Εγώ ακόμα αρνούμαι να πιστέψω ότι θα κοστίσει 1.7 το χρόνο ο Hall.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:14 pmο σδνα λεει 250 ο στεφανου 700..παντως επειδη μιλαμε για κερεχετα πιο πιστευτο ειναι το 700,ειδικα που λεγαν οτι ξεκιναει απο 1εκ.
εμενα μου φαινεται απιθανο οτι θα παρουμε παικτη τωρα..Αν τραυματιστει ο μιλου για 1-2μηνες μινιμουμ τοτε θα τρεχουμε να βρουμε ψηλο και δεν θα φτανουμε..
το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι καλυτερη λυση απο το να παρουμε τωρα κανεναν στυλ γκρει της αεκ..γιατι φανταστειτε να πηγαινουμε ευρωλιγκα με χολ γκρει πιτερς
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 633
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 633
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- coach blue
- Reactions: 1522
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπαρχουν τροποι .Επιθετικα ριμπαουντ , χασλ πλεις , να ακολουθουν σαν τρειλερ στα κοψιματα του βεζενκοφ η να κοβουν οι ιδιοι , φασεις αλλει ουπ στην αδυνατη πλευρα .nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:12 pmΓια να σου δώσει τόσους πόντους η νέα τριάδα θέλεις σίγουρα pick n' roll heavy γκαρντ και αλλαγή φιλοσοφίας. Ειδάλλως, με το μπάσκετ που ως τώρα έχουμε παίξει με Μπαρτζώκα δε βλέπω πώς θα γίνει αυτό...coach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:54 pm
Καλυτερη τριαδα ειναι αυτη που σε καθε αγωνα του φαιναλ φορ θα σου δωσει 15-20 ποντους και 10+ ριμπαουντ .![]()
Χολ κουμπο εχουν την αθλητικοτητα να το κανουν ... αρκει να καταλαβουν τι κανουμε στο παρκε

Οσο τα σεντερ σου δεν συμμετεχουν στο επιθετικο παιχνιδι με ποντους και φθορα στον αντιπαλο ευρωλιγκα δεν παιρνεις με τα γκαρντ που εχει η ομαδα .
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5013
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
διαιρεσα το μπαι αουτ μονο στα 2 χρονια εγγυημενου
εναλλακτικα μπορεις να το βαλεις ολο τον πρωτο χρονο να κοστιζει δηλαδη 2 εκατ τον πρωτο χρονο και 1,3 τον δευτερο
και παλι πολλα ειναι
1
1

-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ρε παιδιά, εσείς δεν λέτε πως το sdna έχει μένος με τον οσφπ και πάντα ανεβάζει τα συμβόλαια των παιχτών σας επίτηδες προς τα πάνω για να φανεί ότι έχετε μεγάλο μπατζετ και αν δεν τα καταφέρετε να είναι ακόμα πιο μεγάλη η αποτυχία? Τόσες φορές έχουμε διαφωνήσει για τα συμβόλαια των παιχτών και δεν αποδέχεστε τα νούμερα του sdna γιατί τα ανσβαζει επίτηδες σε εσάς.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:18 pmΝαι κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, ο Στεφάνου λέει 1.3 το χρόνο και 700 buyout
Αρα πόσα παίρνει ο Χολ? 1,3 ή 0,7 τον χρόνο?
1
1

-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πάντως αν επαιρνε 700χιλ ο Ράιτ (τόσα επαιρνε και ο Γκαμπριελ), λογικό πόσο τα 700χιλ και για τον Χολ. Αν ισχουν τα 1,3 τώρα είναι λίγο υπερβολή.
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται όλοι αυτοί για δεύτεροι, αρκεί ο πρώτος να μένει υγιής και να υπάρχει κι ένας ψιλοκαλος για τρίτος ή έστω να υπάρχει παίχτης σε άλλη θέση που να παίζει και εκεί. Πάντως με τα λεφτά του Χολ και του Καραγιαννιδη μαζί φερνατε Οτουρου για πλάκα.
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται όλοι αυτοί για δεύτεροι, αρκεί ο πρώτος να μένει υγιής και να υπάρχει κι ένας ψιλοκαλος για τρίτος ή έστω να υπάρχει παίχτης σε άλλη θέση που να παίζει και εκεί. Πάντως με τα λεφτά του Χολ και του Καραγιαννιδη μαζί φερνατε Οτουρου για πλάκα.
0
- shaq7
- Reactions: 7263
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο παπαθεοδωρου τα μπερδεψε παντως αλλα ελεγε στο λαιβ αλλα στο σαιτ..τωρα ποιος απο τους δυο εχει δικιο που να ξερουμε?ισως ο στεφανου το ανεβαζει σαν του σικμα για να μην φαινεται οτι πηραμε ψηλο με 700χιλ..τωρα γιατι ο παπαθεοδωρου να λεει ψεματα ειναι πολλα τα ενδεχομενα.. ο καθενας οτι θελει πιστευειJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:21 pmΡε παιδιά, εσείς δεν λέτε πως το sdna έχει μένος με τον οσφπ και πάντα ανεβάζει τα συμβόλαια των παιχτών σας επίτηδες προς τα πάνω για να φανεί ότι έχετε μεγάλο μπατζετ και αν δεν τα καταφέρετε να είναι ακόμα πιο μεγάλη η αποτυχία? Τόσες φορές έχουμε διαφωνήσει για τα συμβόλαια των παιχτών και δεν αποδέχεστε τα νούμερα του sdna γιατί τα ανσβαζει επίτηδες σε εσάς.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:18 pm
Ναι κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, ο Στεφάνου λέει 1.3 το χρόνο και 700 buyout
0
-
- Reactions: 913
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το τρίτο Σέντερ θα είναι από Αμερική, αλλά όχι top tier. Καμία σοβαρή ομάδα δεν κατεβαίνει Ευρωλίγκα με 2.5 Σέντερ. Η Μονακό είχε Ταις, ΤζΙτέ, Παπαγιάννη, η Φενερ Μπιρτς, Μπάνγκο, Μέλι, και παει λέγοντας.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:14 pmο σδνα λεει 250 ο στεφανου 700..παντως επειδη μιλαμε για κερεχετα πιο πιστευτο ειναι το 700,ειδικα που λεγαν οτι ξεκιναει απο 1εκ.
εμενα μου φαινεται απιθανο οτι θα παρουμε παικτη τωρα..Αν τραυματιστει ο μιλου για 1-2μηνες μινιμουμ τοτε θα τρεχουμε να βρουμε ψηλο και δεν θα φτανουμε..
το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι καλυτερη λυση απο το να παρουμε τωρα κανεναν στυλ γκρει της αεκ..γιατι φανταστειτε να πηγαινουμε ευρωλιγκα με χολ γκρει πιτερς
0
- steph.larry
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει σημασία, καμία απολύτως όμως. Αν παίρνει 1.3 τότε "χαχά, τους έπιασε κότσο ενας κερεχέτας με ένα ντοντα χωλ". Αν παίρνει 0.7 τότε "οι κλασσικοί τσίπηδες αγγελόπουλοι δεν μπορούσαν να φέρουν ουσιαστική ενίσχυση από nba και πάνε σε ημίμετρα".JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:21 pmΡε παιδιά, εσείς δεν λέτε πως το sdna έχει μένος με τον οσφπ και πάντα ανεβάζει τα συμβόλαια των παιχτών σας επίτηδες προς τα πάνω για να φανεί ότι έχετε μεγάλο μπατζετ και αν δεν τα καταφέρετε να είναι ακόμα πιο μεγάλη η αποτυχία? Τόσες φορές έχουμε διαφωνήσει για τα συμβόλαια των παιχτών και δεν αποδέχεστε τα νούμερα του sdna γιατί τα ανσβαζει επίτηδες σε εσάς.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:18 pm
Ναι κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, ο Στεφάνου λέει 1.3 το χρόνο και 700 buyout
Αφού η φάση είναι μονά-ζυγά, μονόζυγα δεν ξέρω καν γιατί συζητιέται.
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1