Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 07, 2026 9:25 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 07, 2026 8:14 pm
απο την στιγμη που μιλαμε για μπαρτζωκα προπονητη εχουμε μεχρι και φιξ 5δες αλλα και οτι ο γουοκαπ δεν πεφτει κατω απο 20λ.

Η βασικη 5δα μενει οπως ειναι προφανως οπως κανει ολα τα χρονια.
γουοκαπ ντορσει γουορντ σασα μιλου

Η δευτερη 5δα εχει φουρνιε,μπλοσομγκειμ αποτι λενε και ταρικ..
Το ραιτ/μοντερο/φρανσισκο φουρνιε ροντεν? μπλοσομ ταρικ ειναι πολυ καλυτερο και λειτουργικο απο το να βαλεις τον μακινταιρ..

Αν χασουμε ευρωλιγκα και οι μεταγραφες ειναι μακινταιρ μπλοσομ και ενα 3ρι εγω πιστευω ο κοσμος θα καβαλησει τα καγκελα..Ειδικα αν ο παο παρει φρανσισκο ντιαλο και ενα καλο 5ρι θα παει το κραξιμο και θα ρθει..

Ντιμιτζ-εγω μιλησα στο ενδεχομενο που αποτυχει..θεωρω και ο μεγαλυτερος εχθρος του μπαρτζωκα ετσι και το παρει στο οακα θα του φιλησει το χερι..δεν εχει νοημα να συζηταμε αυτο το σεναριο..ας βαλει μετα τον μποζικα ασσο.

Εγω τον μακινταιρ θα τον ειχα απο τις τελευταιες επιλογες σιγουρα οχι πρωτη.. Φρανσισκο ραιτ μοντερο ρομπινσον μαλεντον καρλικ τζοουνς,τζειμς ολους θα τους προτιμουσα απο την στιγμη που εχουμε τον γουοκαπ.Απο κει και μετα υπαρχει το ΝΒΑ..αλλα οταν εισαι ολυμπιακος κλεινεις φρανσισκο και τερμα το πανηγυρι..

Το να παω να παρω καποιον που δεν λυνει κανενα προβλημα απλα επειδη ειναι διαθεσιμος δεν εχει καμια λογικη..
Ναι αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση μου..εφόσον ο Φρανσίσκος δεν είναι διαθέσιμος ποιον θα πάρεις;

Γιατί οι Μοντέρο και Ράιτ έχουν συμβόλαια. Είναι σαν να λέμε ότι είναι καλό φιτ ο Μπράιντ ή ο Μπάμπ της Εφές.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Απρ 07, 2026 9:31 pm

ο μοντερο δεν εχει αποτι εχω δει,εκτος και η βαλενθια κοιταει να του κανει επεκταση δηλαδη γιατι ειδα οτι ειναι σε συζητησεις για ανανεωση.

και ο χολ ελευθερος ηταν μπορουσαν να τον εχουνε παρει.Και ο καρλικ ελευθερος ειναι και ο τζειμς..παροτι γερασε και δεν τον θελω στανταρ θα τον διαλεγα πανω απο μακινταιρ.. Ας βρουνε και κανα λαυρακι,η παρι η ντουμπαι και η βαλενθια πως τους βρισκουν.

ο μπολντγουιν ειναι ελευθερος...

βασικα και μπατλερ επαιρνα μπροστα απο μακινταιρ..ειναι αρκετοι.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Απρ 07, 2026 10:24 pm

shaq7 έγραψε:
ο μοντερο δεν εχει αποτι εχω δει,εκτος και η βαλενθια κοιταει να του κανει επεκταση δηλαδη γιατι ειδα οτι ειναι σε συζητησεις για ανανεωση.

και ο χολ ελευθερος ηταν μπορουσαν να τον εχουνε παρει.Και ο καρλικ ελευθερος ειναι και ο τζειμς..παροτι γερασε και δεν τον θελω στανταρ θα τον διαλεγα πανω απο μακινταιρ.. Ας βρουνε και κανα λαυρακι,η παρι η ντουμπαι και η βαλενθια πως τους βρισκουν.

Ο Baldwin αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει ήδη Bayern.

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Τρί Απρ 07, 2026 11:16 pm

14 assists o mcintair σήμερα. Έτοιμος για bartzokas ball :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Απρ 07, 2026 11:22 pm

TuTiS έγραψε:
Τρί Απρ 07, 2026 10:24 pm
shaq7 έγραψε:

Ο Baldwin αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει ήδη Bayern.
αμα παει μπαγιερν το κανει ακομα χειροτερο..δεν νομιζω να βρουμε καλυτερο..εγω οτι θα μεινει φενερ εχω δει παντως.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Απρ 07, 2026 11:30 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Απρ 07, 2026 9:25 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 07, 2026 8:14 pm
απο την στιγμη που μιλαμε για μπαρτζωκα προπονητη εχουμε μεχρι και φιξ 5δες αλλα και οτι ο γουοκαπ δεν πεφτει κατω απο 20λ.

Η βασικη 5δα μενει οπως ειναι προφανως οπως κανει ολα τα χρονια.
γουοκαπ ντορσει γουορντ σασα μιλου

Η δευτερη 5δα εχει φουρνιε,μπλοσομγκειμ αποτι λενε και ταρικ..
Το ραιτ/μοντερο/φρανσισκο φουρνιε ροντεν? μπλοσομ ταρικ ειναι πολυ καλυτερο και λειτουργικο απο το να βαλεις τον μακινταιρ..

Αν χασουμε ευρωλιγκα και οι μεταγραφες ειναι μακινταιρ μπλοσομ και ενα 3ρι εγω πιστευω ο κοσμος θα καβαλησει τα καγκελα..Ειδικα αν ο παο παρει φρανσισκο ντιαλο και ενα καλο 5ρι θα παει το κραξιμο και θα ρθει..

Ντιμιτζ-εγω μιλησα στο ενδεχομενο που αποτυχει..θεωρω και ο μεγαλυτερος εχθρος του μπαρτζωκα ετσι και το παρει στο οακα θα του φιλησει το χερι..δεν εχει νοημα να συζηταμε αυτο το σεναριο..ας βαλει μετα τον μποζικα ασσο.

Εγω τον μακινταιρ θα τον ειχα απο τις τελευταιες επιλογες σιγουρα οχι πρωτη.. Φρανσισκο ραιτ μοντερο ρομπινσον μαλεντον καρλικ τζοουνς,τζειμς ολους θα τους προτιμουσα απο την στιγμη που εχουμε τον γουοκαπ.Απο κει και μετα υπαρχει το ΝΒΑ..αλλα οταν εισαι ολυμπιακος κλεινεις φρανσισκο και τερμα το πανηγυρι..

Το να παω να παρω καποιον που δεν λυνει κανενα προβλημα απλα επειδη ειναι διαθεσιμος δεν εχει καμια λογικη..
Ναι αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση μου..εφόσον ο Φρανσίσκος δεν είναι διαθέσιμος ποιον θα πάρεις;

Γιατί οι Μοντέρο και Ράιτ έχουν συμβόλαια. Είναι σαν να λέμε ότι είναι καλό φιτ ο Μπράιντ ή ο Μπάμπ της Εφές.
Δεν θα είναι το πρώτο buyout που θα δώσουμε

:shot:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Απρ 07, 2026 11:31 pm

ο οκεκε της ρεαλ εχει και του χρονου συμβολαιο?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Απρ 07, 2026 11:35 pm

shaq7 έγραψε:
Ναι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Απρ 07, 2026 11:36 pm

shaq7 έγραψε:
Real Madrid C.F. has reached an agreement with Chuma Okeke, power forward from the Cleveland Cavaliers, whereby the player will be linked to the club for the next two seasons, until 30 June 2027.

Γλαροσουπα broski :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 08, 2026 1:50 am

Σήμερα είχαμε:

Μακιντάιρ: 35 λεπτά, 16 πόντους, 3/5 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 λάθος, 30 PIR

Μπάτλερ: 13 λεπτά, 3 πόντους, 1/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 0 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 0 κλεψίματα, 1 λάθος, -4 PIR

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 2:14 am

Έχει πλάκα πάντως που δε μας κάνει ο McIntyre. Βλέπεις Ερυθρό κι ο τύπος είναι ο ορισμός του "ξεχωρίζω σα τη μύγα μες στο γάλα". Αλλά σουτάρει 33% τρίποντο τι να τον κάνεις.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Απρ 08, 2026 11:24 am

Badass

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 08, 2026 11:52 am

Παιχταρας ειναι ο Κοντι αλλα πρεπει να φυγει ο Ντιλικινα γιατι 3 ασοι που τους παιζουν under ειναι υποπτο. Οι αλλοι 2 θα πρεπει να απειλουν απο μακρυα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Απρ 08, 2026 12:29 pm

Jeight έγραψε:
Παιχταρας ειναι ο Κοντι αλλα πρεπει να φυγει ο Ντιλικινα γιατι 3 ασοι που τους παιζουν under ειναι υποπτο. Οι αλλοι 2 θα πρεπει να απειλουν απο μακρυα
Δεν σε ακολουθώ. Αν έρθει ο Κοντι δεν σουτάρει απο μακριά. Ο δεύτερος είναι ο Θωμάς. Ουτε αυτος σουτάρει απο μακριά. Ποιοι είναι δυο που θα απειλούν απο μακριά. Θα πάρουμε εκτός απο τον Κοντι, άλλους δυο; εδώ δεν μπορούμε να βρούμε έναν...

Εγώ το λήγω εδώ. Ο Κοντι δεν μας κάνει. Δεν λύνει κανένα απο τα προβλήματα μας... και για αυτό θα τον πάρουμε. Ο Γιωργάκης βάζει challenges στον εαυτό του

:hammer:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Απρ 08, 2026 12:38 pm

SbioTech έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 12:29 pm
Jeight έγραψε:
Δεν σε ακολουθώ. Αν έρθει ο Κοντι δεν σουτάρει απο μακριά. Ο δεύτερος είναι ο Θωμάς. Ουτε αυτος σουτάρει απο μακριά. Ποιοι είναι δυο που θα απειλούν απο μακριά. Θα πάρουμε εκτός απο τον Κοντι, άλλους δυο; εδώ δεν μπορούμε να βρούμε έναν...

Εγώ το λήγω εδώ. Ο Κοντι δεν μας κάνει. Δεν λύνει κανένα απο τα προβλήματα μας... και για αυτό θα τον πάρουμε. Ο Γιωργάκης βάζει challenges στον εαυτό του

:hammer:
Αν είναι να πάρουμε κάποιον με κακό τρίποντο μήπως είναι διαθέσιμος και ο Μπαλντγουίν; Βλέπω τον γλυκοπιάναμε πριν λίγο καιρό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”