Ναι αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση μου..εφόσον ο Φρανσίσκος δεν είναι διαθέσιμος ποιον θα πάρεις;shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 07, 2026 8:14 pmαπο την στιγμη που μιλαμε για μπαρτζωκα προπονητη εχουμε μεχρι και φιξ 5δες αλλα και οτι ο γουοκαπ δεν πεφτει κατω απο 20λ.
Η βασικη 5δα μενει οπως ειναι προφανως οπως κανει ολα τα χρονια.
γουοκαπ ντορσει γουορντ σασα μιλου
Η δευτερη 5δα εχει φουρνιε,μπλοσομγκειμ αποτι λενε και ταρικ..
Το ραιτ/μοντερο/φρανσισκο φουρνιε ροντεν? μπλοσομ ταρικ ειναι πολυ καλυτερο και λειτουργικο απο το να βαλεις τον μακινταιρ..
Αν χασουμε ευρωλιγκα και οι μεταγραφες ειναι μακινταιρ μπλοσομ και ενα 3ρι εγω πιστευω ο κοσμος θα καβαλησει τα καγκελα..Ειδικα αν ο παο παρει φρανσισκο ντιαλο και ενα καλο 5ρι θα παει το κραξιμο και θα ρθει..
Ντιμιτζ-εγω μιλησα στο ενδεχομενο που αποτυχει..θεωρω και ο μεγαλυτερος εχθρος του μπαρτζωκα ετσι και το παρει στο οακα θα του φιλησει το χερι..δεν εχει νοημα να συζηταμε αυτο το σεναριο..ας βαλει μετα τον μποζικα ασσο.
Εγω τον μακινταιρ θα τον ειχα απο τις τελευταιες επιλογες σιγουρα οχι πρωτη.. Φρανσισκο ραιτ μοντερο ρομπινσον μαλεντον καρλικ τζοουνς,τζειμς ολους θα τους προτιμουσα απο την στιγμη που εχουμε τον γουοκαπ.Απο κει και μετα υπαρχει το ΝΒΑ..αλλα οταν εισαι ολυμπιακος κλεινεις φρανσισκο και τερμα το πανηγυρι..
Το να παω να παρω καποιον που δεν λυνει κανενα προβλημα απλα επειδη ειναι διαθεσιμος δεν εχει καμια λογικη..
Γιατί οι Μοντέρο και Ράιτ έχουν συμβόλαια. Είναι σαν να λέμε ότι είναι καλό φιτ ο Μπράιντ ή ο Μπάμπ της Εφές.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο