Εγω δεν αναλυω το λογο. Μπορει να ηταν οι τραυματιαμοι, μπορει οτι ηταν ντεφορμε παικτες κλειδια, μπορει η κακη προετοιμασια λογωΑυστραλιας. Σημασια εχει οτι δεν επαιξε καλο μπασκετ και αυτο εχει φερει την απαξιωση που για μενα εν μερει ειναι λαθος χωρις να τον εχω σε ιδιατερη εκτιμησηBillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:06 pmΓια μένα σε αυτό που λες για "κακό μπάσκετ", έπαιξαν ρόλο περισσότερο οι πολλοί τραυματισμοί που δεν άφησαν ποτέ την ομάδα να βρει έναν σταθερό ρυθμό, παρά κάποια ανικανότητα του Αταμάν. Ξέρω βέβαια ότι οι περισσότεροι διαψωνούν με αυτή την άποψη, αλλά την καταθέτω εκ νέου.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:59 pm
Και αυτο ισχυει σιγουρα. απλα η απαξιωση για τον Αταμαν νομιζω ειναι ξεκαθαρα για το μπασκετ που επαιξε φετος και οτι εχασε τα αποδυτηρια. Κατα τα αλλα τα αποτελεσματα του ειναι περα για περα ικανοποιητικα για να θεωρηθεί επιτυχημενη. Να θυμισω οτι ο Λάσο που θεωρεται ο κορυφαιος κοουτς της τελευταιας 20ετιας στη Ρεακ του πηραν 5-6 χρονια να παρει ευρωλιγκα ενω και ο Ζοτς στην Φενερ πηρε 1 σε μια πενταετια ή τωρα ο Μπαρτζωκας 1 σε μια πενταετια.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος η απαξίωση –και εννοώ την απαξίωση και τον μηδενισμό ως νοοτροπία γενικά, όχι μόνο προς στον Αταμάν.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:16 pmΕγω δεν αναλυω το λογο. Μπορει να ηταν οι τραυματιαμοι, μπορει οτι ηταν ντεφορμε παικτες κλειδια, μπορει η κακη προετοιμασια λογωΑυστραλιας. Σημασια εχει οτι δεν επαιξε καλο μπασκετ και αυτο εχει φερει την απαξιωση που για μενα εν μερει ειναι λαθος χωρις να τον εχω σε ιδιατερη εκτιμησηBillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:06 pm
Για μένα σε αυτό που λες για "κακό μπάσκετ", έπαιξαν ρόλο περισσότερο οι πολλοί τραυματισμοί που δεν άφησαν ποτέ την ομάδα να βρει έναν σταθερό ρυθμό, παρά κάποια ανικανότητα του Αταμάν. Ξέρω βέβαια ότι οι περισσότεροι διαψωνούν με αυτή την άποψη, αλλά την καταθέτω εκ νέου.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
εχω μερικους μηνες που τελειωσα γιαννενα και καταγωγη απο λαρισα...ειδικοτητα δεν εχω επιλεξει ακομα και ψαχνομαι ακομαChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:32 pm@basilis_.kts
Αληθεια τι ειδικοτητα εισαι και που βρισκεσαι;
Για τον Γουοκαπ εται οπως ειναι τα πραγματα μενει. Δεν υπαρχει κατι καινουργιο
και με τις αναμονες
να σαι καλα που απαντησες doc
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντε καλη αρχη στην σταδιοδρομια σου . Φιλικη συμβουλη. Διαλεξε αυτο που σου αρεσει και ασε τις αναμονες. Ξερω πολυ κοσμο που το εκανε και τωρα το μετανιωνει. Αν χρειαστει βγες εξω εγω το εκανα και τελειωσα μια ειδικοτητα που αλλοι την τελειωνουν στα 45 ενω εγω την τελειωσα στα 33. Αν δεν μπορεις να βγεις εξω βρες εναν ιδωτη να τον βοηθας ωστε να βγαλεις τα προς το ζειν μεχρι να ανοιξει η θεση σου. Ακομη και απο αυτο δεν θα χασεις τελικα καθως καθε εμπειρια ειναι σημαντικη και ας νιωσεις οτι μπορει να κανεις το χαμαλικι. Ειδικα αν σε ενδιαφερει χειρουργικη ειδικοτητα.basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:37 pmεχω μερικους μηνες που τελειωσα γιαννενα και καταγωγη απο λαρισα...ειδικοτητα δεν εχω επιλεξει ακομα και ψαχνομαι ακομαChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:32 pm@basilis_.kts
Αληθεια τι ειδικοτητα εισαι και που βρισκεσαι;
Για τον Γουοκαπ εται οπως ειναι τα πραγματα μενει. Δεν υπαρχει κατι καινουργιο
και με τις αναμονες
να σαι καλα που απαντησες doc![]()
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και να σαι καλα κι εσυ σε οτι κανεις...το ψαχνω γενικως να συνδυασω οτι μπορω.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:45 pmΑντε καλη αρχη στην σταδιοδρομια σου . Φιλικη συμβουλη. Διαλεξε αυτο που σου αρεσει και ασε τις αναμονες. Ξερω πολυ κοσμο που το εκανε και τωρα το μετανιωνει. Αν χρειαστει βγες εξω εγω το εκανα και τελειωσα μια ειδικοτητα που αλλοι την τελειωνουν στα 45 ενω εγω την τελειωσα στα 33. Αν δεν μπορεις να βγεις εξω βρες εναν ιδωτη να τον βοηθας ωστε να βγαλεις τα προς το ζειν μεχρι να ανοιξει η θεση σου. Ακομη και απο αυτο δεν θα χασεις τελικα καθως καθε εμπειρια ειναι σημαντικη και ας νιωσεις οτι μπορει να κανεις το χαμαλικι. Ειδικα αν σε ενδιαφερει χειρουργικη ειδικοτητα.basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:37 pm
εχω μερικους μηνες που τελειωσα γιαννενα και καταγωγη απο λαρισα...ειδικοτητα δεν εχω επιλεξει ακομα και ψαχνομαι ακομα
και με τις αναμονες
να σαι καλα που απαντησες doc![]()
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάποιος από την παρέα μας δεν είναι τον 4ο και 5ο τελικό και πόσο επιδραστικός είναι ο Ισπανός.Djole77 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:28 pmΣιγά την διαφορά που θα έκανε ο χουαντσο. Ένας μέτριος παίκτης είναι που έχει φάει και αρκετό overhype από τους Παναθηναϊκούς. Φέτος βέβαια το μόνο που θα φάει είναι ο πάγκοςcoach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:32 pmΤον ναν τον πεταξε εκτος παιχνιδιου ο βεζενκοφ .
Οσο για το πρωταθλημα και το πεμπτο ματς την μιση δουλεια ο παναθηναικος την εκανε επιλεγοντας τον οσμαν αντι του χουαντσο καταργωντας απο μονος του το μονο πλεονεκτημα που ειχε απεναντι στον ολυμπιακο .![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο