πιο πρόσφατη μεταγραφή, οπότε ο καθένας μας εδώ γράφει ελεύθερα για ό,τι του αρέσει να σχολιάσει.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:37 pmΟκ άρα ότι και να γράψει το sdna είναι ψέματα, πιστεύουμε το γιουροχουψ για τα 1,3 εκατ τον χρόνο λοιπόν.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:28 pm
Δεν έχει σημασία, καμία απολύτως όμως. Αν παίρνει 1.3 τότε "χαχά, τους έπιασε κότσο ενας κερεχέτας με ένα ντοντα χωλ". Αν παίρνει 0.7 τότε "οι κλασσικοί τσίπηδες αγγελόπουλοι δεν μπορούσαν να φέρουν ουσιαστική ενίσχυση από nba και πάνε σε ημίμετρα".
Αφού η φάση είναι μονά-ζυγά, μονόζυγα δεν ξέρω καν γιατί συζητιέται.

0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 631
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 210
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εκεί που πήγε ο Τζαστίν Άντερσονsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:46 pmΔε πρόκειται να μείνει ο Πετρούσεφ, δε γουστάρει. Ας πάει στη μπασκετομάνα dubai
0
- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αν πήρε 0,7 ή 1,3 για να συζητιέται τόσο πολύ.
Στο 0,7 είναι πολύ καλή τιμή, στο 1,3 είναι πάλι μια οκ τιμή για τα τωρινά δεδομένα όπου πχ ο Παπαγιάννης παίρνει κάπου στα 2εκ τον χρόνο.
Ούτε είναι κακός για δεύτερος ούτε ο Κώστας είναι κακός για τρίτος.
Το ζήτημα είναι ότι Μιλουτίνοφ-Κώστας είναι συχνά τραυματίες και ότι κανένα από τα 4αρια δεν παίζει 5 για μια τέτοια περίπτωση.
Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο Χολ είναι ψηλός όπου στην επίθεση μπορεί να είναι χρήσιμος μόνο με πικ εν ρολ αλλά ο Ολυμπιακός γενικά δεν παίζει έτσι και στο ρόστερ δεν υπάρχει τέτοιου τύπου άσσος.
Μιλουτίνοφ-Φαλ είναι δυο ψηλοί που υποστηρίζουν την motion, τους ακουμπάς την μπάλα στη ρακέτα και βλέπουν πάσα. Ο Χολ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Στο 0,7 είναι πολύ καλή τιμή, στο 1,3 είναι πάλι μια οκ τιμή για τα τωρινά δεδομένα όπου πχ ο Παπαγιάννης παίρνει κάπου στα 2εκ τον χρόνο.
Ούτε είναι κακός για δεύτερος ούτε ο Κώστας είναι κακός για τρίτος.
Το ζήτημα είναι ότι Μιλουτίνοφ-Κώστας είναι συχνά τραυματίες και ότι κανένα από τα 4αρια δεν παίζει 5 για μια τέτοια περίπτωση.
Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο Χολ είναι ψηλός όπου στην επίθεση μπορεί να είναι χρήσιμος μόνο με πικ εν ρολ αλλά ο Ολυμπιακός γενικά δεν παίζει έτσι και στο ρόστερ δεν υπάρχει τέτοιου τύπου άσσος.
Μιλουτίνοφ-Φαλ είναι δυο ψηλοί που υποστηρίζουν την motion, τους ακουμπάς την μπάλα στη ρακέτα και βλέπουν πάσα. Ο Χολ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
3
3

-
- Reactions: 912
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δλδ κλείσαμε ότι ο Χολ θα πάρει 1.7; Ακραίο μου φαίνεται. Ποσά έπαιρνε στην Μπασκόνια;
Γενικά δεν δίνουμε τέτοια συμβόλαια, πάντα κλείνουμε παίκτες με κάτω το 1εκ όταν είναι ρολίστες. Ο Φαλ και ο Μίλου έφτυσαν αίμα για να πάρουν τα λεφτά που παίρνουν. Χλωμό μου ακούγεται..
Και το σδνα γιατί να πει ότι δώσαμε μόνο 250-300κ; Δεν θα ήθελε να παρουσιάσει ότι τον χρυσοπληρώσαμε;
Γενικά δεν δίνουμε τέτοια συμβόλαια, πάντα κλείνουμε παίκτες με κάτω το 1εκ όταν είναι ρολίστες. Ο Φαλ και ο Μίλου έφτυσαν αίμα για να πάρουν τα λεφτά που παίρνουν. Χλωμό μου ακούγεται..
Και το σδνα γιατί να πει ότι δώσαμε μόνο 250-300κ; Δεν θα ήθελε να παρουσιάσει ότι τον χρυσοπληρώσαμε;
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει αυτές οι 1v1 συγκρίσεις δεν είναι εγγύηση ότι και η συνολική λειτουργία θα είναι καλή. Το βασικότερο μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε tweener στην frontline. Επιπλέον έχω την αίσθηση ότι δεν έχει τελεσιδικήσει το θέμα Βαλαντσιούνας ακόμα. Το να κρατήσουν Γιουρτσεβεν το βλέπω εξαιρετικά απίθανο.
0