Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 13, 2026 11:44 am

Μάγκες, οι μεταγραφές του Θρύλου είναι σαν τις αναταράξεις του αεροπλάνου: ανησυχούν οι επιβάτες (οπαδοί), αλλά για τον πιλότο (Μπαρτζώκας) είναι μια άλλη μέρα στο γραφείο.

Ηρεμήστε, μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε και πάλι στο φάιναλ φορ. Again and again and again and again and again and again....

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 13, 2026 11:45 am

Rolf έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 9:29 am
Christofis έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 1:07 am
Δυο παικτες θα παρουμε. ΔΥΟ.
Ας το γραψω ακομη μια φορα μετα τις αλλες 100 που το χω πει. Αυτη την φορα ισως το εμπεδωσουν καποιοι.
Καλά, αυτό μπορεί να στο πει και ένα μικρό παιδί 1+1 κάνουν 2. Το ότι υπάρχει έλλειψη στο «4», πίσω από τον Σάσα, και στο «3», πίσω από Γουόρντ και Παπ, είναι κάτι προφανές. Δεν χρειάζεται να είσαι insider για να το διαπιστώσεις.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο διδακτικός και κάπως υπεροπτικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται αυτά, μαζί με το συνεχές «εγώ σας το είπα», ενώ στην πράξη δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται σχεδόν τίποτα από όσα παρουσιάζονται ως πληροφορίες.

Για τον Εντιαγέ δεν γνώριζα κάτι. Το μόνο που έχω μάθει και έχω γράψει μέχρι τώρα αφορά τον Χεζόνια, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.
Σωστός ! Τα ίδια ακριβώς έγραφα νωρίτερα. Όταν κάποιος είναι "insider" ή "απλός κομιστής πληροφοριών από 'μεσα' " , ε τότε είναι λογικό και να κρίνεται από τα άλλα μέλη , ειδικά αν δεν πετυχαίνει τίποτα εκτός από τα προφανή. Δεν είναι κακό κάποιος να έχει λάθος πληροφορίες, συμβαίνει, αλλά να συνεχίζει να γράφει με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο, είναι εντελώς άκυρο. Κάπου να υπάρχει και ένα μέτρο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 13, 2026 11:50 am

tarp7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 8:18 am
Rivers15 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 3:09 am
Τα περισσοτερα αρνητικα σχολια στο φορουμ απορρεουν απο το οτι πολλοι περιμεναν πως θα παρουμε κανα τοπ ονομα για αλλαγη του Σασα.
Αν εξαιρεσεις το σουτ (που προσωπικα με χαλαει), ο Ντιαγιε δεν ειναι κακος παικτης. Επισης ειναι 27 χρονων με περιθωρια βελτιωσης. Και για αρχη, δεν νομιζω πως ερχεται για να παιζει πανω απο 15 λεπτα anyway.
Το αν θα ανταποκριθει στη μεταβαση σε αυτο το level και αν θα κολλησει με την υπολοιπη ομαδα μενει να φανει. Αλλα το προβλημα της χημειας θα υπηρχε με τον οποιονδηποτε ειτε λεγοταν Μιροτιτς ή Μετου ή Ντιαγιε.
Ο Ολυμπιακος στο μπασκετ τα τελευταια 5 χρονια κανει πρωταθλητισμο χωρις να εχει 10 τοπ ονοματα στο ροστερ του και δεν νομιζω πως θα αλλαξει αυτο στο αμεσο μελλον.
Κατα τα λοιπα, πιστευω θα αποκτηθει αλλο ενα forward μεχρι το Νοεμβρη αλλα δεν πιστευω πως θα διατεθουν πανω απο 2-2.50 μυρια για τετοια μεταγραφη, εκτος αν υπαρξει κανα απροοπτο (χτυπα ξυλο).
Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουμε πολλά λεφτά για το αναπληρωματικό τεσσάρι για να παίζει 10-12 λεπτά και σωστά κατά τη γνώμη μου. Άλλο που πέρυσι τα έδωσαν όλα οι αγγελόπουλοι ήταν και το φ4 στο οακα. Φέτος γενικά βλέπουμε πιο σφιχτή πολιτική για διάφορους λόγους, κάτι που ήταν αναμενόμενο.
Δεν ξέρω πόσο αναμενόμενο ήταν γιατί οι περισσότεροι μας έλεγαν για "εκτόξευση " λόγω ΣεΦ λόγω χορηγιών ή και Τσάκου αλλά η πράξη όντως δείχνει επιστροφή σε my way

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Αύγ 13, 2026 11:53 am

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 11:20 am
steph.larry έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 10:55 am
@Dimmitz νομίζω πως ακόμα και αν δεν δώσουμε σημασία σε τίποτα άλλο και απλώς αναλογιστούμε ότι όπως έγραψε ο @SbioTech, ο N'Diaye ήταν στην αγορά κανά μήνα πριν και ανανέωσε με Βιλερμπάν και δεν ασχοληθήκαμε, ενώ πάμε τώρα και σκάμε και buyout, ε αυτό και μόνο δείχνει κίνηση έκτακτου μπαλώματος (αν δε σου αρέσει η λέξη πανικός) και όχι κίνηση κατόπιν στόχευσης.

Τώρα τα άλλα επιχειρήματα σου τα ακούω, αλλά έχω σοβαρές διαφωνίες. πχ:

- Δεν γίνεται να μην έχουν σημασία οι βολές ειδικά σε τέτοιον παίχτη. Πόσα φάουλ θα του κάνουν στο fast break που είναι και δυνατός εκεί, μόνο και μόνο για να τον κόβουν και να τον στέλνουν στη γραμμή;
- Καλός on ball αμυντικός είναι επειδή έχει μακρυά χέρια και μπορεί να τα τοποθετήσει καλά, όμως αν τον παίξει κάποιος με πλάτη, θα τον βάζει μέσα στα καλάθια για πλάκα. Ευτυχώς το post παιχνίδι από το 4 δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά πλέον, ακόμη και αν η ευρωλίγκα έχει ακόμα παίχτες ικανότατους σε αυτό.
- Στην πεντάδα με CMM-Montero-Φουρνιέ-N'Diaye -ένα από τα πεντάρια μας που λες ως παράδειγμα, έχεις να απειλούν από μακρυά ο Φουρνιέ και ο Montero, δηλαδή δεν ρισκάρεις να αφήσεις αυτούς ελεύθερους. Σταθερός τρίτος πόλος στο σουτ δεν υπάρχει, ο CMM θα είναι με τη μέρα του. Άσχημο δεν το λες, αλλά δεν θεωρώ ότι θα ανοίγει τόσο εύκολα το γήπεδο για τα όργια σε pick n roll, transition και alley-hoop που αναφέρεις.

Φυσικά δεν με ενδιαφέρει να έχω δίκιο, μακάρι να είμαι σε όλα λάθος και να ρολάρει η ομάδα όπως πρέπει επιθετικά. Απλώς όπως είμαστε τώρα, αυτό θεωρώ πως δε θα γίνει άμεσα και χωρίς προσφαφαιρέσεις παιχτών μέσα στη σεζόν.
Δεν ήταν στην αγορά ο Ndaye. Μην γράφετε ανακρίβειες. Ηταν ο μόνος παίκτης από την ASVEL που θα έμενε στο νέο ρόστερ. Από που προκύπτει αυτή η πληροφορία ότι ήταν ελεύθερος;

Οι άλλοι που αναφέρεις (Μπλόσομ, Κι και τα λοιπά) είτε δεν ήθελαν να έρθουν οι ίδιοι λόγω ρόλου είτε η ομάδα δεν ήθελε να δώσει μεγάλο συμβόλαιο για παίκτη που θα έχει περιορισμένο ρόλο (και καλά έκανε αν θες την γνώμη μου).

Σίγουρα δεν ήταν ο πρώτος στην λίστα, αλλά η κίνηση έχει πολύ λογική. Καμία σχέση με κίνηση πανικού όπως με Ντιλικινά τέλη Σεπτέμβρη όταν και τραυματίστηκε ο Έβανς.

Αν ο Μπι δεν ήθελε να φέρει παίκτη από NBA θα έκλεινε κάποιον από Ευρώπη περί τα μέσα Ιούλη στην χειρότερη. Απλά δεν του έκατσε ή θα πρέπει να περιμένει πολύ ακόμα (Οκτώμβρη - Νοέμβρη) οπότε επέλεγε να φέρει αυτόν ως ασφάλεια (περίπτωση Ντόντα Χολ πέρυσι που αποκτήθηκε ως δεύτερος και κατέληξε τρίτος).

