Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:31 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:18 pm
kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:02 pm

Γιατρέ πάλι τους έβγαλες όλους άχρηστους τους δικούς μας :mrgreen: έτσι :mrgreen:
Κανεναν δεν εβγαλα αχρηστο. Λεω οτι ο Σορτς ειναι παικταρας και ο Φρανσισκο ενας καλυτερος Σορτς αλλα οχι το φιτ που ταιριαζει στα δικα μου ματια. Αλλα ηταν η καλυτερη διαθεσιμη επιλογη(αυτο το εγραψα καινπριν τον κλεισετε.

Για τον Μπαντιο τα εχω πει πριν τον παρετε. Καλα αυτον τον θεωρω αχρηστο :mrgreen:

Και ο Μπονγκα δεν ειναι παικταρας αλλα ενας πολυ καλος ρολιστας(τα ιδια ελεγα και οταν αλουστηκε για Ολυμπιακο)

Ο Γιαμπουσελε παικταρας ειναι αλλα οχι πενταρι και σιγουρα στο 4 θα παιξει εν τελει σε εσας.

Ειναι σαν να λεω εχουμε και εμεις παικταραδες και να βαζω και τον Γουορντ μεσα που ειναι ενας ποκυ καλος ρολιστας. Τωρα απο εκει και περα μπορει να ειμαι biased (πολυ πιθανον :mrgreen: )
Ο Φρανσίσκο δεν έχει καμία σχέση με τον Σορτς αγωνιστικά και σε σωματικά προσόντα και εμπειρία. Ο Φρασνσίσκο είναι φιτ εξαιρετικό σε σχέση με τον Σορτς με βάση το ρόστερ.

Τον μπάντιο τον έβγαλες άχρηστο ΟΚ, τουλαχιστον το μαρτυράς :mrgreen:

Τον μπονγκα παλι ρολιστα τον έβγαλες σαν τον Χειζ την ανοιξη :mrgreen:

Ο Γιαμπου 5άρι ειμαι για Ευρώπη, ξεκάθαρα, δεν έχει σχέση σε σωματοδόμηση με τον παίχτη που έφυγε, αν δεν το χεις παρακολουθήσει.

Ευτυχώς το παρήγορο για εμάς είναι ότι πήραμε ρολιστες μιας και είμαστε φουλ στους σταρ :mrgreen:

Μου αρέσει όταν τους βγάζεις λάθος σε φιτ γιατί συμβαίνει το αντίθετο :mrgreen: μην μου το αλλάξεις και χασω το γουρι ☘️

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:32 pm

Τον ναν τον πεταξε εκτος παιχνιδιου ο βεζενκοφ .

Οσο για το πρωταθλημα και το πεμπτο ματς την μιση δουλεια ο παναθηναικος την εκανε επιλεγοντας τον οσμαν αντι του χουαντσο καταργωντας απο μονος του το μονο πλεονεκτημα που ειχε απεναντι στον ολυμπιακο .

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:40 pm

Έτσι όπως κινείται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή στην αγορά, ψιλοϋποτονικά, δείχνει σαν να ψάχνει έναν τουίνερ στο 3-4 με καλή αμυντική συμπεριφορά και τίμιο σουτ παρά δύο παίκτες. Η περίπτωση του Χεζόνια φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι και εντελώς άστοχη γιατί αυτό που χρειάζεται το ρόστερ είναι ένα καλό πολυεργαλείο και όχι έναν παίκτη με αθλητικό εγωισμό και απαίτηση να παίρνει πολλά σουτ. Τέτοιοι υπάρχουν (π.χ. Ντόρσεϊ) δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερους.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:43 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Έτσι όπως κινείται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή στην αγορά, ψιλοϋποτονικά, δείχνει σαν να ψάχνει έναν τουίνερ στο 3-4 με καλή αμυντική συμπεριφορά και τίμιο σουτ παρά δύο παίκτες. Η περίπτωση του Χεζόνια φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι και εντελώς άστοχη γιατί αυτό που χρειάζεται το ρόστερ είναι ένα καλό πολυεργαλείο και όχι έναν παίκτη με αθλητικό εγωισμό και απαίτηση να παίρνει πολλά σουτ. Τέτοιοι υπάρχουν (π.χ. Ντόρσεϊ) δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερους.
Αμα φύγει ο ντορσει ίσως να είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Και να είναι ιδανική λύση.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:45 pm

kein έγραψε:
Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:18 pm

Κανεναν δεν εβγαλα αχρηστο. Λεω οτι ο Σορτς ειναι παικταρας και ο Φρανσισκο ενας καλυτερος Σορτς αλλα οχι το φιτ που ταιριαζει στα δικα μου ματια. Αλλα ηταν η καλυτερη διαθεσιμη επιλογη(αυτο το εγραψα καινπριν τον κλεισετε.

Για τον Μπαντιο τα εχω πει πριν τον παρετε. Καλα αυτον τον θεωρω αχρηστο :mrgreen:

Και ο Μπονγκα δεν ειναι παικταρας αλλα ενας πολυ καλος ρολιστας(τα ιδια ελεγα και οταν αλουστηκε για Ολυμπιακο)

Ο Γιαμπουσελε παικταρας ειναι αλλα οχι πενταρι και σιγουρα στο 4 θα παιξει εν τελει σε εσας.

Ειναι σαν να λεω εχουμε και εμεις παικταραδες και να βαζω και τον Γουορντ μεσα που ειναι ενας ποκυ καλος ρολιστας. Τωρα απο εκει και περα μπορει να ειμαι biased (πολυ πιθανον :mrgreen: )
Ο Φρανσίσκο δεν έχει καμία σχέση με τον Σορτς αγωνιστικά και σε σωματικά προσόντα και εμπειρία. Ο Φρασνσίσκο είναι φιτ εξαιρετικό σε σχέση με τον Σορτς με βάση το ρόστερ.

Ο Γιαμπου 5άρι ειμαι για Ευρώπη, ξεκάθαρα, δεν έχει σχέση σε σωματοδόμηση με τον παίχτη που έφυγε, αν δεν το χεις παρακολουθήσει.

Ευτυχώς το παρήγορο για εμάς είναι ότι πήραμε ρολιστες μιας και είμαστε φουλ στους σταρ :mrgreen:

Μου αρέσει όταν τους βγάζεις λάθος σε φιτ γιατί συμβαίνει το αντίθετο :mrgreen: μην μου το αλλάξεις και χασω το γουρι ☘️
Ειδες για σας δουλευω

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:49 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:27 pm
basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:16 pm
ναι αλλα σου εβγαλε και εκτος παιχνιδιου τον ναν..τον μονο που κακα τα ψεματα θα μπορουσε να γυρισει τον 5ο τελικο.καλος και ο τολιοπουλος αλλά μολις αποβληθηκε ο ναν τελειωσαν ολα.δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα μεσα στο σεφ με μπροσταρη τον τολιοπουλο οσο φιλοτιμο και αν ειναι το παιδι.οποτε ο ταιρικ εβαλε το χερακι του εστω και εμμεσως :D :roofl: :cool:
Εγώ θα έλεγα: αποβλήθηκε ο Ναν και λίγο έλειψε να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Αυτός ο Ναν (και γενικά, ο περσινός Ναν) είναι καταστροφή για την ομάδα του.
δεν συμφωνω...αν δεν ηταν ο ναν ο παναθηναικος ουτε πλει οφφ δεν εμπαινε σε καμια χρονια.ο ναν ηταν ο τελευταιος που εφταιγε περσι.και γενικως ακομα και μην βλεπεται ο φουρνιε,ο ναν κλπ χωρις αυτους δεν θα παρεις τετοιο ματς.ο τολιοπουλος τα εβαζε καποια στιγμη αλλά στο τελος εχασε 2-3 κρισιμοτατα τριποντα.
δεν μπορεις να χαρακτηρισεις καταστροφη εναν παικτη που υπηρχαν στιγμες που παλευε μονος του μεσα στην χρονια.ας κανει και 15 μλκιες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basilis_.kts την Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

αυτό που χρειάζεται το ρόστερ είναι ένα καλό πολυεργαλείο και όχι έναν παίκτη με αθλητικό εγωισμό και απαίτηση να παίρνει πολλά σουτ. Τέτοιοι υπάρχουν (π.χ. Ντόρσεϊ) δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερους.
ε ναι. ειδικά σε μια ομάδα ρόλων όπως ο Ολυμπιακός.

θεωρώ ότι έχουμε φτάσει στο ανώτατο όριο εγωισμού που μπορεί να αντέξει αυτή η ομάδα.

καλοί οι "όλοι οι καλοί χωράνε" αλλά θα πρέπει να το θέλουν και οι ίδιοι για να χωρέσουν.

ας το δούμε και πρακτικά : ο Φουρνιέ, αν και ο καλύτερος όλων, δέχτηκε πέρυσι να έρχεται από τον πάγκο επειδή δε τραβούσε η ομάδα.

ο Ντόρσεϊ θα το δεχόταν; ο Σάσα; ο Μίλου το δεχόταν 3 χρόνια αδιαμαρτύρητα αλλά μόλις τελείωσε το συμβόλαιο του συμφώνησε με την Αρμάνι και θα ήταν εκεί τώρα αν δε τραυματιζόταν ο Φαλ.

ο Χεζόνια αν του ζητούσε κάτι τέτοιο ο Μπαρτζώκας θα ήταν στον Ευαγγελάτο το ίδιο απόγευμα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:51 pm

Christofis έγραψε:
kein έγραψε:

Ειδες για σας δουλευω
Αυτό λέω ! Θάψε εσυ το ρόστερ να αλλάξει η τύχη μας :mrgreen: :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:54 pm

Δε μοιάζουν ως παίκτες ο Σορτς με τον Φρανσίσκο

Η βασική τους διαφορά είναι το σουτ και το off ball παιχνίδι.Ο ένας δε το έχει καθόλου είναι καθαρός floor general με κακό σουτ ,ο άλλος είναι ένας scoring first point guard με 40 % 3π σε 250 προσπάθειες φέτος.Ο Φρανσίσκο μπορεί να συνυπάρξει με 2ο χειριστή επειδή απειλεί πολύ περισσότερο ως σουτερ (έγινε και φέτος με Γκος) και δε νοείται να τον παίξεις under,o Shorts χωρίς τη μπάλα...δεν...

Επίσης ο Φρανσισκο είναι 1,85 είναι κοντός για μπασκετμπολιστας.....Ο Shorts είναι κοντός....γενικώς :lol:

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:01 pm

yawn.brigade έγραψε:
αυτό που χρειάζεται το ρόστερ είναι ένα καλό πολυεργαλείο και όχι έναν παίκτη με αθλητικό εγωισμό και απαίτηση να παίρνει πολλά σουτ. Τέτοιοι υπάρχουν (π.χ. Ντόρσεϊ) δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερους.

θεωρώ ότι έχουμε φτάσει στο ανώτατο όριο εγωισμού που μπορεί να αντέξει αυτή η ομάδα.

καλοί οι "όλοι οι καλοί χωράνε" αλλά θα πρέπει να το θέλουν και οι ίδιοι για να χωρέσουν.

ας το δούμε και πρακτικά : ο Φουρνιέ, αν και ο καλύτερος όλων, δέχτηκε πέρυσι να έρχεται από τον πάγκο επειδή δε τραβούσε η ομάδα.

ο Ντόρσεϊ θα το δεχόταν; ο Σάσα; ο Μίλου το δεχόταν 3 χρόνια αδιαμαρτύρητα αλλά μόλις τελείωσε το συμβόλαιο του συμφώνησε με την Αρμάνι και θα ήταν εκεί τώρα αν δε τραυματιζόταν ο Φαλ.

ο Χεζόνια αν του ζητούσε κάτι τέτοιο ο Μπαρτζώκας θα ήταν στον Ευαγγελάτο το ίδιο απόγευμα.
απλα υπαρχει μια διαφορα πιστευω...ο φουρνιε δεχτηκε να ερχεται απο τον παγκο γιατι εχει βγαλει εκατομμυρια απο το νβα,εχει διακρισεις με την εθνικη ως σταρ και ειχε αποδειξει ακομα και στον ημιτελικο με μονακο περι τινος προκειται.κοινως δεν ειχε να αποδειξει τιποτα σε κανεναν.γι αυτο και δεν ζηταει 5εκ πχ
αντιθετα ο μιλουτινοφ ηταν αλλη περιπτωση.ηθελε να φυγει οχι γιατι ηταν 2ος αλλά γιατι θεωρουσε πως αδικουνταν που ηταν 2ος.εβλεπε την αποδοση του φαλ και πιστευω ειχε νευριασει καθως ελεγε πως εγω μπορω να παιξω πολυ καλυτερα και το απεδειξε.δεν ειχε μπροστα του εναν prime ταβαρεζ ας πουμε ωστε να πει οτι ειναι καλυτερος απο μενα και οκ εγω για 2ος ειμαι.
ειναι διαφορετικες περιπτωσεις

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:11 pm

kein έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ειδες για σας δουλευω
Απο την αλλη εχω θαψει Χολμς και Γιουρτσεβεν οταν ακουγονταν διθυραμβοι :banana:

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:14 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:11 pm
kein έγραψε:

Απο την αλλη εχω θαψει Χολμς και Γιουρτσεβεν οταν ακουγονταν διθυραμβοι :banana:
συναδελφε[κι εγω γιατρος ειμαι :D ] εχεις κανενα νεο για γουοκαπ,μεταγραφη?κατι που να κινειται τελος παντων

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:18 pm

kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:43 pm
Αμα φύγει ο ντορσει ίσως να είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Και να είναι ιδανική λύση.
Βιάζεσαι αρκετά. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του '27 ή λίγο πιο πριν, μετά το μισό της ερχόμενης σεζόν με μια πιθανή ανανέωση/αναπροσαρμογή. Κάτσε να δούμε πως θα κυλήσει η χρονιά.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:19 pm

basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:01 pm
yawn.brigade έγραψε:

απλα υπαρχει μια διαφορα πιστευω...ο φουρνιε δεχτηκε να ερχεται απο τον παγκο γιατι εχει βγαλει εκατομμυρια απο το νβα,εχει διακρισεις με την εθνικη ως σταρ και ειχε αποδειξει ακομα και στον ημιτελικο με μονακο περι τινος προκειται.κοινως δεν ειχε να αποδειξει τιποτα σε κανεναν.γι αυτο και δεν ζηταει 5εκ πχ
αντιθετα ο μιλουτινοφ ηταν αλλη περιπτωση.ηθελε να φυγει οχι γιατι ηταν 2ος αλλά γιατι θεωρουσε πως αδικουνταν που ηταν 2ος.εβλεπε την αποδοση του φαλ και πιστευω ειχε νευριασει καθως ελεγε πως εγω μπορω να παιξω πολυ καλυτερα και το απεδειξε.δεν ειχε μπροστα του εναν prime ταβαρεζ ας πουμε ωστε να πει οτι ειναι καλυτερος απο μενα και οκ εγω για 2ος ειμαι.
ειναι διαφορετικες περιπτωσεις
όπως και να 'χει ο Χεζόνια δεν είναι τέτοιος τύπος και το να ελπίζουμε ότι θα τον αλλάξει ο Μπαρτζώκας είναι ουτοπικό, εκτός κι αν κάνει μεταμοσχεύσεις εγκεφάλου :D

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:22 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:02 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 11:18 pm
Έγινε πολύ δυνατός ο παο και τώρα δεν έχει απλά το μεγαλύτερο μπατζετ όπως πέρσι έχει φτιάξει και λειτουργικό ρόστερ two way . Οκ το 5 του συνεχίζει να είναι ύποπτο αν δεν γυρίσει πολύ καλύτερος ο λεσορ

Να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς στο 3-4..άμα θα μας κάτσει καμία καλή περίπτωση.. κανα κόψιμο Ντιαλό τα Χριστούγεννα πχ.. κανας χεζονια από σπόντα ..
Θεωρώ ότι το ρόστερ του ΠΑΟ είναι δύο σκάλες πάνω από το δικό μας. Ούτε εγώ ήμουν φαν του Φρανσίσκο, αλλά εδώ μιλάμε για υπερομάδα με δύο star παίκτες σε κάθε θέση (πλην του πέντε). Άμα δεν ενισχυθούμε σοβαρά δεν μας βλέπω καλά.
Θυμάμαι να γίνονται ποστς ενάντια σε όσους ήθελαν Άλφα Ντιαλό γιατί... πόσο σταρ πάουερ να χωρέσει σε μια 5άδα... τώρα φοβόμαστε τους 2 σταρ σε κάθε θέση του παο...(?) Οι τελευταίοι που θα έπρεπε να φοβόμαστε το οτιδήποτε είμαστε εμείς.
Έχουμε τους παίκτες, έχουμε το νόου χάου, έχουμε τον Μπαρτζώκα που μας έχει πάει φάιναλ φορ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και με μπάτζετ απο 10εκ μεχρι 30εκ.

Με κρότο θα πέσει :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”