Αν η Ντουμπαι δωσει 1.5 με 2 μια χαρα θα το σκεφτει ο Ολυμπιακος να τον δωσει. Με προσοφρες ομως στο οριο της προσβολης οπως οι ατοκες δοσεις του Κωτσοβολου η τα 800 χιλιαρικα ε ναι ο Ολυμπιακος δνε θα σηκωσει καν το τηλεφωνο.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 10:41 am@yawn.brigade 1 με 1,5 Μαξ
@fotis vlachopoulos Αν ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει, τα ίδια ακριβώς θα ελεγΑ(δε ξέρω για ποιους άλλους λες με το πρώτο πληθυντικό)
Και δε ξέρω τι άκουσες,εγώ ποσα δε ξέρω, έχω ξαναπεί πως ο,τι ακούγεται γράφεται είναι υποθέσεις.Το μόνο που φαίνεται είναι πως ο Γουοκαπ θέλει να φύγει
Τώρα παιδιά γενικά αυτό με τα 3 σακιά ηλιοσπορους για το 1 εκ ευρώ οκ...αν είναι να κάνουμε σοβαρή κουβέντα
Υγ εγώ αυτό που λέω είναι πως ο Ολυμπιακός δε (φαινεται να) δημιουργεί μια βάση διαπραγμάτευσης για παίκτη που φαίνεται να θέλει να φύγει.
Αυτό.
Αν γινόταν αυτό είτε με 1,3 είτε με 1,7 ,μικρή διαφορά θα είχε θα βρισκόταν λύση
Εδώ φαίνεται άλλο πράγμα, αυτό λεω
Δηλαδη δημιουργει η Ντουμπαι βαση διαπραγματευσης που ενα μηνα τωρα δεν εχει φτασει καν το 1 μυρια buy out για παικτη που υποτιθεται θελει τοσο πολυ??????
Επισης προλεταριοι φιλοι του ΠΑΟ οταν ο Λεσορ ηθελε να παει NBA δεν σας ειδα με πλακατ στην πλατεια Συνταγματος να προασπιζεστε την επιθυμια του παικτη........

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο