Δηλαδή μου λες ότι ο ένας μας βρώμαγε και ο άλλος μας ξίνιζε και τελικά ξεμείναμε από επιλογές και καταλήξαμε σε αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pmhttps://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.comDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 2:54 pm
Είσαι σίγουρος ότι έμεινε ελεύθερος; Εγώ νομίζω ότι είχε κανονικά συμβόλαιο. Κάποιο λάθος έχεις κάνει. Δεν είχε βγει στην αγορά ο παίκτης. Η τελοσπάντων γράψτε μια πηγή να το δω για να το πιστέψω.
Επισης, δεν είπα ότι τον θέλαμε από την αρχή του καλοκαιριού. Plan C είπα ότι ήταν ο συγκεκριμένος.
Plan K πιο πιθανο παρα C. Ενα σκασμονπαικτες κοιταξαμε πριν απο αυτον.
Εγω δεν το λεω για κακο. Ο παικτης τωρα δεν κανει για το ρολο που εχει. Οταν θα αποκτησει το ρόλο που του πρεπει (3ος) θα ειναι μια χαρα. Ειδικ αν δινει χρονο να αποκτηθει το plan A ή Β
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αετέ σε φάγανε οι ευγενειες.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:00 pm
Κακοί
1. Εντιαγέ
2. Μιλουτίνοφ
3. Χολ
4. Τζόουνς
5. Πλώτας
Μέτριοι:
1. Παπανικολάου
2. Κόντι Μάκιντάιρ
3. Ουόρντ
4. Νετζήπογλου
Πραγματικά καλοί:
1. Μοντέρο
2. Σάσα
3. Φουρνιέ
4. Λάρρυ (εκτός ροτέισον αυτή τη στιγμή με το ένα πόδι εκτός ομάδας)
5. Τζόζεφ
6. Ντόρσεϋ
Ο Γουορντ σουταρε περυσι 25%. Είναι πραγματικά πολυ κακος.
Ο Κοντι επισης πέρυσι 31%, κι αυτος κακος είναι. Τωρα αν δουλεψε φέτος θα το δούμε στην πορεία
Ο Νετζηπογλου είναι καλος τυπου 40% αλλα χρονο δεν θα παρει.
Ο Παπ ηταν καλος, τώρα είναι κακος. Λογικά έχει να δουλέψει skills καμμια 5ετια.
Ο Μοντέρο θα δείξει. Τα ποσοστά του ηταν κακά, αλλα πηρε πολυ τραβηγμένες προσπάθειες, και έχει ματς που έβαλε 4 και 5 τρίποντα. Σίγουρα κανείς δεν θα τον παιξει under...
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καπως ετσι με το αστερακι οτι θα παρει και αλλον παικτη/ες κερδιζοντας χρονο μεχρι να μπορει να α γινει ΝτιλDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:56 pmΔηλαδή μου λες ότι ο ένας μας βρώμαγε και ο άλλος μας ξίνιζε και τελικά ξεμείναμε από επιλογές και καταλήξαμε σε αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pm
https://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.com
Εγω δεν το λεω για κακο. Ο παικτης τωρα δεν κανει για το ρολο που εχει. Οταν θα αποκτησει το ρόλο που του πρεπει (3ος) θα ειναι μια χαρα. Ειδικ αν δινει χρονο να αποκτηθει το plan A ή Β
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι Γιάγκο Δράκο αυτό σου λέμεDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:56 pmΔηλαδή μου λες ότι ο ένας μας βρώμαγε και ο άλλος μας ξίνιζε και τελικά ξεμείναμε από επιλογές και καταλήξαμε σε αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pm
https://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.com
Αλλά κλαιν μαιν , παίκτης θα έρθει στο 3-4, ο Εντιάι θα πάει πίσω στο ροτέισον και όλα καλά.
Μέχρι φέτος
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Με δεδομένο ότι θα αποκτηθεί πολύ καλός παίχτης 3αρο4αρι έχει λογική η απόκτηση του εντιαγε. Μιλάμε για τον 12ατο παίχτη που απλά όταν όλοι είναι υγιείς θα παίζει ελάχιστα με στόχο κυρίως να δίνει ενέργεια στην άμυνα.
Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο και να προσαρμοστεί αμυντικά αλλά και να του δίνουν τα γκαρντ στην επίθεση κανένα πάρε βάλε.
Αν όπως φημολογείται αποκτηθεί ο Ντιαλό η ο Χεζονια οποίος επιστρέψει από NBA πρώτος ο σχεδιασμός μπορούμε να πούμε ότι ήταν ιδανικός.
Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο και να προσαρμοστεί αμυντικά αλλά και να του δίνουν τα γκαρντ στην επίθεση κανένα πάρε βάλε.
Αν όπως φημολογείται αποκτηθεί ο Ντιαλό η ο Χεζονια οποίος επιστρέψει από NBA πρώτος ο σχεδιασμός μπορούμε να πούμε ότι ήταν ιδανικός.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ούτε Ντιαλό ούτε χεζονια πρόκειται να αποκτηθούν.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 7:33 pmΜε δεδομένο ότι θα αποκτηθεί πολύ καλός παίχτης 3αρο4αρι έχει λογική η απόκτηση του εντιαγε. Μιλάμε για τον 12ατο παίχτη που απλά όταν όλοι είναι υγιείς θα παίζει ελάχιστα με στόχο κυρίως να δίνει ενέργεια στην άμυνα.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο πιστευω και εγω. Πουλακιδα θα παρουμε και θα ξενερωσει ολο το φορουμ εδω παροτι ειναι σωστη κινηση στην θεωρια.Djole77 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 10:00 pmΟύτε Ντιαλό ούτε χεζονια πρόκειται να αποκτηθούν.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 7:33 pmΜε δεδομένο ότι θα αποκτηθεί πολύ καλός παίχτης 3αρο4αρι έχει λογική η απόκτηση του εντιαγε. Μιλάμε για τον 12ατο παίχτη που απλά όταν όλοι είναι υγιείς θα παίζει ελάχιστα με στόχο κυρίως να δίνει ενέργεια στην άμυνα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο