Φίλε μου, πιστεύω είναι κίνηση πανικού, λιγάκι... όσο πατάει η γάτα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 6:17 pmΣίγουρα ο Εντιαγιέ (δεν μπορώ να τον πω Εντζάι, ρε γαμώτο) είναι επιλογή Μπαρτζώκα και σίγουρα ο κόουτς κάτι θέλει. Δεν νομίζω ότι τον πήρε τυχαία, ούτε ως κίνηση πανικού. Σίγουρα, επίσης, δεν θα είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Το θέμα είναι πότε θα γίνει η επόμενη (το 4/3αρι δηλαδή). Ίσως ξεκινήσει η σεζόν έτσι και η κίνηση γίνει αργότερα. Πάντως θα γίνει. Η ομάδα δουλεύει μεθοδικά και όχι σπασμωδικά για να καλύπτει την κ@υλα κάθε καρβουνιάρη!Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 5:36 pmΡε παιδιά και ο Ντιαγέ επιλογή του Μπι είναι και μένει να την δούμε στο γήπεδο. Το ότι δεν αρέσει στον @basilis_.kts ή στον @RedEmperor δεν σημαίνει ότι ο παίκτης είναι του πεταματού και ότι δεν θα βγει σαν επιλογή.
Αμα σας ταΐζουν κουτόχορτο όλο το καλοκαίρι οι insiders με ονόματα τύπου Χεζόνια ή Μίσιτς πέρυσι ή νομίζετε το έχουμε πρόεδρο τον DPG δεν φταίω εγώ.![]()
Καθώς ο Μπαγέ Νταγέ ήταν ελεύθερος και μόλις πριν μερικές εβδομάδες τον ανανέωσε η Βιλερμπάν μέχρι το 29.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο