Συμφωνώ αρκετά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρίσκεται στο ενδιάμεσο του φασματος perimeter-rim protector μεταξυ Θανάση και Κώστα Ατεντοκούνμπο.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 12:17 pmO Ndiaye είναι ένας high energy forward με limited επιθετικο ταλέντο. Τόσο απλά.
Σκοραρει μόνο με κάρφωμα (κάθε είδους,transition,alley hoop,baseline cut) και το βασικό του προσόν είναι το μήκος του και η αθλτικοτητα του (κι ο τι αυτό συνεπάγεται αμυντικα).Τουτέστιν rimprotection κ κλεψίματα.Υστερει στην αμυνα στο ποστ λόγω δύναμης κ στις περιστροφές (βελτιώνεται αυτό)
Για τον συγκεκριμένο ρόλο δε μου φαίνεται κακή επιλογή (άλλωστε το επιθετικο βαρος εχει μετατοπιστει στη backcourt φτος με high usage παικτε) με περιορισμένο ρόλο στην επίθεση κ συγκεκριμένο ρόλο στην αμυνα .Δε νομίζω πως θα είναι για παραπάνω από 10(15 στο τσακίρ κεφι) λεπτά διότι ίσως θα δημιουργείται μετά θέμα επιθετικα μετά.Η επιθετικη ανυπαρξία (ειδικά στο σουτ κ το creation) θα δημιουργήσει αυξημένη πίεση στη περιφέρεια .
Εντάξει τα περι κλεψιματος ,αποκάλυψης κλπ οκ νομιζω ειναι υπερβολες
Υγ και τα my way κλπ δε νομίζω ευσταθούν.500 κ buy out κ 1,2 εκ θα δώσει ο ολυμπιακος για έναν πιο μακρύ Θανάση(στα καλα του) ουσιαστικά. Δεν είναι λιγα
Για μένα ξεκάθαρη κίνηση να ματσάρει Χέιζ-Ντέιβις και Μπόνγκα στην άμυνα. Συν ότι μαζι με Μιλου ή Τζόουνς θα είμαστε τοπ στο επιθετικό ριμπάουντ κάτι που μπορεί σε ένα βαθμό να αντισταθμίσει την απώλεια του spacing.
Επίσης μπορεί να είναι και (situational) 3ο 5αρι στους τελικούς λόγω του περιορισμού των ξένων.
Αν και στο post θα έχει πρόβλημα με όλα τα 5αρια του ΠΑΟ. Ίσως μια λύση θα ήταν να παίζει deny τον ψηλό και να έχεις τον ΠΑΠ να έρχεται να καλύψει απ την αδυνατη πλευρά. Αλλά εκεί ο ΠΑΟ θα ψάξει την έξτρα πάσα. Εχει Ζέλικο πλέον.
Τέσπα θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος, ειδικά αν πάρουμε και τοπ 3-4αρι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο