shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 5:35 pm
qspock έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 5:23 pm
Ενω τον Γιαμπουσελε θα τον αναλαβει ο Βεζενκοφ...
ΥΓ: Α ξεχασα, πως το ειπαμε? Ο Γιαμπουσελε θα παιζει μονον στο 5. Δεμενα τα χερια του Ζελικο...
Problem solved...
αν και δεν εχει νοημα το 1με1 λες και παιζουμε μονακια..τον βεζενκοφ ποιος θα τον μαρκαρει ο γιαμπουσελε?και οσο ειναι ο γιαμπου στο 4 ποιος θα μαρκαρει τον μιλου με τον ταρικ....?
επισης οτι θα ρθει παικτης στο 3 προκυπτει πρωτον απο το ξεκαθαρο κενο που υπαρχει..και δευτερον επειδη το ειπε και ο στεφανου..και οι υπολοιποι ρεπορτερ το ειπαν αλλα οκ απο τον στεφανου το μαθανε.
πιο πολυ ευσεβης ποθος ειναι οτι δεν θα παρουμε αλλο παικτη παρα το αντιθετο.
Προσωπικα ελπιζω ο Ολυμπιακος να παρει παιχτη καλυτερο απο αυτον που πηρε.
Το οτι δε το βλεπουν ολοι, δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι. Οποιοις με διαβαζει το βλεπει.
Επισης, εγω δεν ανηκω σε καμια οπαδικη κατηγορια (εμεις κι εσεις), οποιος με παρακολουθει στο forum θα επρεπε να το εχει καταλαβει μεχρι τωρα. Δυστυχως κατι τετοιο δε συμβαινει, γιατι αδυνατουν οι περισσοτεροι να καταλαβουν οτι δεν ανηκω οπαδικα σε μια απο τις 2 ομαδες. Εγω ειμαι μιας αλλης λογικης... Δε λεω ποτε "εμεις" κι "εσεις". Λεω τις ομαδες με το ονομα τους.
Αυτα προς απαντηση στο οτι εγω εχω ευσεβη ποθο να μη παρει παιχτη ο Ολυμπιακος. Κατι που δεν ισχυει και ειναι ατυχες και λανθασμενο το συμπερασμα σου.
Απο κει και περα, οι οποιες συζητησεις για τα ματσαπ εχουν νοημα αρκει να τις βλεπουμε ουδετερα. Ας απαντησω λοιπον:
Ναι ο Γιαμπουσελε θα εχει μαλλον θεμα να αντιμετωπισει τον Βεζενκοφ. Οταν λοιπον ο Βουλγαρος ειναι σε μερα, θα τον μαρκαρει ο Χουαντσο. Αν ο Χουαντσο δεν ειναι 12δα, κατι πολυ πιθανο, υπαρχει ο Μπονκα, και ο Χειζ Ντειβις. Δλδ υπαρχουν εναλακτικες στο μαρκαρισμα του Σασα.
Ομως, στο μαρκαρισμα του Γιαμπουσελε οταν αυτος παιζει στο 4, υπαρχει θεμα. Γιατι αν δε τον μαρκαρει ο Βεζενκοφ ποιος θα τον μαρκαρει? Ο Παπανικολαου? Αν τον μαρκαρει το πενταρι, μετα ποιος θα μαρκαρει το Λεσορ?
Στην πραξη θα τα δουμε αυτα ο,τι και να λεμε εμεις ειναι θεωρια.
Απλα καπια πραγματα δημιουργουν προβληματισμους, ειδικα οταν δεν υπαρχουν εναλλακτικες.