Ο Μετου επειδη ειναι μετα απο χιαστο και θελει να αποδειξει οτι ειναι γι αυτο το επιπεδο δεν νομιζω να ειχε προβλημα να ερθει σε εμας. Δηλαδη απο την Γκραν καναρια του ελεγε ο πρωταθλητης Ευρωπης ελα να παρεις μια δευτερη ευκαιρια στην Ευρωλιγκα, θα ελεγε οχι? Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα ερχοταν. Ο Μαικ μπορει οντως να ηθελε να παιζει παραπανω. Αλλας ας μην ηταν ο Μαικ η ο Μπονγκα. Θα μπορυσε να ηταν καποιος στο σουλουπι τους. Αν θεωρησουμε οτι ειναι ρισκο η επιλογη Ενται γιατι να μην παρεις ρισκο που να εχει και τα αναλογα χαρακτηριστικα απο Eurocup? Και αυτο ρισκο θα ηταν αλλα θα μπορουσες να βρεις ενα πιο συμβατο παικτη. Αλλα ο κοουτς δεν θελει μετα τους Χαρισον και τους λοιπους παικτες Eurocup και αυτον τον περιοριζει κατ εμε.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:57 pmΟχι δεν θα ήταν φίλε Jeight. Αντιθέτως, εγώ τις θεωρώ χειρότερες και τις δύο. Και θα εξηγήσω: ο Μαικ αν ήταν τόσο καλός θα έπαιζε Ευρωλίγκα του χρόνου. Οπως είπες και εσύ πνευματικά εμένα δεν μου δείχνει παίχτη που θα μπορούσε να αντέξει το βάρος. Ο Μετού προφανώς και είναι πολύ καλύτερος επιθετικά από τον Ντιαγέ, αλλά πέραν του ότι έρχεται από χιαστό, είναι παίκτης που πέραν του ότι θέλει να παίζει για να μπορεί να αποδώσει (δεν είναι ο ρολίστας που θα μπει 10 λεπτά και θα τα δώσει όλα), αμυντικά είναι πολύ χειρότερος από τον Ντιαγέ.Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:02 pm
Δεν νομιζω οτι ειπαν οι περισσοτεροι οτι παμε για φουντο. Ευτυχως οι πιο νευραλγικες θεσεις στο μπασκετ ειναι τα γκαρντ και το 5. Ευτυχως τα φτερα ειναι συνηθως υποστηρικτικα.
Απλα ειναι λιγο κουλο που ειχαμε ολο το καλοκαιρι για μια προσθηκη ουσιαστικα και τελικα πηραμε στο Εντζαι καθως σιγουρα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο. Ακομα και να σπασουμε συμβολαιο. Αυτο νομιζω ξενερωσε. Δηλαδη ο Μεου η ο Μαικ (που δεν τον πολυεχω σε εκτιμηση πνευματικα) δεν θα ηταν καλυτερες επιλογες αν θελαμε απλα mia safe προσθηκη?
Πρέπει να κοιτάμε λίγο την ομάδα ως σύνολο και να μην κρίνουμε τις μεταγραφές ατομικά (δεν το λέω για σένα προφανώς). Δεν παίζουμε 1vs1 ούτε θα παίξει μονάκι ο Ντιαγέ με τον Χέιζ Ντέιβις.
Είναι φανερό ότι ακόμα και πέρυσι έλειπε σκληράδα στους ψηλούς. Ήρθε ο Ταιρικ και σουλωπουσε τα πράγματα, αλλά ένας Ταιρίκ δεν φέρνει την άνοιξη. Επομένως, όταν φέρνεις έναν παίκτη που είναι στο top5 των αμυντικών πας προς αυτή την κατεύθυνση, να διορθώσεις αυτή την συγκεκριμένη αδυναμία.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι χάνουμε τον Ουόκαπ και δεν έχουμε point of attack defender. Ε κάποιες από τις αμυντικές αρετές του Ουόκαπ θα τις αντικαταστήσει ο Ντιαγέ.
Τέλος, για μένα είναι φανερό ότι ο Μπι έχει οραματιστεί την second unit με CMM/Τζόζεφ, Μοντέρο-Φουρνιέ ως βασική τριάδα στην περιφέρεια και θέλει να θωρακίσει τις αμυντικές αδυναμίες του Φουρνιέ στο τρία βάζοντας δίπλα του ένα τέρας αθλητικότητας.
Γιατι τωρα ουτε ο Ντιαλο θεωρω οτι κανει γιατι πρωτον δεν ειναι σταθερος σουτερ, δευτερον δεν νομιζω να θελει να ερθει για backup τριαρι. Ενας Αντερσον θα ηταν μια πιο λογικη επιλογη αλλα με αυτα που εχουν γινει δεν θα τον δωσει η Ντουμπαι. Οποιος φαντασιωνεται Χεζονια, ας προσγειωθει παρακαλω.

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο