Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 14, 2026 6:37 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:17 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 5:36 pm
Ρε παιδιά και ο Ντιαγέ επιλογή του Μπι είναι και μένει να την δούμε στο γήπεδο. Το ότι δεν αρέσει στον @basilis_.kts ή στον @RedEmperor δεν σημαίνει ότι ο παίκτης είναι του πεταματού και ότι δεν θα βγει σαν επιλογή.

Αμα σας ταΐζουν κουτόχορτο όλο το καλοκαίρι οι insiders με ονόματα τύπου Χεζόνια ή Μίσιτς πέρυσι ή νομίζετε το έχουμε πρόεδρο τον DPG δεν φταίω εγώ.
Σίγουρα ο Εντιαγιέ (δεν μπορώ να τον πω Εντζάι, ρε γαμώτο) είναι επιλογή Μπαρτζώκα και σίγουρα ο κόουτς κάτι θέλει. Δεν νομίζω ότι τον πήρε τυχαία, ούτε ως κίνηση πανικού. Σίγουρα, επίσης, δεν θα είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Το θέμα είναι πότε θα γίνει η επόμενη (το 4/3αρι δηλαδή). Ίσως ξεκινήσει η σεζόν έτσι και η κίνηση γίνει αργότερα. Πάντως θα γίνει. Η ομάδα δουλεύει μεθοδικά και όχι σπασμωδικά για να καλύπτει την κ@υλα κάθε καρβουνιάρη! :D
Φίλε μου, πιστεύω είναι κίνηση πανικού, λιγάκι... όσο πατάει η γάτα.
Καθώς ο Μπαγέ Νταγέ ήταν ελεύθερος και μόλις πριν μερικές εβδομάδες τον ανανέωσε η Βιλερμπάν μέχρι το 29.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 14, 2026 6:39 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:24 pm
basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:14 pm

δεν τον εχω παρακολουθησει τον παικτη αλλά και λογω ελληνικου διαβατηριου θα ημουν πολυ υπερμαχος να ερθει αν στο 3-4αρι παιρναμε κατι πολυ καλυτερο ωστε να του δωθει και χρονος...πλεον με τον συγκεκριμενο παικτη που προσωπικα πιστευω πως θα ειναι ενας αντιστοιχος ντιλικινα δεν ξερω αν αρκει ο πουλακιδας.ο μονος που μπορει να σωσει την κατασταση ειναι ενας αντιστοιχος ντιαλο.χεζονια δεν θελω ουτε απεξω να ερθει.
τεσπα παικτες οπως ο γκρει της αεκ ή ο ρομπινσον ερλ που πηρε ο αρης τους θεωρω ειλικρινα πολυ καλυτερους για την θεση 4
Επειδή το βλέπω να το λένε κι άλλοι αυτό. Ο Εντζάι (φτου!) δεν είναι περίπτωση Ντιλίκινα. Δεν ήρθε με καθεστώς πίεσης, κι επίσης ο τύπος σκοράρει με όλους τους δυνατούς τρόπους (εκτός από τρίποντο), μοιράζει τάπες αβέρτα, και δεν μπερδεύεται στην άμυνα.
Όπως είπε κι ο Dimmitz, στο γήπεδο θα δείξει. Και συνήθως τέτοιες μεταγραφές, που δεν γεμίζουν το μάτι, βγαίνουν. Σαν τον Ράιτ ένα πράγμα.
Είμαι από αυτούς που λένε ότι για τον ρόλο που θέλετε μπορεί να είναι πολύ καλή επιλογή αλλά πως σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους εκτός από τρίποντο;

Ακόμα και στα βιντεάκια με τα highlights μόνο με κάρφωμα φαίνεται να σκοράρει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 14, 2026 6:39 pm

Ο χεζονια είναι σκληρός παίκτης, δεν ξέρω τι λέτε.

Αυτό το ρόστερ τα έχει όλα
1.Μακινταιρ Μοντέρο Τζόζεφ/Γουοκαπ
2.Ντορσει Φουρνιε
3.Γουόρντ Παπανικολάου
3-4.Χεζονια
4?Βεζενκοφ Εντιαγε
5.Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 6:41 pm

Επειδή το βλέπω να το λένε κι άλλοι αυτό. Ο Εντζάι (φτου!) δεν είναι περίπτωση Ντιλίκινα. Δεν ήρθε με καθεστώς πίεσης, κι επίσης ο τύπος σκοράρει με όλους τους δυνατούς τρόπους (εκτός από τρίποντο
Με όλους τους τρόπους = Κάρφωμα και λέι απ?

Εικόνα

Όπως βλέπουμε είχε μόλις 12 σουτ λίγο έξω απο την ρεστρίκτιντ ζόουν (που δεν υπάρχει επιθετικό), 3 σουτ απο μέση απόσταση και δυστυχώς 13/72 τρίποντα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Παρ Αύγ 14, 2026 6:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 14, 2026 6:43 pm

Όποιος και να ερχόταν θα ήμουν οκ γιατί ξέρω ότι α) δεν έχω τις πληροφορίες που έχει το σταφ για τις προθέσεις ή κατάσταση του κάθε παίχτη και β) δεν έχω τις γνώσεις που έχουν να κρίνω γ) εμπιστεύομαι απόλυτα το συγκεκριμένο σταφ

Παρόλα αυτά, προτιμούσα Κι από Μπλόσο πχ ή από Τόγκο. Ο Εντζάι μου αρέσει και πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί και ταυτόχρονα δεν με πολύ απασχολεί και αν δεν συμβεί αυτό και δεν μπορέσει να παίξει. Και ο Ντιακιτέ μου αρέσει, τον προτιμούσα θεωρητικά. Αλλά εκεί πάμε στο α,β,γ, κάτι ξέρουν παραπάνω (ή δεν μπόρεσαν να τον πάρουν, υπάρχει και αυτό).

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 14, 2026 6:44 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 1:16 pm
Όταν κάποιος εκνευρίζεται από τα άσχετα που γράφονται, τι μπορεί να κάνει, ρε σύντεκνοι;
Αν είχα μαλλιά, θα μου πέφτανε με αυτά που διαβάζω. Τελευταία έκδοση: ο Μπαρτζώκας έχει εγκαταλείψει την ομάδα στην τύχη της!!! :banghead: :banghead: :banghead:
Στην τύχη της δεν την έχει εγκαταλείψει, αλλά προβλέπω πως θα είμαστε πολύ προβλέψιμη ομάδα. Τέλος πάντων, ας βγει το τελικό ρόστερ και βλέπουμε...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 14, 2026 6:46 pm

Θεωρώ γενικά πως έχετε υποτιμήσει πάρα πολύ τη προσφορά που είχε ο Πιτερς στο spacing της second unit σας(και ειδικα στο πως λειτουργούσε ο Φουρνιε ,τους χώρους δλδ που είχε )
Ο Ολυμπιακός έχει 3 σέντερ και κανένας από αυτούς δεν ανοίγει το γηπεδο.Αυτο απαιτεί 4 με σουτ (κι ας μην είναι Πιτερς,αλλά με αξιοπρεπές σουτ).Με Εντιαι και Ταιρικ η Χολ αλλάζει το spacing (οι χώροι δλδ) στους οποίους θα κινηθούν οι γκαρντ.Κλεινουν περισσότερο.Επισης πιθανό σχήμα με CMM στο 1 και Γουρντ στο 3 θα είναι η χαρά του under και της παγίδας στο 2(Φουρνιε η Ντορσει).Με το υπάρχον ροστερ θα πρέπει για να αντιστάθμισεις να πας με Φουρνιε στο 3 κ Ντορσει στο 2 (που δε δούλεψε αμυντικα περσι) η μετατόπιση Μοντερο στο 2.
Συμφωνώ πως δίνει πράγματα αμυντικα που δεκ υπήρχαν στα φόργουορντ αλλά η παντελης απουσία επιθετικής απειλης(για να το πω αλλιώς επειδή υπήρχε μια κόντρα παλιότερα περί Χειζ και ετεροφωτου,ο Εντιαι είναι ο ορισμός του ετεροφωτου) και σουτ δημιουργεί ένα χτυπητο μειονέκτημα .

Υγ δεν υπάρχει Εντιαι και σκορ με όλους τους τρόπους εκτός αν εννοείτε κάρφωμα με όλους τους τρόπους οπότε ναι.Ειναι ο μόνος τρόπος σχεδον να σκοραρει

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 14, 2026 6:49 pm

big_lebowski έγραψε:
Θεωρώ γενικά πως έχετε υποτιμήσει πάρα πολύ τη προσφορά που είχε ο Πιτερς στο spacing της second unit σας(και ειδικα στο πως λειτουργούσε ο Φουρνιε ,τους χώρους δλδ που είχε )
Ο Ολυμπιακός έχει 3 σέντερ και κανένας από αυτούς δεν ανοίγει το γηπεδο.Αυτο απαιτεί 4 με σουτ (κι ας μην είναι Πιτερς,αλλά με αξιοπρεπές σουτ).Με Εντιαι και Ταιρικ η Χολ αλλάζει το spacing (οι χώροι δλδ) στους οποίους θα κινηθούν οι γκαρντ.Κλεινουν περισσότερο.Επισης πιθανό σχήμα με CMM στο 1 και Γουρντ στο 3 θα είναι η χαρά του under και της παγίδας στο 2(Φουρνιε η Ντορσει).Με το υπάρχον ροστερ θα πρέπει για να αντιστάθμισεις να πας με Φουρνιε στο 3 κ Ντορσει στο 2 (που δε δούλεψε αμυντικα περσι) η μετατόπιση Μοντερο στο 2.
Συμφωνώ πως δίνει πράγματα αμυντικα που δεκ υπήρχαν στα φόργουορντ αλλά η παντελης απουσία επιθετικής απειλης(για να το πω αλλιώς επειδή υπήρχε μια κόντρα παλιότερα περί Χειζ και ετεροφωτου,ο Εντιαι είναι ο ορισμός του ετεροφωτου) και σουτ δημιουργεί ένα χτυπητο μειονέκτημα .
Πες τα Χρυσόστομε! Αν απλώς είχε ένα αξιοπρεπές σουτ το δεύτερο τεσσάρι, τώρα δε θα συζητούσαμε. Είναι όλα όσα είπες.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 6:51 pm

basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:34 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:24 pm

Επειδή το βλέπω να το λένε κι άλλοι αυτό. Ο Εντζάι (φτου!) δεν είναι περίπτωση Ντιλίκινα. Δεν ήρθε με καθεστώς πίεσης, κι επίσης ο τύπος σκοράρει με όλους τους δυνατούς τρόπους (εκτός από τρίποντο), μοιράζει τάπες αβέρτα, και δεν μπερδεύεται στην άμυνα.
Όπως είπε κι ο Dimmitz, στο γήπεδο θα δείξει. Και συνήθως τέτοιες μεταγραφές, που δεν γεμίζουν το μάτι, βγαίνουν. Σαν τον Ράιτ ένα πράγμα.
αυτο το σκοραρει με ολους τους δυνατους τροπους πλην τριποντου το κραταω σφιχτα...για να το δω στο γηπεδο
επισης αν δεν ηρθε με καθεστως πιεσης και ηρθε βαση σκαουτινγκ με προβληματιζει πως η ομαδα απο ολες τις περιπτωσεις που εξετασε επελεξε αυτον...
ειλικρινα αναρωτιεμαι βλεποντας τον ποσο χειροτερος παικτης θα μπορουσε να ερθει?
δηλαδη απορω εστω οτι αυτοι που υποστηριζουν αυτη την μεταγραφη ποιος θα επρεπε να ερθει για να κραξουν?
να πει ο μπαρτζωκας μενει ο καραγιαννιδης για 2ος?
πιστευω σθεναρα πως σε αυτους που ειναι συμφωνοι με την μεταγραφη θα ηταν συμφωνοι ειτε ερχοταν ο κι,ο μπλοσομγκειμ,ο σενγκελια,ο φουφουτος οποτε δεν εχει καποιο νοημα να γινεται διαλογος
Δεν ισχύει αυτό μεγάλε. Εμένα μου αρέσει πολύ όμως prospect και λογική ο Ντιαγέ, αλλά πχ ο Μπλόσομγκειμ δεν ήθελα να περάσει ούτε από έξω. Οπως είπε και ο hoopfellas τώρα στο live ένα δεκάλεπτο βαριά θα παίζει και 30 ο Σάσα. Ε γι αυτόν τον ρόλο μια χαρά είναι.

Εσείς μπορεί να θέλετε τον Χεζόνια, αλλά ρωτήσατε τον Σάσα ή τον Μπαρτζώκα αν θέλει να μοιράσει τον χρόνο σε 22-18;

@papp7 και εγώ ήθελα την Μόνικα Μπελούτσι αλλά δεν μου έκατσε..ο Οκέκε δεν βγήκε ποτέ στην αγορά και δεν γίνεται να συγκρίνουμε έναν παίκτη που παίζει γεμάτα 20-22 λεπτά με έναν που θα παίζει 10-12. Όπως είπες και στο τέλος τον ρόλο του Ζαν-Ζάρλ θα έχει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 6:53 pm

big_lebowski έγραψε:

Υγ δεν υπάρχει Εντιαι και σκορ με όλους τους τρόπους εκτός αν εννοείτε κάρφωμα με όλους τους τρόπους οπότε ναι.Ειναι ο μόνος τρόπος σχεδον να σκοραρει
Συμφωνώ 100% σε αυτό που γράφεις, αλλά ο Ντιαγέ θα βρίσκεται στο παρκέ αυστηρά με CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ. Οπότε μικρό το κακό προς το παρών μέχρι να έρθει ένας σουτέρ.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 6:55 pm

Aδερφέ @Dimmitz στα 27-28 οι παίκτες πιάνουν το πικ τους, εάν κάποιος θεωρείται παίκτης με "προοπτική" στην αντίστοιχη ηλικιακή ζώνη... είναι λίγο προβληματικό δεν νομίζεις?

