Ο Φρανσίσκο δεν έχει καμία σχέση με τον Σορτς αγωνιστικά και σε σωματικά προσόντα και εμπειρία. Ο Φρασνσίσκο είναι φιτ εξαιρετικό σε σχέση με τον Σορτς με βάση το ρόστερ.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:18 pmΚανεναν δεν εβγαλα αχρηστο. Λεω οτι ο Σορτς ειναι παικταρας και ο Φρανσισκο ενας καλυτερος Σορτς αλλα οχι το φιτ που ταιριαζει στα δικα μου ματια. Αλλα ηταν η καλυτερη διαθεσιμη επιλογη(αυτο το εγραψα καινπριν τον κλεισετε.
Για τον Μπαντιο τα εχω πει πριν τον παρετε. Καλα αυτον τον θεωρω αχρηστο![]()
Και ο Μπονγκα δεν ειναι παικταρας αλλα ενας πολυ καλος ρολιστας(τα ιδια ελεγα και οταν αλουστηκε για Ολυμπιακο)
Ο Γιαμπουσελε παικταρας ειναι αλλα οχι πενταρι και σιγουρα στο 4 θα παιξει εν τελει σε εσας.
Ειναι σαν να λεω εχουμε και εμεις παικταραδες και να βαζω και τον Γουορντ μεσα που ειναι ενας ποκυ καλος ρολιστας. Τωρα απο εκει και περα μπορει να ειμαι biased (πολυ πιθανον)
Τον μπάντιο τον έβγαλες άχρηστο ΟΚ, τουλαχιστον το μαρτυράς
Τον μπονγκα παλι ρολιστα τον έβγαλες σαν τον Χειζ την ανοιξη
Ο Γιαμπου 5άρι ειμαι για Ευρώπη, ξεκάθαρα, δεν έχει σχέση σε σωματοδόμηση με τον παίχτη που έφυγε, αν δεν το χεις παρακολουθήσει.
Ευτυχώς το παρήγορο για εμάς είναι ότι πήραμε ρολιστες μιας και είμαστε φουλ στους σταρ
Μου αρέσει όταν τους βγάζεις λάθος σε φιτ γιατί συμβαίνει το αντίθετο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο