Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το δεκάλεπτο είναι υπερ αρκετό να χαλάσεις όσα έχτισες μέχρι να μπει, το είδαμε να συμβαίνει με τον Χολ πέρυσι απλά αυτός ευτυχώς βελτιώθηκε πολύ. Ευελπιστούμε κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον Εντζαιtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 30, 2026 10:09 pmΚολλήσατε τώρα που του γλίστρησε η μπάλα.. μακάρι να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα του.
Ο Τύπος θα πετάει τέτοια τούβλα που θα παρακαλάμε να πασάρει και όχι να σουτάρει.
Έτσι κι αλλιώς θα τον βάζει κάνα 10 λεπτό εκεί να περιφέρεται για να ξεκουραστεί ο Σάσα.
Μόλις δείτε ότι αρχίζει να παίρνει χρόνο στο 4 ο Παπ πάμε για παίκτη
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς. Η second unit χρειάζεται έναν να κάνει την χαμαλοδουλειά. Να παίζει το ξύλο για 5 άτομα, να ρίχνει τάπες, και να μπορεί να κάνει deflections, κλεψίματα και το κυριότερο να καλύπτει την weak side. Σύμφωνα με τα advanced stats παίζει να είναι από τους top 5 στην Euroleague. Πάντως έψαχνα να δω τα παιχνίδια που παίζουν τώρα με τη Σενεγάλη, παρατήρησα ότι τα κοψίματα και οι κινήσεις χωρίς την μπάλα δείχνουν ότι εν μέρει ίσως είναι plug n play παίκτης στο σύστημα της ομάδας γιατί πρακτικά κινείται όπως ο Σάσα στις αρχές (εννοώ κοψίματα και κινήσεις κάτω από την μπασκέτα). Βέβαια μόλις τον βλέπεις να σουτάρει, ανεβάζεις μυωπία.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν εχει παρει διαβατηριο ειναι σουπερ για Α1 μην σου πω και σφηνα στην ευρωλιγκα σε περιπτωση τραυματσισμου καποιου σεντερ (φτου φτου και μακρυα απο εμας)qspock έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 30, 2026 10:38 pmΜε τον Ντανστον το μονο ερωτημα ειναι σε τι κατασταση βρισκεται γιατι εχει πατησει τα 40. Απο πλευρας αξιας παιχτη δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Προπερσυ ακομα ισως ετρωγε και θεση απο ενας απο τους 3 σεντερ...
Το ερωτημα ειναι ενα: Διαβατηριο εχει παρει?
Αν εχει, μια χαρα ειναι για GBL.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Βεβαια οταν εκανε καλο ματς με την Σενεγαλη δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει τιποτα. Αλλα ας κανουμε την τριχα τριχια με μια φαση που συμβαινει σε ολους. Ουτε εγω ειμαι ενθουσιασμενος με την μεταγραφη αλλα βγαζετε τρελη προκαταλαηψη με την παικτη. Ηρεμα, δεν τον εχουμε δει ακομα.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 30, 2026 9:20 pmΚριμα , στο τσακ μας προλαβανε![]()
Διαβαζω : Εντυπωσιακος ο μακινταιρ , μαγικος ο βεζενφοφ . Τριχες .
Μαγικα ειναι αυτα που κανει ο εντζαι που σουταρει την μπαλα μπροστα κι αυτη παει πισω . Μενταλιστ ο τυπος .
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Μα δεν θα κατεβαζαμε ποτε 3 ξενους σεντερ, υπαρχει και ο Καραγιαννιδης. Μην παμε στο αλλο ακρο, για α1 μπορει να σταθει. Οποτε τι να τον κανουμε τον Ντανστον? Δεν εχει διαβατηριο ακομα και δεν ξερουμε ποσο θα κανει να βγει.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:46 amΓια Α1 ΑΝ ειχε διαβατηριο για να μην κατεβαζεις 3 ξενους σεντερ και να εχεις τη δυνατοτητα να εχεις αλλους ξενους παικτες σε αλλες θεσεις ΑΝ χρειαστει . πολλα ΑΝ μαζεμενα ,κουβεντουλα κανουμε δεν ειπαμε να τον υπογραψουμε μην χασουμε το κελεπουρι. τσιλ αδερφε
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σωστός τα ίδια λέγαν και για χολ όπως είπα πέρσι. Στα ματς τώρα του καλοκαιριού έχει 13 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο παντως.Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:07 amΒεβαια οταν εκανε καλο ματς με την Σενεγαλη δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει τιποτα. Αλλα ας κανουμε την τριχα τριχια με μια φαση που συμβαινει σε ολους. Ουτε εγω ειμαι ενθουσιασμενος με την μεταγραφη αλλα βγαζετε τρελη προκαταλαηψη με την παικτη. Ηρεμα, δεν τον εχουμε δει ακομα.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 30, 2026 9:20 pm
Κριμα , στο τσακ μας προλαβανε![]()
Διαβαζω : Εντυπωσιακος ο μακινταιρ , μαγικος ο βεζενφοφ . Τριχες .
Μαγικα ειναι αυτα που κανει ο εντζαι που σουταρει την μπαλα μπροστα κι αυτη παει πισω . Μενταλιστ ο τυπος .
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Πρωτο σχολιο μου για τον παικτη ειναι οτι σοκαριστηκα αρνητικα καθως περιμεν κατι καλυτερο ποιοτικα και χρειαζεται πλεον ενος scoring wingοποτε δεν περιμενω τρελη ανατροπη ως προς αυτο. Αλλα μεχρι τωρα με την εθνικη του ειναι καλος οποτε εδω και 3 σελιδες να απομονωνεται μια φαση για να "επιβεβαιωθουν οι φοβοι" ειναι υποκριτικο. Τουλαχιστον....Djole77 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 11:14 amΣωστός τα ίδια λέγαν και για χολ όπως είπα πέρσι. Στα ματς τώρα του καλοκαιριού έχει 13 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο παντως.Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:07 am
Βεβαια οταν εκανε καλο ματς με την Σενεγαλη δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει τιποτα. Αλλα ας κανουμε την τριχα τριχια με μια φαση που συμβαινει σε ολους. Ουτε εγω ειμαι ενθουσιασμενος με την μεταγραφη αλλα βγαζετε τρελη προκαταλαηψη με την παικτη. Ηρεμα, δεν τον εχουμε δει ακομα.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
απλα αποδειχτηκε πως ο χολ ειναι καλος για κανονικη διαρκεια αλλά αν πηγαιναμε με χολ 2ο σεντερ οπως ηταν αρχικα το πλανο θα ειχαμε προβλημα...σε πολλα κρισιμα παιχνιδια δεν μπορουσε να ακολουθησει τακτικα στην αμυνα με τιποτα και στην επιθεση δεν ηταν αποτελεσματικοςDjole77 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 11:14 amΣωστός τα ίδια λέγαν και για χολ όπως είπα πέρσι. Στα ματς τώρα του καλοκαιριού έχει 13 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο παντως.Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:07 am
Βεβαια οταν εκανε καλο ματς με την Σενεγαλη δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει τιποτα. Αλλα ας κανουμε την τριχα τριχια με μια φαση που συμβαινει σε ολους. Ουτε εγω ειμαι ενθουσιασμενος με την μεταγραφη αλλα βγαζετε τρελη προκαταλαηψη με την παικτη. Ηρεμα, δεν τον εχουμε δει ακομα.
με λιγα λογια απεναντι στην παρι,στην βιλλερμπαν,στην μπασκονια οκ μπορει να βοηθησει αλλά αν βαζαμε πχ χολ στο 4ο δεκαλεπτο στον τελικο με την ρεαλ οπως συνηθως κανει τα ροτεισον ο μπαρτζωκας αυτην την στιγμη ευρωλιγκα δεν θα ειχαμε...
δεν ειναι οτι πιασαμε λαυρακι.ενας τιμιος παικτης του 6-7 ειναι.τιποτα παραπανω

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο