Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 28, 2026 11:45 am

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 10:41 am
@yawn.brigade 1 με 1,5 Μαξ

@fotis vlachopoulos Αν ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει, τα ίδια ακριβώς θα ελεγΑ(δε ξέρω για ποιους άλλους λες με το πρώτο πληθυντικό)
Και δε ξέρω τι άκουσες,εγώ ποσα δε ξέρω, έχω ξαναπεί πως ο,τι ακούγεται γράφεται είναι υποθέσεις.Το μόνο που φαίνεται είναι πως ο Γουοκαπ θέλει να φύγει

Τώρα παιδιά γενικά αυτό με τα 3 σακιά ηλιοσπορους για το 1 εκ ευρώ οκ...αν είναι να κάνουμε σοβαρή κουβέντα

Υγ εγώ αυτό που λέω είναι πως ο Ολυμπιακός δε (φαινεται να) δημιουργεί μια βάση διαπραγμάτευσης για παίκτη που φαίνεται να θέλει να φύγει.
Αυτό.
Αν γινόταν αυτό είτε με 1,3 είτε με 1,7 ,μικρή διαφορά θα είχε θα βρισκόταν λύση
Εδώ φαίνεται άλλο πράγμα, αυτό λεω
Αν η Ντουμπαι δωσει 1.5 με 2 μια χαρα θα το σκεφτει ο Ολυμπιακος να τον δωσει. Με προσοφρες ομως στο οριο της προσβολης οπως οι ατοκες δοσεις του Κωτσοβολου η τα 800 χιλιαρικα ε ναι ο Ολυμπιακος δνε θα σηκωσει καν το τηλεφωνο.

Δηλαδη δημιουργει η Ντουμπαι βαση διαπραγματευσης που ενα μηνα τωρα δεν εχει φτασει καν το 1 μυρια buy out για παικτη που υποτιθεται θελει τοσο πολυ??????

Επισης προλεταριοι φιλοι του ΠΑΟ οταν ο Λεσορ ηθελε να παει NBA δεν σας ειδα με πλακατ στην πλατεια Συνταγματος να προασπιζεστε την επιθυμια του παικτη........

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:11 pm

:roll:

Ωραία βάση κουβέντας, τα πλακάτ και οι προλετάριοι(και ο πρώτος πληθυντικός φυσικά σε ατομικό quote)

O Λεσορ το 24 το καλοκαίρι σε μια συνέντευξη είπε πως οι Νίκς το προσπάθησαν, ο Παναθηναϊκός δε το συζηταγε κι έκλεισε λέγοντας πως είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος στην ομάδα. Ούτε για σεβασμό είπε ούτε έδειξε να θέλει να φύγει.Μεσα στη χρονιά δε ,επέκτεινε έως το 28 με NBA out και μεγάλη αύξηση.

Εκτός του ότι η συγκριση λοιπόν ειναι άτοπη,είναι και εκτός θέματος

Εγώ έχω σαφή άποψη για αυτό το θέμα με Γουοκαπ και δεν είναι οπαδικο το θέμα όπως (θες να ) το παρουσιάζεις.Εχω τρεις φορές απαντήσει πως το ίδιο θα πίστευα για οποιονδήποτε σε ίδιες συνθηκες

Δεν είναι αμοιβαία επωφελες να κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει.(οπως φαίνεται,ίσως σε αυτό δε ξέρουμε δεδομενα).Αυτό είναι όλο .Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει κάποιον που ίσως δε θέλει να μείνει και θα χάσει κάποια χρήματα διότι ο Γουοκαπ θα μείνει ελεύθερος του χρόνου κι ο Γουοκαπ θα χάσει ένα καλύτερο (οπως φαίνεται)συμβόλαιο. Κανείς δεν ωφελειται

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:21 pm

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 11:38 am
Κάποιοι δεν μπορούν να δούνε πέρα από την μύτη τους.

Αν υποπέσεις στις πιέσεις του γουοκαπ για αυτό το ευτελές buy out που δίνει η Ντουμπάι δημιουργείς τετελεσμένα οπότε αύριο μεθαύριο θα στο κάνει και κάποιος άλλος.

