Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 15, 2026 8:29 pm

basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 7:18 pm
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 6:38 pm

Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτο που λες δεν στεκει λογικα. Μου λες οτι μαζι με το βασιλικο (Σασα, Ντορσει, Φουρνιε) ποτιζεται και η γλαστρα (Γουορντ, Ουοκαπ κλπ) ομως στην προκειμενη η γλαστρα εχει υψηλοτερο impact on/off απ τον βασιλικο.
Και προφανως αυτος ο δεικτης δεν λεει ποιος ειναι καλυτερος παικτης ουτε υπονοει πως ο γουοκαπ κ ο γουορντ ειναι καλυτερος του φουρνιε κ του Σασα. Ομως δειχνει πως η ομαδα απεδιδε καλυτερα οταν οι Γουοκαπ/ Γουορντ ηταν μεσα παρα εξω σε πολυ καλυτερο βαθμο απ οτι αν εβαζες/εβγαζες τους Σασα, Φουρνιε κ ειδικα τον Ντορσει που φαινεται πως το impact του ηταν ουδετερο (ουτε θετικο ουτε αρνητικο).
Πολλοι στο φορουμ μπερδευετε την αξια ενος παικτη με τη συνεισφορα του στο παιχνιδι της ομαδας ομως ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα το ποιος ειναι καλυτερος με το ποιος ειναι πιο χρησιμος και αποδοτικος στο παιχνιδι της ομαδας.
αυτο που λεω οτι με βαση τετοια στατιστικα καποιοι παικτες υπερεκτιμωνται χωρις στην ουσια να ισχυει
αντιστοιχη θεωρια υπηρχε με τον φαλ και τις πασες στον βεζενκοφ
ειχαμε αναγαγει το να πεταει την μπαλα εξω ο φαλ και να μην μπορει να τελειωσει μιση φαση σε τρομερο μπασκετικο τρικ ενω στην πραγματικοτητα ηταν ανικανοτητα...
τα ιδια ισχυουν και με γουοκαπ
το γεγονος πως δεν παιρνει προσπαθειες,δεν ξερει να διαχειριζεται την μπαλα και απλα ψαχνει να την ξεφορτωθει το εχουμε αναγαγει σε ''ξερει να τρεχει τα συστηματα του μπαρτζωκα''...παιζει και παντα με τους καλυτερους και ποτε σε 2ες 5αδες και νομιζουμε ψευδως συνεισφερει στην λειτουργια της ομαδας
Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς οτι ο Μπαρτζώκας πήρε Ευρωλίγκα (έστω και μια) με αυτούς τους άμπαλους που είχε στο ρόστερ (Θωμά, Ward, Ντιλικινά).

Οκ, έκανε όργια ο Φουρνιέ και ο Πίτερς αλλά παίζανε και αυτοί μέσα αν δεν κάνω λάθος. Και όπως αποδείχθηκε και πρόπερσι ένας Φουρνιέ δεν φέρνει την άνοιξη.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Αύγ 15, 2026 8:30 pm

basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 8:20 pm
ευχαριστω για την παραθεση των στατιστικων και δεν συνεχιζω καθως εκτιμω το χρονο και την απαντηση που εδωσες
Αν όντως εκτιμάς τον χρόνο και την απάντηση είναι που πρέπει να απαντήσεις.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Αύγ 15, 2026 8:40 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 5:35 pm
Knoxville έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 5:33 pm

Δεν είναι καλή ιδέα οι προκλήσεις (με την καλή έννοια) καθώς όλη τη σεζόν κουβαλούσαν Μούσα, Ντεκ, Ταβάρες και μετά βάση απόδοσης Χεζόνια και Γιαμπουσέλε.
Σε προσκαλώ τότε να δούμε μαζί τα φετινά του παιχνίδια να δεις ότι θα είναι ο key player τους :)
Εγώ πάλι εντελώς μεταφυσικά έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟ φέτος θα μαζέψει όλα τα χρυσά βατόμουρα: Γιαμπουσέλε, Φρανσίσκο και Ζοτς θα είναι για κλάματα.
Δεν χωράει λογική ανάλυση, αλλά έτσι μου έχει κολλήσει!!! :D

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 8:30 pm
basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 8:20 pm
ευχαριστω για την παραθεση των στατιστικων και δεν συνεχιζω καθως εκτιμω το χρονο και την απαντηση που εδωσες
Αν όντως εκτιμάς τον χρόνο και την απάντηση είναι που πρέπει να απαντήσεις.
απαντησα ετεροχρονισμενα στο μηνυμα με υστεροφραφο :D
με λιγα λογια θεωρω πως παροτι φαινεται πως με γουοκαπ-γουορντ η ομαδα παει καλυτερα αποψη μου ειναι πως δεν ειναι κομβικοι παικτες και υπαρχουν αντικαταστατες οπως μακινταιρ,μοντερο απο την μια ή ενας ντιαλο[ακομα και αντερσον] απο την αλλη που μπορουν να κανουν πολυ καλυτερα την δουλεια και να ειμαστε ακομα καλυτεροι
Ας το πω οσο πιο απλο'ι'κα αν αυριο εφευγε ο βεζενκοφ,ο μιλουτινοφ,ο ντορσει,ο φουρνιε θα ελεγα ΧΙΟΥΣΤΟΝ WE HAVE A PROBLEM
αντιθετα αν εφευγε ο γουορντ ή ο γουοκαπ δεν θα συγκινουμουν ιδιαιτερα γιατι πιστευω πως στην αγορα υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι αντικαταστατες με απειρως περισσοτερα προσοντα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Αύγ 15, 2026 8:43 pm

Σύμφωνοι, όμως μέχρι τώρα δεν ήταν αυτό που ισχυριζόσουν, άχρηστο τον κατεβάζες, άχρηστο ρον ανεβάζες και έλεγες ότι ευθυνόταν απλώς επειδή έπαιζε με την καλή πεντάδα. Αν τα στατιστικά αυτά ήταν αιτία να δου αλλάξω την γνώμη χαίρομαι.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 15, 2026 8:59 pm

Conan1982 έγραψε:
Σύμφωνοι, όμως μέχρι τώρα δεν ήταν αυτό που ισχυριζόσουν, άχρηστο τον κατεβάζες, άχρηστο ρον ανεβάζες και έλεγες ότι ευθυνόταν απλώς επειδή έπαιζε με την καλή πεντάδα. Αν τα στατιστικά αυτά ήταν αιτία να δου αλλάξω την γνώμη χαίρομαι.
οσον αφορα τον γουοκαπ πραγματικα ισως να μην ειχα αυτην την αποψη αν η διαχειριση ηταν αλλη.αν ηταν 2ος-3ος μπορει να εδειχνε πιο συμπαθης
το γεγονος πως βαρουσε 30λ ακατεβατα 5χρονια και πραγματικα δεν εδειξε μεσα στον χρονο καμια βελτιωση στο σουτ αλλά καθε χρονο γινοταν και πιο διστακτικος και ουτε διεισδυση πλεον δεν κανει με εκανε να μην θελω να τον βλεπω.
αντιστοιχα και για τον φαλ που καθε χρονο γινοταν χειροτερος.επισης εχεις 5 χρονια στην ομαδα ρε φαλ και η ομαδα ειναι πρωταθληματικη.κατσε ενα καλοκαιρι και μαθε να βαρας βολες ρε ανθρωπε του θεου.βασικο 5αρι διεκδικητριας ευρωλιγκας και πετουσε την μπαλα σαν πυρηνικη βομβα
ειναι απλα πραγματα που δειχνουν την νοοτροπια καποιων παικτων

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Αύγ 15, 2026 9:21 pm

basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 8:59 pm
Conan1982 έγραψε:
το γεγονος πως βαρουσε 30λ ακατεβατα 5χρονια και πραγματικα δεν εδειξε μεσα στον χρονο καμια βελτιωση στο σουτ
Τωρα καταλαβαίνεις οτι έχεις αδικο σε ο,τι λες για το Θωμα. Ξενερωσαμε όλοι μαζί του με την ιστορία με Ντουμπαι αλλα μη βαπτισουμε το ψάρι κρέας.

Στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια σουταρει 40-38-40%

Στην Ευρώπη παλι 30-34-37%.

Στην Ευρωλιγκα φετος ηταν 5ος σουτερ της ομαδας σε ευστοχία. 5ος. Περαν του οτι ηταν 1ος στις ασιστ με διπλάσιες απο το 2ο.

Αγωνιστικά ό,τι έπρεπε ηταν για να μοιράζεται 50-50 τη θεση.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 15, 2026 9:41 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
kite26 έγραψε:

Σε προσκαλώ τότε να δούμε μαζί τα φετινά του παιχνίδια να δεις ότι θα είναι ο key player τους :)
Εγώ πάλι εντελώς μεταφυσικά έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟ φέτος θα μαζέψει όλα τα χρυσά βατόμουρα: Γιαμπουσέλε, Φρανσίσκο και Ζοτς θα είναι για κλάματα.
Με τέτοια νοοτροπία πήγαν και πέρυσι οι Παναθηναϊκοί: με έπαρση, με τη βεβαιότητα ότι «θα τα σαρώσουμε όλα» και με τραπεζάκια στο Σούνιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε. Ευτυχώς, ο Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει τα πράγματα έτσι. Θα πάμε ταπεινά, προσγειωμένα και με σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 15, 2026 9:44 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
kite26 έγραψε:

Προφανώς και δεν χωράει καμία λογική ανάλυση, γιατί δεν υπάρχει. Ευσεβείς πόθοι είναι ...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Σάβ Αύγ 15, 2026 9:56 pm

Rolf έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Με τέτοια νοοτροπία πήγαν και πέρυσι οι Παναθηναϊκοί: με έπαρση, με τη βεβαιότητα ότι «θα τα σαρώσουμε όλα» και με τραπεζάκια στο Σούνιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε. Ευτυχώς, ο Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει τα πράγματα έτσι. Θα πάμε ταπεινά, προσγειωμένα και με σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Ξέρεις, εγώ δεν είμαι παίκτης της ομάδας, οπότε η νοοτροπία μου είναι παντελώς αδιάφορη!!! Ο Μπαρτζώκας ξέρει τη δουλειά του, θα ετοιμάσει την ομάδα όπως πρέπει, κι εγώ έχω το ελεύθερο να φαντάζομαι ό,τι θέλω!!!

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Σάβ Αύγ 15, 2026 9:58 pm

kein έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Προφανώς και δεν χωράει καμία λογική ανάλυση, γιατί δεν υπάρχει. Ευσεβείς πόθοι είναι ...
Άκρως απαραίτητο το σχόλιό σου, γιατί δεν το 'χα καταλάβει!!! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Σάβ Αύγ 15, 2026 10:00 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 9:58 pm
kein έγραψε:

Άκρως απαραίτητο το σχόλιό σου, γιατί δεν το 'χα καταλάβει!!! :D :D :D
Το ξέρω καλέ μου, βοηθάω όσο μπορώ την κατάσταση :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 15, 2026 10:03 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 9:56 pm
Rolf έγραψε:

Ξέρεις, εγώ δεν είμαι παίκτης της ομάδας, οπότε η νοοτροπία μου είναι παντελώς αδιάφορη!!! Ο Μπαρτζώκας ξέρει τη δουλειά του, θα ετοιμάσει την ομάδα όπως πρέπει, κι εγώ έχω το ελεύθερο να φαντάζομαι ό,τι θέλω!!!
Αν όμως αυτή είναι η νοοτροπία που έχει γενικά ο κόσμος και δεν είναι ένας-δυο, τότε μόνο αδιάφορη δεν είναι. Γιατί έτσι φτιάχνεται το κλίμα του «σιγά, τους έχουμε όλους, πάμε χαλαρά, θα τα σαρώσουμε όλα». Λίγο χαμηλά την μπάλα δεν βλάπτει. Τώρα αν μιλάμε για έναν μεμονωμένο οπαδό, προφανώς δεν επηρεάζει τίποτα.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 15, 2026 10:24 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 6:54 pm
big_lebowski έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 6:49 pm
Eμενα με πεθαίνει η γνώση των διαλόγων μεταξύ ομάδας κ παικτου
Ότι μίλησαν,τι είπαν, τι του είπε η ομάδα (εμείς εδώ θα είμαστε) τι απάντησε ο παίκτης, τι είπε με τον Μπι.
Predator μιλάμε :lol:
Μετα θα σκασει και κανας δευτερος εντζαι για το 3 και θα διαβαζουμε ο αλητης ο μπι φταιει ειχε Χεζονια που ελιωνε για να ρθει στο Θρυλο και 10 μυρια μπατζετ κ εφερε τον Εντζαι για να βγαλει βιτσια :roofl:
Η επιστροφή των εντζαι. Η επίθεση των αταλαντων.

Άβαταρ μέλους
jerry8585

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Σάβ Αύγ 15, 2026 10:30 pm

ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΟΥΟΚΑΠ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΞΑΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Ο ΦΟΥΡΝΙΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ 3 ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΟΡΝΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”