Αν όλα πάνε καλά είτε ο παίκτης θα βγάλει μάτια και θα λέμε για το λαυράκι που ανακάλυψε ο Μπι είτε θα περιοριστεί σε ρόλο 7-10 λεπτών όπως ο Αντετοκουμπο στον ΠΑΟ να μπαίνει να δίνει ενέργεια και rim protection και θα έρθει ένας ακόμα που να πατάει στο 3-4.

Εντωμεταξύ λέτε ότι είναι επιθετικά ανύπαρκτος, αλλά μια χαρά 7 πόντους μ.ο, είχε πέρυσι στην ανύπαρκτη ASVEL.
Ανακρίβειες γιατί;

https://www.basketeurope.com/mbaye-ndia ... -lasvel-a/

8 Ιουλίου ανακοινώθηκε η επέκταση του με την Βιλερμπάν. Είχε συμβόλαιο εν ισχύ για τη σεζόν 2025-2026, όποτε αυτό πες να έληγε τέλη Ιουνίου(υποθέσεις κάνω); Αν αυτός είναι ο παίχτης που έχεις κυκλώσει, γιατί να μην πας 1, 2, 3 κτλ Ιουλίου στον ατζέντη του και να μπεις σφήνα στις συζητήσεις του με Βιλερμπάν για να τον πάρεις, ενδεχομένως χωρίς buyout; Αυτό είπε ο @SbioTech και αυτό λεώ και εγώ, που είναι το παράλογο;

Άρα ο παίχτης δεν ήταν στόχος εξαρχής, είναι λύση ανάγκης. Αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Επιτυχημένη ή αποτυχημένη, θα δείξει.

Το 7 πόντους μέσο όρο στην asvel με κοντά 25 λεπτά συμμετοχής, δεν λέει κάτι, επειδή ακριβώς μιλάμε για την χειρότερη ομάδα της περσινής λίγκας. Είδα και αρκετούς αφελείς τύπους στα social να συγκρίνουν τους αντίστοιχους πόντους που είχε ο Πίτερς στα 12-15 λεπτά συμμετοχής που έπαιρνε σε εμάς πέρυσι, και να βγάζουν τον Ν'Diaye οριακά καλύτερο lol

Λογική έχει η κίνηση να πάμε σε τέτοιου στυλ παίχτη, αλλά ότι πάμε αυτήν την εποχή σε ΑΥΤΟΝ τον παίχτη, δείχνει πιο πολύ ανάγκη παρά λογική. Έχει ενδεχομένως στρατηγικές βλέψεις για κάτι καλύτερο που μπορεί να έρθει, αυτό το δέχομαι.

7-10 λεπτά σε ρόλο energy bunny και αμυντικού hustler, είναι το καλύτερο που θα μας προσφέρει. Μακάρι ξαναλέω να έχω εγώ άδικο και εσύ και όσοι άλλοι λέτε πως θα βγει λίρα 100 δίκιο.

Εδώ θα είμαστε στο φόρουμ και θα σας πω και μπράβο. Πέρυσι άλλωστε τον Χολ στο 1ο μισό της σεζόν τον είχα για τη μεταγραφή-χρυσό βατόμουρο, αλλά στον 2ο γύρο ο παιχταράς έκανε στροφή 180 μοιρών και έβγαλε μάτια, ακόμη και αν εμφανίστηκε στο F4. Του έδωσα τα εύσημα για αυτό, δεν κρύφτηκα.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Αύγ 13, 2026 11:56 am

kite26 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 11:44 am
Μάγκες, οι μεταγραφές του Θρύλου είναι σαν τις αναταράξεις του αεροπλάνου: ανησυχούν οι επιβάτες (οπαδοί), αλλά για τον πιλότο (Μπαρτζώκας) είναι μια άλλη μέρα στο γραφείο.

Ηρεμήστε, μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε και πάλι στο φάιναλ φορ. Again and again and again and again and again and again....
Μου φαίνεται ότι τις μονές μέρες τα βλέπεις έτσι και τις ζυγές αλλιώς!!!
Δεν εξηγείται διαφορετικά! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 13, 2026 11:56 am

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 11:50 am
tarp7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 8:18 am

Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουμε πολλά λεφτά για το αναπληρωματικό τεσσάρι για να παίζει 10-12 λεπτά και σωστά κατά τη γνώμη μου. Άλλο που πέρυσι τα έδωσαν όλα οι αγγελόπουλοι ήταν και το φ4 στο οακα. Φέτος γενικά βλέπουμε πιο σφιχτή πολιτική για διάφορους λόγους, κάτι που ήταν αναμενόμενο.
Δεν ξέρω πόσο αναμενόμενο ήταν γιατί οι περισσότεροι μας έλεγαν για "εκτόξευση " λόγω ΣεΦ λόγω χορηγιών ή και Τσάκου αλλά η πράξη όντως δείχνει επιστροφή σε my way
Η λογική λέει ότι πάτε για μια ακόμα ΤΟΠ μεταγραφή από τα κοψίματα. Και τότε είναι μια χαρά και ακριβό το ροστερ. Μην ξεχνάς ότι φέτος τα έσοδα θα κάνουν βουτιά λόγω ΣΕΦ, που όπως δείχνει δεν θα είναι έτοιμο το χειμώνα, όπως αρχικά ακουγόταν. Αν φέρετε έναν Ντιαλο ή έναν Χεζονια, που ενδέχεται να μείνουν ελεύθεροι στην πορεία, θα είσαστε κομπλέ. Μέχρι τότε ο Εντιαγιέ είναι μαξιλάρι ασφαλείας.

Kostas89

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:01 pm

Joseph McIntyre Montero Dorsey fournier ward pap veze ndiaye milu jones hall 12αδα χωρίς walkup αν μπει ο walkup ποιος θα βγει; Ο Παπ ή ο Joseph και αν έρθει και άλλος forward τρελοMario ή diallo όπως λένε μερικοί ποιος θα βγεί; Θεωρώ το roster έκλεισε μάγκες 12αδα κατεβάζουμε όχι 18αδα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:07 pm

Kostas89 έγραψε:
Joseph McIntyre Montero Dorsey fournier ward pap veze ndiaye milu jones hall 12αδα χωρίς walkup αν μπει ο walkup ποιος θα βγει; Ο Παπ ή ο Joseph και αν έρθει όπως λέτε και άλλος forward τρελοMario ή diallo όπως λένε μερικοί ποιος θα βγεί; Θεωρώ το roster έκλεισε μάγκες 12αδα κατεβάζουμε όχι 18αδα
Εγώ (εντελώς υποκειμενική άποψη) πιστεύω η κίνηση αυτή (Εντιαγιέ) φανέρωσε την πιθανή φυγή του Ουόκαπ. Kαι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για εσάς. Μπορεί να μοιραστούν καλύτερα οι χρόνοι στην περιφέρεια και υπαρχει χώρος για έναν παίχτη 3 ή 3/4 από το πάνω πάνω ράφι, χωρίς να ανησυχείτε για το usage.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:09 pm

Kostas89 έγραψε:
Joseph McIntyre Montero Dorsey fournier ward pap veze ndiaye milu jones hall 12αδα χωρίς walkup αν μπει ο walkup ποιος θα βγει; Ο Παπ ή ο Joseph και αν έρθει όπως λέτε και άλλος forward τρελοMario ή diallo όπως λένε μερικοί ποιος θα βγεί; Θεωρώ το roster έκλεισε μάγκες 12αδα κατεβάζουμε όχι 18αδα
Πέρυσι όταν ήταν όλοι υγιείς δεν κοβόταν παίκτης/-ες από τη 12άδα; Θωμάς, Τζόζεφ, Νιλικίνα, Ντόρσει, Φουρνιέ, Γουορντ, Παπ, Βεζέ, Πίτερς, Χολ, Μίλου, Ταιρίκ + Σακ, Μόρις

Φέτος θα είναι και πιο απαιτητική η GBL. Γιατί να μην κόβονται (όταν είναι όλοι υγιείς) εναλλάξ δύο εκ των Τζόζεφ, Παπ, Χολ, Ndiaye; Βάλε μικροτραυματισμούς, conditioning, ξεκούραση Φουρνιέ που ίσως θέλει να αποφύγει ένα ταξίδι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Πέμ Αύγ 13, 2026 12:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:10 pm

είναι κάτι που μένει να δούμε το κατά πόσο η καθυστέρηση του ΣΕΦ θα επηρεάσει το μπάτζετ της ομάδας. στις αρχές Ιουνίου έλεγε ο Μπαφές ότι αναμένεται να μπούμε τέλη Νοέμβρη ενώ τώρα το νωρίτερο που ακούγεται είναι ο Φεβρουάριος ενώ είναι πιθανό να χαθεί όλη η σεζόν.

σε κάθε περίπτωση η γνώμη μου παραμένει η ίδια, ότι ο μόνος παίκτης που αξίζει να γίνει υπέρβαση για να έρθει είναι ο Ντιαλό.

το ρόστερ σούπερ είναι και τώρα και από τα πιο ακριβά της Ευρωλίγκας, απορώ με όσους μιλάνε για my way.

ένα 3-4άρι με σουτ και σχετικά χαμηλό usage χρειαζόμαστε και τίποτα άλλο.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:13 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 9:34 am
Σε όσους είναι ικανοποιημένοι γιατι παίρνουμε έναν μακρύ παικτη με γρήγορα ποδια (το ακουω) να θυμίσω οτι:

1. Ο Μαμαντι Ντιακιτε ηταν ελεύθερος, με 2.23 wingspan, 34% στο τρίποντο στην ΕΛ, 38% ACB (με εξαιρετική μηχανικη), μηχανή καρφωμάτων, 85% στις βολες. Ελεύθερος!!! Και αυτός δεν είχε θεμα με το Σασα, πηγε σε μια ομαδα με 3-4 τεσσαρια και αλλα τοσα 5αρια

2. Ο ιδιος, ηταν στην ομαδα που προσπαθεί να παρει Γουοκαπ, οπότε υπηρχε leverage να τον πάρουμε.

3. Ο ιδιος Ο Εντζάι (ή οπως τον λενε) ηταν Ελεύθερος 1 μηνα πριν

Αρα ξεκάθαρα είναι κινηση πανικού και καμιά σχέση με σχεδιασμό. Είναι παραδοχή οτι για άλλον ενα Ιούλιο τα κάνανε ρόιδο
Ποιος Ντιακιτε ρε παιδια. Δεν νομιζω πως θελαμε τετοιο παικτη.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:17 pm

O Ndiaye είναι ένας high energy forward με limited επιθετικο ταλέντο. Τόσο απλά.
Σκοραρει μόνο με κάρφωμα (κάθε είδους,transition,alley hoop,baseline cut) και το βασικό του προσόν είναι το μήκος του και η αθλτικοτητα του (κι ο τι αυτό συνεπάγεται αμυντικα).Τουτέστιν rimprotection κ κλεψίματα.Υστερει στην αμυνα στο ποστ λόγω δύναμης κ στις περιστροφές (βελτιώνεται αυτό)
Για τον συγκεκριμένο ρόλο δε μου φαίνεται κακή επιλογή (άλλωστε το επιθετικο βαρος εχει μετατοπιστει στη backcourt φτος με high usage παικτε) με περιορισμένο ρόλο στην επίθεση κ συγκεκριμένο ρόλο στην αμυνα .Δε νομίζω πως θα είναι για παραπάνω από 10(15 στο τσακίρ κεφι) λεπτά διότι ίσως θα δημιουργείται μετά θέμα επιθετικα μετά.Η επιθετικη ανυπαρξία (ειδικά στο σουτ κ το creation) θα δημιουργήσει αυξημένη πίεση στη περιφέρεια .
Εντάξει τα περι κλεψιματος ,αποκάλυψης κλπ οκ νομιζω ειναι υπερβολες

Υγ και τα my way κλπ δε νομίζω ευσταθούν.500 κ buy out κ 1,2 εκ θα δώσει ο ολυμπιακος για έναν πιο μακρύ Θανάση(στα καλα του) ουσιαστικά. Δεν είναι λιγα

Kostas89

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

kein έγραψε:
Kostas89 έγραψε:
Εγώ (εντελώς υποκειμενική άποψη) πιστεύω η κίνηση αυτή (Εντιαγιέ) φανέρωσε την πιθανή φυγή του Ουόκαπ. Kαι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για εσάς. Μπορεί να μοιραστούν καλύτερα οι χρόνοι στην περιφέρεια και υπαρχει χώρος για έναν παίχτη 3 ή 3/4 από το πάνω πάνω ράφι, χωρίς να ανησυχείτε για το usage.
Αν φύγει ο walkup θα έχεις 2 άσσους 1 ασσοδυο 1 καθαρό δυαρι 1 δύο/τρία και 2 τριάρια και 2 τεσσάρια αν έρθει 3/4 αναγκαστικά ή ο Παπ ή ο ndiaye θα είναι εκτός... Και λέω με το φτωχό μου μυαλό είναι δυνατόν να είναι εκτός αποστολής ο αρχηγός της ομάδας; Δύο είναι τα τινά ή την κάτσαμε την βάρκα και θα πάμε με ndiaye ή ο τύπος αποκτήθηκε για την προετοιμασία και για τους πρώτους μήνες της Ευρωλίγκας μέχρι να έρθει κάποιος καλύτερο τρία/τέσσερα που το βλέπω δύσκολο γιατί λένε ότι θα σκάσουμε 500k bo και λένε ότι θα παίρνει κάπου ανάμεσα στα 900με1,2 τον χρόνο. Ας μου πει κάποιος άλλο σενάριο

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:19 pm

kein έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 11:45 am
Rolf έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 9:29 am

Καλά, αυτό μπορεί να στο πει και ένα μικρό παιδί 1+1 κάνουν 2. Το ότι υπάρχει έλλειψη στο «4», πίσω από τον Σάσα, και στο «3», πίσω από Γουόρντ και Παπ, είναι κάτι προφανές. Δεν χρειάζεται να είσαι insider για να το διαπιστώσεις.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο διδακτικός και κάπως υπεροπτικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται αυτά, μαζί με το συνεχές «εγώ σας το είπα», ενώ στην πράξη δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται σχεδόν τίποτα από όσα παρουσιάζονται ως πληροφορίες.

Για τον Εντιαγέ δεν γνώριζα κάτι. Το μόνο που έχω μάθει και έχω γράψει μέχρι τώρα αφορά τον Χεζόνια, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.
Σωστός ! Τα ίδια ακριβώς έγραφα νωρίτερα. Όταν κάποιος είναι "insider" ή "απλός κομιστής πληροφοριών από 'μεσα' " , ε τότε είναι λογικό και να κρίνεται από τα άλλα μέλη , ειδικά αν δεν πετυχαίνει τίποτα εκτός από τα προφανή. Δεν είναι κακό κάποιος να έχει λάθος πληροφορίες, συμβαίνει, αλλά να συνεχίζει να γράφει με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο, είναι εντελώς άκυρο. Κάπου να υπάρχει και ένα μέτρο.
Συμφωνώ με την ουσία των λεγομένων σε αυτό το σχόλιο σου και στην τελευταία σου απάντηση στον Christofi λίγα ποστ πιο πριν, αλλά επίτρεψε μου ορισμένες επισημάνσεις για να είμαστε ακριβοδίκαιοι:

- 1ον ο γιατρός είναι από τιςς 1-2 περιπτώσεις που ξέρω εγώ τουλάχιστον στο φόρουμ που γράφουν επώνυμα. Δεν έχει λογική δηλαδή να θέλει να πουλήσει μούρη ή να το παίξει κάπως κτλ (δεν ισχυρίζομαι επουδενί ότι υποννοείς κάτι τέτοιο btw). Όταν λοιπόν μοιράζεται πληροφορίες πάντα λέει την πηγή και δεν το έχει παίξει insider. Πέφτουν οι πληροφορίες πάντα μέσα; Προφανώς και όχι. Όμως ο άνθρωπος έχει την καλή διάθεση να πει αν ξέρει κάτι και θεωρώ πως η κριτική που του έγινε είναι κάπως υπερβολική. Μαζί με TuTis, Ηeisenberg και Slowhorses πριν εξαφανιστεί από το φόρουμ, είναι τα προφιλ που συγκυριακά θες, από σπόντα πες, είναι σε θέση να έχουν 1-2 πληροφορίες παραπάνω να δώσουν. Δεν είπαν ποτέ ότι είναι guru insiders ούτε τικ-τακ και άλλα γραφικά έχουν γράψει ποτέ.

- 2ον επειδή η ένσταση σου αφορά κυρίως το ύφος των γραπτών του όταν έγραφε για 2 forward, οκ εκεί πάω πάσο υπό την έννοια πως ο καθένας μας αξιολογεί κάθε τι που διαβάζει εδώ με βάση τα δικά του κριτήρια και μπορεί να εισπράξει διαφορετικό συναισθηματικό φόρτο από αυτόν που έχει το αρχικό μήνυμα. Η κούβεντα για το αν θα πάρουμε 1 ή 2 forward είναι ένα debate που καλά κρατεί εδώ και μήνες, μπορεί ο γιατρός να μπούχτισε να λέει την άποψη του και εν τέλει να κατέληξε να γράφει κάτι άκομψα. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε παρασυρθεί εδώ καμιά φορά, εγώ πχ έχει τύχει να θέλω να γράψω κάτι ως χιούμορ αλλά να μην εκλαμβάνεται έτσι, δε βοηθάει και το απρόσωπο του γραπτού λόγου μεταξύ ανώνυμων προφιλ.

Τέλος αναφέρεις οτι ένα μέλος όπως πχ ο γιατρός μπορεί να γράφει απόλυτα κατα καιρούς, απαντώντας παράλληλα σε άκομψη κριτική που του γίνεται από ένα πολύ πιο νέο μέλος που πριν λίγες μέρες είχε γράψει αυτό ας πουμε.
Rolf έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 10:06 pm
Ο Θωμάς τέλος , ότι σας λέω !
Φιλικά στα γράφω, δε σε κατηγορώ για κάτι, απλώς θέλω λίγο να αναδείξω το οξύμωρο και δώσω και την άλλη οπτική του θέματος. :peace:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Αύγ 13, 2026 12:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 12:23 pm

Kostas89 έγραψε:
kein έγραψε:

Αν φύγει ο walkup θα έχεις 2 άσσους 1 ασσοδυο 1 καθαρό δυαρι 1 δύο/τρία και 2 τριάρια και 2 τεσσάρια αν έρθει 3/4 αναγκαστικά ή ο Παπ ή ο ndiaye θα είναι εκτός... Και λέω με το φτωχό μου μυαλό είναι δυνατόν να είναι εκτός αποστολής ο αρχηγός της ομάδας; Δύο είναι τα τινά ή την κάτσαμε την βάρκα και θα πάμε με ndiaye ή ο τύπος αποκτήθηκε για την προετοιμασία και για τους πρώτους μήνες της Ευρωλίγκας μέχρι να έρθει κάποιος καλύτερο τρία/τέσσερα που το βλέπω δύσκολο γιατί λένε ότι θα σκάσουμε 500k bo και λένε ότι θα παίρνει κάπου ανάμεσα στα 900με1,2 τον χρόνο. Ας μου πει κάποιος άλλο σενάριο
Το ένα σενάριο είναι να πάμε έτσι και για τα 12-15 λεπτά που θα παίζει η ομάδα θα κατεβάζει σχήματα με 3 γκάρντ και συγκεκριμένα με CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ που απειλούν και οι τρεις από την περιφέρεια και δεν χαλάει το spacing. Επίσης, θα δούμε πολύ παιχνίδι στο transition, άμυνα με αλλαγές με Ντιαγέ-Τζόουνς να μαρκάρουν μέχρι και τους χειριστές, πολλά κλεψίματα και καλάθια στον αιφνιδιασμό και στο μισό γήπεδο πολύ pnr heavy παιχνίδι από τα γκάρντ και alley oop.

Το δεύτερο σενάριο είναι είτε να φύγει ο Ουόκαπ και να αποκτηθεί 2-3 slasher, είτε να μείνει η ομάδα όπως έχει και να έρθει ο Χεζόνια ή ο Ντιαλό και ο Ντιαγέ να έχει ένα ρόλο 7λεπτου να μπει για high energy rim protection κτλ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”