Όταν όμως σαν τεράστιο κλαμπ λες θέλω τόσα και θέτεις ψηλά τον πήχη σε ομάδες που τάζουν λαγούς με πετραχειλια σε παίχτες που έχουν συμβόλαιο στο μέλλον αν μια ομάδα θέλει κάποιον παίχτη σου θα ξέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν παίζουν και πρέπει να πληρώσουν αδρά.. Ο Ολυμπιακός οικονομικά δεν έχει κανένα θέμα να πληρώσει το συμβόλαιο του Γουοκαπ και να τον έχει να κάθεται..Η αγορά παίρνει το μήνυμα.

Και ο Ολυμπιακός έχει φάει άκυρα στο παρελθόν όταν προσπάθησε να πάρει παίχτη από Eurocup μεσούσης της σεζόν δίνοντας 500-700.000 buy out λέγοντας η ομάδα του ότι δεν πουλάει. Ο παίχτης ήθελε σαν τρελός να κάνει το άλμα Ευρωλίγκα αλλά όταν έχεις συμβόλαιο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα
Έτσι ακριβώς είναι. Πρέπει να σκεφτείς μακροπρόθεσμα και να δημιουργήσεις ένα ιστορικό προηγούμενο. Από τον Οσφπ δεν παίρνεις παίκτη αν δεν πληρώσεις οπότε ή θα έρχονται με λεφτά ή θα μας αφήνουν στην ησυχίοα μας. Συμφωνώ ότι σε βάθος χρόνου είναι η σωστή πολιτική.

Επίσης εγώ πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ντουμπάι δεν δίνει 3εκ στο Γουόκαπ και ότι όλα αυτά είναι μούφες. Πως γίνεται να δίνεις 3 εκ σε έναν πάικτη αλλά για buy out να δίνεις 600κ? Για ηλίθιους μας περνάνε?

Επίσης θα πάει ο Τόμας στην Ντουμπάι ας πούμε να κάνει τα ρεπό του Ράιτ και του Μούσα και θα παίρνει τα διπλά λεφτά απ αυτούς όντας 34 στα 35? Ο Μπέικον ποόσα παίρνει? Ο Πετρούσεφ? Ο Οκόμπο? Ο Καμπενγκέλε?

Δλδ ο Τόμας θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ντουμπάι? Χμ κάτι δεν μου κολλάει εδώ.

Jeight

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:22 pm

big_lebowski έγραψε:

Ωραία βάση κουβέντας, τα πλακάτ και οι προλετάριοι(και ο πρώτος πληθυντικός φυσικά σε ατομικό quote)

O Λεσορ το 24 το καλοκαίρι σε μια συνέντευξη είπε πως οι Νίκς το προσπάθησαν, ο Παναθηναϊκός δε το συζηταγε κι έκλεισε λέγοντας πως είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος στην ομάδα. Ούτε για σεβασμό είπε ούτε έδειξε να θέλει να φύγει.Μεσα στη χρονιά δε ,επέκτεινε έως το 28 με NBA out και μεγάλη αύξηση.

Εγώ έχω σαφή άποψη για αυτό το θέμα με Γουοκαπ και δεν είναι οπαδικο το θέμα όπως (θες να ) το παρουσιάζεις.Εχω τρεις φορές απαντήσει πως το ίδιο θα πίστευα για οποιονδήποτε σε ίδιες συνθηκες

Δεν είναι αμοιβαία επωφελες να κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει.(οπως φαίνεται,ίσως σε αυτό δε ξέρουμε δεδομενα).Αυτό είναι όλο .Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει κάποιον που ίσως δε θέλει να μείνει και θα χάσει κάποια χρήματα διότι ο Γουοκαπ θα μείνει ελεύθερος του χρόνου κι ο Γουοκαπ θα χάσει ένα καλύτερο (οπως φαίνεται)συμβόλαιο. Κανείς δεν ωφελειται
Ποιες ειναι οι ιδιες συνθηκες? Ο Γουοκαπ θελει να φυγει γιατι του δινει η Ντουμπαι 3 μυρια. Ο Λεσορ ειπε οτι ηθελε να φυγει αλλα αφου εμεινει ειναι ευτυχισμενος στην ομαδα. ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ο Γουοκαπ αν τελικα δνε φυγει. PR λεγεται, τα ιδια θα πει πανω κατω.

Επιση Γουοκαπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ απο τον ρολο του η απο την μεταχειριση του προπονητη του, στην ιδια συνεντευξη το λεει. Θελει περισσοτερα λεφτα, αν κατσει μια χαρα θα τα εχει και με τον προπονητη και με τους συμπαικτες του. Πιεζει για να παρει καλυτερο συμβολαιο και ο Ολυμπιακος ΟΡΘΑ δεν τον δινει για λιγοτερα απο οσα πηρατε εσεις για Τολιοπουλο.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:26 pm

Παίδες, σταματήστε να ασχολείστε με τις μούφες και τις παπάτζες. Καμιά προσφορά 3 εκ. το χρόνο για 3 χρόνια δεν έχει κάνει η Ντουμπάι στον Γουόκαπ, και απορώ πώς, έξυπνοι άνθρωποι, καθόμαστε και συζητάμε λαλακίες.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

RedEmperor έγραψε:

Αν υποπέσεις στις πιέσεις του γουοκαπ για αυτό το ευτελές buy out που δίνει η Ντουμπάι δημιουργείς τετελεσμένα οπότε αύριο μεθαύριο θα στο κάνει και κάποιος άλλος.

Όταν όμως σαν τεράστιο κλαμπ λες θέλω τόσα και θέτεις ψηλά τον πήχη σε ομάδες που τάζουν λαγούς με πετραχειλια σε παίχτες που έχουν συμβόλαιο στο μέλλον αν μια ομάδα θέλει κάποιον παίχτη σου θα ξέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν παίζουν και πρέπει να πληρώσουν αδρά.. Ο Ολυμπιακός οικονομικά δεν έχει κανένα θέμα να πληρώσει το συμβόλαιο του Γουοκαπ και να τον έχει να κάθεται..Η αγορά παίρνει το μήνυμα.

Και ο Ολυμπιακός έχει φάει άκυρα στο παρελθόν όταν προσπάθησε να πάρει παίχτη από Eurocup μεσούσης της σεζόν δίνοντας 500-700.000 buy out λέγοντας η ομάδα του ότι δεν πουλάει. Ο παίχτης ήθελε σαν τρελός να κάνει το άλμα Ευρωλίγκα αλλά όταν έχεις συμβόλαιο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα
Οταν εισαι τεραστιο club εχεις τους παικτες που υπολογιζεις happy , end of story.
Και αν ο ανταγωνισμος ανεβασει τα μισθα πολυ υψηλοτερα, ειτε υπαρχει τετελεσμενο ή οχι , ο καθενας που σεβεται κ εμπιστευεται τον εαυτο του θα επιδιωξει να παρει ενα καλυτερο συμβολαιο. ΟΚ υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:34 pm

Jeight έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Ποιες ειναι οι ιδιες συνθηκες? Ο Γουοκαπ θελει να φυγει γιατι του δινει η Ντουμπαι 3 μυρια. Ο Λεσορ ειπε οτι ηθελε να φυγει αλλα αφου εμεινει ειναι ευτυχισμενος στην ομαδα. ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ο Γουοκαπ αν τελικα δνε φυγει. PR λεγεται, τα ιδια θα πει πανω κατω.

Επιση Γουοκαπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ απο τον ρολο του η απο την μεταχειριση του προπονητη του, στην ιδια συνεντευξη το λεει. Θελει περισσοτερα λεφτα, αν κατσει μια χαρα θα τα εχει και με τον προπονητη και με τους συμπαικτες του. Πιεζει για να παρει καλυτερο συμβολαιο και ο Ολυμπιακος ΟΡΘΑ δεν τον δινει για λιγοτερα απο οσα πηρατε εσεις για Τολιοπουλο.
Δε ξέρω τι ΘΑ πει,δε με λένε Καλχα :lol:

Ξέρω ότι είπε "μένεις όπου σε σέβονται και σε ανταμείβουν αναλογα".Τώρα το τι θα κάνει, πως θα είναι κλπ δε το ξερω

Ο Λεσορ ουδέποτε είπε πως θέλει να φυγει

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:41 pm

Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου @big_lebowski και να πω πως δε μου αρέσανε κάποια σχόλια φίλων της ομάδας μου για τον Θωμά.

Ταυτόχρονα όμως διαβάζουμε εδώ μέσα επαναλαμβανόμενα πράγματα για το τι ακριβώς του είπαν οι Αφοί (πηγή: trust me bro), ατάκες για "αλητείες" και "καπέλωμα" του παίκτη επειδή ήρθαν παίκτες στη θέση του. Αυτά φαντάζομαι είναι απόψεις και ισχύουν για κάθε παίκτη και ομάδα. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός "καπέλωσε" τον Χουάντσο με Χειζ Ντέιβις και Γιαμπουσέλε.

Γενικά έχει κουράσει (εμένα τουλάχιστον) αυτή η κουβέντα. Γράφουμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι παίχτηκε πέραν των δηλώσεων του παίκτη και της πρότασης της Ντουμπάι στον Ολυμπιακό.

υγ. Από την άλλη βέβαια θα πιάσουμε τα 1666 σχόλια οπότε κομπλέ :dribble:

Jeight

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:47 pm

big_lebowski έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ξέρω ότι είπε "μένεις όπου σε σέβονται και σε ανταμείβουν αναλογα".Τώρα το τι θα κάνει, πως θα είναι κλπ δε το ξερω

Ο Λεσορ ειπε ξεκαθαρα οτι ηθελε να παει Νικς αλλα η ομαδα δεν το αφησε....

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:49 pm

@FabrizioOberto Συμφωνώ,εάν δεις τη πρώτη πρώτη μου τοποθέτηση για το θέμα είναι πως αγνοούμε πολλά μάλλον
Ούτε τι δίνει η Ντουμπάι ξέρουμε,ούτε τι του δίνει ο Ολυμπιακός, ούτε τι έχει προηγηθεί της περιβοητης συνέντευξης ούτε τίποτα.Ολα είναι διαρροές εκατέρωθεν
Ούτε για καπελωμα λέω,προσωπικά έχω γράψει πως οι 2 pg που ήρθαν μου φάνηκε περισσότερο ως προετοιμασία για κάτι που έρχεται. Proactive δλδ ,όχι καπελωμα

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:51 pm

τεσπα εγω δεν ξανασυζηταω για θωμα μεχρι να καταληξουμε τι θα γινει μεινει-φυγει γιατι απλα με κουρασε η κουβεντα . Σας αγαπαω ολους εδω μεσα το εχω ξαναδηλωσει απλα που και που κουραζομαι να διαβαζω πραγματα που εχουν γραφτει κατω απο οπαδικο πρισμα οχι γιατι δεν σεβομαι το δικαιωμα στον οπαδισμο (κι εγω οπαδος του Ολυμπιακου ειμαι ) αλλα γιατι α) με πολλους δεν συμφωνω ,αλλα δεν θα χαλασω και την καρδια μου διαφωνωντας για το μελλον ενος εκατομμυριουχου και β) με καποιους διαφωνω καθετα και σιγουρα δεν θα χαλασω την καρδια μου επειδη καποιος ανθρωπος εχει την αποψη του και παραμενει σταθερος σε αυτη . η αληθεια ειναι οτι οσο δεν ακουγονται ονοματα στο 3-4 (εκει δηλαδη που η ομαδα εχει πραγματικη αναγκη ενισχυσης ) θα ανακυκλωνεται η ιδια κουβεντα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 12:53 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 12:47 pm
big_lebowski έγραψε:

Ο Λεσορ ειπε ξεκαθαρα οτι ηθελε να παει Νικς αλλα η ομαδα δεν το αφησε....
Αναληθές τουλάχιστον
Ότι ΗΘΕΛΕ να φυγει δεν το εχει πει ποτε.Οτι ρώτησαν οι Νικς κ στο μέλλον ίσως έχει πάλι κάποια ευκαιρία ειπε

Για μένα, είναι διαφορετικό, ήμουν με συμβόλαιο, δεν είχα ρήτρα. Δεν είναι μυστικό ότι οι Νικς, που έχουν τα δικαιώματά μου, προσπάθησαν να με φέρουν εδώ. Ο σύλλογος άσκησε βέτο. Άλλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν, οι οποίες ήθελαν να προχωρήσουν σε trades, αλλά οι Νικς δεν ήθελαν να με ανταλλάξουν. Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν παραπέρα.

Αυτό σημαίνει ότι αν είμαι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και έχω κάποιες ευκαιρίες και προτάσεις, μόνο οι Νικς θα μπορούν να μου κάνουν μια προσφορά. Θα δούμε αν η ευκαιρία παρουσιαστεί ξανά μια μέρα, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Είμαι χαρούμενος και συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό

https://www.sport24.gr/basket/lesor-den ... athinaiko/

Υγ το καλοκαίρι του 24 αυτά, μέσα στο 24 υπέγραψε επέκταση έως το 28 με απολαβές 2,5 το έτος και NBA out το 27

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 1:23 pm

Rivers15 έγραψε:
RedEmperor έγραψε:

Οταν εισαι τεραστιο club εχεις τους παικτες που υπολογιζεις happy , end of story.
Και αν ο ανταγωνισμος ανεβασει τα μισθα πολυ υψηλοτερα, ειτε υπαρχει τετελεσμενο ή οχι , ο καθενας που σεβεται κ εμπιστευεται τον εαυτο του θα επιδιωξει να παρει ενα καλυτερο συμβολαιο. ΟΚ υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Δεν υπάρχει μαύρο η άσπρο. Ο Ολυμπιακός εκτίμησε τον παίχτη και του έκανε πρόταση στα 34 του όπου το πικ της απόδοσης του έχει περάσει προ πολλού με 70% αύξηση των αποδοχών του. Από εκεί και πέρα αν ο Γουοκαπ δεν συμφωνεί και θέλει πολύ περισσότερα από την αξία του θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του και θα βγεί ελεύθερος στην αγορά του χρόνου να ζητήσει όσα θέλει.

Καμία εταιρία δεν δίνει όσα ζητάνε οι υπάλληλοι. Ναι εγώ θέλω 10.000 ευρώ το μήνα από την εταιρεία μου γιατί νομίζω ότι είμαι super τη δουλειά μου αλλά δεν πρόκειται η εταιρία να μου δώσει αυτά τα λεφτά. Μέσα στα χρόνια μου έχει κάνει κάποιες λογικές αυξήσεις.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος επειδή δεν μου έδωσε 10.000.

Αν οι εταιρίες πλήρωναν του υπαλλήλους όσα ζητούσαν θα είχαν κλείσει.

Από την άλλη ο Ντόρσεϊ που είναι 30 και λόγω διαβατηρίου κοστολογείται αλλιώς από την ομάδα και θα πάρει κοντά στα 3.000.000. πόσο υπερβολικό για μένα γιατί πιάνει τα λεφτά του Φουρνιε αλλα βάση παραμέτρων η ομάδα κρίνει για τον Ντόρσεϊ ότι θα τα δώσει.

Στην περίπτωση αυτή ας πούμε ο μιλουτινοφ με 2.3 που παίρνει για μένα θα είναι ριγμένος αν πάρει ο Ντόρσεϊ 3.

Επίσης αν ο Γουοκαπ ήταν στα 30 του τώρα με 4 χρόνια καλού μπάσκετ μπροστά του θα του έδιναν και πάνω από 2. Μια εταιρία όπως είναι οι ομάδες πρέπει να ξέρει να κοστολογεί παίχτες βάση διαφόρων παραμέτρων και όχι να υποκύπτει σε εκβιασμούς..και αυτό σωστά πράττει ο Ολυμπιακός

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 1:30 pm

Πάμε στα μεταγραφικά τώρα.Παμε για νέα Χεζονιαδα.

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... kavaliers/

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 28, 2026 1:47 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 11:33 am
big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 28, 2026 10:41 am
@yawn.brigade 1 με 1,5 Μαξ

@fotis vlachopoulos Αν ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει, τα ίδια ακριβώς θα ελεγΑ(δε ξέρω για ποιους άλλους λες με το πρώτο πληθυντικό)
Και δε ξέρω τι άκουσες,εγώ ποσα δε ξέρω, έχω ξαναπεί πως ο,τι ακούγεται γράφεται είναι υποθέσεις.Το μόνο που φαίνεται είναι πως ο Γουοκαπ θέλει να φύγει

Τώρα παιδιά γενικά αυτό με τα 3 σακιά ηλιοσπορους για το 1 εκ ευρώ οκ...αν είναι να κάνουμε σοβαρή κουβέντα

Υγ εγώ αυτό που λέω είναι πως ο Ολυμπιακός δε (φαινεται να) δημιουργεί μια βάση διαπραγμάτευσης για παίκτη που φαίνεται να θέλει να φύγει.
Αυτό.
Αν γινόταν αυτό είτε με 1,3 είτε με 1,7 ,μικρή διαφορά θα είχε θα βρισκόταν λύση
Εδώ φαίνεται άλλο πράγμα, αυτό λεω
Πέραν όσων εχουν ειπωθεί, ο Ολυμπιακός οφείλει να θέσει ενα precedent για μελλοντικές περιπτώσεις παικτών, αλλιώς τα συμβόλαια θα γίνουν κουρελόχαρτα.

Τον Ολυμπιακό δεν τον ποναει να μείνει δυσαρεστημενος ο παικτης με 1.2εκ για ενα χρονο.

Τον πονάει ομως το να μην μπορεί να είναι ήσυχος για τον κορμό του αν σε οποιαδήποτε φαση ο οποιοσδήποτε προσεγγίζει παικτες του, τάζει λαγούς και πετραχείλια (ή χρησιμοποιείται απο τον εκάστοτε μανατζερ ως μοχλός πίεσης για να καταστεί void το συμβόλαιο επειδή δεν αρέσει στον παικτη του).

Δεν πρόκειται για επι προσωπικού τιμωρητικη διάθεση αλλα για απόπειρα διατήρησης κεκτημενων και προστασία του μελλοντικού σχεδιασμού της ομαδας.

Το ολο σκηνικό είτε το δέχεστε είτε οχι (φαίνεται οτι κυρίως οι φιλοι του παο είναι με το δίκαιο του εργατη) είναι εξόχως σοβαρό ως προς τα θεμέλια σχεδιασμού μιας ομαδας, την αξία των συμβολαίων κοκ.

Διαφορετικά θα καταντήσουμε να κάνουμε μονο ετήσια συμβόλαια, οι παίκτες θα γυρίζουν τις ομαδες σαν τους πλασιέ, κορμούς δεν θα βλέπουμε γιατί ενας πετυχημένος κορμός θα είναι οικονομικά μη βιωσιμος, οι ομαδες δεν θα επενδύουν σε παικτες με προοπτική ανάπτυξης και το μπασκετ οπως το ξέρουμε θα αλλάξει εντελώς.

Όχι. Εγω προτιμώ αν δεν ματώσει η Ντουμπάι, οχι τιμωρητικα στον Γουοκαπ, αλλα ως επίδειξη ισχύος, να μείνει ο Θωμας 4ος για το πρωτάθλημα, και οσο παιξει.

ΥΓ: Πείτε μου με ποια λογική θα παει μια οποιαδήποτε ομαδα να παρει έναν παίκτη 24-25 χρόνων που σήμερα αμοιβεται με ψίχουλα λχ 100χιλ σε BCL, και επειδή τον πιστεύει θα του δώσει 4ετες με 500χιλ πχ οταν ξέρει οτι θα της φάει ενα χρονο να προσαρμοστεί στην Ευρωλιγκα, να μάθει συστήματα, κοκ αν στο 2ο χρονο ερθει η Χ Ντουμπάι που είδε ψήγματα ταλεντου και πει οκ σου δίνω 1εκ και στην ομαδα δίνω 150χιλ. Πίεσε τους να φύγεις.
Συμφωνω μεχρι και με τα σημεια στιξης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”