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 14, 2026 6:56 pm

Dimmitz έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Συμφωνώ 100% σε αυτό που γράφεις, αλλά ο Ντιαγέ θα βρίσκεται στο παρκέ αυστηρά με CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ. Οπότε μικρό το κακό προς το παρών μέχρι να έρθει ένας σουτέρ.
Πόσο σίγουρος είσαι ότι μόνο με αυτούς θα βρίσκεται στο παρκέ;

Δε νομίζω ότι βγαίνουν οι χρόνοι ώστε και ο CMM και ο Μόντερο να παίζουν μαζί στη second unit.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 14, 2026 6:59 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:49 pm
big_lebowski έγραψε:
Πες τα Χρυσόστομε! Αν απλώς είχε ένα αξιοπρεπές σουτ το δεύτερο τεσσάρι, τώρα δε θα συζητούσαμε. Είναι όλα όσα είπες.
Μόνο οι πράσινοι φίλοι βλέπαμε ότι ο Πιτερς είχε υποτιμηθεί ως παίχτης και η προσφορά του επίσης. Ο τύπος ήταν και ιδιαίτερα συμπαθής και επαγγελματίας με τα όλα του. Η φυγή του, όπως ήρθε είναι μεγάλη πατάτα...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 14, 2026 7:02 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:51 pm
basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:34 pm

αυτο το σκοραρει με ολους τους δυνατους τροπους πλην τριποντου το κραταω σφιχτα...για να το δω στο γηπεδο
επισης αν δεν ηρθε με καθεστως πιεσης και ηρθε βαση σκαουτινγκ με προβληματιζει πως η ομαδα απο ολες τις περιπτωσεις που εξετασε επελεξε αυτον...
ειλικρινα αναρωτιεμαι βλεποντας τον ποσο χειροτερος παικτης θα μπορουσε να ερθει?
δηλαδη απορω εστω οτι αυτοι που υποστηριζουν αυτη την μεταγραφη ποιος θα επρεπε να ερθει για να κραξουν?
να πει ο μπαρτζωκας μενει ο καραγιαννιδης για 2ος?
πιστευω σθεναρα πως σε αυτους που ειναι συμφωνοι με την μεταγραφη θα ηταν συμφωνοι ειτε ερχοταν ο κι,ο μπλοσομγκειμ,ο σενγκελια,ο φουφουτος οποτε δεν εχει καποιο νοημα να γινεται διαλογος
Δεν ισχύει αυτό μεγάλε. Εμένα μου αρέσει πολύ όμως prospect και λογική ο Ντιαγέ, αλλά πχ ο Μπλόσομγκειμ δεν ήθελα να περάσει ούτε από έξω. Οπως είπε και ο hoopfellas τώρα στο live ένα δεκάλεπτο βαριά θα παίζει και 30 ο Σάσα. Ε γι αυτόν τον ρόλο μια χαρά είναι.

Εσείς μπορεί να θέλετε τον Χεζόνια, αλλά ρωτήσατε τον Σάσα ή τον Μπαρτζώκα αν θέλει να μοιράσει τον χρόνο σε 22-18;

@papp7 και εγώ ήθελα την Μόνικα Μπελούτσι αλλά δεν μου έκατσε..ο Οκέκε δεν βγήκε ποτέ στην αγορά και δεν γίνεται να συγκρίνουμε έναν παίκτη που παίζει γεμάτα 20-22 λεπτά με έναν που θα παίζει 10-12. Όπως είπες και στο τέλος τον ρόλο του Ζαν-Ζάρλ θα έχει.
δηλαδη για να καταλαβω αν σου ελεγαν αυτον τον εντιαγε ή τον μπλοσομγκειμ με οσα εχεις δει στην ευρωλιγκα θα επαιρνες εντιαγε?

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:03 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:56 pm
Dimmitz έγραψε:

Πόσο σίγουρος είσαι ότι μόνο με αυτούς θα βρίσκεται στο παρκέ;

Δε νομίζω ότι βγαίνουν οι χρόνοι ώστε και ο CMM και ο Μόντερο να παίζουν μαζί στη second unit.
Κοίτα αν βγάλουμε τους χρόνους με το τωρινό ρόστερ (με τον Θωμά μέσα) θεωρώ ότι first unit θα είναι οι Ουόκαπ-Ντόρσει-Ward-Σάσα-Μιλου και η second unit CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ-Ndaye-Ταιρικ. Ε στο δεύτερο ημίχρονο το παίζει συνήθως απνευστί ο Σάσα οπότε εκεί κάνεις ότι θέλεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”