Δηλαδή μου λες ότι ο ένας μας βρώμαγε και ο άλλος μας ξίνιζε και τελικά ξεμείναμε από επιλογές και καταλήξαμε σε αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pmhttps://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.comDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 2:54 pm
Είσαι σίγουρος ότι έμεινε ελεύθερος; Εγώ νομίζω ότι είχε κανονικά συμβόλαιο. Κάποιο λάθος έχεις κάνει. Δεν είχε βγει στην αγορά ο παίκτης. Η τελοσπάντων γράψτε μια πηγή να το δω για να το πιστέψω.
Επισης, δεν είπα ότι τον θέλαμε από την αρχή του καλοκαιριού. Plan C είπα ότι ήταν ο συγκεκριμένος.
Plan K πιο πιθανο παρα C. Ενα σκασμονπαικτες κοιταξαμε πριν απο αυτον.
Εγω δεν το λεω για κακο. Ο παικτης τωρα δεν κανει για το ρολο που εχει. Οταν θα αποκτησει το ρόλο που του πρεπει (3ος) θα ειναι μια χαρα. Ειδικ αν δινει χρονο να αποκτηθει το plan A ή Β
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αετέ σε φάγανε οι ευγενειες.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:00 pm
Κακοί
1. Εντιαγέ
2. Μιλουτίνοφ
3. Χολ
4. Τζόουνς
5. Πλώτας
Μέτριοι:
1. Παπανικολάου
2. Κόντι Μάκιντάιρ
3. Ουόρντ
4. Νετζήπογλου
Πραγματικά καλοί:
1. Μοντέρο
2. Σάσα
3. Φουρνιέ
4. Λάρρυ (εκτός ροτέισον αυτή τη στιγμή με το ένα πόδι εκτός ομάδας)
5. Τζόζεφ
6. Ντόρσεϋ
Ο Γουορντ σουταρε περυσι 25%. Είναι πραγματικά πολυ κακος.
Ο Κοντι επισης πέρυσι 31%, κι αυτος κακος είναι. Τωρα αν δουλεψε φέτος θα το δούμε στην πορεία
Ο Νετζηπογλου είναι καλος τυπου 40% αλλα χρονο δεν θα παρει.
Ο Παπ ηταν καλος, τώρα είναι κακος. Λογικά έχει να δουλέψει skills καμμια 5ετια.
Ο Μοντέρο θα δείξει. Τα ποσοστά του ηταν κακά, αλλα πηρε πολυ τραβηγμένες προσπάθειες, και έχει ματς που έβαλε 4 και 5 τρίποντα. Σίγουρα κανείς δεν θα τον παιξει under...
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καπως ετσι με το αστερακι οτι θα παρει και αλλον παικτη/ες κερδιζοντας χρονο μεχρι να μπορει να α γινει ΝτιλDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:56 pmΔηλαδή μου λες ότι ο ένας μας βρώμαγε και ο άλλος μας ξίνιζε και τελικά ξεμείναμε από επιλογές και καταλήξαμε σε αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pm
https://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.com
Εγω δεν το λεω για κακο. Ο παικτης τωρα δεν κανει για το ρολο που εχει. Οταν θα αποκτησει το ρόλο που του πρεπει (3ος) θα ειναι μια χαρα. Ειδικ αν δινει χρονο να αποκτηθει το plan A ή Β
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι Γιάγκο Δράκο αυτό σου λέμεDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:56 pmΔηλαδή μου λες ότι ο ένας μας βρώμαγε και ο άλλος μας ξίνιζε και τελικά ξεμείναμε από επιλογές και καταλήξαμε σε αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pm
https://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.com
Αλλά κλαιν μαιν , παίκτης θα έρθει στο 3-4, ο Εντιάι θα πάει πίσω στο ροτέισον και όλα καλά.
Μέχρι φέτος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο