Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μοντερο εχει διπλα του σεντερ που σουταρουν 40% τριποντο , γκαρντ που εχουν πληρες επιθετικο παιχνιδι . Δες λιγο σε καθε ματς ποσους διψηφιους εχουν .Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 7:54 pmΔεν θεωρώ ότι είναι κακός παίκτης ο Σίσκο. Απλά δεν με έχει πείσει ότι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα (ένας παίκτης που θα του δώσεις την μπάλα και θα στην βάλει στο καλάθι όταν κολλάει το πράμα). Και γενικά δεν κάνει καλή σειρά με Φενέρ που είναι και αυτό ένα σημαντικό δείγμα. Για τα λεφτά που ζητάει πάντα. Αν ερχόταν με κάτω από 2 να το συζητούσαμε.
Ο Μοντέρο μου φαίνεται άλλη κλάση.
Η ζαλγκιρις εχει κανει υπερβαση φετος και ηθελα να την δω στα πλει οφ απεναντι στην βαλενθια . Επεσε ομως πανω σε μια μηχανη σε μια σειρα που εξαρταται αποκλειστικα απο τις ορεξεις την φενερ .
Ο γκος ας σκοραρει οσο δεν βαζει στο παιχνιδι αλλους . Δεν την πληγωνει την φενερ αυτο .
Ο λο αγνοειται , μπραζντεικις τα ιδια , σλιβα μπουτκεβιτσιους τα ιδια .
Ο τουμπελις παιζει καλα γιατι εκμεταλλευεται τα μις ματς στις αλλαγες στο ποστ .
Να σε ρωτησω με την ευκαιρια . Ο τζειμς σου αρεσει ;
Ρωταω γιατι μολις εχασε σειρα πλει οφ με τριανταρες αλλα ακουγονται διαφορα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Παρ Μάιος 08, 2026 8:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν παρουμε την ευρωλιγκα δεν ειναι ρεαλιστικο..αν την χασουμε και ειδικα αν την παρει ο παο δεν βλεπω να μαζευεται ο κοσμος αν δεν ερθει τοπ γκαρντ..Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:15 pmΡεαλιστικα μιλωντας, με Μακινταιρ-Γουοκαπ-Τζοζεφ-Ντορσει μετα απο χρονιά σχεδον mvp-Φουρνιε στο 1-2 δεν βλεπω να ερχεται παικτης επιπεδου Φρανσισκο ή Μοντερο που ειναι παικτες 20+ λεπτου. Εκτος αν υποθεσουμε πως θα παραγκωνιστει εντελως ο Γουοκαπ ή ο Φουρνιε κατι που δεν πιστευω πως παιζει να συμβει για την αμεσως επομενη σεζον.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:08 pmεγω τον μοντερο τον ελεγα πριν τον παρει η βαλενθια,καπου εκανε παπαδες με την εθνικη του..τοτε ψαχναμε γκαρντ εντωμεταξυ..ειναι αλλη κλαση μονο που ειναι 23χρ..αυτος φαινεται το νεο μπιγκ θινγκ της ευρωλιγκας..βεβαια αν υπαρχει ρητρα κανα 2εκ και 3-3,5 που θα ζητησει παει τα διπλα του φρανσισκο.. Για μενα τα δινεις και τον φερνεις και εχεις ησυχο το κεφαλι σου για 5+ χρονια..λογω σωματοδομης δεν νομιζω οτι εχει ελπιδες για ΝΒΑ
Αν την χασουμε χλωμο να μεινει ο τζοσεφ..
Ενα μοντερο/φρανσισκο μακινταιρ γουοκαπ(ρολο νιλικινα)
ντορσει φουρνιε εμενα μου φαινεται λειτουργικο για ευρωλιγκα με 36 αγωνιστικες..εγω βεβαια δεν θεωρω και τον μακινταιιρ για πολλα ενω και ο γουοκαπ εχει φτασει ο καιρος του να περασει 3ος γκαρντ.
Αν το σηκωσουμε εχω δεδομενο οτι θα παμε με μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ποιο ειναι το τεταρτο πενταρι ο φαλ ? ε οχι ρε παιδια καλος κι αγαπημενος αλλα οχι (δεν θελω να γραψω περισσοτερα για να μην μειωσω τον γιγαντα και την προσφορα του τοσα χρονια ) θα ειναι κριμα και η φετεινη τριαδα ψηλων να χαλασει και ο πητερς να φυγει ...tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:49 amΚαι θα πας με 4 πεντάρια?Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:46 am
Θα εκπλαγώ αν φύγει κάποιος εκ των Χολ/Τζόουνς. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια, έχουν δείξει καλά στοιχεία, διαφορετικά στοιχεία, είναι σε καλές ηλικίες. Θα μιλάμε για σοβαρό κάζο να "σουτάρουμε" κιόλας, κάποιον από τους δύο.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή έχω διαβάσει τα περισσότερα ποστ σου θεωρείς ότι η Φενέρ είναι υπερομάδα..εγώ πάλι πιστεύω ότι θα την περάσουμε από πάνω στο φ4..coach blue έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:20 pmΟ μοντερο εχει διπλα του σεντερ που σουταρουν 40% , γκαρντ που εχουν πληρες επιθετικο παιχνιδι . Δες λιγο σε καθε ματς ποσους διψηφιους εχουν .Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 7:54 pm
Δεν θεωρώ ότι είναι κακός παίκτης ο Σίσκο. Απλά δεν με έχει πείσει ότι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα (ένας παίκτης που θα του δώσεις την μπάλα και θα στην βάλει στο καλάθι όταν κολλάει το πράμα). Και γενικά δεν κάνει καλή σειρά με Φενέρ που είναι και αυτό ένα σημαντικό δείγμα. Για τα λεφτά που ζητάει πάντα. Αν ερχόταν με κάτω από 2 να το συζητούσαμε.
Ο Μοντέρο μου φαίνεται άλλη κλάση.
Η ζαλγκιρις εχει κανει υπερβαση φετος και ηθελα να την δω στα πλει οφ απεναντι στην βαλενθια . Επεσε ομως πανω σε μια μηχανη σε μια σειρα που εξαρταται αποκλειστικα απο τις ορεξεις την φενερ .
Ο γκος ας σκοραρει οσο δεν βαζει στο παιχνιδι αλλους . Δεν την πληγωνει την φενερ αυτο .
Ο λο αγνοειται , μπραζντεικις τα ιδια , σλιβα μπουτκεβιτσιους τα ιδια .
Ο τουμπελις παιζει καλα γιατι εκμεταλλευεται τα μις ματς στις αλλαγες στο ποστ .
Να σε ρωτησω με την ευκαιρια . Ο τζειμς σου αρεσει ;
Ρωταω γιατι μολις εχασε σειρα πλει οφ με τριανταρες αλλα ακουγονται διαφορα ...
Επειδή βλέπω και το ματσάκι τώρα live, ο Φρανσίσκο έχει χάσει δύο αμαρκάριστα τρίποντα. Αν είσαι πραγματικά καλός παίκτης σε σειρά 4 παιχνιδιών, θα κάνεις ένα! Καλό παιχνίδι που θα βάλεις 20+ πόντους και ας χάσει η ομάδα σου.
Οπως έκανε και ο Τζέιμς επειδή με ρώτησες.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη, και πες με το χέρι στην καρδιά, δίνεις 0% πιθανότητες να τα χάσουμε όλα και να πάμε με Μακιντάιρ ως μοναδική προσθήκη στις θέσεις 1-2?shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:23 pmαν παρουμε την ευρωλιγκα δεν ειναι ρεαλιστικο..αν την χασουμε και ειδικα αν την παρει ο παο δεν βλεπω να μαζευεται ο κοσμος αν δεν ερθει τοπ γκαρντ..Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:15 pm
Ρεαλιστικα μιλωντας, με Μακινταιρ-Γουοκαπ-Τζοζεφ-Ντορσει μετα απο χρονιά σχεδον mvp-Φουρνιε στο 1-2 δεν βλεπω να ερχεται παικτης επιπεδου Φρανσισκο ή Μοντερο που ειναι παικτες 20+ λεπτου. Εκτος αν υποθεσουμε πως θα παραγκωνιστει εντελως ο Γουοκαπ ή ο Φουρνιε κατι που δεν πιστευω πως παιζει να συμβει για την αμεσως επομενη σεζον.
Αν την χασουμε χλωμο να μεινει ο τζοσεφ..
Ενα μοντερο/φρανσισκο μακινταιρ γουοκαπ(ρολο νιλικινα)
ντορσει φουρνιε εμενα μου φαινεται λειτουργικο για ευρωλιγκα με 36 αγωνιστικες..εγω βεβαια δεν θεωρω και τον μακινταιιρ για πολλα ενω και ο γουοκαπ εχει φτασει ο καιρος του να περασει 3ος γκαρντ.
Αν το σηκωσουμε εχω δεδομενο οτι θα παμε με μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ.
Θα ντραπεί ο κόουτσ και θα πει κάτσε να αλλάξουμε μυαλά τώρα στα γεράματα?
Θα πουν οι Αφοί κάτσε που πετάμε τα λεφτά κάθε καλοκαίρι?
Μια χαρά μπορούμε να αποτύχουμε παντού και να μην ανοίξει μύτη αν θέλουμε.
Όσο αφορά τον κόσμο δεν νομίζω οτι θα κόψει το γήπεδο εάν δεν φέρει η ομάδα έναν και καλά σουπερ σταρ.
Ο κόσμος πάει να δεί την ομαδά, ειδικά τώρα που αχνοφαίνεται και το γήπεδο, και να βγάλει φωτο για τα σόσιαλ και να κάνει την βόλτα του.
Θα κράξουμε εμείς στο φόρουμ, θα κράξει και κάποιοι στην γκαζέτα και ως εκεί, θα στεναχωρηθούμε για κάνα μήνα και φτου και απ' την αρχή το ίδιο παραμύθι θα αρχίσει όπως κάθε χρονιά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι , δεν ειναι υπερομαδα αλλα αν αμυντικα βαλει στοχο να περιορισει εναν παικτη θα το κανει . Πρεπει να εχεις τουλαχιστον τρεις σταθερους επιθετικους πολους για να την κερδισεις και φυσικα οι ρολιστες να προσθεσουν το κατιτις τους .
Αν πχ μπλοκαρουν τον ντορσει και οι υπολοιποι σουταρουν οπως περυσι με την μονακο τι περιμενεις να γινει ;
Αν σουταρει 40% και πανω ναι μπορει να παει το σκορ ψηλα και να την περασει .
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο κοουτς ξερει οτιδηποτε γραφετε στα σοσιαλ και το τι θελουν οι οπαδοι..ειδικα αν το παρει ο παο θα ερθει 3ος παγκοσμιος..δεν νομιζω οτι εχουμε γινει τοσο σουηδοι σαν λαος οσο λες..ενω δεν νομιζω οτι θα συνεχισει να εχει την ιδια δημοφιλια ,προσωπικα δεν τον εχω καν σιγουρο οτι θα ναι στην ομαδα το καλοκαιρι αν το παρει ο παο.
Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι θα γεμιζει το γηπεδο..
Ολα αυτα ειναι τι πιστευω εγω,δεν εχω μασησει τιποτα χορτα πριν και βλεπω το μελλον.Μπορει να πεφτω και εξω.
Ολα αυτα ειναι τι πιστευω εγω,δεν εχω μασησει τιποτα χορτα πριν και βλεπω το μελλον.Μπορει να πεφτω και εξω.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι είναι υπεραπλούστευση αυτό που γράφεις. Εγώ πιστεύω ότι αν σουτάρουμε πάνω από 22% θα τους κερδίσουμε.coach blue έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:39 pmΑν σουταρει 40% και πανω ναι μπορει να παει το σκορ ψηλα και να την περασει .
Η ομάδα έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει πέραν του Ντόρσει και του τριπόντου.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα όλοι υποθέσεις κάνουμε.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:40 pmο κοουτς ξερει οτιδηποτε γραφετε στα σοσιαλ και το τι θελουν οι οπαδοι..ειδικα αν το παρει ο παο θα ερθει 3ος παγκοσμιος..δεν νομιζω οτι εχουμε γινει τοσο σουηδοι σαν λαος οσο λες..ενω δεν νομιζω οτι θα συνεχισει να εχει την ιδια δημοφιλια ,προσωπικα δεν τον εχω καν σιγουρο οτι θα ναι στην ομαδα το καλοκαιρι αν το παρει ο παο.
Ο κόσμος ίσως δεν είναι τόσο ζεν ακόμη αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν οι Αφοί.
Και τους Αφούς τους έχω για τόσο ζεν ή τουλάχιστον "κολλημένους" στις σταθερές τους.
Στην τελική θα πουν για συμβόλαια με επιτυχίες που δεν υπάρχουν, για μια ακόμη συμμετοχή σε Φ4 και μπλα μπλα μπλα θα περάσει το καλοκαιράκι και από Σεπτέμβρη θα αρχίσουμε πάλι το ίδιο μοτίβο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μετα το ματς με την μονακο και την ηττα στο οακα ειχαν βγαλει ανακοινωση που επιανε και τον μπαρτζωκα παντως..Δεν τους εχω για χαζους τους αφους,αν κρατησουν τον μπαρτζωκα μετα απο αλλη μια αποτυχια λογικα θα φερουν και καποιον παικτη να γλυκαθει ο κοσμος.Αν πανε κοντρα στον κοσμο και με τον βαγγελα ετοιμοπολεμο να ψαχνει αφορμη δεν θελει και πολυ να γινουμε κουγκι ολο το καλοκαιρι.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα κραταμε αυτο για τις 22 του μηνα . Να δουμε τον ολυμπιακο να βαζει 90+ με 22% στο τριποντο .Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:58 pmΝομίζω ότι είναι υπεραπλούστευση αυτό που γράφεις. Εγώ πιστεύω ότι αν σουτάρουμε πάνω από 22% θα τους κερδίσουμε.coach blue έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:39 pm
Αν σουταρει 40% και πανω ναι μπορει να παει το σκορ ψηλα και να την περασει .
Η ομάδα έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει πέραν του Ντόρσει και του τριπόντου.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν παιζει κανενα ρολο αυτο τα τελευταια 5-6 χρονια (τουλαχιστον), γιατι αυτοι που λες ειτε δεν πανε γηπεδο (αλλοι γιατι δεν θελουν λογο προεδρων, αλλοι γιατι δεν ειναι ευπροσδεκτοι παλι λογο προεδρων) ειτε δεν πανε γηπεδο γιατι δεν αντεχει η τσεπη τους.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:40 pmο κοουτς ξερει οτιδηποτε γραφετε στα σοσιαλ και το τι θελουν οι οπαδοι..ειδικα αν το παρει ο παο θα ερθει 3ος παγκοσμιος..δεν νομιζω οτι εχουμε γινει τοσο σουηδοι σαν λαος οσο λες..ενω δεν νομιζω οτι θα συνεχισει να εχει την ιδια δημοφιλια ,προσωπικα δεν τον εχω καν σιγουρο οτι θα ναι στην ομαδα το καλοκαιρι αν το παρει ο παο.
Αυτοι που πανε θα κανουν ακριβως οτι ειπαν παραπανω. Φωτογραφιουλες, στορις, χαχα χουχου, defense κτλ.
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Kι ελπίζουμε να μην αλλάξει αυτό για να παραμείνει ένα Τμήμα μας υγειές. Υπάρχουν τόσα επιστημονικά συνέδρια να πάνε οι άνθρωποιreignman έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 9:36 pmΔεν παιζει κανενα ρολο αυτο τα τελευταια 5-6 χρονια (τουλαχιστον), γιατι αυτοι που λες ειτε δεν πανε γηπεδο (αλλοι γιατι δεν θελουν λογο προεδρων, αλλοι γιατι δεν ειναι ευπροσδεκτοι παλι λογο προεδρων) ειτε δεν πανε γηπεδο γιατι δεν αντεχει η τσεπη τους.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:40 pmο κοουτς ξερει οτιδηποτε γραφετε στα σοσιαλ και το τι θελουν οι οπαδοι..ειδικα αν το παρει ο παο θα ερθει 3ος παγκοσμιος..δεν νομιζω οτι εχουμε γινει τοσο σουηδοι σαν λαος οσο λες..ενω δεν νομιζω οτι θα συνεχισει να εχει την ιδια δημοφιλια ,προσωπικα δεν τον εχω καν σιγουρο οτι θα ναι στην ομαδα το καλοκαιρι αν το παρει ο παο.
Αυτοι που πανε θα κανουν ακριβως οτι ειπαν παραπανω. Φωτογραφιουλες, στορις, χαχα χουχου, defense κτλ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο