Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:01 pm

Jharden13 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:37 pm
σε μια καλοκαιρινη περιοδο που η ομαδα κυριολεκτικα εφερε οποιον παιχτη ηθελε μιλαμε για ανικανοτητα και My way.

ποσο αστειοι ειμαστε και αχαριστοι.

η ομαδα εφερε μοντερο, εφερε μακινταιρ και μιλαμε για my way επειδη ηρθε μπακ απ παιχτης του σασα ενας ρολιστασ και οχι ενασ παιχτης που να κοστιζει 3εκατομυρια.
Ο παίχτης που ήρθε δεν είναι για Ολυμπιακό..δεν έχει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα 4αρι στο σύγχρονο μπάσκετ. Και ο Οκεκε ρολιστας είναι αλλά έχει σουτ. Δεν γίνεται να έχεις second unit εντιαγε με Ταιρικ η Ντόντα και να απειλείς απέξω μόνο με 2 η στην καλύτερη 3 παίχτες.

Επίσης αν τραυματιστεί ο Σάσα και χάσει μερικά μάτς θα παίξει 30 λεπτά ο εντιαγε? Καταστροφή. Δεν γίνεται να μην έχουμε κυκλώσει τον Χεζονια και να μην έχουμε συμφωνήσει μαζί του μετά την επιλογή εντιαγε..ο Χεζονια μας δίνει ποιότητα στο 3 και στο 4 και επιθετική απειλή. Θωρακίζει και τις 2 θέσεις.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:02 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:55 pm
Ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφουνε για συμφωνία με χεζονια τον Νοέμβριο :lol:

Ο Εντιαγε μια χαρά μπορεί να μαρκάρει και Ντέιβις και Χουαντσο και Μπονγκα. Βασικά μόνο αυτό μπορεί να κάνει :D
Αν τον βάλει ο γιαμπουσελε πλάτη δύσκολα τα πράγματα θα προσπαθεί απλά να τον κόψει ψηλά.

Δεν νομίζω ότι θα παίζει πολύ ο Εντιαγε,για διάφορους λόγους, το θέμα είναι ότι θα βαράει 30 λεπτά απ τον Σεπτέμβρη ο Σάσα
το θεμα ειναι οτι αντε ο γιαμπουσελε τον σπρωχνει τον εντζαι..προφανως τον πεταει και στις κερκιδες αν θελει..του ριχνει 30κιλα..αλλα μετα θα ναι κατω απο την ρακετα ο ταρικ που δεν σπρωχνεται..η αν παει να σουταρει θα μπορει να φαει ταπα απο εντζαι..ο τυπος εχει 2.15 ανοιγμα χεριων και τρελο επιτοπιο αλμα..αρα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να παει καποιος να τον ποσταρει.Δεν θα εχουμε προβλημα στην αμυνα ,στην επιθεση θα χουμε..

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:03 pm

berry έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:58 pm
@shaq7

Δεν ειναι ετσι απλο

Αν φανει οτι οι Cavs εκαναν τον ενδιαμεσο (με το αζημιωτο φανταζομαι) μπορει να διωχθουν δικαστικα και να χουν ντραβαλα και αυτοι και ο Μαριος
Δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι τέτοιο. Γράφτηκε ότι το συμβόλαιο του δεν είναι εγγυημένο και αν ικανοποιηθούν εως Δεκέμβρη οι cavs θα γίνει. Επίσης ότι αν ο χεζονια επιστρέψει Ευρώπη η Ρεάλ θα πάρει 1.000.000 buy out από την ομάδα που θα τον υπογράψει. Οπότε όλα νόμιμα έγιναν

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:04 pm

tokalytero3d έγραψε:

Ο Εντιαγε μια χαρά μπορεί να μαρκάρει και Ντέιβις και Χουαντσο και Μπονγκα. Βασικά μόνο αυτό μπορεί να κάνει :D
Αν τον βάλει ο γιαμπουσελε πλάτη δύσκολα τα πράγματα θα προσπαθεί απλά να τον κόψει ψηλά.

Δεν νομίζω ότι θα παίζει πολύ ο Εντιαγε,για διάφορους λόγους, το θέμα είναι ότι θα βαράει 30 λεπτά απ τον Σεπτέμβρη ο Σάσα
Γιαμπουσελε 5 θα παίζει κυρίως..ένα από τα 5αρια μας θα τον μαρκάρει. Στο 4 ο χρόνος είναι για Ντέιβις και Χουαντσο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:05 pm

berry έγραψε:
@shaq7

Δεν ειναι ετσι απλο

Αν φανει οτι οι Cavs εκαναν τον ενδιαμεσο (με το αζημιωτο φανταζομαι) μπορει να διωχθουν δικαστικα και να χουν ντραβαλα και αυτοι και ο Μαριος
πως θα αποδειχτει?υπεγραψε συμβολαιο..το οποιο δεν ειναι καν εγγυημεμενο μεχρι τον νοεμβρη..τον ειδανε οι καβς στο καμπ ειδανε οτι τελικα δεν τους κανει..αντιο..
τρεχα γυρευε μετα..θα παρει και η ρεαλ 1εκ.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:06 pm

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 6:03 pm
berry έγραψε:
@shaq7

Δεν ειναι ετσι απλο

Δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι τέτοιο. Γράφτηκε ότι το συμβόλαιο του δεν είναι εγγυημένο και αν ικανοποιηθούν εως Δεκέμβρη οι cavs θα γίνει. Επίσης ότι αν ο χεζονια επιστρέψει Ευρώπη η Ρεάλ θα πάρει 1.000.000 buy out από την ομάδα που θα τον υπογράψει. Οπότε όλα νόμιμα έγιναν
Αν παρει η Ρεαλ μαλλον ειναι οκ

ειχα διαβασει αμερικανικο αρθρο οτι μπορει να εχει επιπλοκες κατι τετοιο .δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:13 pm

Και επισης οι Καβς γιατι τον υπεγραψαν τοτε ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:15 pm

o Στεφανου που σχεδον ολοι εδω τον εχετε ως τον πιο αξιοπιστο ειπε οτι ο Χεζονια απασχολει και θα απασχολησει τον ολυμπιακο και οτι η λυση του Εντιαγε ειναι συμπληρωματικη και οτι εχει ανοιξει χωρο για μεταγραφη στο 3.
αυτο για οσους λενε οτι ο χεζονια ειναι παπατζα σεναριο ή οτι δεν θα παρουμε αλλο παικτη.

επισης ειδα μια γρηγορη αναλυση του Συριγου για τον Εντιαγε που ειπε οτι ηταν ο καλυτερος rim protector της ευρωλιγκας στη weak side και ενα σωρο αλλα για την αμυντικη του ικανοτητα.

Σιγουρα περιμεναμε κατι πολυ καλυτερο επιθετικα αλλα ας εχουμε υπομονη.
Ειναι παρα πολυ νωρις.

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:18 pm

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 6:04 pm
tokalytero3d έγραψε:

Γιαμπουσελε 5 θα παίζει κυρίως..ένα από τα 5αρια μας θα τον μαρκάρει. Στο 4 ο χρόνος είναι για Ντέιβις και Χουαντσο
Ο γιαμπου κυρίως στο 5 θα παίζει υποθέτουμε αλλά ο ζοτς παραδοσιακά έχει δειξει ότι αν μυριστεί «αίμα», χτυπάει ανελέητα. Και στο 4 υπάρχει αδυναμία σε εσάς. Αν δει ότι ο γιαμπου μπορεί να βοηθήσει από το 4 θα τον βάλει χωρίς αμφιβολία. Ένας από τους λόγους της απόκτησης ενδιαφέρει ήταν και αυτή η άμυνα τιμή τρύπα στο 4.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:19 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:59 pm
basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:44 pm

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο και παω πασο
εδω ο προπονητης ηθελε να διωξει τον μιλουτινοφ για να κρατησει τον φαλ,στον καθε εντιαγε θα κολλαγε :welcome:
θεωρω πως η ανικανοτητα εχει να κανει με το οτι ηρθε οτι χειροτερα ποιοτικα θα μπορουσε να ερθει.χειροτερος δεν μπορουσε γιατι προπονει τον ολυμπιακο οποτε να ελεγε πως θα κρατησω για αναπληρωματικο τον καραγιαννιδη θα ηταν δυσκολο αλλά τον εχω ικανο και γι αυτο.
ο καθενας εχει την αποψη του αλλά να ξερεις αν ο εντιαγε δεν μπορει να κοντραρει τον χειζ-ντειβις ή τον χουαντσο ας του πει καποιος να μην επικαλεστει πως φταινε τα αστρα και οχι ο ιδιος με τις επιλογες του.γιατι αν τα επικαλεστει τοτε θα αναλαβουν ειδικοι εγκεκριμενοι επιστημονες ψυχικης υγειας την περιπτωση του και δεν θα μπορει να προπονει :roofl:
Δεν πειραζει, δεν ψαχναμε παικτη για να... κοντραριστει με τον χειζ ντειβις ή τον χουαντσο. Παικτη για να δωσει στην ομαδα πραγματα που της ελειπαν ψαχναμε.
Τα υπολοιπα οταν θα τον δουμε στο παρκε μαζι με την υπολοιπη ομαδα. Εμενα μια χαρα επιλογη μου φαινεται με χαρακτηριστικα που ελειπαν απ την ομαδα περυσι στο 4.
σωστα ευτυχως εφυγε ο πιτερς και ηρθε ο εντιαγε...αναβαθμιση πραγματικα
δεν διαφωνω μαζι σου στο οτι ισως να θελαμε αθλητικοτητα στο 4.αλλά η αθλητικοτητα να συνδυαζεται με μπασκετ
σενεγαλεζοι αθλητες υπαρχουν πολλοι.18% τριποντο και 55% βολες δεν αντιστοιχουν σε ποιοτικο παικτη.ξαναλεω μιλαμε για ολυμπιακο.για αντικαταστατη πιτερς μπορει να σταθει ενας μπλοσομγκειμ,αντε ενας κι σε μια ομαδα οπως ο ολυμπιακος.
αν ηταν οπως λες μια χαρα επιλογη γιατι δεν την ειχες αναφερει ποτε?γιατι κανενα παιδι δεν ειχε ποτε γι αυτον?γιατι δεν ειχε ακουστει ως μια ενδιαφερουσα περιπτωση?οπως τοσσοι που ακουστηκαν

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:20 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:35 pm
qspock έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:23 pm

Ενω τον Γιαμπουσελε θα τον αναλαβει ο Βεζενκοφ...

ΥΓ: Α ξεχασα, πως το ειπαμε? Ο Γιαμπουσελε θα παιζει μονον στο 5. Δεμενα τα χερια του Ζελικο...
Problem solved... :roofl:
αν και δεν εχει νοημα το 1με1 λες και παιζουμε μονακια..τον βεζενκοφ ποιος θα τον μαρκαρει ο γιαμπουσελε?και οσο ειναι ο γιαμπου στο 4 ποιος θα μαρκαρει τον μιλου με τον ταρικ....?

επισης οτι θα ρθει παικτης στο 3 προκυπτει πρωτον απο το ξεκαθαρο κενο που υπαρχει..και δευτερον επειδη το ειπε και ο στεφανου..και οι υπολοιποι ρεπορτερ το ειπαν αλλα οκ απο τον στεφανου το μαθανε.

πιο πολυ ευσεβης ποθος ειναι οτι δεν θα παρουμε αλλο παικτη παρα το αντιθετο.
Προσωπικα ελπιζω ο Ολυμπιακος να παρει παιχτη καλυτερο απο αυτον που πηρε.
Το οτι δε το βλεπουν ολοι, δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι. Οποιοις με διαβαζει το βλεπει.
Επισης, εγω δεν ανηκω σε καμια οπαδικη κατηγορια (εμεις κι εσεις), οποιος με παρακολουθει στο forum θα επρεπε να το εχει καταλαβει μεχρι τωρα. Δυστυχως κατι τετοιο δε συμβαινει, γιατι αδυνατουν οι περισσοτεροι να καταλαβουν οτι δεν ανηκω οπαδικα σε μια απο τις 2 ομαδες. Εγω ειμαι μιας αλλης λογικης... Δε λεω ποτε "εμεις" κι "εσεις". Λεω τις ομαδες με το ονομα τους.

Αυτα προς απαντηση στο οτι εγω εχω ευσεβη ποθο να μη παρει παιχτη ο Ολυμπιακος. Κατι που δεν ισχυει και ειναι ατυχες και λανθασμενο το συμπερασμα σου.

Απο κει και περα, οι οποιες συζητησεις για τα ματσαπ εχουν νοημα αρκει να τις βλεπουμε ουδετερα. Ας απαντησω λοιπον:

Ναι ο Γιαμπουσελε θα εχει μαλλον θεμα να αντιμετωπισει τον Βεζενκοφ. Οταν λοιπον ο Βουλγαρος ειναι σε μερα, θα τον μαρκαρει ο Χουαντσο. Αν ο Χουαντσο δεν ειναι 12δα, κατι πολυ πιθανο, υπαρχει ο Μπονκα, και ο Χειζ Ντειβις. Δλδ υπαρχουν εναλακτικες στο μαρκαρισμα του Σασα.
Ομως, στο μαρκαρισμα του Γιαμπουσελε οταν αυτος παιζει στο 4, υπαρχει θεμα. Γιατι αν δε τον μαρκαρει ο Βεζενκοφ ποιος θα τον μαρκαρει? Ο Παπανικολαου? Αν τον μαρκαρει το πενταρι, μετα ποιος θα μαρκαρει το Λεσορ?

Στην πραξη θα τα δουμε αυτα ο,τι και να λεμε εμεις ειναι θεωρια.
Απλα καπια πραγματα δημιουργουν προβληματισμους, ειδικα οταν δεν υπαρχουν εναλλακτικες.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:24 pm

Αυτά με τον Χεζόνια μοιάζουν με κάτι ανάμεσα σε insider παπάτζες και copium.

Αυτή τη στιγμή μάλλον ούτε ο ίδιος ο Χεζόνια δε ξέρει πως θα εξελιχθεί η σεζόν αλλά οι insiders ξέρουν.
Και γιατί να είναι τον Νοέμβριο και όχι τον Οκτώβριο πριν ξεκινήσει η regular αν είναι να τον κόψουν πχ.

Το σίγουρο είναι ότι οι Καβς θα κοιτάξουν το όποιο συμφέρον τους, οχι να κάνουν τη χάρη στον κάθε Χεζόνια Ολυμπιακό Ντουμπάι.

Επίσης δε ξέρουμε καν αν ο Μπαρτζώκας θέλει παίκτη στυλ Χεζόνια (θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν τον θέλει) και να θυμίσω ότι μέχρι πριν λίγο καιρό η "θεωρία συνωμοσίας" που κυκλοφορούσε ήταν ότι έχει συμφωνήσει με την Ντουμπάι. Που θεωρώ ούτε αυτό ίσχυε, ο Χεζόνια είναι ο τύπος που σε κάθε μεταγραφική περίοδο λέει ναι σε 3-4 ομάδες.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:39 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 6:20 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 5:35 pm

Προσωπικα ελπιζω ο Ολυμπιακος να παρει παιχτη καλυτερο απο αυτον που πηρε.
Το οτι δε το βλεπουν ολοι, δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι. Οποιοις με διαβαζει το βλεπει.
Επισης, εγω δεν ανηκω σε καμια οπαδικη κατηγορια (εμεις κι εσεις), οποιος με παρακολουθει στο forum θα επρεπε να το εχει καταλαβει μεχρι τωρα. Δυστυχως κατι τετοιο δε συμβαινει, γιατι αδυνατουν οι περισσοτεροι να καταλαβουν οτι δεν ανηκω οπαδικα σε μια απο τις 2 ομαδες. Εγω ειμαι μιας αλλης λογικης... Δε λεω ποτε "εμεις" κι "εσεις". Λεω τις ομαδες με το ονομα τους.

Αυτα προς απαντηση στο οτι εγω εχω ευσεβη ποθο να μη παρει παιχτη ο Ολυμπιακος. Κατι που δεν ισχυει και ειναι ατυχες και λανθασμενο το συμπερασμα σου.

Απο κει και περα, οι οποιες συζητησεις για τα ματσαπ εχουν νοημα αρκει να τις βλεπουμε ουδετερα. Ας απαντησω λοιπον:

Ναι ο Γιαμπουσελε θα εχει μαλλον θεμα να αντιμετωπισει τον Βεζενκοφ. Οταν λοιπον ο Βουλγαρος ειναι σε μερα, θα τον μαρκαρει ο Χουαντσο. Αν ο Χουαντσο δεν ειναι 12δα, κατι πολυ πιθανο, υπαρχει ο Μπονκα, και ο Χειζ Ντειβις. Δλδ υπαρχουν εναλακτικες στο μαρκαρισμα του Σασα.
Ομως, στο μαρκαρισμα του Γιαμπουσελε οταν αυτος παιζει στο 4, υπαρχει θεμα. Γιατι αν δε τον μαρκαρει ο Βεζενκοφ ποιος θα τον μαρκαρει? Ο Παπανικολαου? Αν τον μαρκαρει το πενταρι, μετα ποιος θα μαρκαρει το Λεσορ?

Στην πραξη θα τα δουμε αυτα ο,τι και να λεμε εμεις ειναι θεωρια.
Απλα καπια πραγματα δημιουργουν προβληματισμους, ειδικα οταν δεν υπαρχουν εναλλακτικες.
δεν φαινεται ουδετερη η γραφη σου παντως..απο την μια πλευρα ειναι ο μεγαλος που ξερει και πως θα μαρκαρουν τον γιαμπου..απο την αλλη ο μπαρτζωκας θα χει προβλημα αν παει με βεζενκοφ μιλου..ασχετως οτι ετσι πηρε την ευρωλιγκα..εσυ νομιζω το γραψες,αν κανω λαθος με συγχωρεις.

ο εντζαι μια χαρα τον μαρκαρει τον λεσορ..ο οποιος αν ειναι οπως περσι δεν θελει καν αντιπαλο τα εχανε και μονος του.
και με τον γιαμπουσελε προβλημα αμυντικο δεν θα εχει επειδη εχει τεραστιο μεγεθος χεριων..ισα ισα αν μαρκαρει ο γιαμπου τον εντζαι θα μας λυθει και το επιθετικο του προβλημα..μιας και τον γιαμπου θα τον περναει σαν σταματημενο.

τα προβληματα του ολυμπιακου ειναι το spacing και το κενο στο 3 οχι ποιος θα μαρκαρει τον γιαμπουσελε..ο οποιος δεν ειναι καν παικτης σκορερ.

οτι θα παρει παικτη ο ολυμπιακος στο 3 ειναι ξεκαθαρο..οποτε δεν ειναι ευσεβης μας ποθος..αλλο το θα ερθει σιγουρα ενας εκ των ντιαλο/χεζονια και αλλο οτι θα παρθει ενας καλος παικτης στο 3.

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:48 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Αύγ 13, 2026 6:24 pm
Αυτά με τον Χεζόνια μοιάζουν με κάτι ανάμεσα σε insider παπάτζες και copium.

Αυτή τη στιγμή μάλλον ούτε ο ίδιος ο Χεζόνια δε ξέρει πως θα εξελιχθεί η σεζόν αλλά οι insiders ξέρουν.
Και γιατί να είναι τον Νοέμβριο και όχι τον Οκτώβριο πριν ξεκινήσει η regular αν είναι να τον κόψουν πχ.

Το σίγουρο είναι ότι οι Καβς θα κοιτάξουν το όποιο συμφέρον τους, οχι να κάνουν τη χάρη στον κάθε Χεζόνια Ολυμπιακό Ντουμπάι.

Επίσης δε ξέρουμε καν αν ο Μπαρτζώκας θέλει παίκτη στυλ Χεζόνια (θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν τον θέλει) και να θυμίσω ότι μέχρι πριν λίγο καιρό η "θεωρία συνωμοσίας" που κυκλοφορούσε ήταν ότι έχει συμφωνήσει με την Ντουμπάι. Που θεωρώ ούτε αυτό ίσχυε, ο Χεζόνια είναι ο τύπος που σε κάθε μεταγραφική περίοδο λέει ναι σε 3-4 ομάδες.
παπατζας και ο Στεφανου.

δεν εχει μεινει και κανενας...

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 13, 2026 6:48 pm

κι εγώ είμαι της άποψης ότι τόσο ο Χεζόνια όσο και ο Ντιαλό πήγαν στο ΝΒΑ με την προοπτική να μείνουν. για το ΝΒΑ μιλάμε εν τω μεταξύ, δε πήγαν στην Κύπρο.

κάτι σενάρια ότι όλα αυτά είναι πλεκτάνη για να φύγει ο ένας από τη Ρεάλ και ο άλλος από τον Ραζνάτοβιτς και έβαλαν και ομάδες του ΝΒΑ στο κόλπο μου φαίνονται αστεία.

αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα στεριώσουν και δε θα γυρίσουν.

θεωρώ δεδομένο ότι ο πρώτος από τους δύο που θα επιστρέψει θα πάει στη Ντουμπάι. έτσι κι αλλιώς και οι δύο κλεισμένοι εκεί ακούγονταν ότι ήταν, πρώτα ο Ντιαλό και μετά ο Χεζόνια.

έχω μια ελπίδα για Ντιαλό σε εμάς γιατί αν επιστρέψει πρώτος ο Χεζόνια και πάει στη Ντουμπάι μετά δε θα έχουν μείνει πολλές ομάδες που θα χρειάζονται ή θα μπορούν να πάρουν τον Ντιαλό.

θα παίξει φυσικά ρόλο και το πότε και αν θα συμβούν όλα αυτά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”